Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DIGI Mobil
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cseri0058
őstag
Mobil s nél azt írják 80 perc belföldi hálozatokon. Mobil m nél korlátlan hálozaton belül. Itt ha más hálozatot hívok az +pénz?
-
Greg-77
aktív tag
Most akartam rendelni telefont meglévő előfizu meghosszabbításával (kb 10-éve van meg)! 208.000-Ft lett volna a készülék és bekértek 246.400-Ft előleget! Pont bejött a chat ablak, írtam egy hölggyel és azt mondta, tudja, hogy magas az összeg, de nem rég szigorítottak, így ezt nem befolyásolhatják! Írtam, hogy én ezt megértem csak így értelmét veszti az egész részletfizetés! Erre nagyon nem tudott szegény mit mondani hisz nem nagyon vannak érvek! Kérdeztem azt is, hogy ez személyes vásárlásnál is így van-e erre az volt a válasz, hogy meglehet próbálni, de ugyan ez a rendszer van ott is, tehát nagy dolgot a személyesen sem tudnak tenni! Azt gondolom én is egy nem fájó, inkább könnyed búcsút veszek a T-től, mert már igazán nincsen mi náluk tartana!
-
joelke HU
senior tag
válasz Greg-77 #92506 üzenetére
Érdekes egy irány ez. Ez kb akkora f*szság, mintha a Provident csak annak adna 150 ezer hitelt, aki előtte letenne az asztalra nekik 200 ezret. Rosszabb, mint egy piramisjáték. Szerintem eddig is azok vásároltak tőlük drágább telefont, akiket vonzott a sokkal egyszerűbb hitelügyintézés, akinek meg volt kp-ja az megvette máshol. Nem hiszem, hogy ez sokáig tartani fogják. Kb senki nem fog tőlük vásárolni, legalábbis készüléket.
[ Szerkesztve ]
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
-
atosan
addikt
-
Cseri0058
őstag
válasz radio100jozs #92503 üzenetére
Mi?
-
joelke HU
senior tag
De egyébként érdekes a rendszer. Próbából most én is végig mentem egy kifutó 155 ezres mobilt választottam. Mobil M és hozzá 500 megás nettel. Új előfizetőként, új számot kérve 11040 Ft mobilelőleget állapított meg. Király, nem vészes. Majd megpróbáltam ugyanezt a csomagot ugyanezzel a készülékkel meglevő dominós számomat átváltva. Erre már 141000 Ft mobilelőleget állapított meg. No comment...
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
elekreg
tag
válasz Greg-77 #92506 üzenetére
Szerencsére ez így nem teljesen igaz, mert milyen szigorítás az, ami az egyik nap érvényben van, másnap nincs, aztán megint és így tovább?
A rendszerrel van gond, csak ezt nem minden ügyintéző meri mondani.
Tegnap bőszen kért a rendszer előleget mindenre, még akkor is, ha amúgy nagyon nem kellett volna (nem részletre történő vásárláskor is), ma meg a karbantartás után részletre, 0 Ft-ért is adta akár a legdrágább készüléket is előleg nélkül (már ha a feltételeknek megfelelt az előfizetés, de ez így is lenne rendjén), aztán estére megint kér mindenre.
Próbálgatni kell, valamikor korrekt, máskor meg nem.
Amennyiben szándékosan csinálnák meg úgy, hogy mindig mindenre kérjen előleget a meglévő, régi (Arany/Platina) és nem problémás ügyfelektől is, úgy el is áshatnák magukat, de ennyire ők sem buták, csak sajnos a weblap megfelelő működése már régóta nem tartozik számukra a lefontosabbak közé.
Egy biztos, én például sosem mennék be üzletbe kuncsorogni, hogy ugyan adják már ide a készüléket részletre a 20 éves, jó ideje Platina szintű előfizetésemre újabb 2 év hűséget aláírva úgy, hogy ne kelljen előleget befizetnem, mert akkor inkább megveszem a készüléket máshol, egyben kifizetve, cserébe nem hosszabbodik a már lejárt hűségem és szabad leszek, ha esetleg még jobban felcseszik valamivel az agyamat (mert kostanában azért volt rá néhány apróbb példa), akkor erősen elgondolkodom a lelépésen minden lehetséges előfizetésemmel, még ha nem is annyira kedvelem a másik két szolgáltatót.[ Szerkesztve ]
-
vizslakutya
senior tag
válasz atosan #92510 üzenetére
Korlátlan mobil + 2 giga adat,Next S + 1 giga adatból.
5 ezerrel fizetek többet,tokkal- vonóval.
(Platina+ Magentás vagyok)
A személyes bemenet nem játszik, csak online rendelés esetén engedi el szinte az egész árát a telefonnak.[ Szerkesztve ]
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
Greg-77
aktív tag
válasz Soulfly842 #92514 üzenetére
Egy próbát megér! Arany szintű mind a két előfizetésem! Majd beszámolok, hogy mi a helyzet a személyes ügyintézéskor, jövőhéten!
-
Soulfly842
addikt
válasz Greg-77 #92518 üzenetére
Több lesz az mint próba
Szurkolok
(#92517) vizslakutya
Üzletekben érvényes árak! Senkit ne tévesszen meg a telekom oldala, hogy online kedvezményként írja 2 GB nettel+ korlátlan csomaggal, hogy az S8 ingyen van!!!! A Webshopon ezt úgy - khm - rosszul írja!
Ugyanannyi az üzletekben is (8. kategória!!!)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
hzoltan
tag
válasz szabogabor10 #92521 üzenetére
-
veterán
-
Beca1990
senior tag
A Mobil XL csomag elsejétől megszűnik?
Mi lesz helyette? -
veterán
-
tag
válasz lugosi #92474 üzenetére
Mobil Korlátlan + Net 15 GB 1 év hűségidővel:
0 HUF + 7182 HUF = 7182 HUF X 3 hónap = 21.546 HUF
12.000 HUF + 7182 HUF = 19.182 HUF X 9 hónap = 172.638 HUF
21.546 HUF + 172.638 HUF = 194.184 HUF / 12 = 16.182 HUF
Ez alapján 1 év hűségidővel 19.182 HUF helyett 16.182 HUF összegbe kerül a díjcsomag havonta.Nekem jelenleg Mobil Korlátlan és Net Korlátlan díjcsomagom van 1 év hűségidővel.
0 HUF + 10.000 HUF = 10.000 HUF X 3 hónap = 30.000 HUF
12.000 HUF + 10.000 HUF = 22.000 HUF X 9 hónap = 198.000 HUF
30.000 HUF + 198.000 HUF = 228.000 HUF / 12 = 19.000 HUF
Ez alapján 1 év hűségidővel 22.000 HUF helyett 19.000 HUF összegbe kerül a díjcsomagom havonta.Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
vizslakutya
senior tag
-
atosan
addikt
-
Def26
félisten
Nézem a céges számlám és van benne egy olyan, hogy telemátrix 508ft/hó. Ez tulajdonképpen micsoda és le lehet e mondani?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
-Ben-
veterán
Az is érdekes, hogy most már átállt az online felületen az új díjcsomagra, de a rendelt mobilnetet nem csapta hozzá, így a vállalt minimum havidíjam nem éri el a minimumot. Remélem nem szándékoznak kötbért fizettetni velem a saját baromságuk miatt...
-
Arcképgyáros
Hívd fel a tudakozót azért! Biztos ami biztos... egyszer már engem is megmentett a kötbértől mert a lejárat napján váltottam csomagot amikor még nem szabadott volna, csak másnap és csak úgy benyögi a csávó, hogy fizethetem a 180.000-res kötbért. Persze ez már nem ma volt.
-
gomez55
tag
Ma rendelni akartam egy iPhone X-et a Telekomtol, huseg hosszabitassal, kamatmentes reszeletre es 397900Ft-ot irt mobil elolegkent, tobbet mint amennyi a telefon listaara. Vicc.
Hozzateszem, hogy Magenta 1-eskent (TV, net, vezetekes telefon) es Platina elofizetokent (2 mobil elofizetessel). Nagyon elgurult naluk a gyogyszer.
-
-Ben-
veterán
válasz karl_fischer #92536 üzenetére
Teljesen ugyanez a problémám nekem is! Szintén Mobil L / Net 15GB -tal kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
tothferenc
senior tag
válasz karl_fischer #92536 üzenetére
Ugyan ez a problema nalam is.
szerint mind a ket felnel kell a VoLte.[ Szerkesztve ]
i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
gomez55
tag
válasz -secret- #92535 üzenetére
Beszeltem chaten az egyik Telekomos ugyfelszolgalatossal, aki azt mondta a hiba naluk van.
A rendszer hibasan kezeli le a mobil eloleg szamitast, hogy ha mar elotte volt torolt vagy visszavont rendelesed. Ez esetben jelentkezik ez a hiba, hogy tulzoan magas vagy akar a telefon aranal is nagyobb mobil eloleget szamit ki.Azt mondta, hogy tudnak a hibarol es javitas alatt van.
-
-Ben-
veterán
-
veterán
válasz gomez55 #92541 üzenetére
Most meglestem a folyószámlámon lévő 2 számon is, mindegyikhez kér mobil előleget a rendszer, pedig egyik arany, másik platina kiemeltségű, törölt rendelés, elállás sose volt. Ráadásul mindig teljesen más összeg jött ki. Vicc az egész komolyan.
Ellenben 2 hete még gond nélkül tudtam előleg nélkül rendelni iPhone X-et a harmadik számra. Lehet nem enged a rendszer 1-nél több törlesztőt futtatni előleg nélkül? De akkor is nevetséges, a régi előfizetők totális semmibe vétele. Szerintem szándékosan csinálják.
Jó lenne, ha kapnánk végre egy világos állásfoglalást az üggyel kapcsolatban, mert ez így elfogadhatatlan. Nem, nem az a megoldás, hogy akkor személyesen vegyünk telót.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
-Ben-
veterán
válasz szabogabor10 #92543 üzenetére
Nekem jelenleg nincs semmiféle tartozásom, csak egyetlen előfizetésem, készülék nélkül. Tőlem is kér előleget.
-
veterán
-
-Ben-
veterán
válasz szabogabor10 #92545 üzenetére
Nem semmi a helyzet. Írtam chaten nekik:
Részlet a beszélgetésből (kép)
Illetve még ezt küldte el nekem az ügyintéző:
„A fizetőképességi vizsgálateredménye alapján a szerződés megkötését, módosítását vagy a kedvezményes eszköz vásárlását előleg megfizetéséhez köthetjük.
Az előleg összegét saját szabad mérlegelésünk szerint állapítjuk meg, ennek során figyelembe véve:
a fizetőképességi vizsgálateredményét, az igényelt előfizetői szolgáltatás és díjcsomag típusát, az értékesített eszközök értékét, a kedvezmények értékét, az előfizetői jogviszony időtartama alatt az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését(így pl. határidőre történő díjfizetést) a korábbi, Telekom otthoni, illetve mobil előfizetéseiden még folyamatban lévő részletfizetéseket.
Amennyiben a biztosítékadási kötelezettségnek eleget teszel, úgy az előleget befizetésként kezeljük, és a befizetést követően kiállított havi számlákon szereplő szolgáltatási díjak kiegyenlítésérefolyamatosan beszámítjuk.
A készülékrészletekből az előleget levonni nem tudjuk, így kérünk, a készülék törlesztő részletét minden hónapban egyenlítsd ki.Amennyiben úgy döntesz, hogy nem vállalod az előleg befizetését, sajnos nincs lehetőséged az adott részletfizetéses készülék, illetve kedvezmény igénybevételére.
Ebben az esetben válassz egyösszegű készülék ajánlataink közül, vagy vedd igénybe előre fizetett Domino mobil-szolgáltatásunkat.”Ja, és még a végén odaírta, hogy előfizetéssel mindenhogyan olcsóbban kapom meg a készüléket. Úgyhogy, mindenki örüljön neki, hogy vehet telefont a Telekomtól. 8 hónap múlva lejár az előfizetésem, ha addig semmi se változik, én lépek ezektől...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Igen, erre írták át azt, hogy előleget csak új illetve nem kiemelt meglévő ügyféltől kérnek. Ezért mondtam, hogy teljesen szándékosan veszik semmibe a régi ügyfeleket...
Ebből akkora botrányt kéne csapni, hogy fülüket behúzva vonják vissza az egészet.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
-Ben-
veterán
válasz szabogabor10 #92547 üzenetére
Én írtam nekik egy csinos panaszlevelet. Mindenkinek ezt kellene tennie (ez a minimum).
-
veterán
-
-Ben-
veterán
válasz szabogabor10 #92549 üzenetére
Igen. Főleg azért érzem ezt keménynek, mert a 15-20 éves platina ügyfelekkel is teljesen ugyanúgy bánnak, mint egy újjal. Korábban erre nemigazán volt példa....
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen