Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Apple A16-ok készülnek a TSMC arizonai gyárában
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Leállt a Galaxy S23 Ultra One UI 6.1(.1) frissítése
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
-
Mozgásban az Arsene Lupin: Once a Thief
gp A PC-re és konzolokra érkező játék jövő hónap közepén debütál.
-
Untappd lista
lo Leginkább saját magamnak, lista ha felkerül vagy lekerül egy-hely az Untappd-re.Mostani lista:Beeráló-...
-
Eladta volna egy részét a Google
it Az AdX eladásával vetett volna véget az EU trösztellenes vizsgálatának a Google, de a kiadók ebbe nem mentek bele.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz #04441088 #92200 üzenetére
Megvan a hivatalos válasz a Telekomtól.
Nem nagyon kell foglalkozni azzal, hogy milyen összeget ír előlegként az oldal. A házhozszállítási osztálynak van teljes rálátása az ügyfelek előfizetéseire/szolgáltatásaira. Ők felülbírálhatják a weboldal által előlegnek írt összeget. Lehet belőle kevesebb, több, ugyanannyi vagy törölhetik is az előleg kérését.Ja és végre kifogtam az első normális, jófej ügyintézőt.
[ Szerkesztve ]
-
shoowger
újonc
üdv! Én is ezzel a mobil előleggel bajlódok. 7 éve 3 előfizum van, platina kártyás ügyfél vagyok. IPhone x vásárlást terveztem, de nekem is kért 437000 előleget. Nincs másik törlesztőm, be is mentem egy üzletbe. Ott azt mondták, hogy nem elegendő a keretem. Hmm 🤔. Oké. Utána megnéztem és a legolcsóbb aclatel nyomógombos telóhoz is aminek 22x0ft a törlesztője kért 11580 előleget. 😂 tehát valami nagyon nincs rendben. Az üzletben a hölgy sem tudott semmit mondani csak hogy menjek vissza majd kedden. Esetleg valaki van aki ezen a procedúrán már túl jutott?
-
Bornie127
senior tag
4 napos Horvátországi roaminghoz hogy tudom a legolcsóbban kibővíteni az adatkeretemet? Új sim is játszik, ha úgy olcsóbb. Parner 3 flottában vagyok 500 mb forgalommal.
-
lupus_l
aktív tag
válasz Bornie127 #92208 üzenetére
Akkor amit találtam:
DOMINO MARATON 4 GB CSOMAG
Ennek az 1GB-os változata.
Vagy Domino Fix SIM 990 Ft (1GB-os nettel). - ezt ingyen házhoz is viszik.
Csak egy feltöltős SIM-et kell arra a pár napra kérni valakitől (mert amúgy 990 Ft a SIM) - igaz, ebben a hanghívás nincs benne[ Szerkesztve ]
-
Bornie127
senior tag
Köszönöm szépen mindenkinek, közben rájöttem a megoldásra, csak balga voltam.
Itthin van a net and roll M, adatmegosztóval, 6gb euban használható belőle és nano sim-es. Ennél jobb nem is kell. Vagy még valami horváth kártya, de a tele2-nél nincs nano sim.Köszi mégegyszer.
Még azt mondjátok meg nekem, ha kintről mo-ra, illetve horvátból horvát számra telefonálok, akkor nálam a hálózaton kívüli percdíjakkal számolnak?
[ Szerkesztve ]
-
Bornie127
senior tag
Nemrég vettem dominó fix-szel telefont, arra is van 1gb adatforgalom, vagy csak ha online rendeltem volna?
-
TomPack
őstag
Nem tudjátok, hogy benzinkutakon lehet még domino-kártyát venni? Mert most hirtelen szükségem lenne egyre.
Most délután Kispest-Szentendre között hová szaladjak be? -
SUPREME7
őstag
Azigen: https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/magenta1allin
Ez valami új cucc?
Havi 55K-ért azért nem semmi. Bár nem tudom ebből még jön le, vagy ez már a "kedvezményes" ár, nem igazán részletezik. Plusz úgy tűnik még ekkora havidíj mellé se adnak normális készülékkedvezményt
Ez a 2Gbit-es csomag is erős vállalásnak tűnik annak fényében, hogy sok helyen ennek tizedét se képesek nyújtani
[ Szerkesztve ]
-
Norbika88
senior tag
Ezt elektronikus számlavezetést hasznalja valaki?e-pack.
Telefononom telekom app belül tudok egyenleget rendezni? És ha egy név alatt van 3db előfizetés? -
Norbika88
senior tag
válasz szabogabor10 #92223 üzenetére
Köszi!
Akkor ha jól értem én megrendelem magamnak és neten rendezen, a másik két számlát a többiek tudják ugyan úgy csekkel fizetni? -
Norbika88
senior tag
válasz szabogabor10 #92226 üzenetére
Nem, most látom telekom oldalán a 3 szám egy darab folyószámlán van Akkor gondolom így nem lehet különcködni a fizetést tekintve.
Hopp, de msot látom a számlázi beállításoknál van telefonszámonkénti beállítási lehetőség, és ott szerepel az elektronikus számlázás.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz fornettisuti #92235 üzenetére
Pont a prémium emberek fűtik a prémium medencét lopott árammal....
-
Nordik
őstag
Nemrég váltottam dominora havidijasrol. Ugye kaptam 1GB internetet. Ebből maradt kb. 100MB amikor rendeltem 4GB Maratont, nehogy net nélkül maradjak. Azóta az ajándék adatból nem fogy hanem a maratont használja. Hogyan működik ez?
-
HofiZoli
senior tag
-
törölt tag
Hali!
Megkérdezem még egyszer, mert elég fontos lenne.
Jelenleg csekken fizetek, 2 külön csekk jön, egy az otthoni szolgáltatásokra, egy pedig a mobil előfizetésemre. Ez így megy sok sok éve. Most viszont rendeltem egy telefont epackkel. Akkor mind a 3 át fog váltani online fizetésre vagy a 2 csekket továbbra is megkapom, a mostani rendelést meg majd fizethetem online? -
thomas77
senior tag
Domino VoLTE bevezetéssel kapcsolatban nincs valakinek új infója?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Nordik #92245 üzenetére
Mivel azonos ideig(kártya érvényessége) érvényesek elsőként a csak belföldön felhasználható 4GB csomag 1GB adatkeretét használod.
A kezdeti adatkeret nem tudom felhasználható-e EU roamingban, de gyanítom igen, ezért kezdte használni a csak belföldi 1GBt.
Ha a kezdeti keret nem roaming képes akkor pedig alacsonyabb a priorítása, mint a csak belföldi 1GBnek.Ha elfogyott az 1GB akkor érdekes lesz, hogy mi fog fogyni, remélhetőleg a 101MB kezdeti keret
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Linux haladóknak
- EAFC 25
- Netflixesedik a YouTube, AI gyárt rá videót
- Apple A16-ok készülnek a TSMC arizonai gyárában
- Úgy tűnik, hogy jön a Horizon Zero Dawn Remastered
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- Elite Dragonfly Chromebook 2-in-1 27% 13.5" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjlolv gar
- LeBron 21 "Optimism" EUR 44,5
- Sony PlayStation 5 Digital Edition + Sony Pulse 3D fejhallgató + 2TB külső SSD
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt
- Precision 5550 27% 15.6" 4K+ érintő i7-10850H T1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen