-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintXD
tag
Sziasztok!
Várható még 14.-éig hogy visszahozzák a kupon akciót, vagy már ne számítsak rá?Galaxy S3 > S6 > S7 edge > S8 > S10e
-
balintXD
tag
Köszönöm az infót!
Viszont még lenne 2 kérdésem, az egyik az lenne h csak új előfizetéssel lehet igénybe venni vagy hosszabbítással is, a másik pedig az hogyha 2 előfizetés van a nevemen, akkor bármelyikkel felhasználhatom a kódot vagy csak azzal amire az sms jött? Csak azér kérdezem mert pont lejárt a másik előfizetésem, és vennék is új telefont, de az sms arra jött, ami még nem járt le.Galaxy S3 > S6 > S7 edge > S8 > S10e
-
balintXD
tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem hogy miért tűnt el az Xperia P a T-mobile webshopjából?
Szerettem volna ma egyet rendelni, és míg pár napja ott volt a készülékkeresőben a tipo, a go, az S illetve az U társaságában, ma már nincs ott. Az árlistában benne van, onnan pedig egy linken át el jutottam a P oldalára, de sem a telefon képe, sem az ára nincs ott és rendelni sem lehet. Vajon miért van ez?Galaxy S3 > S6 > S7 edge > S8 > S10e
-
balintXD
tag
Üdv mindenkinek
Azt szeretném kérdezni, hogy nem lehet-e tudni, hogy kb. mikor érkezik az Arc S-re az ICS frissítés? A másik két szolgáltató már kiadta, csak a T-mobile nem
[ Szerkesztve ]
Galaxy S3 > S6 > S7 edge > S8 > S10e
-
balintXD
tag
Üdv.
Nem tudja vki mikorra várható a webshop-ban készletfeltöltés? Napok óta szeretnék rendelni egy FEKETE xperia arc S-t de nincs, csak fehér, a feketénél azt írja, várjak amíg feltöltik a készletet..de az vajon mikor lesz?
-
balintXD
tag
Valaki nem tudja megmondani hogy a Samsung Galaxy Apollo (I5800) mennyibe fog kerülni a t-mobilnál 2 éves előfizetéssel? Aki tud légyszi segítsen
-
balintXD
tag
Mert szerintem elég neki egy szoftverfrissítés, de pl. most lett anyának új telefonja mert a Nokia 5310 nem ismerte fel a memóriakártyát (deja vu XD) és a t-nél akár mit csináltak, új szoftver meg minden, nem lett jó. :S
-
balintXD
tag
Sziasztok!
Körülbelül 2 és fél hónapja vettem a T-mobilenál egy Samsung Jet-et. Eddig jó volt, de most kb 1-2 hete elég komoly gondjaim vannak vele.
PL: lefagy, vagy bekapcsolok valamit pl a zenelejátszót, és mikor ki akarom kapcsolni akkor nem történik semmi, csak azt írja már be van kapcsolva, tehát nem akarja kikapcsolni, illetve az órája is késik, alapképernyőn nem jól mutatja az időt, fél perc kell neki mire rájön mennyi az idő, illetve a memóriakártyát sem mindig ismeri fel, és sokszor újra kell indítani mire újra felismeri.
Ezek a gondok nem mindig jönnek elő. Ha beviszem mivel értelemszerűen még bőven garanciás akkor megjavítják? Mert nem biztos hogy akkor is rossz lesz. Mert általában ezek a hibák nem rögtön jönnek elő hanem ha használva van a telefon.
És ha nem tudják megjavítani mit csinálnak?
Mert halottam olyat hogy akkor kapsz egy új telefont, de Jet-et már nem forgalmaznak a t-nél. Bár remélem ki lehet javítani...Galaxy S3 > S6 > S7 edge > S8 > S10e
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest