Hirdetés
- Hoppá: elindult a One UI 8 béta program!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
matthewKER
tag
válasz
Black_Raven #79746 üzenetére
Mint sok minden ez is nagyon érdekes Magyarországon:
Kizárólag szolgáltató függetleníthet, minden más függetlenítés törvénybe ütközik hivatalosan (információs rendszer elleni bűncselekménynek minősül).
Telekomnál a legdrágább és a legszigorúbb a függetlenítés: 15000Ft, legkorábban hűségidő lejárta után és nem lehet lejárt tartozása az ügyfélnek.
De ez az IMEI tiltás még nekem is új, ilyet elvileg csak lopott telefonokkal és hatalmas tartozást görgető, nem fizető ügyfelekkel lehet (pl. akik a nagy csomagjuk miatt nagyon olcsón kaptak telefont, vagy részletre vették). -
Zeki
nagyúr
válasz
Black_Raven #79748 üzenetére
A szigorítások miatt nem vagyok ebben biztos. A nevedre szól a sim. Hogy íratod át?
-
Zeki
nagyúr
válasz
Black_Raven #79746 üzenetére
Már el sem adhatod a simet.
Vagy a tied, vagy közeli hozzátartozóé, vagy kuka. -
Black_Raven
veterán
válasz
matthewKER #79745 üzenetére
Én azt nem értem, hogy van aki azt mondja hogy működik neki Ts telóban a blue card, és nem 3210-es nokia
Látom be kell invesztálni egy blue kártyába, max. eladom ha nem műxik(ha tudom) -
matthewKER
tag
válasz
#65388800 #79743 üzenetére
Az a baj, hogy nem tudják normál hálózatkorlátozással megakadályozni az átjárhatóságot, mert ugye az is a Telekom hálózatát használja, így az Operator-code azonos (lenne erre szép megoldás: ugyanis Virtual Operatort is lehet korlátozni, nem csak Operatort, csak itthon normális piaci verseny hiányában nem alakult ki ennek a kultúrája).
Viszont szerintem az ezzel kapcsolatos feloldhatatlan IMEI-korlátozás egyszerűen törvénytelen, kiváncsi lennék egy jogász állásfoglalására ezzel kapcsolatosan... -
törölt tag
válasz
Black_Raven #79742 üzenetére
És ha függetleníted akkor sem fog menni elvileg
-
Black_Raven
veterán
válasz
matthewKER #79741 üzenetére
Ah so, értem.Én a blue mobilon gondolkozom.Viszont akkor valószinű telót kéne váltani mert függő T-s mindkét telóm.Tiszta szívás, ezt jól kitalálták
Köszi az infót.
-
matthewKER
tag
válasz
Black_Raven #79735 üzenetére
A Frondeo egy mobilflotta, a Flottás topic összefoglalójában megtalálható.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #79739 üzenetére
Az edge is 59.000 Ft lett volna telekomnál csak elfogyott.
Telekomnál ezt a korábban leírt kombót telenornál megy egy mytariff xs t -
törölt tag
válasz
Black_Raven #79737 üzenetére
Jólvan na
13.990Ft-os havdíjjal +9990 Ft az még mindig jóval több mint amennyiért én vettem. 5310 Ft havidíj +59.000 Ft
Vagyis a 2 év hűség alatt a
Telekomnak:186.440Ft
Telenornak:321.750 Ft -
törölt tag
válasz
Black_Raven #79735 üzenetére
Eddig csak 1412-vel beszéltem. De azt olvastam hogy a 1430-at a mobil előfizetésesek a dominosok meg a 1777-et. Szóval dominosként lehet hívni a 1430-at?
-
Carline
őstag
Én keveset beszélek, a net végett maradtam a T-nél. (Dominó surfre váltottam miután letelt a hűség)
Surf mellett Netplussz XXL aktív össz. 3877Ft-ért kapok 5270MB adatforgalmat.
Más szolgáltatónál ennyiért nem lenne netem.
Bluemobile még tetszene, de ott a bluenet XXL csak 3GB igaz 2310Ft-ért. De 3GB kevés nekem.Ha kivezetik a Most-ot, akkor megnézem a Frondeo-t.
-
törölt tag
válasz
matthewKER #79732 üzenetére
Nekem lenne gond a maraton megléte pont azért rendeltem meg hogy ha elfogyna a net akkor biztosan legyen mivel soha nem jár le. De most hogy netplusz L ben 4GB van nem mostanában fog lefogyni
-
matthewKER
tag
válasz
#65388800 #79731 üzenetére
Sajnos nem fogják visszaadni a pénzt. Ha ki is kapcsolják a Maraton-t, megmarad mindaddig, amíg az adatmennyiség el nem fogy. Legalábbis az a tapasztalatom, hogy a Domino-nál a kifizetett szolgáltatások a kikapcsolás után is tovább élnek, amíg így vagy úgy le nem járnak.
1777-n nem beszéltem velük, de felesleges is lenne, ők sem tudnak többet, mint mi.
Egyébként az alábbi lehetőségeket látom a Domino Most esetében:
1. Marad így, csak meghosszabítják 2-3 hónappal.
2. Törlik.
3. Tarifacsomag lesz belőle drágább percdíjjal (pl. 19-25Ft) vagy időszaki díjjal.
Időszaki díjas opció nem lehet belőle februártól (legalábbis ezen a néven), különben benne lenne a február 1.-től érvényes ÁSZF-ben.Sajnos könnyedén befolyással lehet egy ilyen csomag egy app működésére, mert eltér a profilja a megszokott internetcsomagoktól. Véleményem szerint azzal van a baj, hogy nincs fix érvényességi ideje, és ezt az alkalmazás nem tudja kezelni. Azért gondolom, hogy ez a baj, mert volt már hasonló promóciós csomag LevelUp néven előfizetéseseknek, amivel viszont működött az alkalmazás. Azonban ott volt egy fixen beállított lejárati idő (2016.12.31.).
-
törölt tag
válasz
matthewKER #79728 üzenetére
Remélem valamit lépnek. Ha lesz semmi inkább felhívom őket és kisírom hogy töröljék a maraton csomagot és adják vissza a pénzt.
Telefonon beszéltél velük a 1777-en?
De még mindig nem jöttem rá mi köze lehet egy díjcsomagnak az apphoz.
-
matthewKER
tag
válasz
#65388800 #79727 üzenetére
Igen, de valamekkora havidíjért, és mindenkinek egy kicsit mást, egyedileg kiszámolva.
Erre mondja a Vodafone a reklámban, hogy apró betűk nélkül...
Egyébként az már biztos, ha marad is a "Most", akkor nem kerül be az ÁSZF-be, hanem akcióként élne tovább, de az ehhez kapcsolódó dokumentumban továbbra is január 31. szerepel.Más: Időközben több csatornán is megírtam a Telekomnak a Maraton-s alkalmazásproblémát, hátha valaki elolvassa. Ahogy láttam az alkalmazás értékelői is csak annyira jöttek rá, hogy a Domino-val nem tudnak belépni, addig nem jutottak el, hogy a Maraton-nal van a gond.
-
Zeki
nagyúr
válasz
K1nG HuNp #79723 üzenetére
Ha megszűnne, le kell lépni.
Elég kicsi a választék Dominóban. -
K1nG HuNp
őstag
Ősrégi domino kártyán SMS-el be lehet rittyenteni a Most-ot? Ha lejár a most akkor gondolom visszaáll a jelenlegi domino. Ezt a későbbiekben melyikre érdemes átrakni? Vagy ha csinálom akkor csináljam úgy, hogy most átrakom valami jobbra a jelenlegi számomra ismeretlen régi dominót aztán úgy kérem a mostot?
-
Black_Raven
veterán
válasz
dobostorta #79718 üzenetére
Igy van, kb így jössz ki a legolcsóbban, főleg ha nem 1 hónap alatt használod fel
-
dobostorta
tag
válasz
dobostorta #79716 üzenetére
Valaki próbálta már esetleg ezt?
Fontos lenne, kellene valamilyen net, a legolcsóbban. -
dobostorta
tag
Áttanulmányoztam a topikot Maraton ügyben.
Az jött le, hogy jelenleg működik, hogy Domino 5 díjcsomag aktív Napinettel, majd Maraton 1GB megrendel, Napinet kikapcs, majd Napinet bekapcsol.
Jól gondolom, hogy akkor nem szükséges bekapcsoltatni a technikai netet, hogy menjen a Maraton Napinettel? -
Lacc
aktív tag
Sziasztok!
Ha online kötők előfizetést, akkor van lehetőségek kiválasztani az új telefonszámomat, vagy a gép ad nekem egyet?
Anno, ha bementem az üzletben, akkor volt lehetőség választani. -
Agyas
aktív tag
Tudnátok ajánlani dominos mobilnetet?
Csak fórumozás, email, és napi hírek olvasgatása lenne.
Kell ehhez 1gb?
Hogy lehet ezt a legolcsóbban kivitelezni? -
senki66
senior tag
-
_q
addikt
válasz
Black_Raven #79707 üzenetére
Köszi
-
senki66
senior tag
Sajnos azóta már többet tudok, biztosan nem lehet az előfizetési díjat csak beszélgetésre és sms-re "költeni" viszont mobilvásárláshoz nem kell pluszba rátölteni, mert van egy 20 ezer Ft-os keret, persze ezt hó végén, ha használtál belőle hozzácsapják a számládhoz. Illetve mód van még a kapcsolatpontokat is vásárlásra fordítani, ha beállítod [link] majd monil vásárlás önkiszolgáló - belépés .A furcsa az, hogy itt három opció van:
Beváltható Kapcsolat Pontok
M-com egyenleg
Havi számla
Az M-COM egyenlegnél nekem 0 Ft van
Havi számla pedig: 20 000 Ft
holott a számlám (előfizetésem) 3840 Ft, érdekes módon amikor az üfsz-t megkérdeztem, hogy akkor mi az az M-Com egyenleg, akkor azt mondta, hogy az a havidíjam,
de akkor miért 0 Ft kérdeztem, akkor jött a ködös magyarázat, nem is értettem, hogy miért, de 0, mert nem használhatom vásárlásra, csak akkor vajon egyáltalán minek van ott kiválaszthatónak, ha az ugyis 0 FT? -
stefi68
addikt
Valóban a Telekom app kiírja és igen az első aktiválás napja számíthat, mert azt írja, felhasználható 31 napig.
A webes felületen is kiírhatná...
-
_q
addikt
Telekom alkalmazást feltelepítettem. Most regisztráltam neten. De ha hozzá akarok adni mobil előfizetést, akkor azt írja mindig, hogy hibás jelszó. Mobilon pedig nem enged csak számokat beírni a jelszóhoz amikor a mobil előfizetést akarom hozzá adni.
Mitévő legyek? Hol rontom el?
-
stefi68
addikt
Tudja valaki mi a fordulónap a mobiladat mennyiség számolás szempontjából dominó kártyánál?
Előfizetésnél a hónap 25. napjától a köv. hónap 24-ig számolják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hoppá: elindult a One UI 8 béta program!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest