Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kispotter
tag
-
bubuka80
tag
Az előfizetésünkben van 4 számunk, az egyiket szeretnék elvinni és saját névre átírva használni (hűség lejárt). Ez valóban 6500 Ft lenne? Ugyanúgy Telekomos maradna, hűséget is aláírna. Van esetleg vmi olcsóbb megoldás?
-
veterán
válasz Kispotter #61651 üzenetére
Szerintem amúgy az XXL éri meg legjobban ár/érték arányt tekintve. Persze csak szerintem.
Amúgy továbbra sem érvényes a korlátlan opció EU Plusz mellett külföldön? Tervbe sincs véve? Pedig jó lenne.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
metaksza
tag
Sziasztok. Az tiszta, hogy Tatabányán a két Telekom üzlet "alvállalkozóé", sajnos sokra nem megyek velük. A közelben hol van olyan üzlet, ahol korrekt az ügyintézés, és 'neadjisten még cserekészüléket is kapok? Budaörs? Győr? Köszi előre is!
-
Soulfly842
addikt
válasz metaksza #61657 üzenetére
Nem tudom, hogy korábban az volt-e - de jelenleg is A Vértes Center bevásárlóközpontban lévő üzlet az hivatalos üzlet.
(Db-ben pl. tudom, hogy volt olyan partner, amit felszámoltak és hivatalos telekom üzletet nyitottak)
(#61638) skroy
Aranyos helyzet lenne, mindenkinek nagy csomagja lenne, olcsó pénzért' vinnék a telefont és két hetente jönnének újért
(#61622) berbatov2
Nagyon sok flottában van olyan kitétel, hogy meglévő előfizetést díjcsomagváltással max egyet lehet bevinni, a többinek újnak kell lenni (célszerű utánakérdezni előtte, van olyan amelyikben egyet sem lehet!)
[ Szerkesztve ]
-
kiki22
senior tag
Sziasztok!a korlatlan kiegeszito music opciot meglehet rendelni domino csomag melle is?
-
pockhome
senior tag
Sziasztok!
2 darab kártyát szeretnék, a régi originál (akkor töltöm fel egyenleggel, amikor szeretném) típusút.
Ez melyik szolgáltatás/kártyatípus néven fut most?
Néztem ezeket a domino5 meg surf meg ilyenek, de ebből nem tudom eldönteni, mert van amelyiknél van havi x összeg időszaki díj és hasonlók.Előre is köszi a segítséget!
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
Teko001
őstag
válasz kiki22 #61659 üzenetére
Igen, meglehet.
(#61660) pockhome: Akkor neked a sima domino kell.
Szerk: Vagy amit előttem mondtak, az is jó lehet.
[ Szerkesztve ]
-
pockhome
senior tag
válasz szabogabor10 #61661 üzenetére
Tényleg ~3ezer forint egy SIM?
(#61662) Teko001: köszi!
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
Teko001
őstag
válasz pockhome #61663 üzenetére
Ha jó a Domino 5, akkor alternatív megoldás. Online meg a 2790ft-ból 2700ft lebeszélhető, tehát "technikailag" 90ft csak
[ Szerkesztve ]
-
bubuka80
tag
válasz Soulfly842 #61656 üzenetére
A 30 nap elteltével ingyenesen válthatja majd a dominot előfizetéssé? Mert ha igen, akkor ez lesz a megoldás.
Még egy kérdés, dominora váltáskor gondolom még mindig a mi nevünkön marad, 30 nap elteltével (amikor előfizetésre váltana), akkor kell nekünk (férjem) kérnünk a szerződő nevének átírását? Ehhez személyes megjelenésre szükség lesz? Leírnád a pontos menetét? Telekomban csak a 6500 Ft-os verziót mondta nekem a flegma üi. Köszönöm -
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem észre hogy,
holnap lejár a dominó kártyám hívószám rendelkezésre állása és van rajta 900Ft.
Nem akarom megtartani.
Kérdésem az hogy csak lebeszélni lehet vagy valamire el is költhetem ? -
addikt
válasz Soulfly842 #61658 üzenetére
Ismét megtudtam valamit. Régebben a VC-ben lévő is partner volt. Úgy tűnik rájött a T, hogy undorító az a hozzáállásuk, hogy egy megyeszékhelyen nincs hivatalos boltjuk.
Köszi!
Jó szerencsét!
-
Teko001
őstag
válasz Schizoka #61669 üzenetére
Akkor igen, ha univerzális egyenleg
-
delig
tag
Sziasztok!
Jelenleg MozaikXS-ben vagyok és Csaladbarát kedvezményem is van. Most fizetek kerekítve 4500 Ft-ot.
Új munkahelyem és szokásaim miatt a jelenlegi 200MB kevésnek bizonyul, valamint páros is jó lenne ingyen hívni.
Gondolkodom, hogy az otthoni alá beviszem társkártyásként a mobilt, és Next S-re előfizetek, az ugye 500MB és 5490 Ft. Nézegettem a honlapot, plusz belekalkulálva a hó eleji emelést, nem találtam igazán jó net bővítőt. Talán a NetPlusz L lenne jó 1GB-al, az 1590 lesz majd. Net&Roll XS sem rossz társkátyában 3GB-al, az 2690 lesz majd, viszont ott nincs meg a maximális sávszél.
Esetleg tudtok még valamilyen más opciót, ahol egész jó a havidíjas csomag, szülőket, testvéreke, páromat ingyen, vagy jó percdíjjal lehet hívni és a net csomagja is viszonylag jó?
Köszi szépen a segítséget, kissé el vagyok veszve és bizonytalanodva, mi lehetne a jó megoldás. 500MB-ra szerintem mindenképp szükségem lenne.
Köszönöm! -
törölt tag
Sziasztok!
Telekom Music XS csomag ugye 100%-ban lebeszélhető. Ebből ha jól értelmezem, SEMMI sem használható fel hálón kívüli beszélgetésre.
Jól értelmezem? -
generic
senior tag
Előfizetést milyen feltétellel lehet szüneteltetni? Van még hűség..
-
korcsillio
őstag
Üdv.
Csak nálunk nincs hálózat vagy másnál is jelentkezett a probléma -
[P]laci
senior tag
válasz korcsillio #61678 üzenetére
Miskolcon minden rendben! maxon van minden!
-
veterán
válasz korcsillio #61678 üzenetére
BP XI. kerület: LTE, 3G, 2G is rendben.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
zoli62
addikt
válasz Soulfly842 #61578 üzenetére
Nincs kavarodás, ügyintézőtől tudom.
-
Teko001
őstag
Csak a NetPlusz-ok jöhetnek szóba, a Net&Roll ha jól emlékszem nem vehető igénybe hang díjcsomag mellé. Azt, hogy mennyi net kell, te tudod, de mondjuk egy ATK-s Next S-el, és egy ATK-s, NetPlusz-al lenne mondjuk 700MB-od (ha jól tudom, összeadódik annál), mostani áron 6080ft-ért. Igaz, így csak 30mbit/s a sebesség, de szerintem bőven elég lenne neked, LTE-n. A Move-okkal kilehet hozni olcsóbban, de cserébe nincs korlátlanság (Move M ATK + NetPlusz ATK csomag ha kell + családbarát olyan 5647ft most épp. Akkor már az ATK Next S jobban megéri véleményem szerint, ha főleg hálón belül használnád)
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
válasz korcsillio #61684 üzenetére
gyertek Miskolcra, itt van minden: hideg a sör és az idő is frankó!
btw most telefonáltam vagy 10 percet, szóval még most is klappol minden.
[ Szerkesztve ]
-
bubuka80
tag
Aki vett nokia nfc-s headsetet, azoktól kérdezném, hogy rendben működnek? Én kettőt vettem és egyik sem működött. Ma visszavittem és a boltban lévő készlettel együtt egy db-ot sikerült nekem összepárosítani (bölcső-füles), bár nfc-n ez se, csak bluetoothon csatlakozik. A többi öt rossz volt. Csak szólok, ha vki még nem próbálta ki, akkor tegye meg.
-
Sayuar
senior tag
válasz bubuka80 #61688 üzenetére
én most próbáltam, de nekem nem műxik az NFC
bekapcsolom a BT-ot, és az nfc-t
Azt írja a használati utasítás, ha a bölcsőt a készülék hátához érintem, akkor a hívás bontható.
Semmi.
Szóval?
Hogy is kellene működnie az nfc-nek normálisan?Ja: ha nincs bekapcsolva a BT, akkor nem történik semmi sem.
[ Szerkesztve ]
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! A korlátlan email és böngészés opció hogyan működik a csomagban foglalt adatkeret mellett? Előbb elfogy a bennefoglalt és utána tudok lassítás nélkül böngészni, mailezni, vagy pedig fut a korlátlan opció és a YT, jáékok stb. használják a bennefoglalt keretet?
-
veterán
-
vwpolopg
őstag
válasz szabogabor10 #61693 üzenetére
Na ez jól hangzik, köszi. És megrendeléskor ez is ,,feltölti" az elfogyott alap bennefoglalt netemet, mint ha egy netplusz valamit rendelnék?
Szerk.: Egyébként le se tojták, hogy 30 napon belül válaszoljanak a panaszomra, ma járt le... holnap megy a levél minden fontosabb szervnek...
[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
válasz Sayuar #61691 üzenetére
Most néztem a fiam Xperia M2-ével, megy az NFC.A BT -t természetesen be kell kapcsolni, és az NFC-t is engedélyezni kell, de utána egyből kérdez, hogy párosítja-e.Mivel az NFC csak erre való(a párosítás 30 másodperces"tortúráját"15 másodpercre rövidíti)és nálunk csak a fiam telefonja NFC-képes, így ha nem működne sem zavarna.
De nálam működik...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
bubuka80
tag
válasz Sayuar #61691 üzenetére
Hát nem vagyok hozzáértő, nálam eleve rossz volt az egyiknél csak a fülhallgatórész, a másiknál a bölcső is. Csatlakoztatni sem tudtam sehogy sem. Egy jó fülhallgató részt találtak a jó bölcsőrészhez és 5 db kuka lett. Nfc-vel így sem csatlakozik, csak bluetoothon, de így már tudom majd használni.
Szerintem úgy csak csatlakoztatni tudod nfcvel és nem kikapcsolni. De biztosan jönnek hozzáértőbbek, akik segítenek. -
vwpolopg
őstag
válasz St3ven #61697 üzenetére
Nem várok tovább. Letelt a 30 nap? Igen. Kaptam választ a panaszomra? Nem. A weboldalon lévő Küldj üzenetet a honlapról, Ügyintézés/Panaszkezelés rész segítségével írtam nekik, azonnal megkapták, egy hónapjuk volt intézkedni. Nem hívtak, nem írtak emailt, smst, le se tojtak. A számlám végösszegét látva elvileg a biztosítást végül csak letörölhették, ezt holnap majd megtudom ha végre letölthető lesz a számlám... De ez érdekel a legkevésbé, hogy letörölték-e vagy sem... Ennyit várok összesen, míg megjelenik a számla.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz vwpolopg #61698 üzenetére
Gondolom nem vagy tisztaban azzal, hogy a 30 nap nem azt jelenti, hogy 30 napon belul a postaladadban kell lennie a levelnek, hanem azt, hogy 30 napon belul kell az ugyet kezelni...ha a 30. napon zarjak az ugyet, lehet hogy 35. napon kapod meg a levelet Attol meg nem tortent hiba...
Ahelyett hogy itt tombolsz esetleg emeld fel a kagylot es kerdezd meg a 1430-at, hogy wtf...
-
vwpolopg
őstag
válasz ForRedGlory #61699 üzenetére
Nem tombolok. Bőven nem. Megértem, hogy véded a munkáltatódat, de nem érdekel. Miért én telefonáljak? Miért nem keresnek meg? Ez nem így működik... Egy nyomorult kollégád folyamatosan veri át az ügyfeleket, hogy a jutalékát gyarapítsa, és mindezt az én, a barátnőm és még ki tudja, hány ügyfél kárára. Ha történetesen tombolni akarnék, azt is teljesen jogosan tenném...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen