Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- IFA 2024: Csúcskategóriás chip és kamera az OLED strapakirályban
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
IFA 2024: Csúcskategóriás chip és kamera az OLED strapakirályban
ma Az Ulefone merészen megpakolta az Armor 28 Ultra szerszámtáskáját.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
1430
senior tag
válasz dedike #35151 üzenetére
Azért ilyenkor nem.
A VoIP korlátozás lényegében díjcsomaghoz rendelt dolog. Tehát ha egy VoIP engedélyezett díjcsomaghoz (Pl. Next M) VoIP tiltott adatcsomag (pl. N&R 1GB LTE) kerül aktiválásra, akkor sem lesz gond, mert a hívószámon rajta van a VoIP engedélyezés.Ugyanez igaz a november 1 előtti hívószámokra, mindenkire rákerült az engedélyezés (kivéve ahol eleve korlátozva volt, pl. Like 50), ami az adatcsomagtól független, tehát míg csak azt (és nem a díjcsomagot) váltogatja valaki, addig az engedélyezés sincs veszélyben.
[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
válasz Totheground #35148 üzenetére
Nekem sajna nem működik. Te látsz benne valamit?
[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
lugosi
MODERÁTOR
Most nem találom, a Next S voip tiltott lesz?
Régi számról váltanék át erre. -
-
St3ven
addikt
Az továbbra is így van, hogy Domino Netet nem lehet hang alapú Domino díjcsomagra váltani?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Na ránéztem my-mobile-ra, Aktuális egyenleg:213Ft Mindjárt jobban vagyok! ;-)
-
1430
senior tag
válasz Dj.Kütyü #35161 üzenetére
Ajánlott olvasmány.
A kérdésedre is benne volt a válasz már a második pontban.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
addikt
Tehát ameddig "kiegészítő" díjcsomagokkal játszik valaki, addig minden oké, probléma csak díjcsomagváltáskor keletkezhet, ha nem megfelelő díjcsomagra vált valaki?
(#35155) 1430:
Ez nem mukibuci varázsgömbje?
Közben megtaláltam, hogy az ővé másmilyen....[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
legenda
válasz dedike #35169 üzenetére
igaz, bővítés esetén az lesz az alapértelmezett, de az alapcsomagban adott net nincs közben megszakítva, még akkor sem, ha csak ügyintéző tudja visszakapcsolni a bővítés lemondása után, mivel maga a díjcsomag (amiben adott keret adott) nem lett kikapcsolva/módosítva másmilyenre.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
pinnacle
nagyúr
T-Mobile 2x is elrontotta a számhordozásomat. Megreklamáltam, azt válaszolták, hogy elfogadták, a telefonszámhoz tartozó egyenlegen jóváírják. Felhívtam a 1430-at, hogy ki dönti el a kötbér visszautalásának a módját, szerintem biztos nem a szolgáltató. Azt mondták benne van az ÁSZF-ben. Kértem keressék meg. 6.2.10., ami a Eht. 138. § (6) alapján van.
T-Mobile-nál, hogy megy a függetlenítés? Beviszem T-Pont-ba és a helyszínen beütik a kódot, ha nincs akkor pár nap múlva felhívnak?
[ Szerkesztve ]
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Tényleg kicserélik a Telefont ha javíthatatlan? Biztosítást fizetem Y300.
[ Szerkesztve ]
-
Aranygyerek
aktív tag
Szerettem volna az előfizetésemhez online telefont venni, de azt írja, hogy kedvezményes (Mátrix) csomagom miat így nem vásárolhatok. Amit nem értek,mert az évek során ez nem volt gond,többször is vàsároltam így, a Sony P -t is így vettem. Tudtok valamit erről?
Privire válaszolni illik.
-
morphin
tag
Gyors technikai kérdésem lenne, amit tegnap elfelejtettem megkérdezni (25 perc alatt) a telefonos ügyf.-tól.
Szóval holnap megyek átvenni telefont...G2-ről van szó és van pár darab a több ezerből aminek a hátlapja nem sikerült túl jól, magyarul mozog kicsit. A mostani is ilyen, de nem zavaróan...ezt viszem vissza (mondjuk nem emiatt) és egyből hozok egy újat. A kérdésem végül is arra irányulna, hogy mi van akkor ha kibontjuk ott a helyszínen és megnyomkodom, de nagyon recsegős verzió és ez nekem nem tetszik. Akkor addig bontogatják a dobozokat amíg jó lesz nekem vagy azt mondják, hogy köteles vagyok azt elvinni? Kell erre felkészülni valahogy (ne írjak alá semmit amíg a készülék nem okés) vagy milyen lehetőségek vannak? -
pinnacle
nagyúr
válasz morphin #35185 üzenetére
Szerintem jobb ha interneten keresztül vásárolsz, mert akkor
"A Vásárlót megilleti a jog, hogy a teljesítést követően 8 munkanapon belül indoklás nélkül elálljon."
Ez a recsegés nagyon szubjektív dolog, azt is mondhatják, hogy ez még belefér. Nekem az LG L5 II, L7 II hátlapja recsegett azt mondták, hogy nem tudnak mit csinálni vele. A S Advance sem illeszkedik pontosan, ott meg azt mondták, hogy ingyen kicserélik.[ Szerkesztve ]
-
morphin
tag
válasz pinnacle #35186 üzenetére
Neten vettem az előzőt is, csak az futárral jött. Most is neten rendeltem csak személyesen veszem át.(mert az előzőt le kell adnom...és ahová vinném ott volt raktáron új amit át is tudok ott venni)
Ilyenkor is áll a 8 nap...a rendelés/vásárlás módja a lényeg törvényileg. Az átvétel módja nem számít tudtommal. -
pinnacle
nagyúr
morphin Akkor semmi gond, a helyszínen is kérdezz rá, meg vissza is viheted.
Szerintem egyszerű tervezési hiba ez a recsegés. Komolyan nem értem miért vannak ilyen "gödrök", ha efölött nyomjuk meg a hátlapot az megfeszül és ha nincs szerencsék akkor elkezd recsegni. Samsung Fame-m is van, azt akárhogy nyomkodom semmi zaj. Talán azért mert a SIM, SD kártya nem a hátlap alatt van.
[ Szerkesztve ]
-
morphin
tag
-
legenda
válasz morphin #35189 üzenetére
kezeld fenntartásokkal, hogy legtöbbeknek atomstabil nem recseg meg semmi mozgás, mert mindenkinek más az értékrendje.
haver - elhívott magával vásárolni, hogy nézzem már meg a telefonokat neki - megnyomkodott néhányat gsm üzletben, európai és ázsiai példányt is, mindegyik recseget meg ropogott, aztán megnézte a szolgáltatósakat, és végül a t-nél vette meg, mert bár ott sem volt tökéletes, de sokkal kevésbé nyöszörgött, mint a gms üzletben kipróbált példányok.
azóta sokat megnéztem, és szerintem nincs szisztéma, hogy ázsiai, európai, szolgáltatós vagy milyen színű a problémásabb, mindegyikből találtam jobbat és problémásabbat is.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
whiskeys
őstag
-
DiVaD
senior tag
válasz sarkanyolo2 #35195 üzenetére
Köszönöm! Akkor ezek szerint a régieket nem bántják.
-
St3ven
addikt
válasz ShadowX #35197 üzenetére
A rendszeredet annyiban lehetne módosítani, hogy ha az 1. hónap 1. napján rendeled meg az M-et, akkor majdnem 3 teljes hónapra igénybe tudod venni a kedvezményt, majd ugyanígy 3 hónapra az L-et, végül az XL-t, és utána mehetne az a csomag teljes áron, ami az igényeidnek megfelel (pl. M), hiszen:
Tehát:
1. hó: m-es kedvezményes ár
2. hó: m-es kedvezményes ár
3. hó: m-es kedvezményes ár
4. hó: l-es kedvezményes ár
5. hó: l-es kedvezményes ár
6. hó: l-es kedvezményes ár
7. hó: xl-es kedvezményes ár
8. hó: xl-es kedvezményes ár
9. hó: xl-es kedvezményes ár
10. hó: m-es teljes árVan élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
ShadowX
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Metal topik
- Bevált az AI, egy nagy cégnél sorra váltják le az embereket
- Ukrajnai háború
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Harry Potter: Quidditch Champions teszt
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Aspire A515-55G 15.6" FHD IPS i5-1035G1 MX350 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- Kedvező ár! Lenovo Ideapad 305 laptop (15,6/i3-G5/8GB/500GB/Dedikált/Magyar) - 1 év garancia
- TUF F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett új állapotban - Garancia
- Kedvező ár! Lenovo Ideapad 330 laptop (15,6/Intel/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen