Hirdetés
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Napfény alatt sose merül le az Instinct 2 Solar
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz Gercsi #93201 üzenetére
Pénteken vettem egy Mate 10 Pro-t (a Telekomtól), szombaton be is kapcsoltattam a 4G hanghívást, onnantól működött is, de ma reggel kapott egy gyártói frissítést, amit követett egy külön Telekomos hálózati frissítés, na onnantól se 4G hanghívás, sem pedig VoLTE kapcsoló. (Csak a gyártói frissítést telepítve még minden rendben volt, a Telekomos hálózati frissítés tett be neki később!)
Bejelentettem a Telekom felé a problémát, de már tudtak róla, más típusú készülékeket is érint a hiba.
A nem a Telekomnál vásárolt Mate 10 Pro-n megy most is a VoLTE.
A listán nem szereplő sok telefonnal is működik a VoLTE.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Ateszpapa #93204 üzenetére
Igen, elég volt 1.5 év önkéntes hozzászólás megvonás.
A korábbi hozzászólásommal kapcsolatban: Nyomtan egy gyári visszaállítást a Mate 10 Pro-n, tökéletesen működik a 4G hanghívás és a VoLTE kapcsoló is adott, amíg a Telekomos DT.HUN 8.0.0.115(CT) egyéni verzióra frissítést nem telepítem, onnantól viszont eltűnik a VoLTE kapcsoló és a 4G hanghívás sem megy.
Az egy dolog, hogy a Telekom a hálózati frissítésébe beleerőlteti a böngésző kezdőlapjának a Telekom honlapra állítását és választási lehetőség nélkül telepítteti abban néhány alkalmazását (a Telekom alkalmazást még megértem valamilyen szinten, de például a Műsorújság és a Mobilvásárlás már más téma, még szerencse, hogy utólag eltávolíthatók), de legalább a hálózati beállításokat ne szúrnák el.
A Telekomos hálózati frissítés után a 4G opciók is átíródnak LTE-re a beállításokban - valahol kevesebb választási lehetőséggel, mint előtte a gyártói beállításokkal, például a választható hálózati módoknál, -, ebből úgy gondolom, hogy a Telekomos illetékesek csak elővettek egy régi sablont és azt próbálták ráfaragni a rendszerre, az új opciókat figyelembe nem véve, így nem jártak teljes sikerrel.
Mindegy, majd csak javítják a frissítést, addig is én nem telepítem vissza ezt a Telekomos egyéni verziót, mert előnyét nem látom, hátrányát viszont annál inkább.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Arcképgyáros
Vagy egy dominós kártyánk amit nem nagyon használunk. Van rajt 625 ft és azt mondja be ha hívni akarok vele, hogy "töltse fel egyenlegét".
Ha meg hívjuk akkor "átmenetileg ki van kapcsolva a forgalomból."
Mit csináljak vele, hogy működjön?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz -secret- #93206 üzenetére
Lejárt a rendelkezésre állási idő és már a 90 napos hívószám lekötési idő fut?
Ilyenkor már nem aktív, de feltöltéssel még visszakapható a hívószám a 90 napon belül.
-300 Ft lesz a feltöltés egyenlegéből, ha erről van szó.[ Szerkesztve ]
-
vizslakutya
senior tag
Volte kérdés,ezért még külön fizetni kell ha használom vagy benne van a havidíjban?
Xiaomi Redmi 3 van,elméletileg van Volte kapcsoló ,tudom használni vagy csak azok a készülékek ,amit a Telekom felsorol?
Köszi.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
legenda
válasz vizslakutya #93213 üzenetére
Nem kell külön fizetni érte és nem csak azokon a készülékeken megy, amiket a Telekom felsorol, más kérdés, hogy több feltétele is van, megfelelő előfizetés is kell hozzá (Domino esetén még nem megy, illetve flotta sem mindegyik játszik), továbbá a készülék típusa sem mindegy, a VoLTE kapcsoló megléte még nem garancia a működésre, végül pedig a VoLTE funkció bekapcsolására sem könnyű bármelyik ügyintézőt rávenni, tapasztalat, hogy egy részük nincs képben, mások meg ragaszkodnak a Telekom által kiírt listához, de olyan is van, aki simán bekapcsolja, ha a rendszerben megfelelőnek látja.
Úgy a legegyszerűbb kipróbálnod, hogy kérsz valakitől olyan SIM kártyát, amelyhez tartozó előfizetésen aktív a VoLTE, azzal kipróbálod a telefonodat és úgy kiderül, ha működik, akkor ezt lehet majd mondani az ügyfélszolgálatosnak és úgy talán a rigolyásabbja is hajlandó lesz bekapcsolni az előfizetéseden.
Budapesten tudtam volna ebben segíteni, de az adatlapod szerint elég messze laksz.[ Szerkesztve ]
-
-
Zeki
nagyúr
válasz vizslakutya #93215 üzenetére
???
Xiaomit árul majd a Telekom? -
lufi7
aktív tag
A Telekom shopban a Samsung j5 2017-es az dual sim-es igaz?
Nem írják sehol és ha jól tudom ezek alapból két kártyásak.
Vagy gyártanak butított változatot is?"Csak szóljatok mindig 5 perccel a gól előtt"
-
csaabz
őstag
Hello!
Van egy Huawei P7 készülékem, amit a Telekomnál vásároltam és amire még van garancia, viszont nem találom a garancipapírt. Mi a teendőm?
Szerk: 2015. júniusában vásároltam, szóval a 3 év garinak még meg kell lennie, ugye?
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
csaabz
őstag
válasz Ateszpapa #93223 üzenetére
Köszi, meglett! Viszont valamiért csak 12 hónap garit írnak. Nem 3 év van a Huawei-re?
1.A Magyar Telekom Nyrt. által nyújtott jótállás a fogyasztó jogszabályból eredõ jogait nem érinti.
2. A 151/2003. (IX. 22.) Kormányrendelet alapján kötelezõ jótállás alá tartozó termékekre a Magyar Telekom Nyrt. az
általa, fogyasztó szerzõdés keretében forgalmazott, jelen jótállási jegyen megadott készülékre, tartozékaira
(összefoglaló néven: termékre) a vásárlás napjától 12 hónapos jótállást nyújt. E határidõ elmulasztása jogvesztéssel
jár.
3. Jelen jótállási jegyen megadott termékre a Gyártó által vállaltaknak megfelelõen a Magyar Telekom Nyrt. a Fogyasztó
számára esetenként további kiegészítõ jótállást is nyújt, melynek feltételeit a megvásárolt termékhez csatolt
Használati Útmutató és/vagy a www.telekom.hu honlap tartalmazza.https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
törölt tag
Hali!
Jol gondolom ha egy telefonra kellett mobil eloleget fizetnem..ugye abbol vonogatjak a havidijat, csak a keszulek havidijat kell fizetnem. Kerdes, hogy:
- Ilyenkor ha mobil vasarlassal fizetek valamit, az is levonasra kerul az elolegbol, csak parszaz Ft-os tetel.
- Illetve hol latom belepve, hogy meddig eleg az az eloleg? -
legenda
válasz Soulfly842 #93212 üzenetére
Köszi!
Mik lesznek vajon most BF keretében az elmúlt hetihez képest, érdemes lesz vajon ébren maradni?
Tavaly és korábban mindig vettem valamit, ami nagyon megérte, de most nem, ami lett volna jó áron, azt nem olyan régen vettem más akcióban. (Okosórát például a kuponos dílerektől. )Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
szalai112
senior tag
válasz zsoltzsolt #93191 üzenetére
Kösszi a tippet ingyen cserélték
-
1egaly
aktív tag
VoLTE témában,kb.2 hónapja bekapcsoltattam A5(2017)-en,Tés telefonon ,müködött minden ok...
Jött a függetlenítés,közben kijött a telóra a 7.0s firm.,felraktam a függetlent(már utáltam a magenta színű ,harsogó bejelentkezést).
Most hogy írogattok róla, most nézem eltnt a beállításokban...
Hívtam az Üf-t az mondja a srác rajtuk nem múlik ,be van kapcsolva ,hívjam a Samsungot,hát ezt nem vállalom nem hiszem hogy megértenék a dumámat...
Hasonlóan járt-e vki,esetleg van-e más megoldás az újra aktiválásra??Kösz a választ!
-
veterán
-
legenda
válasz 1egaly #93229 üzenetére
Biztos megérti a Samsung illetékese is, ha megfelelően leírásra kerül a probléma.
Vannak olyan készülékek, amiknél a Telekom által kerül be a kapcsoló, lehet, hogy a Telekomos firmware verzióval visszakapnád. (Nálam fordítva történt, de szerencsére itt nem a gyári firmware verzióba nyúlt bele a Telekom, hanem csak egy külön kis frissítést adott ki, amit a második gyári visszaállítás után már nem telepítettem és így nincs gond, van VoLTE kapcsoló és működik is a funkció.)
Nem is megy nálad a VolTE, telefonáláskor visszakapcsol a készülék 3G/2G módba?szabogabor10: Szuper, akkor egyre több helyen van már 3CA.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz Gercsi #93201 üzenetére
Sziasztok!
Iphone 6S plusomra kotottem 2eve vasarlaskor biztositast.
Sikeresen 2honapja betortem a kijelzot, de azota is hasznalom, mert mukodik, de igy karacsony tajan megajandekoznam magamat egy ujjal. A T-oldalan mar nem talalom a 6St. Ha van is eselyes hogy 32GBosat kapok? ( illetve lehet nem szep ilyet irni, de odacsapjam meg a futar elott, hogy biztos ne gondolkozzanak a javitasan? )" Vegyetek jót ha tudtok "
-
veterán
Sziasztok
Pest Megyében lakom, Gödöllőtől nem messze, és nincs szolgáltatás. Másnak minden jó a hálózattal?
iPhone 13 Pro Max
-
veterán
-
-
Ateszpapa
addikt
Kali: Örülök, hogy újra köztünk vagy!
Azért hiányoztál ám!
-
golyós
addikt
válasz szabogabor10 #93244 üzenetére
Szia szomszéd
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (177)
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (176)
- Lenovo LOQ 15IRH8 15.6" QHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 500GB NVMe gar
- iPhone 16 / 128GB / Ultramarine / Gyári kártyafüggetlen (175)
- Galaxy Watch 5 Pro LTE 45MM 1 év garival
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest