Hirdetés
- iPhone topik
- A Mate XT javítása sem lesz olcsó
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
IFA 2024: Jópofa kiegészítők, amiket Berlinben láttunk
ma Szinte minden kiegészítőkkel foglalkozó cég ráállt a Qi2-re, kérdés, hogy a telefongyártók mikor fognak.
-
Fagyos városépítésben érzi otthon magát az új GeForce driver
ph A WHQL minősítésű, 561.09-es eszközillesztő pár hibát is korrigált.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
t1
addikt
válasz szabogabor10 #92587 üzenetére
Vicces, de megnéztem kb 5-6 éve vagyok előfizus a T-nél, S8 illetve Iphone 8-nál is 0ft a befizető Mobil S mellé semmi előleget nem kér a rendszer.
-
St3ven
addikt
Honnan lehet tudni, hogy a telefonom támogatja-e a HD hangot? A linkelt oldalon az Alkalmas mobiltelefonok hivatkozás lényegében a webshopba visz.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
KZP
őstag
Díjcsomagot tényleg nem lehet már ügyintéző nélkül módosítani?
-
-
Beca1990
senior tag
Ha Domino-t átváltok korlátlan beszéd + 2GB csomagra mennyi kedvezményt kapok 2 évig?
GRÁNIT Bank ajánlókód: 3GYUH // 10000Ft jóváírás online számlanyitás esetén!
-
norberto_th
aktív tag
Ha nem vszel készüléket akkor 1 évhűség van...asszem.
[ Szerkesztve ]
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
szabogabor10
veterán
Lehet nálam az kavar be, hogy 2 hete előrendeltem a X-et, arra nekem se kért előleget, viszont most nem enged a rendszer a másik 2 számomra is törlesztőt tenni előleg nélkül. De mondjuk 20 éves előfizetői múlttal, pontos számlafizetéssel ennek semmi értelme nincs...
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
St3ven
addikt
válasz St3ven #92578 üzenetére
Hívásértesítő problémával kapcsolatban van valakinek ötlete, vagy ami még jobb, tapasztalata?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
elekreg
tag
Szinte4 bármit enged leváltani, ha volt például Next S-ed, ami majdnem 8000 Ft volt, de annál csak 6300 Ft a vállalt minimum, akkor simán válthattál például a 6500 Ft-os kombinációra, még mindig a vállalt minimum felett maradtál, tehát minden rendben, nincs kötbér és a meglévő hűség folytatódik.
Én is tettem így korábban, illetve azóta is többször váltottam, bár közben a hűség is lejárt, így már nincs jelentősége. -
Ádám16
addikt
Új internetcsomagok vannak, végre 2gb-os is elérhető.
Nézzetek rá, lehet, megéri váltani. -
elekreg
tag
válasz enginev3.0 #92628 üzenetére
Megéri az, ha valakinek 1 GB volt 2000 Ft-ért és most 2349 Ft-ért 2 GB + korlátlan közösségi alkalmazásokat adnak, vagy 4 GB volt 4000 Ft-ért és most 4484 Ft-ért 6 GB + korlátlan közösségi alkalmazások vannak, valamint 10 GB volt 6500 Ft-ért és most 7182 Ft-ért 15 GB + korlátlan közösségi alkalmazásokat kap.
-
vizslakutya
senior tag
válasz enginev3.0 #92628 üzenetére
Ez emberke függő, én eddig 5400 froncsit fizettem a ATK NEXT S 1 Gb adatért,most 10270 lesz a Korlátlan mobil+ 2 Gb adat közösségi ingyenessel. Soknak tűnik,de még van hozzá 1 Galaxy S 8 is, nekem így megérte váltani.
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
elekreg
tag
Nálam az nem áremelés, ha arányában jóval többet adnak, mint amennyit emelnek és összességében sokkal jobb az új ár-érték arány, meg aztán nem kötelező váltani, ha valaki csak az árakat nézi és az abban foglalt kevesebb keret is elég neki, illetve nem zavarja, hogy arányában sokkal kevesebbet kap a pénzéért.
-
gerii
addikt
válasz elekreg #92633 üzenetére
Pont az ilyen gondolkodásmódért tehetik meg hogy folyamatosan árat emelnek.
Van 5 féle választható opció. Egyik sem maradt ugyanannyi, drágábbak lettek. Ez áremelés.Ezek miatt is nő a bevételük, hogy rákényszerítik az emberre a drágább csomagot.
Legközelebb már 3GB lesz 2900-ért, hopp máris havi 900-al többet fizetnek havonta mint egy éve az emberek. Ráadásul annak is örülni fognak, mert rászoknak a több adatra, és az is szűkösnek fog érződni. Szimpla marketinges csapda az egész.[ Szerkesztve ]
-
elekreg
tag
Maradjon mindenki a kicsivel olcsóbb, de arányában sokkal kevesebb szolgáltatást nyújtó opcióknál?
Köszi, de én biztos nem!
Mondjuk nekem korlátlan van, de a családban a többi előfizetésen váltani fogunk, mert fontos a sokkal jobb ár-érték arány.
Nem mind az öt opció változott, az utolsó nem lett drágább, mert a korlátlanban foglalt adatmennyiséghez nem lehet többletet adni.
A felhasználói szokások folyamatosan változnak, már eleve a weboldalak is sokkal több adatot esznek meg, mint évekkel korábban, meg egyre több dolgot intéznek az emberek online, egyre gyakrabban mobilról akár mozgásban, így nyilván több és több adat kell az embereknek még akkor is, ha a szolgáltató nem akarna nagyobb csomagba terelni.[ Szerkesztve ]
-
vizslakutya
senior tag
Ha eddig vettél 1 kg cukrot 1000 forintért és a zacskón kívül mást nem kaptál hozzá, most veszel 2 kiló cukrot 1400 forintért + azt mondja a boltos, hogy a kávé+ a tea + a palacsintára a cukrodat ingyen adja,az akkor áremelés??
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
gerii
addikt
válasz vizslakutya #92636 üzenetére
Mostmár nem tudsz 1kg cukrot venni ezerért, muszáj elköltened 1400-at. Ha tetszik, ha nem. És a cukor megromlik a hó végén.
Pontosan ez a baj a fejekkel, hogy csak a saját szemszögükből nézik, hogy nekik most hú de jó lett, de megéri még egy kicsit többért, még egy kicsit, még, még...
Látszik, hogy az országban nincs igazi piaci verseny, + kíváncsi lennék, ha annak idején nem a Westelt veszi meg a Telekom, akkor is így áraznának-e, vagy éppen ők adnák a korlátlan netet 6k-ért.Csak példának: nekem még 1470Ft az 1GB netem!
Ezt egy éve vitték fel 1670, majd 1990-re, mert az ügyfélnek az jó. Tessék, most már fizethettek 2400-at. Ha tetszik, ha nem.
A nem létező cégemnél, ha 1500Ft-on hirtelen tudnék realizálni +1000 forint hasznot, másnap már a Ferrari katalógust nézegetném a Bahamákon. Ez az egy díjcsomag önmagában elképesztő nyereségnövekedést hoz!
De ez a vevőnek megéri...Balkán ez kérem, de nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
Robi_73
őstag
válasz elekreg #92635 üzenetére
Szerintem nem rosszak ezek az új csomagok, főleg ha több előfizetése van az embernek, akkor kap még (elvileg) 20% kedvezményt az új csomagok árából. Idáig ennyit fizettem, csak is a csomagokban megnövelt adatmennyiség miatt váltottam az új csomagokra. A kedvezményeket a hűségem megtartása miatt kaptam egy éve, 1996 óta vagyok előfizető.
Korábbi díjcsomagok:
Next M ATK: 10310 Ft (-1500 Ft kedvezmény) 8810 Ft
Move M ATK: 4140 Ft (-1000 Ft kedvezmény, 500MB net) 3140 Ft
Move S: 3710 Ft (-1000 Ft kedvezmény, 200MB net) 2710 Ft
Move S: 3710 Ft (-1000 Ft kedvezmény, 200MB net) 2710 FtÖsszesen: 17370 Ft
Új csomagokkal:
Next M ATK: 10310 Ft (-1500 Ft kedvezmény) 8810 Ft
Mobil S csomag + 2GB net: 4349 Ft (-1000 Ft kedvezmény) 3349 Ft
Mobil S csomag + 2GB net: 4349 Ft (-1000 Ft kedvezmény) 3349 Ft
Mobil S csomag + 500MB net: 3113 Ft (-1000 Ft kedvezmény) 2113 FtÖsszesen: 17621 Ft
És az én értelmezésem szerint az új csomagok választása miatt járó 20%-os kedvezményt is levonom, akkor pedig ennyi lesz a végösszeg: 15859 Ft
Robi73
-
norberto_th
aktív tag
Azt nem tudja valaki, hogy a korlátlan közösséginél ha megnyitom az instát akkor azt a rendszer mi alapján veszi figyelembe hogy én az adott appot használom? Csak hogy biztos ne a 2GB-ot csösszem el rá...
Mennyire kell vigyázni ezzel?! iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
elekreg
tag
A fejekkel nem tudsz mit csinálni, az nem megoldás, hogy mindenki marad dacból a régi, kicsit olcsóbb, de sokkal rosszabb ár-érték arányú csomagokban (a te régi neted esetélben is hiába volt olcsóbb 1 GB, mégsem annyival, hogy jobb ár-érték arányú legyen a jelenleginél), mert ezzel sem bünteted és kényszeríted semmire a szolgáltatót, neki viszont van lehetősége más irányba kényszeríteni.
Megtehetné ugyan a szolgáltató, hogy azonos áron adnak később több szolgáltatást, de ez nem így működik a világon sehol, mert nem hülyék.
Biztos nem kell bemutatnom, hogy a fordított árazás hova vezet, például a 100 darabos papírzsebkendő helyett a 90 darabos, az 1 literes üdítő helyett a 0.75-ös és hasonlók, ráadásul még örülhetsz, ha nem romlik jelentősen az ár-érték arány.
A Westel az első pillanattól Matáv érdekeltség volt.
Balkán? Sok olyan országot lehetne említeni, amit sokan jobbnak gondolnak, de biztos nem akarnék például Németországban mobilinternetezni, de sok ilyen ország lenne még említhető. Vannak persze jobbak is, de max árazásban állunk rossz helyen, sebességben, lefedettségben és szolgáltatási minőségben elég jó ez az ország.
Hiába olcsóbb valahol, ha nem lehet normálisan, sok helyen használni, vagy a csúcs 4G-jük is csak akadozós néhány Mbps.[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Nekem nem enged díjcsomagot váltani. Ilyen informatív szöveget ír: Sikertelen díjcsomagváltás.
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy meglepett, ismerve a telekom webshop minőségét, de most tényleg nem tudom, hogy miért nem engedi, mikor olvasom itt, hogy jó páran már váltottatok csomagot.
-
dptrsk
Topikgazda
Amit leírsz addig igaz amíg keveset fogyasztasz.
Ha a 2GB csomag sok neked, lehet, hogy jobban megérné Domino+Maraton csomagba menni.
A havidíjas 0%THM hitelt kap, nem pedig kedvező telefonálást kis csomagban.
Keveset költőknek ott a Maraton dominosként, amièrt 4000nyi cukrot kapsz, s akkor mész be érte amikor kell.Ha a Telenor hálózata olyan lesz mint a Telekomé, akkor beszélhetünk a 6k-s netről. Amíg Budapest sincs normálisan lefedve, addig nincs miről beszélni a 2 szolgáltató netcsomagjait összehasonlítva.
Én kb. 150 főt tudok a környezetemben akiknek nem opció a Telenor mert otthon csak segélyhívás indítható, s a Telenor szerint minden rendben van nem tudnak mit tenni.
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
válasz norberto_th #92641 üzenetére
Úgy hogy instán kívül mindent be kell zárnod.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
NY_A
őstag
Nekem tetszik az új adatcsomag, mert pont ennyi pluszra lett volna eddig is szükségem amit most az én esetemben 200 forintért megkaptam. De abszolút igazat adok Neked. Az áremelést nem feltétlen úgy kell érteni, hogy ugyanazt megkapod drágábban hanem úgy, hogy pár száz forintjával évről évre mindig feljebb tornásszák az előfizetésed árát. Belőlem is mindig kihúzzák azt a kis plusz pénzt, mert hát a hülyének is megér 200-300 forintot +1 giga adat, de így mindig kicsit többet fizetsz. Viszonylag sűrűn módosítanak, mindig egy valamivel többet kapsz, de kicsit több pénzért, így aki egy adott csomagban van mindig úgy gondolja, hogy hú de jó most aprópénzért kaptam több hívást/adatot/bármit. Így szép lassan tornásszák fel az összegeket.
Holott most már ha akarnék sem tudnék visszamenni 1 gigára ha úgy gondolnám, hogy mégsem kell a 2.Más. Ti sem tudtok belépni a Telekom andorid appba? Ahogy nézem az online felületre sem tudok belépni.
[ Szerkesztve ]
-
Robi_73
őstag
válasz elekreg #92648 üzenetére
Én tavaly nagyon gondolkodtam a flottába lépésen és a hűség lejártakor felhívtam a Telekomot, hogy mit ajánlanak. Akkor kaptam a kedvezményeket és egy telefont a 2 éves hűségemért. A flotta és a Telekom ajánlata között ~2000 Ft volt a különbség a flotta javára. Igaz kedvezőbbek a percdíjak, de számszerűsítve a havi fix különbségeket nem érte meg váltani. Ha a flottát nézem havi szinten a két év alatt 48000 Ft-ot (24x2000), a Telekom ajánlatát nézve 158000 Ft-ot (24x4500 Ft + 50000 Ft (P8 Lite)) spóroltam. Érthető, hogy maradtam...
Robi73
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen