- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz #99546112 #24847 üzenetére
Tényleg ne vedd bántásnak, de már az eredeti kérdés az áfáról is érdekes (van ember Magyarországon, aki nem tudja, hány % az áfa???), de amikor megírják neked, akkor miért nem tetszik a válasz? Tökmindegy mi van egy mintacsekken, pláne ami 2 éves, az áfa 27% és pont.
-
törölt tag
válasz [CS]Blade2 #24851 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
rayoliviero
veterán
-Mobile-nál ugye lehet Ikon 400-ról Ikon LTE 400-ra díjmentesen váltani, ha hűségem van? Mert bemondja az automata, hogy hűségem van és ha díjcsomagot akarok váltani száz valahányezer Ft-ot kell kifizetnem...
-
Soulfly842
addikt
válasz rayoliviero #24856 üzenetére
Ugyanaz a tarifakategória, tehát kötbér nem fog terhelődni. Ha bizonytalannak érzed magad akkor hívd fel a 1430-as számot, vagy menj be egy üzletbe, ahol ugyanezt a megerősítést fogod kapni a telefonos ügyintézőtől/értékesítőtől.
-
rayoliviero
veterán
válasz Soulfly842 #24857 üzenetére
-
b4sxe
aktív tag
Sziasztok! Most vettem at az s3 mam, minden mukodik de uj simet kaptam be van rakva , es azt irja nincs regisztralva a halozaton:Ss mit csinaljak????
Elesni nem szégyen, de a földön maradni gyalázat!
-
b4sxe
aktív tag
Hogy hivjam fel ha nem enged hivni? Probaltam a 1430 at meg meg egy szamot de ugyan azt irja ki, enis arra gondolok hogy kell egy kis ido aktivalni... de hat f@sz kivan.. nem ertem
-
1430
senior tag
Megjegyzem, a papírkötegben (amit kaptál) egy egész A4-es lapot szenteltek annak a felhívásnak, hogy a hívószámot jelszó ellenében telefonon aktiválják... De persze ha nincs lehetőséged betelefonálni, akkor marad az üzlet (vagy vársz kb. 2 hetet, és akkor a Házhozszállítás beaktiválja).
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
b4sxe
aktív tag
Megoldodott haverom es a ti segitsegetekkel; koszonom
-
lugosi
MODERÁTOR
Bocsesz biztos utána lehet nézni, de hátha valaki tudja fejből, mennyibe kerül egy számcsere a t-nél? Egyik ismerősöm nem fogta fel a privát és a céges szám közti különbséget és most a maszek számomon hív egy csomó kretén esténként.
-
Intel fan11
őstag
Üdv! Lehet vhogy nézni adatforgalom egyenleget, hogy pontosan mennyi van még? Van Net S net csomagom + kaptam ajándék 300 megát karácsonykor + egyenlegfeltöltésért 30 megát és igazából fogalmam sincs mennyim van még amit elhasználhatok! Vki tud ebben segíteni?
Battletag: hojszi#2983
-
sarkanyolo2
őstag
válasz Intel fan11 #24871 üzenetére
My-Tmobile internet/mobilinternet részében.
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
Lenry
félisten
válasz Intel fan11 #24871 üzenetére
amikor elhasználtad 75%-át, akkor kapsz egy SMS-t
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Intel fan11
őstag
válasz sarkanyolo2 #24872 üzenetére
mobilnetnél csak azt mutatja milyen net csomagom van azt h hány mega áll rendelkezésre azt nem találom!
-
tylerddd
veterán
Ma felhívtak a T-től, valami biztosítást akartak ajánlani és a srác úgy elhadarta a felolvasni valót, h fel se fogtam miről van szó, csak a végén kérdezi: Aktiválhatom akkor a biztosítást?! Mondom dehogy uram, nem is értettem, h miről van szó. Erre 1 fokkal visszavett a sebességből és kezdtem érteni, h mit akar. Igazából nem is figyeltem mit mond, mert úgyis NEM lett volna a válasz rá Igazából annyira unszimpatikus volt ezzel a hadarással, h mikor kérdezte miért nem, mondtam: csak! Elköszöntünk és viszlát. Komolyan nem fogom ezentúl felvenni a rejtett számos hívásokat, mert 90%-ban ilyen kö**ögségekkel keresnek meg!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Lenry
félisten
válasz Intel fan11 #24874 üzenetére
persze ennél egyszerűbb valami adatforgalommérő programot telepíteni még a forgalmazás megkezdése előtt
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
catroot
veterán
válasz Intel fan11 #24874 üzenetére
Neked nem Lumiád van véletlenül (wp7.5)? Ha igen, akkor tedd fel a Számlálók alkalmazást. Ismerős vagy az L800-as topikból.
Viszont, ha egyáltalán nem Lumiád van, akkor tárgytalan.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Intel fan11
őstag
Ha jól látom te előfizetéses vagy! Én domino kártyás és nekem nincs ilyen menüpont. Mobilnetnél csak a Go! Net S csomagom látom meg h módosíthatom. Adatforgalom egyenleget nem, de ahogy látom 56 ft 1 lekérdezés! Szóval inkább maradok az adatforgalom mérő proginál
Catroot:De az van! Azt fogom tenni!
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
válasz Intel fan11 #24878 üzenetére
Nekem - amíg volt - mobilnetem domino esetén, ingyen meglehetett nézni az aktuális egyenleget, sőt még azt is, hogy hányadikan fog a szolgáltatás újraaktiválódni.
Bár nekem Domino Go!Net L volt.
[ Szerkesztve ]
-
Intel fan11
őstag
válasz catroot #24879 üzenetére
Azt én is látom h mikor aktiváltam és h mikor fog újra aktiválódni, de adatforgalom egyenleg lekérdezést nem látok! Mind1 végülis felrakom a számlálókat meg amúgy is csak böngészésre használom a netet, meg netes játékokhoz pl texas holdem poker! Ezekhez meg úgy hallottam ha lejár az adatforgalom akkor is van net csak lassabb!
-
catroot
veterán
válasz Intel fan11 #24880 üzenetére
Igen, akkor lassítanak.
-
catroot
veterán
válasz Intel fan11 #24882 üzenetére
Nekem lassú. De lehet, hogy neked, másnak még elfogadható. Én inkább ráhagyom ilyenkor (hozzátartozik a történethez, hogy kb. másfél év alatt 2x volt csak lassításom). A levelek viszont jönnek továbbra is és a csempék (pl. időjárás) is frissülnek.
-
Intel fan11
őstag
válasz catroot #24883 üzenetére
Én Igazából ha tehetem wifit használok, Cégnél van számítógép netezni! Szóval ezért is rendeltem meg ezt a NET S csomagot ami igaz csak 30 mega + havonta töltöm a kártyám 3500 ft-al domino 5 csomagban amire kapok még 30 mega adatforgalmat! Majd látom mire elég, de sztem nekem megfog felelni!
Egyébként ha pl letelik a hónap és marad adatforgalmam az elveszik vagy hozzáadódik a fenn maradó a következő havihoz?
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
-
Lenry
félisten
válasz Intel fan11 #24882 üzenetére
eléggé...
(a korábbi hsz-ből töröltem a képet. rajta maradt a telefonszámom )
[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
Üdv.
Éncégem +Mozaik L díjcsomagom van (iPhone5). Már elérhető az LTE a tegnapi FW-vel,de nekem ugye nem LTE-s az előfizum mint az Ikon-os iPhone-osoknak,a rendszer engedi használni az LTE-t vagy marad ezek után is "csak" a 3G amíg le nem jár a hűség vagy a lefedettség ki nem bővül eléggé?Jelenleg nem vagyok a lefedettségi területen ezért sem tudom kipróbálni,de sokat tartózkodom ott.
-
Zoty4
őstag
Srácok, i5-öm van 6.1 softtal Mozaik L díjcsomaggal, bekapcsoltam az LTE-t és fent a T-mobile H mellett továbbra is csak 3G van, nem LTE, mi lehet a gond?
Budapest, 3. kerület (bécsi út és szentendrei közötti rész)Möhe: mozaik L -hez is jár elvileg az LTE: íme
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Már nem azért de minek LTE ilyen kis fos csomagokhoz?
1-2 GB akkor is pikk-pakk elfogy ha csak 200 KB/s-el netezik az ember. -
-
veterán
Nos hali újra
Az előfizunak ugye lebeszélhető a díja, ami az esetemben 3200ft..
Az emelt díjas hívások/sms-ek pedig ezen a 3200ft-on felül számlálódnak, ugye? Tehát nem tudom rá felhasználni a havi keretemet, hanem mindenképpen annyival többet fizetek, ugye?Everybody lies.
-
Dusee
őstag
üdv
EcoMix csomaghoz sehogy sem lehet LTE-s netet rendelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Xbox Series Controller - Venom akksival és dockolóval
- Lenovo 90W AC töltő, eredeti, gyári állapot, nem használt
- Lenovo T470s, 14", Intel Core i5-6300U 2.4GHz, 20GB DDR4, 1000GB KINGSTON SSD, Win 10, Pe
- Lenovo T470s, 14", Intel Core i5-6300U 2.4GHz, 20GB DDR4, 1000GB KINGSTON SSD, Win 10, Kr
- Marantz ND 8006 Újszerű Állapotban Eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest