Hirdetés
- iPhone topik
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Razr 40 Ultra - jó volt a terv
Hirdetés
-
Súlyos büntetést kaphat a Meta az apróhirdetések miatt
it Miközben a Google sikeresen fellebbezett egy 1,49 milliárd eurós EU-s büntetés ellen, a Qualcomm bírságát pedig csökkentették, épp most róhatnak ki a Metára egy gigantikus büntetést.
-
Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
ma A Samsung új fülhallgatója kicsit olyan, mint a Tesla kettős megítélésű pickupja: nagyon harsány, de biztosan lesz, akinek majd tetszik.
-
Egy mondat borzolhatja az Intel befektetőinek kedélyeit
ph Az átszervezés kedvezőnek tűnik, így szinte senki sem vette észre, hogy Pat Gelsinger lemondott az AI-piac fontosabbik részéről.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
-
gerii
addikt
válasz fornettisuti #92390 üzenetére
Kb ugyanennyiért lehetne korlátlan HelloDatád is.
Nem tudom hogy optikai csalódás volt-e vagy sem, de mivel a Telekom nem ad publikus IP-t, így vettem a Telenornál egy feltöltős simet.
Betettem a telóba kipróbálni, hogy működik-e, nyitottam egy böngészőt rányomtam az indexre, és gyakorlatilag azonnal megjelent az oldal (nem volt puffeben). Mondom wtf, megnéztem még pár oldalt, ugyanez a hipergyorsaság.
Eddig röhögtem az elnevezésén, ezután nem fogok.
Decemberben,15 év után váltok, alig várom! -
nesa
veterán
Urak ebből a listából hogy derül ki melyik telefon dual simes, a keret 65.616Ft a hűség nélküli akciós ár számít.
http://www.t-systems.hu/static/sw/file/T-Systems_arlista.pdf
[ Szerkesztve ]
-
t1
addikt
Sziasztok.
Lejárt a hűségem, váltanék Mobil S + 1GB net csomagra ami 4000ft lenne. A kérdésem az lenne, hogy írják hálózaton belül 80p ingyen beszédet tartalmaz a csomag utána 35ft/p . Ha másik szolgáltatót hívok akkor az 2000ft + más szolgálató hívás x 35ft hó végén vagy ugyanúgy lebeszélhető mint a mostani Move S csomagomban?
-
radio100jozs
őstag
válasz enginev3.0 #92392 üzenetére
A Telenornál is van adatmegoszto sim az adatcsomagokra.
-
enginev3.0
félisten
válasz radio100jozs #92411 üzenetére
De a Hello data-ra nincsen
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
-
radio100jozs
őstag
válasz dptrsk #92386 üzenetére
A Sat + Homenet opció csak parasztvakítás, ennél sokkal jobb, ami nekem is van, csak a mobilnet oldala az a Telenor Hipernet Homa 100+100 GB-os csomagja, a TV a Telekom Sat-os. Gondolom a Telekom csak azért hozta ezt be, hogy ahol nem épít ki optikai hálózatot, ott majd ezt akarják ajánlgatni.
-
radio100jozs
őstag
válasz enginev3.0 #92412 üzenetére
A Hello Datára minek második sim??? A mobilodról is meg lehet osztani a netet Wi-Fi-n, ha kell mondjuk a laptopnak.
-
South Velen
addikt
Sziasztok!
Mobil S-nél az egyenleg ennél a csodálatos honlapon 5 perc hálón belüli hívásra (elvileg nettó 27,5 Ft/perc) nettó 441 Ft-ot jelez.
A hálón kívüli valamint az sms részleg jó.Mindig tud hová süllyedni a telekom informatikája. Másnál is ilyen? Remélem nem így kerül számlázásra.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz enginev3.0 #92382 üzenetére
Én nem nagyon számítok rá, hogy érdekes új csomagok jönnének ki elsejétől, de ne legyen igazam. Az eddigiek alapján kb ilyesmire számítottam mint ami most jött.
-
enginev3.0
félisten
válasz radio100jozs #92415 üzenetére
Tabletbe belerakni ha úgy adódik, az nagyon jó lenne
(#92417) lugosi @ Most már én is biztos vagyok benne
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
elekreg
tag
válasz South Velen #92416 üzenetére
Szia!
Olyan baromságokat ír néha, hogy én már nem is nézegetem inkább, a számlázással ellenben sosincs probléma, szerencsére.
Hálózaton belül is jó drága: -
radio100jozs
őstag
Ez eddig fel sem tűnt a díjszabásban, pedig benne volt:
"A havidíjas hang díjcsomag nélkül is igénybe vehető mobilinternet csomagok fentiek közül a Net 4GB, Net 6 GB, Net10 GB, Net 15, Net 30 GB. Hang szolgáltatás és SMS ezekben a csomagokban is elérhető, azonban annak nincs külön havidíja. A beszélgetési díj és az SMS díj belföldön és EU roaming helyzetből EU Zónába, alapdíjas irányokba 35 Ft/perc, ill. 35 Ft/db, kivéve SMS küldés EU roaming helyzetből 23,5 Ft. Hangposta hívása és a külföldre irányuló hívások díjazása a Díjszabás megfelelő pontjai szerint történik."
Akkor a Telekomnál az ilyen külön adatdíjcsomagos sim-ek valóságban hangdíjcsomagosak is, azaz lehet hívást kezdeményezni és fogadni is. Érdekes, mert a Telenornál és a Vodánál is az adatdíjcsomag sim-ekkel csak sms megy maximum, de nevükből is adódnak, hogy hangszolgáltatás nincs bennük.
Meg azért is érdekes, mert ha valaki nem akar hangdíjcsomagot venni, mert csak mobilnet kell, mert VOIP-ot használ mobilról is, akkor elég neki egy ilyen netes sim, de normál 30-as számon is elérik, nem csak a VOIP-on, valamint ha valami gond van az adattal, és nem megy a VOIP, akkor tud rendesen telefonálni is, és nem egetverő azért a 35 Ft-os percdíj.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz radio100jozs #92421 üzenetére
Na ez érdekes.
-
zsoltzsolt
addikt
Tényleg, van itt már valakinek Gombja?
😂 -
atosan
addikt
-
r3dsnake
nagyúr
válasz radio100jozs #92415 üzenetére
Mert mondjuk nem mindegy, hogy a teló akksiját szívja le a hotspot 2 óra alatt, vagy az iPadét 2 nap alatt.
-
zoli62
addikt
válasz South Velen #92416 üzenetére
Mióta Telekom fiók van a My T-Mobile helyett, azóta ilyen. Bug vagy feature, egykutya.
-
zoli62
addikt
Talán lépés a Hello Data-ra, ami szintén inkább egy adatcsomagnak tűnik, pedig a Telenor hangdíjcsomagok közé sorolja. Persze nyilván a Telekomnál ezek a hangdíjcsomag nélküli adatcsomagoknál csak a Voip kiegészítésére jó a 35 Ft/perc tarifa, illetve hívhatóság szempontjából. Talán a Telekomnál rájöttek, hogy az egyre többen használnak hívásra VOIP-ot, ami nem feltétlen Skype/Viber, de azért kell a hagyományos 2G/3G/4G hívás is? Egyébként ahhoz mit szóltok, hogy a korlátlan hangcsomag decembertől megszűnik, de egyelőre nincs helyette másik?
-
elekreg
tag
-
dptrsk
Topikgazda
Az új hang+adat portfólió bevezetése óta van így.
-
elekreg
tag
Hihetetlen, hogy már megint nem megy rendesen az oldal, karbantartás van.
Odatehetnének a gyakornokok mellé legalább egy hozzáértőt. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz #08205312 #92429 üzenetére
Vagy azt mondják, hogy kivezetik, mert lám-lám milyen kicsi volt rá a kereslet és igazuk volt (persze az mellékes hogy a kezdetekben milyen feltételekkel adták a csomagot).
Amúgy én már drukkolok hogy vezessék ki, meg úgy összességében visszafelé haladjanak, úgyis elhagyni tervezem őket -
Def26
félisten
Kint vannak az új mobilnet csomagok. Hát nem dobtam tőlük hátast.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Arcképgyáros
Hát... elég gyenge valóban. Bár ez az ingyenes alkalmazások + 2 GB net csomag elég jó az ezelőttihez képest. Most ha át tudok menni hűségből akkor 50 forinttal fizetnék többet és 1 GB helyett 2 lesz + azok az alkalmazások. Na hívom is a 1414-et.
Ebből az árból még lemegy a Magenta kedvezmény, mint eddig. Igaz?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Lejárt a hűségem egy Move XS csomagra. Vennék készüléket is, de ugye nem engedi, csak mobil S csomaggal, és ha kosárba akarom rakni, megkérdezi,hogy biztos módosítom-e a csomagom. Viszont ugye addig nem módosítja, amíg a tényleges megrendelés nem történt meg? Csak akkor váltanék,ha ma át tudom venni valahol a készüléket.
Köszönöm előre is a válaszokat.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz #08205312 #92436 üzenetére
Nézem ezeket az új netcsomagokat, kicsit furcsán rakták ezeket össze. Néztem magamnak pár olyan variációt, ami nekem érdekes.
1. Korlátlan beszéd, 15 giga net.
1 év hűség készülék nélkül, 19k
1 év hűség, készülékkel, 19k, nincs készülékkedvezmény
2 év hűség, készülékkel, 99k készülékkedvezmény
0 hűség, készülék nélkül, 19k + 5k a sim kártya ára.Mivan? Úgy emlékszek, hogy utoljára a 90-es évek végén fizettem belépési díjat (=sim kártya díjat) előfizetés megkötésekor. Ez komoly?
Viszont nem több a havidíj, ha nincs rajta hűség!Ha ugyanezek a csomagok mobilnetben 15 helyett 6 gigásak, akkor 3k-val kevesebb a havidíj, de ez kb. mind igaz, azaz készülékkedvezmény azonos, havidíj nem változik hűség nélkül. Ha leváltok 2 giga mobilnetre, akkor 60k lesz a készülékkedvezmény.
A készüléket csak érdekességképpen néztem, nem szándékozok náluk venni. Ami viszont meglepő, hogy hűség nélkül ugyanannyiba kerül a csomag, mint hűséggel, így ez nekem viszont tetszik. Nagyon! Mivel nem kell hűséget vállalni önmagában a csomagra, ez szerintem nagyon pozitív.
-
elekreg
tag
Annyiban más a Telekom, hogy nekik vannak külön otthoni vezetékes szolgáltatások, így nem nagyon akar külön opciókat erre is, ezért van nekem is a korlátlan mobilnet, bár van mellette itthon vezetékes UPC 120/10, de sokat mobilnetezek máshol, így kihasználom, illetve itthon is gyorsabb a Telekom 4G+, pláne a feltöltés (legalább a négyszerese), így van rá példa, hogy a telefonról mobilneten tolom fel a felhőbe a képeket és a videókat nagyobb mennyiségben is.
Az eddigi 1 GB 2000 Ft helyett jobb a 2 GB + korlátlan közösségi alkalmazások 2349 Ft-ért és igaz ez a 4 GB 4000 Ft helyett 6 GB + korlátlan közösségi alkalmazások 4484 Ft-os és a 10 GB 6500 Ft helyett 15 GB + korlátlan közösségi alkalmazások 7182 Ft-os opciókra is.
Biztos telhetetlen vagyok, de faraghatnának még kicsit az árakon, a korlátlan olcsóbb lehetne legalább két ezressel és ahhoz mérten csökkenteni a többi árát is. -
kovacsmi_74
senior tag
Én csak azt nem értem, hogy anno a netsemlegességre hivatkozva törölt(ett)ék el a korlátlan böngészés+e-mail opciót, vagyis nem lehet korlátozni bizonyos dolgokat. A mostani promóciós korlátlan alkalmazások mintájára azt is lehetett volna kedvezményként is felfogni. A szándék ez is volt eredetileg, ha jól gondolom. Mondjuk én még szerencsére ezt használom.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz radio100jozs #92445 üzenetére
Igen, lehet, hogy igazad van, és volt eddig is, csak nem tűnt fel.
Mindenesetre most nem tudom, hogy ez a weblap bugja, vagy tényleges változás, de úgy tűnik, hogy a hűség nélküli csomagok ugyanannyiba kerülnek, mint a hűségesek. Ez viszont ténylegesen pozitívum a korábbiakhoz képest szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Külpolitika
- További aktív témák...
- 256GB M.2 NVMe SSD meghajtók
- Új HP Envy 13 X360 WUXGA 2in1 Touch i5-1230U 4.4Ghz 10mag 8GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ajándék 10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512 GB 2 év cseregarancia
- iPhone 15 Pro Max 256 GB (Black Titanium) - Független - Gyönyörű Állapot
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garanci
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen