Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Kuo: egy évig még nem lesz új Apple Watch Ultra és SE
ma Az Apple-jós szerint 2025 őszéig nem fogja frissíteni az Ultra és az SE órát sem az Apple.
-
IFA 2024: 4K lézerprojektorokat mutatott be a JmGO
ph A 1080p-s N1S-től indul a kínálat, az N1S Pro 4K mellé pedig érkezik az N1S Ultimate 4K és az N1S Ultra 4K is.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebede
őstag
Telekomnál online, honlapon keresztül, három hónappal a hűségidő lejárta előtt történő szerződés módosításkor és újabb két év hűségidő vállalásakor is megillet a 14 napos elállási jog?
Vagy ez teljesen más tészta, mint egy sima webshopos vásárlás? -
zebede
őstag
OK! Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam.
Benéztem és nem ezt az előfizetésemet kellett volna hosszabbítani, hanem ami hónap vége felé jár le.
Akkor be megyek egy tépontna és lerendezem.
-
MasterMark
titán
Új telefonhoz küldtek új sim kártyát is, muszáj azt használni? 4G+ függ a sim kártyától? A mostani kb. 1 éves azt raktam bele.
Köszi.
Switch Tax
-
Arcképgyáros
válasz MasterMark #93907 üzenetére
Csak ha nagyon régi a simed akkor célszerű, vagy ha nincs megfelelő méret akkor törheted ki belőle a ideálisat.
Használd nyugodtan a régit!
-
legenda
válasz MasterMark #93909 üzenetére
A telefon típusa és a szoftver verziója is válogatja, hogy kijelzi külön a 4G+/LTE-A hálót, vagy nem, de attól még kezeli, vagy egyáltalán nem is kezeli.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Mr.Silkó
veterán
Másnál is csinálja azt ez a ***kes Telekom weboldal, hogy akármit csinálok, nem enged be a fiókomba?
Mindig azt írja, hogy bejelentkezés, aztán csak visszatöltődik ugyanaz a bejelentkezési oldal. Agyam eldobom.
Csak akkor jutok be, ha mindig új jelszót kérek emailen keresztül, de utána az új jelszóval sem enged be később már. A Facebookkal is próbálnám összekötni a fiókom, de a FB ikonja halott, nem reagál.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Mr.Silkó #93914 üzenetére
Szidni kellet, meg is javult - valamennyi időre...
Én inkognitó módban szoktam próbálgatni, ha probléma van, mert úgy biztos nem kavar be semmi előzmény, süti, bővítmény, blokkoló...stb.
Hurrá, a dolgozói net is javítva lett normálra.[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
válasz MasterMark #93909 üzenetére
Ha az előfizetésesre aktiválva van a 4g es lefedettség is van olyan és támogatott készülék telekomos rommal.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
legenda
válasz fornettisuti #93921 üzenetére
A Telekomos firmware verzió nem feltétel, megy anélkül is, ha a készülék tudja.
-
-
legenda
válasz fornettisuti #93923 üzenetére
Nekem szinte a kezdetektől ment például anno az F-es Note 4-en akkor is, amikor épp nem Telekomos (TMH), hanem független XEH firmware volt rajta.
Akkoriban talán csak Budapesten volt a Telekom székháznál és az Infoparknál összevont háló.Mr.Silkó: Sokszor segít - és ez nem csak a Telekom oldalára igaz -, ha az előzményekkel, sütikkel, bővítményekkel...stb. van probléma.
Nincs mit![ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz MasterMark #93926 üzenetére
Az, illetve az iOS alapban ilyen, nem jelzi ki külön egyik módnál sem, 3G esetén sincs külön H és H+, de kezeli, ahogy külön 4G+ sincs, de attól még adott a megfelelő sebesség, ha olyan területen tartózkodsz.
iPhone 6 óta van amúgy LTE-A.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
pvt.peter
őstag
válasz pvt.peter #93882 üzenetére
Közben a mai nap megtudtam szabadulni a hűségidőmtől ~5700Ft kötbér ellenében
Természetesen ez sem ment egyszerűen. Az ügyintéző már az elejétől kezdve flegma volt, azt mondta, hogy ezt nem is itt kellene intéznem, hanem majd az új szolgáltatónak fogják automatikusan kiküldeni a kötbér számlát. Természetesen jobb szerettem volna személyesen intézni, nehogy vmi "baki" csússzon a rendszerbe, aztán meg rohangálnom kelljen a pénzemért.
Ez után azt a tájékoztatást kaptam, hogy ez bizony 12000 jó magyar forintba fog kerülni ezt már akkor sem tudtunk tisztázni, hogy hogyan is jött ki, ugyanis a teljes kedvezmény amit kaptam 2 évre (2019.01.24 -ig) mindössze 11500Ft volt.
Elmondott minden varázs csiribiri számomra ismeretlen szót, kifejezést (reaktív ügyfélmegtartó akció volt a kedvencem ) de mégsem jött ki a reális összeg.
A sok halandzsa után átváltottam flegmába, értsd: szó szerint mondtam neki, hogy itt senkit nem érdekel az általa elmondott vélemény és elgondolás ugyanis a szerződésbe fekete fehéren le van írva, hogy csak azon hónapok után kell kifizetnem 500Ft -t amelyekben a kedvezményt igénybe vettem.
Ez után pár másodperc szünet, majd "akkor én most telefonálok egyet" kijelentés hangzott el.
6-7 perc "kőkemény" matekozás után kijött a fentebb említett 5700Ft -os összeg...
Tehát nekem volt igazam.Mi ebből a tanulság?
Mindig résen kell lenni, hisz ott húzzák le az embert ahol épp nem veszi észre.
Persze nem azt mondom, hogy a többi szolgáltató jobb lenne, sajnos van a többihez is szerencsémMondjuk az érdekes, hogy szűk 1,5 nap alatt kétszer akartak átb*szni a Telemókusok.
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
legenda
válasz pvt.peter #93930 üzenetére
Nem szolgáltató, hanem ügyintéző függvénye, mindegyik szolgáltatónál vannak jobbak és rosszabbak, így részint szerencse kérdése is - még ha ez így nem is normális dolog -, de az a biztos, ha képben van az ügyfél és hárítani tudja a nem korrekt ügyintéző butaságát.
Bezzeg a régi szép időkben, nem volt olyan kérdés, amivel megfoghattam volna az ügyintézők bármelyikét is, komolyabb műszaki kérdésben is segítettek, volt, hogy 35 perces telefonálást nyomtunk le, de addig nem nyugodott, amíg meg nem oldotta a problémát, pedig nem a sokadik szintű kiemelt műszakis volt.[ Szerkesztve ]
-
Orgi
addikt
Sziasztok, új telefont vettem ajándékba, karácsonyra, de addig is be lehet menni kicseréltetni a régi sim-et olyanra, amiből átadásakor kitörhető a nano verzió, addig meg microként üzemel? Ezer éves a sim... És ez ingyenes a Telekomnál?
Előre is köszi a válaszokat! -
pvt.peter
őstag
válasz drmotto #93934 üzenetére
Lehet, hogy nem ez a módja, de a korábbi tapasztalataim miatt szerettem volna személyesen intézni ezt a dolgot.
Ha nem így lett volna, akkor most futhatnám megint a kötelező köröket, hogy miért számláztak ki 12000Ft -t, ugyanis először ennyit akartak rám sózni, de ezt írtam is a #93930 -asban.Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
atees
őstag
Sziasztok!
04-én rendeltem este egy huawei modemet domino kártyával, még mindig jóváhagyás alatt áll, vajon meddig kell rá várni ? Tegnap felhívtam az ügyfélszolgálatot a csávó annyit tudott mondani, hogy várjak Na mondom az jó.
Van valami bibi a telekomnál ?Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Karcub
senior tag
Amíg van hűségidőm, addig nem függetlenítenek ingyen?
-
kaszaking
tag
Sziasztok!
Pár napja díjcsomagot váltottam Movie XS-ről Mobil M-re. Az XS volt 1970 Ft/hó 30 mb nettel.
Az M most korlátlan beszélgetés és 2GB net. Váltáskor ez volt 5300 Ft. Ma már csak 4503 Ft/hó a telekom szerint és a 2gb netet most már dolgozói 2gb-ra írja.Valaki tudja hogy most maradok 4503 Ft-on vagy miért lett dolgozói 2gb?
-
legenda
Szia,
Lehet, hogy a Domino SIM miatt van, körülményes néha, lassan ellenőrzik a szabott korlátot...stb.
Orgi: Nincs mit!
kaszaking: Szia, Volt róla szó korábban, rosszul jelzi ki néha a rendszer, nálam is volt az elmúlt napokban ilyen, de már javították.
Az alkalmazás jól jelezte ki, de a fiók nem mindig.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen