- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamby18
senior tag
Sziasztok!
Move XS csomagban a T-mobile küld sms-t ha a lebeszélhető összeget lebeszéltem? -
Jamby18
senior tag
válasz r3dsnake #49332 üzenetére
értem, köszönöm megnéztem az e-Pack tanácsadó videót ott az oldalon. Jól értelmezem, hogy annyi a lényege, hogy legyen egy bankszámlaszámom (van) és egy az oldal által generált jelszó, mikor feldobja havonta, gondolom e-maiben, a fizetési határidőt, akkor simán a T oldalán kiegyenlítem, hogy a számlaszámról vonja le az összeget, amit később az OTP-s számlatörténeten nyomon is tudok követni?
-
Jamby18
senior tag
Sziasztok!
Domino7-es feltöltőkártyás vagyok go net (-1000ft/100Mb) mobilnettel. És most szeretnék váltani havi előfizetésre, és egy Move XS díjcsomagot néztem ki [link]aminek a havi díja nem egyértelmű. Mivel 1990ft van írva, viszont kék színnel meg hogy e-Packkel. tehát ez lenne a havi ára vagy csak ezzel az e-Pack megrendeléssel? Mert más díjcsomagnál legalább zárójelbe ott van egyértelműen hogy mennyi a teljes ár e-Pack-al vagy nélküle.
Előre is köszi -
Jamby18
senior tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám, egy társkeresőn szerettem volna venni kreditet, van olyan opció, hogy könnyű sms fizetés, feltöltő kártyás vagyok és 4442ft az egyenleg, a levonás 2490ft lenne. De ahogy megadom a telefonszámom jön egy sms a következő szöveggel:
"Nem áll rendelkezésre elegendő összeg a vásárláshoz! Kérjük töltse fel univerzális egyenlegét bankautomatánál/ internetbankon... "Van a társkeresőnek egy hibabejelentő része ahol megírtam ugyan ezt a problémát a válasz:
"Ezt a T-mobile küldi, nem a mi rendszerünk, őket kellene megkérdezni, miért nem tudsz vásárolni."Itt a kérdésbe beleírtam, hogy csak előfizetéseseknek működne? De arra nem kaptam választ, mert hirtelen ez jutott eszembe mint gond.
Találkozott valaki ilyen problémával?
-
Jamby18
senior tag
Sziasztok!
Egyenlőre elgondolkodás szintjén de szeretnék mobilinternetet Nokia 5800 telómhoz, Bár sűrűn wifi-zek, de sokszor suliban jó lenne ha tudnék internetezni.
A kártya ami benne van még 2005-ben vettem azóta szolgál domino7 csomaggal, 3 hónapig ki is húzom 3500ft feltöltéssel általában.
Nézegettem a csomagokat, a Go!Net M ami leginkább bejön, havi 1000ft/100Mb, nincs túlforgalmazás.
Viszont, ez hogy működik, fel kell majd mondani a domino7 csomagot, marad a számom de havi előfizetéses leszek a net miatt, és akkor már nem lehetek feltöltő kártyás?
Tehát jön a bonyodalom (számomra) hogy egy előfizetéses csomagot is kell választani és havonta fizetni aminnyit telefonáltam meg a +1000ft internet?
Volt már mobilinternetem számítógéphez modemmel a 7Gb és asszem 6 ezet fizettünk, de már kijöttem belőle mi hogy megy azóta.
Előre is köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Motoros topic
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- HTPC (házimozi PC) topik