- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iOS alkalmazások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordik
őstag
válasz Nordik #92793 üzenetére
Most ránéztem a Telekom alkalmazás nem ajánl fel bónuszt és nem is lehet kérni hiába írják a tájékoztatóban, az oldal alapból hozzateszi. Most akkor kuldjek minden egyes feltoltes előtt SMS-t ha egyéb módon akarom feltölteni az egyenlegem, hogy biztosan megkapjam? Vagy elég egyszer aktiválni a bónuszt sms-el és akkor minden fajta feltoltesnel megkapom? Nekem ez nem tiszta.
-
IamTheDog
tag
Mióta pénteken telefonon beállíttattam a 6 gigás netcsomagot, azóta nem működik sem a mobilapp, sem az online fiókban nem látszik a netcsomagom. Másnak is van ilyen?
-
berbatov2
senior tag
válasz Soulfly842 #92806 üzenetére
Na ez biz jó lenne nekem!
Gondolom ezt telefonon kéne intéznem? -
törölt tag
Hali!
Huawei Mate 10 Pro előrendelésnél(Új előfizetés, kamatmentes részlet) hogy tudom módosítani a díjcsomagot online vagy telefonon? Van ennek külön bármi díja?
Mobil L + 10 GB net 16 370 Ft.
Mobil L + 15 GB net + appok 16 916 Ft.Belépni még nem tudok a telefonszámmal.
Ha hívom még azt mondja a rendszer, hogy ezen a számon előfizető nem kapcsolható. -
no more
veterán
Sziasztok! Váltottam erre az új net csomagra... 6GB és azt írta, hogy korlátlan közösségi, tehát Facebook + Messenger, amiket használok. Tiszta sor. Böngészőben is "korlátlan" a Facebook, vagy csak appban? Samsung böngészőt használom. Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
pethYeti
addikt
Black Fridaykor szokott akciózva lenni iPad?
-
no more
veterán
válasz Soulfly842 #92815 üzenetére
Jaj, de jó, köszönöm szépen a segítséget!
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
zebede
őstag
Megoszthatom a telefonomról egy tabletra a telekomos korlátlan mobilnetemet?
Mert tudom hogy az elején tiltották, de úgy rémlik mintha később engedélyezték volna.Jól rémlik?
-
veterán
-
Gabesz87
veterán
válasz Soulfly842 #92786 üzenetére
Már csak egy kérdésem van: a kiskerárból jön le az 50e Ft kedvezmény, vagy a kategóriánkénti árból? Mert nekem úgy rémlik a honlapról, hogy a kiskerárból, de majd csekkolom. Mert pl. egy P10 esetén elég durva (értsd: állati jó) ár lenne (4. kategória vagyok) a 84.480-50.600=33.880 Ft???
-
Soulfly842
addikt
válasz Gabesz87 #92820 üzenetére
Azokból, de csak új előfizetéssel érvényesíthető a kedvezmény, vagy dominóból havidíjasra váltással. Ha jelenleg akit be akarsz vonni előfizetéses ott a domino-ba váltás se pályázik, ill. a visszaváltás.
Csak új előfizetéssel érvényesülnek a kedv-ek. Egyszeri alkalommal.
-
veterán
válasz Soulfly842 #92815 üzenetére
"Külső weboldalakra mutató videók indulnak el automatikusan - ez értelemszerűen nincs benne a korlátlan keretben."
Szóval a facebookra, (vagy instagramra stb.) feltöltött videók helyei "külső oldalnak" minősülnek? Tudom, volt szó erről már a topikban ( illetve az ÁSZF 11. oldalán a lényeg), csak most ez így kicsit más, ahogy leírtad.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
berbatov2
senior tag
válasz Soulfly842 #92806 üzenetére
Sajnos nem nyert, mert az ugyintezo holgy szerint nincs magentara spec 2 csak spec 1, igy viszont nagyon megnone a havidij, mar nem erne meg.
-
elekreg
tag
válasz szabogabor10 #92676 üzenetére
Ma délután jött az e-mail, hogy november 17 - 19. között Telekom Black Friday, mennyi esélyt látsz rá, hogy nem egész 3 nap alatt változni fog a helyzet?
Én holnapig, vagy maximum csütörtökig várok, hogy legalább akkor ne kérjen a 20 éves, arany/platina kiemeltségű előfizetésre (mind a kettővel próbáltam) előleget a rendszer, ha nem részletre vásárolok és nem is a legnagyobb díjcsomagokkal, tehát nem 0 Ft-ért vennék készüléket, hanem a telefon listaárának (ami közel 300000 Ft - ez is egy külön történet, hogy a Mate 10 Pro eredeti árához hozzáadták az ajándék kamera árát, máshol ilyen nincs!) a felénél is többet (~150000 Ft-ot) kifizetnék egy összegben átvételkor. Igen, erre is kér még pluszban előleget, aminek a kifizetése nem okozna ugyan problémát anyagilag (akár a készülék teljes árának kifizetése sem), de ez már elvi kérdés, nem fizetem ki a plus előleget!
Amennyiben ezt sem sikerül megoldaniuk, úgy nincs miért hűséget aláírnom, hanem megveszem a készüléket máshol, kifizetem a teljes árát, cserébe hiába részesítettem eddig előnyben a privát Telekomos előfizetésem (mert technikailag jobbnak tartom a többi szolgáltatóénál), szépen visszalépek azon sokkal olcsóbb díjcsomagba és a "céges", másik szolgáltatós előfizetés lesz az elsődlegesen használt, az lesz magasabb díjcsomagba léptetve, bár csak net kell rá több, az eddigi korlátlan Telekomos helyett..
Ahogy számolgattam, a 2 évnyi hűség elmaradása miatt, nagyjából 200000 Ft-ot bukik a Telekom csak ezen az előfizetésemen az olcsóbb díjcsomag miatt és még örüljenek, hogy nem számhordozok máshová, mert ha így haladnak, akkor erősen elgondolkodom azon is, 5 előfizetés van a fiókban, abból 4 nem hűséges jelenleg, tehát máris vihető másik szolgáltatóhoz, az a maradék egy pedig mehet a legolcsóbb hang + net konstrukcióban (nem a legolcsóbbon van jelenleg), mert tarifára nincs hűség, csak az előfizetésre, talán egy év körül kötött még.[ Szerkesztve ]
-
norberto_th
aktív tag
Üdv!
Kaptam a Telekomtól egy 5k-s kupont amit kiegészítőkre vagy mire lehet beváltani. Külső vezetéknélküli töltőt szeretnék venni viszont nem fogadja el, miért lehet ez?! Powerbank-ra engedi.. Tipp?
Köszi! iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
veterán
válasz elekreg #92828 üzenetére
Tartok tőle, hogy nem fog változni a helyzet.
Egyébként teljesen megértenélek, ha ezek után átvinnéd a számaidat másik szolgáltatóhoz. Egyszerűen nem bízik a telekom a régi ügyfeleiben se. Hihetetlen, milyen mélységekbe zuhantak. Pár éve még álmodni se mertem volna erről. Ha nem tudtam volna venni X-et előleg nélkül, már valószínűleg nem lennék telekomos.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
ricshard444
veterán
Sziasztok!
Januárban tudnék előfizetést frissíteni és a kiszemelt az Iphone X. Aranykártyásként eddig mind a 3 telefonom 0Ft-ért tudtam elhozni, viszont olvastam valamelyik nap az egyik Iphone topikba, hogy aranykártyásként is elkértek 80-90.000Ft-t a fórumos kollégától, aki elv nem tartozott soha. Mi változott, kéne aggódnom, hogy nem tudom elhozni szokásosan a készüléket?
Vannak dolgok...
-
sultansmith
senior tag
Elég kellemetlen, amiket itt olvasok, nekem pár nap múlva jár le az előfizum.
Az az igazság, hogy le akarom mondani, és Magentába átmenni, maxos csomagba. Többet fizetnék, de nem sokkal többet, mintha korlátlan net és telefon mellé választanék mondjuk s8-at: így 26k-ra jönne ki.
De magentában, gigabites nettel, korlátlan net+telefon, tv, otthoni telefon, mindössz 32k. 0 forint s8 plusszal
Vannak itt megbecsülések csak nem a sima mobilnál, most a magenta a sláger, teljesen világos.
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
veterán
válasz sultansmith #92832 üzenetére
”Vannak itt megbecsülések csak nem a sima mobilnál, most a magenta a sláger, teljesen világos.”
Ezt majd akkor csinálják, ha minden egyes magyarországi háztartásban elérhető lesz az optikájuk...
-
elekreg
tag
válasz szabogabor10 #92830 üzenetére
Eddig úgy gondoltam, hogy csak technikai hiba ez az előleg a régi és arany/platina ügyfelek esetén, de lassan már ebben is kételkedni fogok.
Végtelenül türelmes szoktam amúgy lenni, de most kezdenek összeadódni a problémák, amik bár apróbbak voltak és többségében el is intéztem azóta más úton, de most előjöttek és halmozzák ezt az előlegesdit.
Például gond volt a számlával, az egyik ügyintéző rögzített hívásban elmondta, hogy a Telekom rendszerével volt Probléma, 2 - 3 napon belül hívni fognak, na ez még nyáron volt, azóta sem kerestek meg azon ügyben.
Vagy ha kértem egy olyan módosítást több előfizetésem kapcsán is az online felületen, amit én nem tudtam elvégezni, akkor viszonylag gyorsan válaszoltak, hogy aláírt nyilatkozat kell hozzá, azt pótoltam és azóta csend van azzal kapcsolatban is, nem csinálták meg 2 hónap alatt sem. Még szerencse, hogy nem fontos és sürgős.
Végszükség esetén mennék csak másik szolgáltatóhoz a privát előfizetéseimmel, mert technikailag tényleg a Telekom a legjobb szerintem, de mindennek van határa, amihez így közelítenek.ricshard444: Szia! Nagyon beakadt valami a endszerben és nem kis előlegeket kér, de januárig csak észhez térnek.
Ha írsz díjcsomagot (hang + net), hogy melyikkel vagy kíváncsi, megnézem neked, hogy most mit dob nekem a rendszer az én előfizetéseimre. (18 - 20 éves arany/platina előfizetések, gond sosem volt velük.)sultansmith: Régen rossz, ha eztán csak a Magenta előfizetők lesznek kiemeltek, mert akkor elég sok csak mobilos előfizetőt elveszíthetnek.
Nálunk is elérhető a Telekom és a Flip optika is (meg a DIGI is), mégis UPC van bekötve és nem véletlenül.
Évekig voltam vezetékes szolgáltatásokkal is Telekom előfizető, technikailag ott is elégedett voltam, de az ügyintézéssel már nem annyira, meg állandóan a 2 év hűségre hajtanak, hűség nélkül nem adnak olyan jó árakat, mint a többi szolgáltató.[ Szerkesztve ]
-
monroe8609
aktív tag
Létezik hogy csak az M-csomagot engedi kivalasztani a rendszer?? Az S-csomag kivan "szürkülve" és nem vált át hiába szeretném kivalasztani!
-
Soulfly842
addikt
válasz berbatov2 #92827 üzenetére
Ezzel kezdtem... nem spec-vel, hanem PIACI Magenta 1-vel...
Az sajnos úgy van
(#92822) csako
Az eddigi metódus szerint a saját tartalmak amik a külső oldalakra mutatnak nem tartoztak bele, de a saját felületű videók igen. Ezt erősíti meg az is, h. a leírásokban szerepel, hogy a nagyobb internetes csomagokban (6/15 GB) benne van a messenger tartalmakhoz az is korlátlanul, ha valaki videó tartalmat küld feltöltve (s nem külső oldalra linkelve).
Így furcsálnám, ha máshogy lenne.. de majd valaki leteszteli nekünk biztosan!
-
elekreg
tag
válasz ricshard444 #92836 üzenetére
Az X-et nem tudom megnézni, mert nincs készleten, így nem enged tovább, hanem csak értesítést lehet kérni, ha elérhető lesz.
A 8 Plus 256 GB kicsivel olcsóbb (-20000 Ft a listaár különbözete), mint az X 64 GB és már arra is ezt kapom a kért paraméterekkel:
Ezt a 19 éves arany előfizetésemmel néztem.
Csak változik addig a dolog, amikor te akarod majd megvásárolni, vagy ha a rendszer nem, akkor üzletben hátha engedik előleg nélkül is megvásárolni. -
veterán
válasz elekreg #92838 üzenetére
Üzletben nagy valószínűséggel nem fognak előleget kérni.
Egyébként ezért (is) azt javaslom, hogy aki van olyan hatalmas mázlista, hogy épp van a kiszemelt készülékből a közeli telekom üzletben, menjen be, és vegye meg ott.
Ettől persze semmi mentség nincs a botrányosan előleg
buzimániás online rendszerükre.[ Szerkesztve ]
-
ricshard444
veterán
válasz elekreg #92838 üzenetére
Ez..WoW Köszi, hogy ránéztél. Ahogy a kolléga írja, megpróbálom majd személyesen, ha eljön az idő, de félő, hogy nem lesz Silver-ből, mert itt Siófokon szinte semmi nem szokott lenni. Kirakva sincs X egyelőre.
Érdemes lehet ezért felmenni mondjuk Székesfehérvárra, hátha nagyobb készlettel dolgoznak?
Vannak dolgok...
-
veterán
válasz ricshard444 #92840 üzenetére
Érdemes ránézned a készülék adatlapján, hogy van-e készleten valamelyik fehérvári üzletben. Feleslegesen szerintem ne menj oda.
-
ricshard444
veterán
Köszönöm a tanácsokat és az infókat. Kedvesek vagytok!
Vannak dolgok...
-
elekreg
tag
válasz szabogabor10 #92839 üzenetére
Lehet, hogy személyesen elnézőbbek, mint most a rendszer, de az a baj, hogy sok típus nagyon ritkán van készleten üzletben, pláne ideális helyen lévőben, meg úgy ugranak az előrendelési lehetőségek is.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz elekreg #92844 üzenetére
Ez pontosan így van sajnos. Ezért is írtam, hogy hatalmas szerencse kell, hogy pont legyen az a készülék egy adott üzletben, amit meg akarsz venni.
Pont ezért, na meg, ahogy írtad is, az előrendelés lehetősége miatt semmiképp nem váltja ki teljesen a személyes vásárlás az online vásárlást, és soha nem is fogja kiváltani, ezt a telekomnak is be kéne látnia a nagy prioritáseltolás közben.[ Szerkesztve ]
-
justflash
aktív tag
válasz ricshard444 #92842 üzenetére
Nincs egyik üzletben sem, ismerősöm tegnap/ma ment egy-egy kört érte, plaza-ban péntek környékére ígérte neki az egyik csajszi. De állítólag pár óra alatt elfogy ha jön is, állíts be készletértesítőt és usgyi ha jelez. Veszprémet is érdemes figyelni, az sincs messzebb.
/tök másra kerestem, csak megláttam a kérdést/
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
elekreg
tag
válasz szabogabor10 #92845 üzenetére
Ja, és az elállási lehetőség hiányát nem is írtam, pedig az is probléma lehet.
Én ugyan sosem éltem még azzal, pedig nagyon sokszor rendeltem már, de a tudat mindig megnyugtatott, hogy adott. -
veterán
-
berbatov2
senior tag
válasz Soulfly842 #92837 üzenetére
A piaci nem esett le....
Pedig meg szemeztem is vele, hogy mire gondolhattal -
-Ben-
veterán
válasz szabogabor10 #92848 üzenetére
Én írtam nekik webes felületen, de nincs valami e-mail cím, ahol komolyabban veszik az efféle bejelentéseket?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Windows 11
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox Series X|S
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest