Hirdetés
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Magisk
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- Taroltak a Pixel 9-ek a DxOMarknál
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Megjelenési dátumot kapott a DROVA: Forsaken Kin
gp A PC-re és konzolokra szánt pixel-RPG a tervek szerint október közepén debütál.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
ma Friss renderkép és tárhely információ is érkezett.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
cris78
őstag
válasz Vangelis #35949 üzenetére
Felhívtam T-t. Hát itt már nincs, hívjam pick-packot. Ott meg még nincs. Valami pc kezdetű vonalkódot kértek tőlem. Nekem olyanom nincs csak a megrendelő szám.
Volt olyan aki a káoszban belerakott a kosárba egy telefont listaáron?
[ Szerkesztve ]
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
asddsa22
csendes tag
Sziasztok,
Lejárt a hűségem, vennék is egy másik telefontkészüléket, na mármost mi van, ha most megrendelem (20% online kedvezmény) és ha visszajön az onlinekedv akció akkor visszaküldöm és megrendelem megint?
Belefér, vagy a hűség visszaállítás stb miatt úgyis kifutnék belőle?Mit gondoltok? Megéri most a csak 20% kedvezménnyel megvenni, minthogy várni az esetleges karácsonyi árlistára 14.én? Mert akkor már tuti nem lesz onlinekedv + a 20% is kérdéses... IDOL S készülékről van szó egyébként.
-
MarKoo
őstag
iPhone tok, Jam wireless speaker megjött, de a pendriveről semmi hír, és még a levelet se találom. Azt a tájékoztatást kaptam, hogy 10.000 Ft feletti csomagokat kötelesek csak odaadni, az alattiakat visszatörlik. A mellékelt ábra pont nem ezt mutatja.
-
313313
addikt
válasz Vangelis #35951 üzenetére
Webshopon megrendelem, de humanoid törli a megrendelést...
Én is olyan okból rendeltem volna telefont anno...
Személyes átvételt nem próbáltam, ws kedvezmény meg üzletbe nincsGedeon31: amilyen árakon dolgozik a Témobil, biztos lista áron fogok venni készüléket, akkor már függetlenül akárhonnan
Szerk: megnéztem pár telónál a listaárat, kb-mint kártyával, de ws kedvezmény nincs úgy rájuk...
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
djculture
félisten
Nekem hozta a futár a pendrive cuccosokat. Jó ez a zacskó amibe vannak, nagy öklömnyi betűkkel rávan írva: környezettudatos döntésekkel a jövőért szöveg.
[ Szerkesztve ]
-
petrelli86
aktív tag
Nekem is hozta ma a futár a fülest amit csak online tudtam megrendelni.. frankó átlátszó zacsiban volt, de semmi nyugta vagy papír nélkül megint xD
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=petrelli86 Vágjál bamba képet! ÍGY! MOST JÓ!
-
Vangelis
nagyúr
válasz petrelli86 #35969 üzenetére
elektronikus minden!
De ez írja is a webshop!
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
petrelli86
aktív tag
Tudom, csak én vagyok ilyen maradi, hogy szeretem a kézzel fogható dolgokat.. xD
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=petrelli86 Vágjál bamba képet! ÍGY! MOST JÓ!
-
Vangelis
nagyúr
-
Killing
addikt
Next S díjcsomagban az MMS küldés T-mobile ügyfeleknek korlátlan számban van, vagy külön fizetni kell érte mint a hálózaton kívüli SMS-ekért?
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Soulfly842
addikt
T-Pontos szervizbe elégséges a számla is.
-
morphin
tag
Hmm nekem még mindig nem jött semmi info. Egyelőre 'Szállításra vár'...este 8ig viheti ki pickpack-ra is a futár? Ha kivitte egyből kéne kapnom valami infot, hogy mehetek érte?
Mert ha ma átvehetem akkor holnap csak ezért nem jövök be Pestre...ki kéne derítenem mi a telefonszáma az OMV pickpack-nak hátha tudják mi a szitu.Szerk.: most hívtam a kutat és azt mondta, hogy minden reggel kapnak csomagokat, de nekem nincs ott semmi. Hmm...tehetnek egy szívességet.
[ Szerkesztve ]
-
feedme
tag
Sziasztok!
Új készüléket vennék Fun aranytárskártya díjcsomagban, odáig eljutottam hogy már egy meglévő előfizetés mellé lehet csak igénybe venni. Lenne előfizetés de az nem az én nevemen van. Én most domino csomagban vagyok. Az lenne a kérdésem hogy a jelenlegi számomat megtarthatnám az új díjcsomag mellé?
Köszönöm Szépen!
-
balintXD
tag
Sziasztok!
Várható még 14.-éig hogy visszahozzák a kupon akciót, vagy már ne számítsak rá?Galaxy S3 > S6 > S7 edge > S8 > S10e
-
sdp
csendes tag
Hopp, és tényleg... Mondjuk az elmúlt x évben most láttam először Ts számlát, távszámlával fizetek, és max a végösszeget szoktam megnézni. (Azért a kiemelten erős túlzás, a 8as betűméret bolddal sem mondható kiemeltnek.) Így viszont még viccesebb: az előfizetésre és díjcsomagra vállalt hűsége lejár: 2013. Közvetlenül alatta ugyanez a szöveg, csak egy 2014es dátummal.
Mindenestre köszönöm, ma is tanultam valamit.
-
cris78
őstag
válasz adequate_cou #35986 üzenetére
A központ.
-
legenda
én is elektronikusan kapom a számlát, de mindig átnézem rendesen, mert egy számlán három előfizetésem is fut.
mint a korábban linkelt képen is látható, a részletezés elején, jól látható helyen és vastag betűkkel kiírják a hűség lejártát, aki akarja, az ott észreveszi.
jut eszmbe, a 1430 telefonos automatája által is lekérdezhető a hűség lejártának dátuma.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
cris78
őstag
válasz adequate_cou #35992 üzenetére
A munkahelyemen van felirva. Nézd meg a honlapjukat.
-
blueye
veterán
VEVŐSZOLGÁLAT:
E-mail: pickpackpont@lapker.hu
Tel.: 06/1 881-2650
Elérhetőség: H-P: 7:00-20:00
Ügyeleti Mobil: 06-30/619-3070
Elérhetőség: H-P: 20:00-22:00
Sz-V: 10:00-12:00 -
adequate_cou
senior tag
És honnan kellene nekik tudni a csomagról mikor még szállításra vár?
-
petrelli86
aktív tag
-
adequate_cou
senior tag
válasz petrelli86 #35996 üzenetére
Nekem holnap délutántól írta a lehetséges átvételt és még szállításra vár állapotban van, ezért gondolom azt, hogy holnap délelőtt pickpack megkapja és délutánra odaér az átvételi helyre.
-
törölt tag
A Pick Pack Pont csomag nyomkövetéshez az alábbiakat kell megadni ezen az oldalon
PC0000001487 és utána a webshopos rendelésszám.
-
Zsoo80
tag
Valakinek valami info mikor lesz Retina Mini a T.-nél?
-Nem hold ez - sóhajtott halkan Kenobi. - Hanem űrállomás.
-
balint82
senior tag
Tud valaki pár példát mondani, hogy a T-nél mi minősül belföldi kék számnak? - van a számlámon egy ilyen sor, és nem nagyon rémlik, hogy hívtam volna ilyet...
Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Robogó, kismotor
- Külpolitika
- További aktív témák...
- GAMER PC: RYZEN 7 3700X/5800X - 1TB-4TB NVMe SSD - RX 6600 8GB GDDR6 - 16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC , R5 4500 , RTX 2060 Super , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6/i3-4005U/8GB/256SSD/Magyar) - 1 év garancia
- Kedvező ár! Toshiba C50 laptop (15,6/i3-G4/4GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia
- ACER Predator CG437K
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen