Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Netfone
- Mobil flották
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
Küszöbön a Silent Hill 2 Remake megjelenése
gp A készítők nemrég megosztották velünk a hamarosan érkező játék launch trailerét.
-
Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
lo Alpine LinuxMiután pár éve leesett, hogy az Alpine valami lehetetlenül alacsony erőforrásigényű, elkezdtem ezt tenni...
-
Tavaszi szél Pixelt áraszt
ma A Pixel 9a és az Android 16 is a vártnál korábban érkezhet.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
a mozaik s díjcsomag 5400 ft, ha nem forgalmazod túl, tehát csak adott keretig telefonálsz, üzizel...stb.
utóbbi számítás miként jött ki?
mert a lumia 920 készülék 1 év hűséges előfizetéssel, és 1 év hűséges mozaik s díjcsomaggal webshop útján - most 20% kedvezménnyel - 131 472 ft, ami mellett még 12 hónapig fizetned kell a mozaik s díjcsomagot, tehát 12 * 5400 ft.
az 1 év leteltével 15 e ft ellenében függetlenítik - ha addig ez az ár nem változik.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
ja, hogy még az elírt áron?
akkor igen, valami 78 e ft, és mellette 12 * 5400 ft, ha csak az 5400 ft-os keretig forgalmazol beszélgetést és üzenetet, valamint adott még mellé díjmenetesen egy extra kedvezmény a hat közül; link
arra kell figyelni, hogy legyen elég az 500 megabyte adatforgalom, mert a bővítésért már fizetni kell, viszont az 500 megabyte leforgalmazása után csak lassítás van, túlforgalmazási díj nincs.
ami még fontos; A díjcsomagok havi díja 100%-ban lebeszélhető alapdíjas hálózaton belüli, valamint más belföldi mobil- és vezetékes hálózat előfizetői felé indított hívásra, illetve felhasználható SMS küldésre, valamint hangposta lehallgatásra belföldön. - tehát minden más többletet eredményez, hiába férne még bele az 5400 ft-ba![ Szerkesztve ]
-
qamu74
őstag
Szia!
Sajna nem tudom igazolni, mert anno nem kaptam róla semmilyen papírt!
Nem is idegesítem már magam vele,nem akarok infarktust kapni miatta............
Megvárom az értesítő sms-t, addig nem foglalkozom az üggyel.
Hirtelen haragú vagyok,hamar fel tudom húzni magam,ráadásul szívritmus zavarom van ez nem jó párosítás!
Úgy hogy nem idegesítem magam ezzel az üggyel,megvárom a 17.-ét és az értesítő sms-t! -
Turbomann
tag
válasz qamu74 #27884 üzenetére
Tisztelt tag társ. Ne errőlködjünk, mert Ady is mondta, ha nem vagy politikus, vagy betyár akkor eláshatod magad. Szóval én nekem is volt egy garanciális ügyintézésem és azt el is fogadták. Csak nem volt ott a csere készülék később jön. Na mikor már izzadt a tenyerem a fószer hátra vitte abban a hittben hogy hozzák az új készüléket. Hát indicátor vizes ezért elutasítottak. Szerinted a panasz levelemre mit írtak vissza? Semmit. T többet nálamm soha.
-
qamu74
őstag
válasz Turbomann #27905 üzenetére
Elhiszem.
Jegyzőkönyvet is én nélkülem írták meg(be x-ve, hogy elfogadom a feltételeket), holott(ez az én hibám ,hogy nem olvastam végig,de sietnem kellett a buszhoz) ha velem együtt írják a jegyzőkönyvet ,ilyen feltételekbe nem megyek bele!Volt nekem telenoros javításom is ,ott a ügyet intéző telenoros hölgy velem együtt írta meg a jegyzőkönyvet.Meg is csinálták a telefont(alaplapcsere volt).Nem tudom,de a Telenor sokkal figyelmesebb az ügyfelekkel én úgy vettem észre(céges teló telenoros). -
-
313313
addikt
válasz St3ven #27908 üzenetére
Mondjuk nem tudom mi a telefon pontos baja, csak belepfázok
Ha ilyen térerő gondok is játszanak, akkor sim is lehet ludas...
Nagy csip
Kis csip
Pl az én Alcatel telefonom dobozára rá van írva, hogy nem használható nagy csipes régi simmel. Nokia 5230 elvileg a nagy csipes kártyákat nem is látjaHP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
St3ven
addikt
válasz 313313 #27909 üzenetére
Az a baja, hogy asztalon fekve vagy éppen a zsebemben néha gondol egyet, és újraindul.
Vagy legutóbb hívás közben, amikor éppen kihangosítóra akartam tenni a beszélgetést.A telefon nincs rootolva, gyári rom van rajta, semmi tuning, és csak a Play-ről leszedett 8 darab megbízható app van feltelepítve. Próbálkoztam már a gyári adatok visszaállításával és szakszervizben szoftverfrissítéssel is.
Ritkábban ugyan, de bejövő hívás esetén is jelentkezik egy furcsa dolog; csak csörög a telefon, és a zárképernyőt mutatja, amit nem lehet feloldani, így még azt sem látni, ki hív. A telefon semmilyen érintésre nem reagál.
Aztán - amikor még mindig rezeg és a zárképernyőt mutatja - a kikapcsoló gombot hosszan nyomva behozom a kikapcsoló menüt, ott nyomok egy vissza gombot, erre visszatér a főképernyőre, ahol valami "phone alkalmazás leállt" szöveg fogad, leokézom, majd nyomhatom be a pin kódot, azaz teljesen eldobja a hálózatot...
Az az igazán kellemetlen, hogy azt sem tudom meg, ki keresett, ugyanis nem kerül bele a híváslistába, miközben a hívott félnek úgy jelzi, hogy kicsörgött, de nem vettem fel.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
313313
addikt
válasz St3ven #27910 üzenetére
Hát passzolom, másik telefonba ugyan ez a sim?
Lehet sim a ludas... Max ha beküldöd újra szervizbe, ráíratod szerviz lapra, hogy régi sim kártyával használod...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
St3ven
addikt
válasz 313313 #27911 üzenetére
Egy S40-es érintőképernyős Nokiában semmi gond nincs vele.
Vagy még jobb, ha a következő újraindulás után, le se adom a szervizbe, hanem kérek egy SIM cserét. Úgysem csinálnának mást, mint megint (most már harmadszor) ráhúznák ugyanazt a szoftvert.
Bár úgy hallottam, ezek az újabb SIM kártyák nem olyan jók, többet fogyasztanak vagy valami hasonló.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
313313
addikt
válasz St3ven #27912 üzenetére
Passzolom, bár régen 5 voltos volt a sim, mostanában 3 és 1,8 voltosak, akkor nyilván kevesebbet is eszeik Sim csere gyorsabb az tény...
Viszont azt ne felejtsd el, hogy egyre több telóba kell micro sim, meg egyre több csak kis csipessel megy.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Jamby18
senior tag
Sziasztok!
Egyenlőre elgondolkodás szintjén de szeretnék mobilinternetet Nokia 5800 telómhoz, Bár sűrűn wifi-zek, de sokszor suliban jó lenne ha tudnék internetezni.
A kártya ami benne van még 2005-ben vettem azóta szolgál domino7 csomaggal, 3 hónapig ki is húzom 3500ft feltöltéssel általában.
Nézegettem a csomagokat, a Go!Net M ami leginkább bejön, havi 1000ft/100Mb, nincs túlforgalmazás.
Viszont, ez hogy működik, fel kell majd mondani a domino7 csomagot, marad a számom de havi előfizetéses leszek a net miatt, és akkor már nem lehetek feltöltő kártyás?
Tehát jön a bonyodalom (számomra) hogy egy előfizetéses csomagot is kell választani és havonta fizetni aminnyit telefonáltam meg a +1000ft internet?
Volt már mobilinternetem számítógéphez modemmel a 7Gb és asszem 6 ezet fizettünk, de már kijöttem belőle mi hogy megy azóta.
Előre is köszi a választ. -
Beca1990
senior tag
T-home-nál ha beköttetem a MédiaMánia S-t vezetékes internetet akkor Wifi Routert kapok hozzá?
GRÁNIT Bank ajánlókód: 3GYUH // 10000Ft jóváírás online számlanyitás esetén!
-
qamu74
őstag
sziasztok!
Nem T-mobile, de mégis, a 198-as tudakozó mellett, melyik az a szám amellyel egy cég létezését lekérdezhetem.
198-on megadták a címet, de másról nem tudtak adatot mondani. Én azt szeretném megtudni, hogy létezik e még ez a cég,feketelistás,felszámolás alatt van stb. -
hunter84
aktív tag
Vicces, hogy a T a 2 GB-os Net&Roll dijcsomagot 3200 Ft-ert adja 7,2 Mbps-al, mig a csak iPadhez valaszthato Ikon Net 2 GB 2950 Ft 21 Mbps-al. Kicsit sem diszkriminativ.
-
legenda
válasz hunter84 #27927 üzenetére
utóbbi specifikus kritériumhoz - vásárolsz vagy vásároltál a szolgáltatónál ipad készüléket - van kötve, nincs ebben semmi diszkriminatív.
ezzel az erővel, iphone mellé is vannak specifikus t-mobile ikon lte díjcsomagok, amiket más típusú telefonokhoz nem lehet igényelni, és bizony ott a legolcsóbb csomag is 60 megabit/sec sebességű lte, amíg más csomagban a drágább is csak 21-es, és még az adatforgalom is kevesebb.[ Szerkesztve ]
-
unknownerror
tag
semmi
most nézem, hogy aki leakar íratkozni a telekomfociról, ott előtte van egy kötőjel.
[ Szerkesztve ]
-
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
Az miért van, hogy ha 30-as számot hívnak, mondjuk engem, akkor kb. már a 4. csörgés után hangpostára kapcsol és azt tapasztalom, hogy ez túl rövid idő. Ez miért van így?
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
legenda
válasz sarkanyolo2 #27930 üzenetére
szia,
igaz, régen használtam utoljára, de próbáld meg az alábbi kóddal;
**61*telefonszám*11*másodperc# (hívásindítás)
másodperc = 5 és 30 közötti érték, teszteld a maximális 30 másodperces értékkel.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Turbomann
tag
T rózsa szinű álom csak adig vagy jó míg fizetsz. Utána magasról tesznek rád. Még a mentőben is ütnek téged. Ne legyetek T sek és nem rossz hír keltés ez sajnos a valóság. T-mobile soha de soha többet viszlát.
-
legenda
válasz Turbomann #27934 üzenetére
ez nem a valóság, ez csak egy vélemény, adott esetben a tiéd...
sokan meg a többi szolgáltatóról írják ezt!
döntse el mindenki maga, hogy neki melyik szolgáltató a megfelelő, meg azt is, hogy milyen véleményeket vesz komolyan...[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz Turbomann #27934 üzenetére
Nem olvasod a Telenor topicot, hogy ott mik vannak! Kapcsolási díj, csak bizonyos százalékban beszélhető le a havidíj hálózaton belülre és kívülre stb. És ezek csak az alap, mindenkit érintő dolgok, és hol vannak még az igazi problémák...
[ Szerkesztve ]
-
legenda
most a domino konstrukciót erőlteti a szolgáltató? (költői kérdés...)
a samsung galaxy s4 - webshop útján - olcsóbb domino feltöltőkártyás csomagban, mint 2 év hűséges előfizetéssel!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Turbomann
tag
Tisztelt Vangelis, Steven, Kali.
Mind a 3 rabló banda. Telenornál van a flotásom, Vodára váltottam, de T elvből soha többet. Ha ide leírnám évek során miket csináltak, akkor ti is beállnátok mögém. Ez nem vélemyény, hanem tények. Tény, hogy ott szurnak ki veled ahol tudnak. Ha ilyen embereket alkalmaznak, hogy átverjenek akkor lelkük rajta, de ez külföldön még börtön be csuknák. Sőt tovább megyek ezzel, hogy ez az országban nem tiszteséges üzletet enged a kormány. Ezzel a bank hitel amit itt engedélyeztek ezt sehol másut nem engedték volna meg kivétel finország ott buktak nagyot. Itt családot lehet tiszteségesen eltenni láb alól a buta ember azt mondja, hogy minek vett fel. Sőt más balkán országban van elsétálás jog. Itt még a gyerekeid is adós marad. Akkor a T miért állna ki a sorból. Sebaj,
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Kérdés: Havidíjas előfizető vagyok, mellé Go!Net M mobilinternetem van 1000 ft/hóért. Most vettem észre, hogy mivel aranykártyás vagyok, ezért válthatok Kapcsolat Net Aranykártyásoknak (ugyanaz mint a mostani netem, csak 590Ft/hó) internetre. Viszont ha jól tudom akkor a telefon előfizetésre és a netre ugyanaz a hűségidő vonatkozik, ami meg csak novemberben jár le. Ilyenkor tudok váltani?
-
Vangelis
nagyúr
válasz Turbomann #27939 üzenetére
Senki nem mondta, hogy nem szar mindegyik...
De voda pl telefon árakban xar
Telenyomor: kapcsolási díj, megosztott havidíjak és megosztott előfizetők.
Nekem 3 előfizetés van T -nél és a 3 vezetékes.
Eddig ha gond volt megoldottuk.. kaptam sokszor kedvezményt is..
Olyat is ami két évig folyamatos. (1430 intézte)
Eddig nekem nincs gond.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
-
legenda
válasz Turbomann #27939 üzenetére
akkor te is beállsz amögé, aki leírja, hogy 16 év alatt nem volt semmi komoly problémája a t-mobile - és jogelődei - szolgáltatásával, pedig több előfizetése is van?
a hitel és társai nem érdekelnek, nem veszek házat, autót...stb a bankoknak, inkább csak addig nyújtózkodom, ameddig a takaróm ér.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
legenda
válasz Turbomann #27946 üzenetére
sajnálom, ha neked rossz a tapasztalatod egy szolgáltatóval, de ettől még nem fog mindenki általánosítani, és neked sem szabadna olyanokat leírni - adott formában -, amiket korábban eszközöltél.
van egy véleményed, de azzal nem azonosulhat mindenki, ahogy mások jó tapasztalatával sem, senkire sem lehet ráerőltetni semmit, nem illik elfogultan befolyásolni, és még lehetne sorolni...
azzal nem magadért állsz ki, hogy ilyeneket leírsz.
a bűnözők esetében sem mindegyikre igaz, hogy már másnap szabadlábon van!nézőpont kérdése minden, és te csak az egyik oldalát erőlteted;
[ Szerkesztve ]
-
Turbomann
tag
Ezt csinálják a nagy hatalmak is. Volt egy kisérlet és bebízonyította a nagy szakemberekről, hogy ŐK is befolyásolhatóak és nagyon érdekes körkép alakult ki. Szóval a nagyhatalmak is ezt csinálják. Elhitetik, hogy ez így jóneked és te már a tudatod allatid ezt tudni fogja te nem fogod fel első pillantásra. Ki van ez találva. Ez szubjektív véleményem van és demokrácia kérem alása így leírhatom a tapasztalataimat ami az igazságot fedi is.
-
St3ven
addikt
válasz St3ven #27859 üzenetére
A 36303444475 valami központi T-s szám?
Mert a számlám alapján két sms-t is küldtem ide a múlt hónapban, de fogalmam nincs, ki ez, mi ez, a T tudakozójában sincs bent.
Annyit látok még a számlán, hogy ezek az sms-ek közvetlenül a mobil lottó jóváhagyó sms-ek előtt lettek küldve. Vagyis hiába használom a beépített T-Mobile menüt a telefonomban, benne a Mobil-lottó alkalmazást, ha azon keresztül küldöm be a tippjeimet, akkor is számol fel sms-t, mintha a 1756-ra küldeném?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Megkerülhetik környezetvédelmi törvényeket a chipgyártók az USA-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bittorrent topik
- BestBuy ruhás topik
- Vezetékes FÜLhallgatók