- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowX
őstag
-
St3ven
addikt
válasz
ShadowX #35197 üzenetére
A rendszeredet annyiban lehetne módosítani, hogy ha az 1. hónap 1. napján rendeled meg az M-et, akkor majdnem 3 teljes hónapra igénybe tudod venni a kedvezményt, majd ugyanígy 3 hónapra az L-et, végül az XL-t, és utána mehetne az a csomag teljes áron, ami az igényeidnek megfelel (pl. M), hiszen:
Tehát:
1. hó: m-es kedvezményes ár
2. hó: m-es kedvezményes ár
3. hó: m-es kedvezményes ár
4. hó: l-es kedvezményes ár
5. hó: l-es kedvezményes ár
6. hó: l-es kedvezményes ár
7. hó: xl-es kedvezményes ár
8. hó: xl-es kedvezményes ár
9. hó: xl-es kedvezményes ár
10. hó: m-es teljes ár -
DiVaD
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #35195 üzenetére
Köszönöm! Akkor ezek szerint a régieket nem bántják.
-
válasz
morphin #35189 üzenetére
kezeld fenntartásokkal, hogy legtöbbeknek atomstabil nem recseg meg semmi mozgás, mert mindenkinek más az értékrendje.
haver - elhívott magával vásárolni, hogy nézzem már meg a telefonokat neki - megnyomkodott néhányat gsm üzletben, európai és ázsiai példányt is, mindegyik recseget meg ropogott, aztán megnézte a szolgáltatósakat, és végül a t-nél vette meg, mert bár ott sem volt tökéletes, de sokkal kevésbé nyöszörgött, mint a gms üzletben kipróbált példányok.
azóta sokat megnéztem, és szerintem nincs szisztéma, hogy ázsiai, európai, szolgáltatós vagy milyen színű a problémásabb, mindegyikből találtam jobbat és problémásabbat is. -
morphin
tag
-
pinnacle
nagyúr
morphin Akkor semmi gond, a helyszínen is kérdezz rá, meg vissza is viheted.
Szerintem egyszerű tervezési hiba ez a recsegés. Komolyan nem értem miért vannak ilyen "gödrök", ha efölött nyomjuk meg a hátlapot az megfeszül és ha nincs szerencsék akkor elkezd recsegni. Samsung Fame-m is van, azt akárhogy nyomkodom semmi zaj. Talán azért mert a SIM, SD kártya nem a hátlap alatt van.
-
morphin
tag
válasz
pinnacle #35186 üzenetére
Neten vettem az előzőt is, csak az futárral jött. Most is neten rendeltem csak személyesen veszem át.(mert az előzőt le kell adnom...és ahová vinném ott volt raktáron új amit át is tudok ott venni)
Ilyenkor is áll a 8 nap...a rendelés/vásárlás módja a lényeg törvényileg. Az átvétel módja nem számít tudtommal. -
pinnacle
nagyúr
válasz
morphin #35185 üzenetére
Szerintem jobb ha interneten keresztül vásárolsz, mert akkor
"A Vásárlót megilleti a jog, hogy a teljesítést követően 8 munkanapon belül indoklás nélkül elálljon."
Ez a recsegés nagyon szubjektív dolog, azt is mondhatják, hogy ez még belefér. Nekem az LG L5 II, L7 II hátlapja recsegett azt mondták, hogy nem tudnak mit csinálni vele. A S Advance sem illeszkedik pontosan, ott meg azt mondták, hogy ingyen kicserélik. -
morphin
tag
Gyors technikai kérdésem lenne, amit tegnap elfelejtettem megkérdezni (25 perc alatt) a telefonos ügyf.-tól.
Szóval holnap megyek átvenni telefont...G2-ről van szó és van pár darab a több ezerből aminek a hátlapja nem sikerült túl jól, magyarul mozog kicsit. A mostani is ilyen, de nem zavaróan...ezt viszem vissza (mondjuk nem emiatt) és egyből hozok egy újat. A kérdésem végül is arra irányulna, hogy mi van akkor ha kibontjuk ott a helyszínen és megnyomkodom, de nagyon recsegős verzió és ez nekem nem tetszik. Akkor addig bontogatják a dobozokat amíg jó lesz nekem vagy azt mondják, hogy köteles vagyok azt elvinni? Kell erre felkészülni valahogy (ne írjak alá semmit amíg a készülék nem okés) vagy milyen lehetőségek vannak? -
Aranygyerek
aktív tag
Szerettem volna az előfizetésemhez online telefont venni, de azt írja, hogy kedvezményes (Mátrix) csomagom miat így nem vásárolhatok. Amit nem értek,mert az évek során ez nem volt gond,többször is vàsároltam így, a Sony P -t is így vettem. Tudtok valamit erről?
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Tényleg kicserélik a Telefont ha javíthatatlan? Biztosítást fizetem Y300.
-
pinnacle
nagyúr
T-Mobile 2x is elrontotta a számhordozásomat. Megreklamáltam, azt válaszolták, hogy elfogadták, a telefonszámhoz tartozó egyenlegen jóváírják. Felhívtam a 1430-at, hogy ki dönti el a kötbér visszautalásának a módját, szerintem biztos nem a szolgáltató. Azt mondták benne van az ÁSZF-ben. Kértem keressék meg. 6.2.10., ami a Eht. 138. § (6) alapján van.
T-Mobile-nál, hogy megy a függetlenítés? Beviszem T-Pont-ba és a helyszínen beütik a kódot, ha nincs akkor pár nap múlva felhívnak?
-
válasz
dedike #35169 üzenetére
igaz, bővítés esetén az lesz az alapértelmezett, de az alapcsomagban adott net nincs közben megszakítva, még akkor sem, ha csak ügyintéző tudja visszakapcsolni a bővítés lemondása után, mivel maga a díjcsomag (amiben adott keret adott) nem lett kikapcsolva/módosítva másmilyenre.
-
-
1430
senior tag
válasz
Dj.Kütyü #35161 üzenetére
Ajánlott olvasmány.
A kérdésedre is benne volt a válasz már a második pontban. -
Dj.Kütyü
aktív tag
Na ránéztem my-mobile-ra, Aktuális egyenleg:213Ft Mindjárt jobban vagyok! ;-)
-
St3ven
addikt
Az továbbra is így van, hogy Domino Netet nem lehet hang alapú Domino díjcsomagra váltani?
-
Most nem találom, a Next S voip tiltott lesz?
Régi számról váltanék át erre. -
1430
senior tag
válasz
Totheground #35148 üzenetére
Nekem sajna nem működik. Te látsz benne valamit?
-
1430
senior tag
válasz
dedike #35151 üzenetére
Azért ilyenkor nem.
A VoIP korlátozás lényegében díjcsomaghoz rendelt dolog. Tehát ha egy VoIP engedélyezett díjcsomaghoz (Pl. Next M) VoIP tiltott adatcsomag (pl. N&R 1GB LTE) kerül aktiválásra, akkor sem lesz gond, mert a hívószámon rajta van a VoIP engedélyezés.Ugyanez igaz a november 1 előtti hívószámokra, mindenkire rákerült az engedélyezés (kivéve ahol eleve korlátozva volt, pl. Like 50), ami az adatcsomagtól független, tehát míg csak azt (és nem a díjcsomagot) váltogatja valaki, addig az engedélyezés sincs veszélyben.
-
válasz
Totheground #35150 üzenetére
Talált, süllyedt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- AliExpress tapasztalatok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- JBL Bar 800 Pro 5.1.2 Hangprojektor
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év garancia ajándék
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest