- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vwpolopg
őstag
válasz
ForRedGlory #61699 üzenetére
Nem tombolok. Bőven nem. Megértem, hogy véded a munkáltatódat, de nem érdekel. Miért én telefonáljak? Miért nem keresnek meg? Ez nem így működik... Egy nyomorult kollégád folyamatosan veri át az ügyfeleket, hogy a jutalékát gyarapítsa, és mindezt az én, a barátnőm és még ki tudja, hány ügyfél kárára. Ha történetesen tombolni akarnék, azt is teljesen jogosan tenném...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
vwpolopg #61698 üzenetére
Gondolom nem vagy tisztaban azzal, hogy a 30 nap nem azt jelenti, hogy 30 napon belul a postaladadban kell lennie a levelnek, hanem azt, hogy 30 napon belul kell az ugyet kezelni...ha a 30. napon zarjak az ugyet, lehet hogy 35. napon kapod meg a levelet
Attol meg nem tortent hiba...
Ahelyett hogy itt tombolsz esetleg emeld fel a kagylot es kerdezd meg a 1430-at, hogy wtf...
-
vwpolopg
őstag
válasz
St3ven #61697 üzenetére
Nem várok tovább. Letelt a 30 nap? Igen. Kaptam választ a panaszomra? Nem. A weboldalon lévő Küldj üzenetet a honlapról, Ügyintézés/Panaszkezelés rész segítségével írtam nekik, azonnal megkapták, egy hónapjuk volt intézkedni. Nem hívtak, nem írtak emailt, smst, le se tojtak. A számlám végösszegét látva elvileg a biztosítást végül csak letörölhették, ezt holnap majd megtudom ha végre letölthető lesz a számlám... De ez érdekel a legkevésbé, hogy letörölték-e vagy sem... Ennyit várok összesen, míg megjelenik a számla.
-
bubuka80
tag
válasz
Sayuar #61691 üzenetére
Hát nem vagyok hozzáértő, nálam eleve rossz volt az egyiknél csak a fülhallgatórész, a másiknál a bölcső is. Csatlakoztatni sem tudtam sehogy sem. Egy jó fülhallgató részt találtak a jó bölcsőrészhez és 5 db kuka lett. Nfc-vel így sem csatlakozik, csak bluetoothon, de így már tudom majd használni.
Szerintem úgy csak csatlakoztatni tudod nfcvel és nem kikapcsolni. De biztosan jönnek hozzáértőbbek, akik segítenek. -
punky10
addikt
válasz
Sayuar #61691 üzenetére
Most néztem a fiam Xperia M2-ével, megy az NFC.A BT -t természetesen be kell kapcsolni, és az NFC-t is engedélyezni kell, de utána egyből kérdez, hogy párosítja-e.Mivel az NFC csak erre való(a párosítás 30 másodperces"tortúráját"15 másodpercre rövidíti)és nálunk csak a fiam telefonja NFC-képes, így ha nem működne sem zavarna.
De nálam működik... -
vwpolopg
őstag
válasz
szabogabor10 #61693 üzenetére
Na ez jól hangzik, köszi. És megrendeléskor ez is ,,feltölti" az elfogyott alap bennefoglalt netemet, mint ha egy netplusz valamit rendelnék?
Szerk.: Egyébként le se tojták, hogy 30 napon belül válaszoljanak a panaszomra, ma járt le... holnap megy a levél minden fontosabb szervnek...
-
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! A korlátlan email és böngészés opció hogyan működik a csomagban foglalt adatkeret mellett? Előbb elfogy a bennefoglalt és utána tudok lassítás nélkül böngészni, mailezni, vagy pedig fut a korlátlan opció és a YT, jáékok stb. használják a bennefoglalt keretet?
-
Sayuar
senior tag
válasz
bubuka80 #61688 üzenetére
én most próbáltam, de nekem nem műxik az NFC
bekapcsolom a BT-ot, és az nfc-t
Azt írja a használati utasítás, ha a bölcsőt a készülék hátához érintem, akkor a hívás bontható.
Semmi.
Szóval?
Hogy is kellene működnie az nfc-nek normálisan?Ja: ha nincs bekapcsolva a BT, akkor nem történik semmi sem.
-
bubuka80
tag
Aki vett nokia nfc-s headsetet, azoktól kérdezném, hogy rendben működnek? Én kettőt vettem és egyik sem működött. Ma visszavittem és a boltban lévő készlettel együtt egy db-ot sikerült nekem összepárosítani (bölcső-füles), bár nfc-n ez se, csak bluetoothon csatlakozik. A többi öt rossz volt. Csak szólok, ha vki még nem próbálta ki, akkor tegye meg.
-
[P]laci
senior tag
válasz
korcsillio #61684 üzenetére
gyertek Miskolcra, itt van minden: hideg a sör és az idő is frankó!
btw most telefonáltam vagy 10 percet, szóval még most is klappol minden.
-
Teko001
őstag
Csak a NetPlusz-ok jöhetnek szóba, a Net&Roll ha jól emlékszem nem vehető igénybe hang díjcsomag mellé. Azt, hogy mennyi net kell, te tudod, de mondjuk egy ATK-s Next S-el, és egy ATK-s, NetPlusz-al lenne mondjuk 700MB-od (ha jól tudom, összeadódik annál), mostani áron 6080ft-ért. Igaz, így csak 30mbit/s a sebesség, de szerintem bőven elég lenne neked, LTE-n. A Move-okkal kilehet hozni olcsóbban, de cserébe nincs korlátlanság (Move M ATK + NetPlusz ATK csomag ha kell + családbarát olyan 5647ft most épp. Akkor már az ATK Next S jobban megéri véleményem szerint, ha főleg hálón belül használnád)
-
zoli62
addikt
válasz
Soulfly842 #61578 üzenetére
Nincs kavarodás, ügyintézőtől tudom.
-
válasz
korcsillio #61678 üzenetére
BP XI. kerület: LTE, 3G, 2G is rendben.
-
[P]laci
senior tag
válasz
korcsillio #61678 üzenetére
Miskolcon minden rendben!
maxon van minden!
-
korcsillio
addikt
Üdv.
Csak nálunk nincs hálózat vagy másnál is jelentkezett a probléma -
generic
senior tag
Előfizetést milyen feltétellel lehet szüneteltetni? Van még hűség..
-
törölt tag
Sziasztok!
Telekom Music XS csomag ugye 100%-ban lebeszélhető. Ebből ha jól értelmezem, SEMMI sem használható fel hálón kívüli beszélgetésre.
Jól értelmezem? -
delig
tag
Sziasztok!
Jelenleg MozaikXS-ben vagyok és Csaladbarát kedvezményem is van. Most fizetek kerekítve 4500 Ft-ot.
Új munkahelyem és szokásaim miatt a jelenlegi 200MB kevésnek bizonyul, valamint páros is jó lenne ingyen hívni.
Gondolkodom, hogy az otthoni alá beviszem társkártyásként a mobilt, és Next S-re előfizetek, az ugye 500MB és 5490 Ft. Nézegettem a honlapot, plusz belekalkulálva a hó eleji emelést, nem találtam igazán jó net bővítőt. Talán a NetPlusz L lenne jó 1GB-al, az 1590 lesz majd. Net&Roll XS sem rossz társkátyában 3GB-al, az 2690 lesz majd, viszont ott nincs meg a maximális sávszél.
Esetleg tudtok még valamilyen más opciót, ahol egész jó a havidíjas csomag, szülőket, testvéreke, páromat ingyen, vagy jó percdíjjal lehet hívni és a net csomagja is viszonylag jó?
Köszi szépen a segítséget, kissé el vagyok veszve és bizonytalanodva, mi lehetne a jó megoldás. 500MB-ra szerintem mindenképp szükségem lenne.
Köszönöm! -
Teko001
őstag
válasz
Schizoka #61669 üzenetére
Akkor igen, ha univerzális egyenleg
-
válasz
Soulfly842 #61658 üzenetére
Ismét megtudtam valamit. Régebben a VC-ben lévő is partner volt. Úgy tűnik rájött a T, hogy undorító az a hozzáállásuk, hogy egy megyeszékhelyen nincs hivatalos boltjuk.
Köszi!
-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem észre hogy,
holnap lejár a dominó kártyám hívószám rendelkezésre állása és van rajta 900Ft.
Nem akarom megtartani.
Kérdésem az hogy csak lebeszélni lehet vagy valamire el is költhetem ? -
bubuka80
tag
válasz
Soulfly842 #61656 üzenetére
A 30 nap elteltével ingyenesen válthatja majd a dominot előfizetéssé? Mert ha igen, akkor ez lesz a megoldás.
Még egy kérdés, dominora váltáskor gondolom még mindig a mi nevünkön marad, 30 nap elteltével (amikor előfizetésre váltana), akkor kell nekünk (férjem) kérnünk a szerződő nevének átírását? Ehhez személyes megjelenésre szükség lesz? Leírnád a pontos menetét? Telekomban csak a 6500 Ft-os verziót mondta nekem a flegma üi. Köszönöm -
Teko001
őstag
válasz
pockhome #61663 üzenetére
Ha jó a Domino 5, akkor alternatív megoldás. Online meg a 2790ft-ból 2700ft lebeszélhető, tehát "technikailag" 90ft csak
-
pockhome
senior tag
válasz
szabogabor10 #61661 üzenetére
Tényleg ~3ezer forint egy SIM?
(#61662) Teko001: köszi!
-
Teko001
őstag
válasz
kiki22 #61659 üzenetére
Igen, meglehet.
(#61660) pockhome: Akkor neked a sima domino kell.
Szerk: Vagy amit előttem mondtak, az is jó lehet.
-
pockhome
senior tag
Sziasztok!
2 darab kártyát szeretnék, a régi originál (akkor töltöm fel egyenleggel, amikor szeretném) típusút.
Ez melyik szolgáltatás/kártyatípus néven fut most?
Néztem ezeket a domino5 meg surf meg ilyenek, de ebből nem tudom eldönteni, mert van amelyiknél van havi x összeg időszaki díj és hasonlók.Előre is köszi a segítséget!
-
kiki22
senior tag
Sziasztok!a korlatlan kiegeszito music opciot meglehet rendelni domino csomag melle is?
-
Soulfly842
addikt
válasz
metaksza #61657 üzenetére
Nem tudom, hogy korábban az volt-e - de jelenleg is A Vértes Center bevásárlóközpontban lévő üzlet az hivatalos üzlet.
(Db-ben pl. tudom, hogy volt olyan partner, amit felszámoltak és hivatalos telekom üzletet nyitottak)
(#61638) skroy
Aranyos helyzet lenne, mindenkinek nagy csomagja lenne, olcsó pénzért' vinnék a telefont és két hetente jönnének újért
(#61622) berbatov2
Nagyon sok flottában van olyan kitétel, hogy meglévő előfizetést díjcsomagváltással max egyet lehet bevinni, a többinek újnak kell lenni (célszerű utánakérdezni előtte, van olyan amelyikben egyet sem lehet!)
-
metaksza
tag
Sziasztok. Az tiszta, hogy Tatabányán a két Telekom üzlet "alvállalkozóé", sajnos sokra nem megyek velük. A közelben hol van olyan üzlet, ahol korrekt az ügyintézés, és 'neadjisten még cserekészüléket is kapok? Budaörs? Győr? Köszi előre is!
-
-
bubuka80
tag
Az előfizetésünkben van 4 számunk, az egyiket szeretnék elvinni és saját névre átírva használni (hűség lejárt). Ez valóban 6500 Ft lenne? Ugyanúgy Telekomos maradna, hűséget is aláírna. Van esetleg vmi olcsóbb megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Elektromos autók - motorok
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple MacBook
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest