-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monster256
újonc
Sziasztok!
6 évig voltam Telekom előfizető és mindig időben fizetem a számlákat, de idén januárban megszüntetem az élőfizetésemet mert ideglenesen Ausztriában dolgoztam. Most szeretem volna vásárolni egy Samsung Galaxy A5 2017 készüléket Mobil M csomaggal + 2 GB internettel, de azzal szembesültem a megrendelés során hogy készülék előleget kel fizetnem, idáig amikkor vásároltam a Telekomnál készüléket soha nem kértek tőlem előleget. Azzal nem is lenne bajom hogy előleget kérnek, de az normális hogy egy 83 600 Ft-os készülékre 115000 Ft előleget kérnek. Régebben rendelés után hívót fel az ügyintéző és ő döntötte el hogy kel-e előleg vagy nem, de most meg a rendszer dob ki magától mindig egy összeget. Kipróbáltam hogy ha feleségem adataival csinálom a rendelést akkor neki milyen őszeget ír ki, és neki csak 40 ezer előleget kéne fizetnie, pedig neki soha se volt előfizetés a nevén, ez most mi szerint dönti el hogy menyit kel fizetni. -
Monster256
újonc
Sziasztok! Telekom fiókon belül hol tudom megnézni hogy Aranykártyás vagyok-e? Régen a hűségprogram menüben lehetett de most már azt a menüt nem találom.
Van egy 5 hónapos élőfizetésem amit normálisan fizetem és soha nem volt elmaradásom rajta, most szeretnék vásárolni mellé egy készüléket részletre de egyik ismerősöm azt mondta hogy csak az aranykártyások vehetnek részletre készüléket. Ez most komoly új ügyfélnek odaadják szó nélkül 0ft-ért kezdőrészletre a telefon és nekem nem fogják mert még nem vagyok aranykártyás.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Wise (ex-TransferWise)
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asszociációs játék. :)
- Revolut
- Külpolitika
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- További aktív témák...
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest