Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Monster256

újonc

Sziasztok!
    6 évig voltam Telekom előfizető és mindig időben fizetem a számlákat, de idén januárban megszüntetem az élőfizetésemet mert ideglenesen Ausztriában dolgoztam. Most szeretem volna vásárolni egy Samsung Galaxy A5 2017 készüléket Mobil M csomaggal + 2 GB internettel, de azzal szembesültem a megrendelés során hogy készülék előleget kel fizetnem, idáig amikkor vásároltam a Telekomnál készüléket soha nem kértek tőlem előleget. Azzal nem is lenne bajom hogy előleget kérnek, de az normális hogy egy 83 600 Ft-os készülékre 115000 Ft előleget kérnek. Régebben rendelés után hívót fel az ügyintéző és ő döntötte el hogy kel-e előleg vagy nem, de most meg a rendszer dob ki magától mindig egy összeget. Kipróbáltam hogy ha feleségem adataival csinálom a rendelést akkor neki milyen őszeget ír ki, és neki csak 40 ezer előleget kéne fizetnie, pedig neki soha se volt előfizetés a nevén, ez most mi szerint dönti el hogy menyit kel fizetni.

• Monster256

újonc

Sziasztok! Telekom fiókon belül hol tudom megnézni hogy Aranykártyás vagyok-e? Régen a hűségprogram menüben lehetett de most már azt a menüt nem találom.
    Van egy 5 hónapos élőfizetésem amit normálisan fizetem és soha nem volt elmaradásom rajta, most szeretnék vásárolni mellé egy készüléket részletre de egyik ismerősöm azt mondta hogy csak az aranykártyások vehetnek részletre készüléket. Ez most komoly új ügyfélnek odaadják szó nélkül 0ft-ért kezdőrészletre a telefon és nekem nem fogják mert még nem vagyok aranykártyás.

Új hozzászólás Aktív témák