- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Úszni lehet az ultravékony Oppo/OnePlus hajlíthatóval
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Egy csokor, friss Galaxy S25 render
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
félisten
válasz grafikus17 #48548 üzenetére
Neked még volt olyan lista?
Vagy már megint volt?Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
grafikus17
senior tag
Nekem a "keresés" mező hiányzik a fejlécből az új oldalon.
Az vajon hova tűnt? Ott tudtam megnézni a használt mobilok listáját.Poco X6 Pro
-
-
addikt
Csak nekem olyan, mintha megújult volna a weblapjuk?
Jó szerencsét!
-
chester99
aktív tag
Üdv
Számhordozásal egybekötött készülék vásárlásnál, hogy érvényesíthető az online kedvezmény?
-
artiny
őstag
(OFF)(OFF)Helotok
valki tud valmi infot,hogy jon valami uj telefon amire erdemes várni? (/OFF) már vehetnek ki uj telefont egeszen decemberig...csak nem tudom hogy erdemes e várni(/OFF) most az LG L70 et vennem...[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz whiskeys #48534 üzenetére
az 590 ft-os arany és platina kiemeltségnél vehető igénybe, a 690 ft a domino surf mellé - mert az tartalmaz benne foglalt adatmennyiséget, így bővítésnek számít -, más esetben pedig 1090 ft a 200 megabyte. utóbbi nagyon nem éri meg, de ez a domino (egyik) hátránya...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
baloghzoli92
csendes tag
válasz baloghzoli92 #48523 üzenetére
Valaki tudna nekem is segíteni?
-
Teko001
őstag
-
whiskeys
őstag
Dominoskent mennyi a legolcsobb mobilnet s mennyi adat jár érte? Köszi előre is a választ.
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
-
legenda
-
törölt tag
Tegnap este sikerült a számhordozás Telekom -> Vodafone.
Ilyenkor a szerződés megszűnése, utolsó törthavi számla rendezése hogyan történik a Telekomnál?
Az online felület már nem enged be például, a Telekomos számlák a Távszámlán keresztül jönnek most. -
Gedeon31
addikt
Egy dominos telefonszámnál domino 5 díjcsomag van beállítva és megvan adva az 5 kedvezményes szám. Utána hogyan lehet modosítani a telefonszámokat? Semmilyen opció nincs erre .
-
legenda
válasz peugeotmate #48524 üzenetére
szia,
igen.
janeszgol; jellemzően azonos. milyen típusú telefonról van szó?
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
peugeotmate
őstag
Hali!
A Telekom továbbra is meghosszabbítja egy évvel a készülék garanciáját, ha az garanciában cserélve lett? (iPhone 5C) Elfelejtettem a T-Pontban megkérdezni. (A tartozékok garanciája nyilván nem bővül, de a telefon teljes egészére szól 1 év garancia, a cserétől kezdődően?)
Köszi!meg
-
baloghzoli92
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy Xperia Go-m aminek betört az érintőpanelje, de van rá biztosításom viszont mikor meg vettem egyből sikerült betörni a kijelzőt rá 2napra akkor cserélték vadi újra ezután vettem egy Xperia L-t amit elhagytam ez év márciusában amire volt biztosításom akkor is kaptam újat.Az lenne a kérdésem hogy szerintetek ha most be viszem az Xperia Go-mat akkor meg javítanák mert ahogy néztem már nem árulják ezt a készüléket újat pedig nem hiszem hogy kapok/kaphatok mert októberben jár le az Xperia Go-ról a hűségem.Válaszokat előre is köszönöm!Üdv -
taip
senior tag
válasz janeszgol #48518 üzenetére
Én 1x próbáltam ilyet használni, de az volt a probléma, hogy a kódot tartalmazó levelet később kaptam meg, mint ahogy a határidő lejárt. Tehát az 5 nap (vagy mennyi) nem a levél kézhez vételekor indult, hanem hamarabb, a levélben egy fix határidő volt, függetlenül attól, hogy mikor kapod kézhez.
Szóval nekem letiltották a kártyát, személyesen kellett visszakapcsoltatni. Attól tartok, ilyenkor elveszhet az egyenleg, szóval én megvárnám a véglegesítést a pénzköltéssel. Amúgy nem volt rajta kezdő egyenleg (pl. 1 giga)?
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
janeszgol
félisten
Sziasztok!
Két villámykérdésem van. A még nem aktivált (pontosabban még nem jött meg az aktivációs kód, de a telefonon való személyes adataim egyeztetése már megötrtént) Domino Web Quick Simet már fel lehet tölteni pénzzel? Tehát már tudom használni anélkül, hogy a kód még itt lenne? (Amit 5 napom van beíktiválni, különben tiltás megy a kártyára, de nyilván kézhezvételt követően 5 perc múlva már be lesz aktiválva.)
Kösznöm.
-
whiskeys
őstag
Sziasztok. Telekom mobilnet van még valami olcsó megoldás hogy ne legyen túl drága a havidíj, dominóval? Megrendeles majd lemondás s megrendelve másik másik hónapban?
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
MrSealRD
veterán
válasz pinnacle #48515 üzenetére
Igen csak iOS 7-et meg a 8-at hagytad ki a történetből. A fórumon nem egy helyen írták, hogy már a 7-el is voltak gondok... Ha rátoljátok a 8-at...az meg ki tudja milyen lesz. Ahol eddig ez felmerült senkinek nem ajánlották a 4S-t mert ár/érték arányban rossz. Akkor már inkább 5/5s volt az ajánlás.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
pinnacle
nagyúr
Én magamnak 80k-ért S3 LTE-t vennék, de a család többi tagjának tettszik a 4S. Szerintem telefonálásra, zenehallgatásra, fotózásra jó, praktikus mérete van, engem csak böngészésnél zavar a kicsi kijelző.
-
pinnacle
nagyúr
Listaáron vennék egy iPhone 4S-t. Mennyibe kerül a függetlenítés? Ha jól emlékszem listaárnál olcsóbb, mint Dominónál. 15k, 25k?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz kisninja #48507 üzenetére
ahol én találkoztam esetlegesen problémával, ott az lte fejlesztés miatt volt, és aztán meg is javult, ahol meg legtöbbet vagyok, jellemzően budapest és környéke, ott csak javulás van, szinte mindenhol lte van már, illetve augusztusban örömmel tapasztaltam a nyaralás során, hogy a balaton déli és északi részén is.
korábban aggtelek környékén lepett meg, hogy lett 3g, mert hiába a cseppkőbarlang, csak borsodi elmaradott kistérség, de végül megkönyörültek rajta.
a szülői ház még onnan is vidékebbre van, ott semmi változás, továbbra is csak a leglomhább gprs érhető el, de legalább a lefedettség javult a régi állapothoz képest, nem kell már keresni a helyet, hogy legyen hálózat, pedig az még elmaradottabb része az országnak, ha nem is a legrosszabb.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Rhino666
addikt
Hűségidő lejárata előtt 3 vagy 6 hónappal lehet új készüléket venni? Régen mintha 6 lett volna, de most 3-mat olvasok a témában. Aranykártyás előfizető vagyok BTW.
2025 - a szólásszabadság halála
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Intel i5-12500t 6c/12t - 2.0 Ghz / MaxBoost: 4.4 Ghz
- UFF! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/1TB Iris Xe FHD HUN
- Szépséges! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
- I7-4770K processzor 4mag 8 szál 3,5 ghz
- Gigabyte GA-Z87X-D3H 1150 es alaplap