Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Leállt a Galaxy S23 Ultra One UI 6.1(.1) frissítése
- iPhone topik
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- Huawei P50 Pro - emlékkép
Hirdetés
-
Untappd lista
lo Leginkább saját magamnak, lista ha felkerül vagy lekerül egy-hely az Untappd-re.Mostani lista:Beeráló-...
-
Nyugodtan viheti az AI-szakembereket a Microsoft
it A Microsoft átvette az Inflection embereinek zömét, valamint a társalapítókat – de az EU trösztellenes hatósága nem piszkál bele a folyamatba. A hollandok elégedetlenek.
-
Konkrét terv van az Altera jövőjéről
ph Nincs szó egyelőre az Intelről leválasztott részleg teljes eladásáról, de a jelenlegi felállás sem marad.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
lord_m
senior tag
Sziasztok!
Szintén rendeléssel kapcsolatban kérdeznék.
Én is pénteken reggel rendeltem egy telefont+domino Sim kártyát. Felhasználtam egy COOP domino kupont is. GLS házhoz választottam. Rendelés számom van, email nem jött. Gls rendszerben még semmi, rendelés állapota "Jóváhagyás alatt"...
Azóta ez a készülék egyébként csak személyesen vásárolható az oldal szerint.
Érdemes aggódnom és mondjuk holnap telefonon érdeklődnöm? Csak mert első rendelésem náluk és nem tudom az átfutási időket...
-
legenda
-
milenda
tag
Intézett mostanában valaki márkaváltást blue-ról Telekomra? Régebben ez elég nehézkesen ment, érdekel, hogy változott-e a helyzet.
-
wszab
kezdő
Sziasztok!
Milyen határideje van a telefon függetlenítésnek?
Okt.20-án kezdeményeztem, azt írták: "a feloldó kód még nem áll rendelkezésre, felvettük a kapcsolatot a készülékgyártóval, így szíves türelmét és megértését kérjük".
Kb. egy hete az ügyfélszolgálat az érdeklődésre csak ugyanezt tudta válaszolni.
A telefont közvetlenül a T-től vásároltuk (előfizetésesen)... -
zoli62
addikt
Milyen tapasztalatok vannak az otthoni előfizetés mellé rendelt mobiltelefonok rendelésének átfutási idejével kapcsolatban?
-
legenda
Szia,
Érdeklődj viszonylag sűrűn a szolgáltatónál (telefonon, hogy legyen rögzített nyoma), megemlítve persze, hogy már milyen régóta vársz a feloldásra, hátha segít abban, hogy rákérdezzenek a gyártónál, illetve megsürgessék a dolgot.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tylerddd
veterán
Hűség ideje alatt mennyire lehet ugrálni a díjcsomagok között?! Gondolom a lényeg, h drágábbra válthatok, de olcsóbbra nem. Ugyanakkor mi van abban az esetben, ha nagyobbra váltok, de aztán szeretnék visszamenni az eredeti díjcsomagra?! Gondolom azt is lehet?! Köszi!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
legenda
válasz tylerddd #93364 üzenetére
Havonta egy alkalommal lehet díjcsomagot váltani (díjmentes), arra kell csak figyelni, hogy ha a tarifára is van hűség, akkor a vállalt minimum alá ne menj, különben kötbéres lesz a dolog
Olcsóbbra is lehet sokszor váltani, mert a vállalt minimum nem feltétlenül egyenlő a díjcsomag havi díjával, ezért fontos, hogy mindenki ismerje a hűség alatt vállalt és aláírt minimális költési szintjét.
Az új díjcsomagoknál a hang és a net listaárának az összege számít, ha az úgy eléri vagy magasabb a vállalt minimum költési szintnél, akkor a rendszer is gond nélkül engedi a váltást, más esetben figyelmeztet, külön rákérdez a kötbér megemlítésével és csak utána lehet váltani.[ Szerkesztve ]
-
sultansmith
senior tag
Én megumtan az online ügyfélszolgálatos romhalmazt, bementem, hellószia, nahát, te is bírtad a sliderst, köszi, helló.
Két perc és s8+. Sima S8-ból már rendeltek, de nem érkezett meg...
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
choco01
addikt
Hali.
Most ha ezt látom akkor nem vagyok látható a telefonkönyvben? Vagy pont hogy aktiválnom kéne ezt?
Nem értem hogy a "A hívószám megjelenése a tudakozóban" vagy pedig a "Titkos szám"-ra vonatkozik az az állapot(Nincs aktiválva) ...
[ Szerkesztve ]
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
choco01
addikt
válasz fornettisuti #93368 üzenetére
Köszi!
Kb. mennyi a átfutási ideje annak hogy levegyenek minden adatbázisból?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
nesa
veterán
Van Wifi fon hozzáférésem, amit a Telekom kiküldött mikor rányomták a ruteremre.
Működik is, a kérdésem az volna ez külföldön is működik majd?
-
legenda
válasz choco01 #93369 üzenetére
A szolgáltató a sajátból viszonylag gyorsan eltávolít, a probléma azokkal a marketinges...stb. cégekkel lesz, akik korábban megvették a telefonkönyvet, mert onnan más nem tud törölni, mindenki csak a saját adatbázisából, a te külön kérésedre, felszólításodra.
nesa: Az Alap csak belföldön, a Prémium külföldön is, 20 meghatározott országban: Link
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz choco01 #93372 üzenetére
Addig nincs gond, amíg nem gyakran hívogatnak különböző dolgok miatt, hogy vegyél ezt meg azt, menjél el ilyen meg olyan rendezvényre (és ott próbálnak rád sózni különböző dolgokat), de ha ilyen van, akkor minden esetben fel kell őket szólítani, hogy nem kérsz több ilyen megkeresését és töröljék a telefonszámodat (és egyéb adataidat) a rendszerükből, adatbázisukból.
-
MAGUS7
tag
Sziasztok arról tud valaki valamit hogy konzolt miért csak mobil előfizetéshez lehet venni ? meglévő otthonit sem lehet megújítani,ez csak a webshopban van így ?
iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11
-
lord_m
senior tag
válasz lord_m #93353 üzenetére
Ma reggel a rendelésemnél a weboldal felajánlotta a személyes átvételt Telekom üzletben, így ki is választottam egy hozzám közel eső boltot. Így nem kellene várni a futárt. Sikerült is a módosítás. Egyébként továbbra is jóváhagyás alatt...
Na most a Készülék ott nincs is raktáron... Ilyenkor átszállítják oda és jelzik ha átvehető? Vagy maradjak inkább a GLS házhoz lehetőségnél?
-
beci
őstag
Sziasztok.
Jár csere készülék,ha leadom javításra a mobilom?
Egy kijelző csere kb mennyi idő? S7 Edge.
Köszönöm.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
lord_m
senior tag
-
Soybex
őstag
Szia! Samsungnál jelentsd be hogy ez a hiba jelenség ott bepipálod hogy kérsz cserekészüléket és egy hét alatt készen van. Telekomhoz ha beviszed lassabb, mert összegyűjtve rendelik meg a gariztatásokat.
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
tsteve
senior tag
Telekom Wi-fi fon Prémium
jogosultság:Travel & Surf EU S / M /L , Travel & Surf World roaming csomagok mellé új megrendelés esetén kizárólag havidíjas és miX előfizetőknek
(ez ad csak külföldi wi-fi fon hozzáférést, a hotspot működés nem elég, az akciós Ászf szabályozza ezt így)
[ Szerkesztve ]
-
KZP
őstag
válasz lord_m #93383 üzenetére
Én pénteken délelőtt rendeltem, elvileg azonnal átvehetős lehetőséget mutató üzletbe, aznapra írta a "szállítást" is (9-17 óráig). Ezután Jóváhagyásra vár státuszba került a rendelésem, onnan 24 óra elteltével Visszahívásra vár lett...
Ennyit az azonnali átvételi lehetőségről.[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
-
Arcképgyáros
Az miért van, hogy ha felveszem a telefon egy csomószor nem hallom a másik felet vagy megszakad a hívás vagy hívás hibát ír, vagy rámegyek a kihangosításra és eldobja a hálózatot -> megszakad a hívás, vagy foglaltat jelez kicsengés után.
Kezd idegesítő lenni.
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Pénteken rendeltem Webshopból cuccot előfizetés megújítással, még aznap átváltott szállításra vár állapotban (a dokumentumok alatt ott van minden szerződés, számla stb.) és mára írja a szállítást de még mindig szállításra vár állapotban van. Van esély rá hogy ma hozza a futár?
-
fornettisuti
veterán
válasz Cilindrik #93390 üzenetére
Rendelési szám vagy mi a neve, elé teszel egy 1-t es beirod úgy a Gls oldalán a nyomkövetőbe.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Cilindrik
aktív tag
válasz fornettisuti #93391 üzenetére
köszi
meg is van a gls oldalán, már a futárnál van
-
lord_m
senior tag
válasz fornettisuti #93388 üzenetére
Kíváncsi leszek, mert még semmi nyoma se Gls-nél, se Telekomnál ( még mindig jóváhagyás alatt).
Nem hiszem, hogy holnap át is tudom venni a kiválasztott Telekom üzltben...
-
embe
nagyúr
Hihetetlen hogy ez a retek cég folyamatosan technikai problémákkal küzd. Sem applikációból, sem webes felületen nem tudok Dominós egyenleget feltölteni.
Yamaha RX-A4A 8K erősítő, Zidoo Z10pro eladó: https://n9.cl/ba3pe
-
fornettisuti
veterán
válasz lord_m #93393 üzenetére
Majd, ha szállítás allattot fog írni a rendszer, onnantól érdemes nézni Gls-nél.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
lufiember
csendes tag
válasz lord_m #93393 üzenetére
Szia!
Én is így jártam. Egyébként lehetett volna SIM nélkül rendelni? Én arra gyanakszom, hogy a SIM miatt megy ilyen lassan a dolog, S7 fórumban voltak páran akiknek már átváltott "szállítás alattra". Amúgy a telenoros számommal használnám, ugye kártyafüggetlen a telefon?
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Elite Dragonfly Chromebook 2-in-1 27% 13.5" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjlolv gar
- LeBron 21 "Optimism" EUR 44,5
- Sony PlayStation 5 Digital Edition + Sony Pulse 3D fejhallgató + 2TB külső SSD
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt
- Precision 5550 27% 15.6" 4K+ érintő i7-10850H T1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen