- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Darth_Revan #15 üzenetére
Köszi!
Hát az OLED beégés mondjuk eléggé gáz, de gonlolom a 10s-ben már nincs ilyen gond.
-
Darth_Revan
veterán
Az újabbak nem tudom milyenek de én elégedett vagyok vele.
Pár mondat angol nyelven maradt benne (főleg a saját fejlesztések), de ez engem nem zavar.
A kamera nem igazán jó, de nem is ezért vettem.Egyetlen zavaró dolog van (legalábbis ennél a modellnel): rohadt könnyen beég a kijelző. Lefut egy 3Dmark stability teszt (20 perc talán?) és már be is ég az oldal szélén lévő 2 fekete csík. Ugyanez, ha elfelejted lezárni a képernyőt és mondjuk félóra múlva észre veszed, addigra beégnek a gombok.
Szerencsére találtam Play Áruházban "oled javító" programot ami meglepő, de működik. 1 órán át mozgat egy alakzatot meg változtatja a színeket és az kimaszirozza a beragadt képeket.
Későbbi modellekben már más panel van, de ami ebben van az nagyon érzékeny. Samsung és Asus is ugyanúgy beég, de gondolom nem ilyen gyorsan ... Oké, javithato, de idegesítő hogy ha nem figyelek (főleg max fényerőn) akkor mehet 1 órán át a gyógyítás
-
válasz
Darth_Revan #13 üzenetére
Ez jó hír!
Amúgy meg vagy elégedve a telefonoddal? Vennél 10S pro-ból is? -
Darth_Revan
veterán
Úgy tűnik fejlődik szoftver támogatás téren a Nubia. Android 13-al kiadott Red Magic 8 Pro telefonomra Android 14 után most kijött az Android 15. Jól megcsuszva de legalább kiadták
-
Ha júni 20 után rendelem meg, akkor erre is élni fog az 5 év támogatás?
-
pusszycat
nagyúr
-
spect80
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #9 üzenetére
még...
azzal kezdődik, hogy a fókusz nehezen áll vissza, utána jön a többi finomság
-
-
Nemeth-R
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle #2 üzenetére
Teljesen ugyanez a helyzet nálam is. Még egy 12 hüvelykes táblagép is véleményes, de annál kisebb kijelzőn esélytelen a játék vagy bármi más.
-
FearFmRadio
tag
Samsung dex mode kellene. Csak Windows rendszerrel.
Eddig ezt miért nem akarta egy fejlesztő se?
A jelenlegi snapdragon csúcs cpu kb milyen pc vga-hoz van közel teljesítménybe?
Pc játékok futatása miatt érdekelne hogy kB milyen szinten képes futattni az új játékokat majd? -
spect80
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #2 üzenetére
Ismerős. Mire megtaláltam az ideális kompakt méretű telefont addigra odáig jutottam hogy alig látom mi van a kijelzőn
-
Azie
őstag
bizony de jó lenne, ha csak rádugnám a monitort meg az usb hubot a telóra és nem kéne tartani otthon erre egy notebookot...
-
TESCO-Zsömle
titán
Ilyenkor mindig elkap a lelkesedés, aztán eszembe jut, hogy volt SteamDeck-em, de el kellett adnom, mert 15-20 perc játék után kellett egy óra, hogy 1,5m-nél messzebb lássak élesen...
-
radicspeter
újonc
már csak Android emulátor kéne alá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- HP notebook topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- BestBuy ruhás topik
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest