Hirdetés
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Jövő héten startol a Snapdragon 4s Gen 2-es Redmi
- Magisk
- 200 megapixeles zoomkameráját demonstrálja a Vivo X200 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz MasterMark #93799 üzenetére
A részletekre kell kattintani a netes díjcsomagoknál:
Lehetsz, de ha diák vagy akkor az és az annak megfelelőt aktiválják, viszont ha már nincs diákod, de még beleférsz a fiatal korhatárba, akkor meg azt, két azonos opció egyszerre nem megy a rendszerben.
Pietrosz: Szia,
A részletes feltételek itt: Link
A lényeg ez és ez:
Több mint két Mobil (Mobil S, M, L, Korlátlan) vagy Net (4 GB, 10 GB, Korlátlan) díjcsomagos előfizetés esetén jár a kedvezmény. Korábbi díjcsomagokra (pl. Next, Move) nem érvényesíthető.
A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy egy folyószámlán legalább 2 db új típusú (Mobil S, M, L, Korlátlan és Net 4 GB, 10 GB, Korlátlan) havi díjas előfizetés szerepeljen. A kedvezmény csak az új típusú díjcsomagos előfizetésekre érvényes.
A kedvezményhez legalább 2 új Mobil (S, M, L, Korlátlan) havi díjas díjcsomaggal vagy Net (4 GB, 10 GB, Korlátlan) csomaggal kell rendelkezned azonos folyószámlán.
Régebbi, illetve nem publikus (flottás) díjcsomagok esetén nem jár a kedvezmény.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Mivel régen használtam android-os telón telekomos kártyát, minden hívásindításkor írja, hogy "feltételes átirányítás aktív". Ez ok? Vodafone-os kártyámon nem ír ilyet, csak azért.
Bocsi a hülye kérdésért.
Véleményem szubjektív...
-
Arcképgyáros
válasz MasterMark #93799 üzenetére
Fiatal opciónál elég ha 25 év alatt vagy, diák opciónál viszont fel kell töltened az érvényes diákigazolványod.
Én 22 vagyok és már nem vagyok diák.
-
zoltan6
őstag
Flottás/céges előfizetéssel hogy lehet a webshopból telefont venni hűséggel? csak az új előfizetést engedi,régebben pedig tudtam.
-
MasterMark
titán
A VoLTE ugye nem fogyasztja az adatkeretet?
Switch Tax
-
legenda
válasz MasterMark #93811 üzenetére
Nem, nincs köze hozzá, akkor is működik, ha nincs adatkeret.
-
olloczky
senior tag
Hali
Haverom megy ki ausztriába pár hónapra dolgozni, és nem tudja -és én sem-, hogy mikor milyen díjszabás vonatkozik rá? Mármint mit számol a T, ha magyar számot hív Ausztriában, ha osztrák számot hív Ausztriában. Ha más EU-s országot hív osztrákból stb?
Előre is köszi!
üdv
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
4Grider
nagyúr
válasz olloczky #93813 üzenetére
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/nemzetkozi-roaming/roaming/eu
Még ezt is fontos elolvasni a több hónap miatt:
https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/eu_roaming[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz olloczky #93813 üzenetére
Szia,
Az általa használt díjcsomag leírását kell megnézni, ott minden részletesen olvasható, már persze a linkelt általánosságok mellett, ha nem olyan, például nem publikus díjcsomagja van.
MasterMark: A Telekom engedélyezi az előfizetésen.
Sok kizáró tényező van még, Domino és sok flotta esetén nem bekapcsolható, illetve a készülék típusa és firmware verziója sem mindegy, ha az előfizetés engedné is.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Ne itt a T advent:
A Telekom Alkalmazás Kapcsolat Program menüpontjában található kuponkóddal 2017. december 1. és 24. között minden nap más mese érhető el ingyenesen a Telekom Adventi naptárban! Töltse le a BOOKR Kids alkalmazást okostelefonjára, vagy táblagépére (letölthető a Google Play Áruházból és az App Store-ból), regisztráljon, adja meg a kuponkódot és merüljön el gyermekével minden nap más mesében!
-
legenda
válasz MasterMark #93819 üzenetére
Bizonyos telefonok (először a megfelelő Samsung, majd iPhone) esetén automatikusan bekapcsolták, amúgy külön kérni kell és ha az előfizetés szempontjából bekapcsolható, akkor megteszik, illetve ha a telefon is okés hardveresen és szoftveresen is, akkor megtörténik az IMS...stb. regisztráció a készülék újraindítása után és működni fog.
-
MájMekk
tag
Megpróbáltam a Telekom applikációban bekapcsolni az ingyenes 5 órás Domino lehetőséget, de nálam (Samsung Galaxy Pocket Neo) így jelenik meg és nem tudom megmozdítani, hogy ne az 5GB legyen kiválasztva, a TOVÁBB gomb takarja:
A másik ugyanilyen telefonomon meg be se tudok lépni, mert állandóan ez jelenik meg:
Az applikációt ma frissítettem, telefonokat újraindítottam.
Előre is köszönök minden ötletet! -
veterán
-
bernel
tag
Aktiváltam az ingyen 5 GB adatot, sikerült minden, telefont is újraindítottam, ahogy írták, megy szépen, viszont az app-ban az eddigi maraton csomagom mellé is 1 hónapos lejáratot ír.
Nálatok is így van? Ez csak valami kijelzési hiba, és megmarad a korábbi Maratonom, ha eltelik az 1 hónap, vagy elrontottak valamit, és az is lejár majd?
Ti is tapasztaljátok ezt?
-
Tomikaa.
tag
válasz bernel #93825 üzenetére
Nálam is ez a helyzet. Pár napja már írta valaki. Szerintem kijelzési hiba, de azért jó lenne egy megnyugtatás.
Ha már Telekom app: faternak is aktiváltam az 5 gigát (sima Domino Fix), megy szépen, de az adat fogyását az ő részén nem mutatja az app (az enyémet igen).
[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
addikt
válasz bernel #93825 üzenetére
Nekem is egy kalap alá veszi, 29 napos lejárattal mutat 5,54 gigát. Szerintem csak az app pontatlansága lehet, nem hinném, hogy a promóció lejárta után elveszne az azon kívül eső rész...
Bár nem kis erőfeszítésembe került, mire a 7.7-es appot feltettem összeomlott play store-ral, bizony factory reset lett a vége de ennyit megért, nem rohad rám, január 2-áig a seggére vágok neki, az is biztos.Up the Irons!
-
MasterMark
titán
Miért írják, hogy hétfőn átvehető valami, ha nem vehető át?
Switch Tax
-
canniball
nagyúr
Sziasztok!
Nemrég cserélve lett a telefonom és emiatt a(z úgy rémlik kb. 3 éves) SIM kártyám is (egyéb változás nem volt), ennek kapcsán lenne két kérdésem:
1. Az új páros 6 kicsengés után dobja a vonalat, én ha messzebb vagyok a telefontól ennyi idő alatt az sem biztos hogy odaérek; a régebbi duó ennél tuti többet csengett - lehet a kicsengések számát állítani valahol?
2. A régebbi telefon azt írta nekem hogy LTE, az új pedig azt hogy 4G (néha 4G+) - jelent ez nekem valamit (sebességben) vagy csak a két telefon máshogy kommunikálja ugyanazt?https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Because
őstag
Sziasztok!
Elnézést, hogy ilyenért írok ide! Szerintetek várható valami különlegesebb ünnepi akció még a Telekomtól mobil téren? Most jár le a hűségem és vennék másik telefont.
-
4Grider
nagyúr
válasz canniball #93831 üzenetére
Telefonon is tudod állítani a feltételes hívásátirányítás idejét maximum 30 mp hosszban.
Meg kóddal is: **61*telefonszám*11*30# (hívás gomb)
(telefonszám helyére a hangposta +36309888333 vagy a hívásértesítő +36309876543 száma kell, a 30 a csengés hossza)LTE=4G, 4G+=LTE advanced
-
legenda
válasz canniball #93831 üzenetére
Szia,
Nincs jelentősége, hogy LTE vagy 4G van kijelezve, teljesen azonos szolgáltatás van mögötte, csak a régebbi telefonok előbbinek írják, utóbb viszont áttértek 4G-re, amikor képbe került az 5G.
A 4G+ (LTE-A) olyan területen van, ahol 2 vagy esetleg 3 frekvencia/hálózat került összevonásra, így nem csak maximum 150 Mbps a hálózat sebessége, hanem lehet a kétszerese, vagy akár a háromszorosa is, ha a telefon képes rá.[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Pietrosz #93800 üzenetére
Szia!
Flottás és havidíjas kedvezmények nem kedvezményezhetik egymást, egymást kizáróak. Új portfóliós lakossági előfizetésekre vonatkozik a százalékos havidíj kedvezmény (vagy otthoni dupla/tripla csomag...)
(#93795) tibor23
Személyesen tudod kérni a régi törlését a személyi igazolványod bemutatása mellett.
(#93809) zoltan6
Ajánlom a figyelmedbe az alábbi hozzászólás(oka)t:
Ergo, a szükséges igazolás bemutatása után személyesen tudsz vásárolni készüléket.
-
veterán
-
legenda
-
veterán
Igen.
Egyébként nekem nem nagyon van bajom az alkalmazással (leszámítva, hogy elég sokszor szarakszik a backend), 3 előfizetés adatait rendben betölti, az adatkereteket is. Ahogy nézem, inkább a dominósokat szokta szivatni.iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
EmberXY
addikt
válasz Bferibörs #93841 üzenetére
Nálam is ilyen, tegnap tettem fel a 7.7-es, legfrissebbet (legalábbis akkor még az volt a legfrissebb), mert az 5 giga bónusz csak abban érhető el.
Akkor működött, be is kapcsoltam a bónuszt, mutatta is, de most már azt csinálja, hogy betölti a kezdőoldalt és kb 2 mp múlva elszáll. Egy pillanatig látható az adategyenleg, ami még 5-össel kezdődik, viszont kíváncsiságból ránéztem a weboldalon is az egyenlegre, ott csak a maratont mutatja és az fogy, a bónusznak nyoma sincs, pedig tudtommal először a bónusz keretnek kéne fogynia, nem?
Gyakorlatilag olyan, mintha a maraton keretemet használnám, nekem valami nem kerek.Up the Irons!
-
MasterMark
titán
válasz MasterMark #93829 üzenetére
Na ma már tegnapra írja az átvételt, akkor most időutazók lettek ezek?
Switch Tax
-
EmberXY
addikt
válasz MasterMark #93844 üzenetére
Nem vetted át, kész, visszaviszik. Problem solved.
Szerintem kapkodnak egy kicsit így az ünnepekre.Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
válasz bernel #93846 üzenetére
Mert eleve a legfrissebb verzió csinálja ezt, a 7.7-es, ami december 4-én került fel, szerintem pont az 5 gigás opció miatt, mivel a promóciós szövegben is az van, hogy kizárólag a legfrissebb verzióban érhető el, nyilván emiatt került fel az új verzió...
Nálam speciel ez omlik össze 2 mp múlva, de egy pillanatra látszik az adategyenleg, ami ugyanúgy összevonva, de tartalmazza az 5 gigát. Amit nem értek, hogy a weboldalon pedig csak a maraton látszik, és csak az fogy, de az tényleg fogy, az 5 gigáról szó nincs, szóval kíváncsi lennék, hogy mi a magyarázat erre.Up the Irons!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Újszerű TP-Link Deco X20-4G+ mesh router - 3xGB LAN - AX1800 - Wi-Fi 6 - külső antenna csatlakozó
- Graef CM702 kávéőrlő makulátlan állapotban
- ROG Zephyrus G14 GA402RJ 14" FHD+ IPS Ryzen 7 6800HS Radeon RX 6700S 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (177)
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (176)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen