- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoleer
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy készüléket a T-nél, ami sajnos hibás volt igy vissza vittem múlthét hétfön a készüléket 8 napon belül. Kérdésem az lenne általában mennyi idö amig visszaállitják a hűséget? Tudom hogy hivatalosan 30 nap de ez a gyakorlatban mit jelent?
-
legenda
válasz zsoleer #30551 üzenetére
több tényező függvénye, valakiknél napok, másoknál hetek kérdése, mind a két szélsőségről olvasni ezen fórumon is.
inkább a vételár visszajuttatása lomhább, bár valaki arra is azt írta, hogy 2 hét volt, másoknál meg 3 - 4 hét, de itt lényegesebb a 30 napos határidő.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
gabo89
senior tag
Üdv!
Adott egy előfizetés, mely nem az én nevemen van. Szeretném beváltani az összegyűlt kapcsolat pontokat egy mobiltelefon tartozékra az egyik T-Pontban. Ezt megtudom tenni annyival, hogy ott megmondom a jelszót, vagy csak az előfizető tudja ezt elintézni?
indul a sörös aludni
-
raziel01
veterán
Ha 25.-e az ember fordulónapja netnél akkor 24.-e éjfélig kell elhasználni az adatforgalmat?
-
baluka26
nagyúr
-
szilard28
aktív tag
Tudja valaki, hogy a készülékes domino quick simet meddig kell legkésőbb aktiválni?
Kösz
-
berbatov2
senior tag
Keszulek gariztatashoz eleg a telefon meg a jotallasi jegy vagy kell meg vmit vinni?
-
zsof Nokia
aktív tag
válasz [HUN]Zolee #6 üzenetére
Nem a telefon előfizus vagy kártyás, hanem a sim kártya a telefon max T-mobilos
A lényeg lényegében lényegtelen
-
dokee78
félisten
Kellene belsős info:
Mikor árazza be a T-mobile a Galaxy Ace 3 LTE-t?Kérem.
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Egy érdekes dologra lettem figyelmes.
MédiaMánia S díjcsomagom 500MB-os netjét elvileg elfogyasztottam, kaptam róla sms-t. Gondoltam lekérdezem 56Ft-os áron, hogy mennyi jelenleg az amit neteztem, kell-e nekem kiegészítő csomag. Itt jött a fejmosás, miután fájó szívvel ráböktem, hogy akkor 56ft minusz, adatforgalmi egyenleg: 438 MB 698 KB 0 byteÖöö mivan? Kérdeztem magamat. Nem értem. 500MB-os csomagom van, sms megjön és el sem értem az 500MB-ot? Ma már fáradt vagyok az ügyfélszolgálatra csörögni, de holnap megteszem. Van egy fogadásom rá, hogy kitalálnak valami mesét, miért nincs az érték 500MB fölött...
-
D@ve89
tag
-
Achill3uS
nagyúr
sziasztok
következő rövid garanciális ügyintézésemhez kérnék tanácsokat tőletek, jogos-e ha a fogyasztóvédelemhez szeretnék fordulni vagy más is járt már így esetleg és T-nél ez a normális.adott egy iphone 4 telefon, bekapcsolni se lehet egy fagyás óta. 2012.07.10-ei vásárlás. 2013.07.09-én beviszem az egyik T pontba leadásra szervízre, tudván, hogy még pont benne vagyok a garban. elküldenek, mert nincs nálam a telefon minden tartozéka (eredeti töltő). megkérdezem, hogy holnap még elfogadják-e mert akkor már csak holnap van időm visszajönni vele. igen persze, csak jó korán nyitásra jöjjek mert délben viszik el a készülékeket. másnap 9-re bemegyek leadom minden ok.
eltelt azóta 2 hét jön az sms hogy elkészült mehetek érte.
bemegyek mire közlik velem, hogy a telefon kifutott a garancia határidejéből így ők díjmentesen már nem tudják megjavítani (de ha árajánlatot akarok rá akkor is mégegyszer vissza kell küldeni). indok: kifutott a garancia határidőből! kérdem én, az átvételi lapon 10.-e van, a garancia lapon 10.-étől 12 hónap. akkor most mi is futott ki? válasz: az iphone-okra minusz 1 nap vonatkozik. 9-én kellett volna leadnom mert az év 365 nap és valami miatt ők se tudják a szervíz így fogadja el mert az iphone-t nem javítják hanem cserélik.
kérdem én, miért kellene engem érdekelnie ők hogyan, hány naponta intézik a garanciát, cserét? ott áll feketén fehéren mettől meddig vállalják rá. miért érzem úgy, hogy most csak belőlem próbálnak hülyét csinálni?előre is köszönöm a választ ha valaki hozzá tud szólni.
[ Szerkesztve ]
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Mr. Teddy
őstag
válasz Achill3uS #30575 üzenetére
Anno én nekem is ugyanezt mondták telefonban, hogy "10. hó 11 én lett véve, akkor rá kövi év 10. hó 10. a gar vége". Viccesnek tartottam én is ezt, mert ha este 6-kor veszem, akkor nagyon nem jár le a garancia.
Amúgy én érzésre a fő hibát ott látom, hogy nem hiszem, hogy a töltő és a kábel kellene gariba, így 9-én is be kellett volna venniük szervizbe.
Amúgy pont úgy romlott el, hogy így, utolsó nap előtt? Szóval amint elromlott, vitted is be?
-
Achill3uS
nagyúr
válasz Mr. Teddy #30576 üzenetére
nem de volt más telefonom és időm nem volt vele elöbb foglalkozni, de ennek nem sok köze van a témához. én ott érzem magam megvezetve ahol mondod, mert ha 9-én felhívják a figyelmemet, hogy holnap már nem lesz garanciális nem okozok magamnak vele 60ezer minuszt és csak visszaviszem a töltőt aznap. szerinted lehet ezzel bármit is kezdeni, vagy kész könyveljem el minusznak. Te mihez kezdtél?
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Mr. Teddy
őstag
válasz Achill3uS #30577 üzenetére
T-mobillal még nem kardoztam garanciális ügyekben. Ha olvassa majd 1430 kolléga a kérdésed, szerintem ő tud korrektebb választ adni.
Általános véleményem az, hogyha garis probléma van, a vásárló mindig a pemzli rossz végén van.
Magával az iphone-nal mi történt, hogy nem kapcsol be? Ilyen neten fellelhető "trükköket" próbáltál?
-
St3ven
addikt
válasz Achill3uS #30575 üzenetére
Ilyen nincs, hogy "az iphone-okra minusz 1 nap vonatkozik". Tartós fogyasztási cikk, mint a többi 10.000 Ft feletti telefon, mosógép, mikró stb. Az sincs sehol leírva, hogy az eredeti töltőt be kellene vinni...
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz dokee78 #30580 üzenetére
Igen ez egy nyilvános fórumon magától értetődő.
Más. Próbálkoztam két szolgáltatónál is a következővel (hogy melyik kettőnél, az legyen mellékes). Bemegyek, hogy szeretnék venni nem részletre, nem előfizetéssel egy készüléket, aminek kifizetem a listaárát. Olyan nincs. Csak előfizetéssel lehet megvenni.
Gratulálok. Lenne ebben az évtizedben egy olyan balek (jómagam), aki kifizeti valaminek a listaárát, mert azonnal kell, de úgy nem lehet megvenni, csak előfizetéssel. Még akkor is, ha az nekem nem kell. Őrület. Ez van szerintem kiadva a szolgáltatóknál, hogy ilyen mesterséges baromságokkal is nyomják fel az előfizetői számot.
Ha majd nem lesz sürgős és egy kicsit ráérek akkor megcélzok 1-2 bejelentést a fogyasztóvédelemnél meg ahol eszembe jut, hogy ezt mint árukapcsolást nézzék már meg, egy emailt bőven megér, hadd gondolják át a szolgáltatók a kisded játékaikat. -
TomBennet
tag
Sziasztok, ha veszek valakitől egy t-mobile függő ipadet, amin még hűségnyilatkozat vagy részlet van és mondjuk nem fizeti az eladó tovább, akkor mi történik az ipaddel? Mit jelent az, ha letiltják a készüléket? Nekem elég ha wifin működik, ezért nem nagyon érdekel, ha a gsm része le van tiltva, de azonkívül használható a készülék?
-
djculture
félisten
Aki mobilinternetet használ az sikeres ember nem lehet mondják a homáron. Már 4 éve is ezen ment a huzavona hogy a gyári forgalom számláló az appok frissítésének egy részét elfelejti mérni a t-mobile meg 2-3 napos forgalmi adatokkal boldogít pénzért. Igazság szerint szerint ez a mobilnet egy félig szabályozott állapotú termék (nagy nehezen legalább már a forgalmi díjas mobilnet csomagok bekapcsolása kérés nélkül dolgok már tiltva lettek legalább), mindhárom szolgáltató úgy szívatja vele az előfizetőket ahogy akarja.
[ Szerkesztve ]
-
The Manager
csendes tag
A flottásoknál itt is megszűnik a mp alapú számlázás, mint a vodkánál?
-
KZP
őstag
Ezt a kerekítősdit nem is értem.
Ha aktív a mobilnet, ott ugye akkor folyamatos az adatkapcsolat.
Ha a nap végén kikapcsolom, akkor a napi adatforgalmat kerekíti 10 kilobyte-ra. Ez így oké is lenne.
De napközben hogyan kerekítget, ha egyszer folyamatos az adatkapcsolat?
Van valami holtidő, ami alatt, ha nem történik adatforgalmazás, akkor kerekít 10 kilobyte-ra, aztán elölről kezdődik megint a számlálás? -
legenda
hiába van mindig bekapcsolva a mobilinternet, nincs folyamatos forgalom!
például ha valaki beállítja a levelek ellenőrzését fetch módozatban egy adott intervallum megadásával, például 30 perc értékkel, akkor félóránként dob egy kérelmet a rendszer adott irányba, ami mondjuk 6 - 8 kilobyte, na ekkor 10 kilobyte lesz elszámolva.
a fórum böngészésekor sincs folyamatos adatforgalom, csak akkor a nagyobb forgalom esetén kevésbé látványos a dolog.
akkor nem lenne mit kerekíteni a szolgáltatónak, ha például valaki rendelkezik 500 megabyte adatforgalommal egy hónapra, elindít egy azonos méretű letöltést, és azt megszakítás nélkül lehúzza.A forgalmi díjak és díjcsomagokban benne foglalt forgalom mérése 10 kB-os egységekben
történik. Minden megkezdett egység díjköteles.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
sosincs folyamatos kapcsolat, csak ha állandóan megy a le- és/vagy feltöltés, olyan meg csak akkor van, amit korábban is írtam, hogy egy nagy állomány le- és/vagy feltöltése zajlik külön indíttatásból, megszakítás nélkül.
a push lényege meg pláne az, hogy nem terhelje folyamatos/időszakos ellenőrzésekkel a rendszert és az adatforgalmat, csak akkor indít kérelmet a rendszer, ha jelzést kap az ellenoldaltól, hogy e-mail érkezett.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest