- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
válasz Tompika777 #130553 üzenetére
Szerintem aki mobilneten torrentezik, az meg is érdemli hogy korlátozza a szolgáltató.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
MadMancs
veterán
válasz sajtos365 #130554 üzenetére
Voda pont hogy aktívan szűri a routereket. Valószínűleg egy inkompetens embert fogtál ki.
De megnéztem szerződésem most neked, feketén fehéren benne van hogy nem lehet.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
válasz Tompika777 #130553 üzenetére
Nem a routert tiltja, hanem az aktív használatot korlátozza routerrel. Aki routerbe szánja az nem facebookozni meg messengerezni fog. Szóval lehetnek lehet, csak nem érdemes.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
HoaryFox
őstag
válasz MadMancs #130557 üzenetére
Én saját akaratomon kívül kipróbáltam, mi történik, ha torrent megy a mobilneten, egyszerűen 0-ra korlátoznak, konkrétan semmilyen adatforgalom nem jön. Szentségeltem is, hogy pont most vettem 60e ft-ért új routert a MultiSIM-hez és nem akar menni. Aztán rájöttem, hogy a háttérben fut a kliens, bezártam, instant működni kezdett.
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Kevin8997
tag
Pár éve még vodás red előfizut használtam kényszerből két hónapig hotspotként és 100-100gb lejött tóla havonta még torrent is bár iszonyat lassú volt.
-
Kicsirics77
veterán
.
[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
tylerddd
veterán
Üdv! GigaerősNet+ keretében van az alap SIM-em túl két multisim kártyám. Az egyiket odaadtam ideiglenesen édesanyámnak. Egy Samsung A7-ben használja. Beállítottam, hogy a hívásokat és az SMS-t az ő kártyája kezelje, a második SIM-ről pedig a net menjen. Kb. már egy hete használja, de ma tapasztaltuk először, hogy engem hívtak és mindkét készülék kicsengett. DE! Fater telefonjáról ezután egy hívás magamnak és anyumnak, ekkor csak az adott készülék csengett ki. Ilyenkor mi van?
Egyelőre annyit csináltam, hogy egy tök gagyi gyári hangot belőttünk a 2. SIM-re és megbeszéltük, ha az szól nála, akkor nem veszi fel.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Nordik
őstag
Mennyi idő alatt zajlik le egy díjcsomag váltás?
Kb 1 órája csináltam meg. A mobilnet rész már új de a díjcsomag még nem. Vagy ettol függetlenül már él?
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz Tompika777 #130564 üzenetére
Az OK, de én azt gondoltam, ha az adott telefonnál a multisim csak netre van kapcsolva, akkor nem. Ezen kívül pedig ha fater engem hívott, akkor az miért nem csörgött anyum telóján?!
-
Szonyka
csendes tag
Sziasztok!
Tmobile mobil internet beállításával van problémám. Újra kellett telepítenem egy laptopot, amihez van egy T-s mobil internet, ZTE MF626 mobil stick-kel. Ehhez keresek drivert, mert amikor csatlakoztatom a laptophoz, nem ad fel semmit. Külső meghajtóként nem jelenik meg. Az eszközkezelőben megjelenik, mnt ZTE usb eszköz.
Köszönöm a segítséget előre is. -
törölt tag
válasz tylerddd #130571 üzenetére
Dehát az egész multisimnek pont ez a lényege
Azzal tudnál játszani, ha tudod a mellékkártya számát, és azt hívni, nem a főszámot.
De a mellékszámot tudtommal nem mondják meg neked, amikor kapod, és belföldön nem, csak akkor jelenik meg, ha roamingban indítasz hívást róla. -
MadMancs
veterán
válasz #73820095 #130572 üzenetére
Multisimről küld egy sms-t és máris megvan a technikai száma.
De ez nála nem megoldás, mivel pont hogy a multisim van édesanyjánál. Nála a fő sim.
Multisimnek meg pont az a lényege hogy duplikálja a simet, mind net mind hívás terén (sms nem). Ezzel nem lehet mit kezdeni.
Ha valaki "netre állít" egy simet azzal nem a simet kapcsolja az csak net üzemmódba, hanem csak telefonnak mondja meg hogy azzal a simmel építse fel mobiladat kapcsolatot.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Cs1csó
félisten
válasz kovacsmi_74 #130576 üzenetére
Sziasztok a Maraton 5GB 4 ezer forintba kerül most, októbertől ennek az ára is emelkedni fog szerintetek? Ha igen mennyivel van tippetek?
-
Cs1csó
félisten
válasz kovacsmi_74 #130578 üzenetére
Köszönöm, telefonon írtam aztán mellé kattintottam, új hozzászólást terveztem írni, de jó személynek írtam úgy látom!
-
tylerddd
veterán
válasz #73820095 #130572 üzenetére
Számomra a korlátlan net a lényege, pl. laptopban. Max. egy erre alkalmas okosórában látnám a hívás lehetőséget. Nem is használtam másik hívásra alkalmas eszközben őket, azért csodálkoztam rá. A számokat egyébként én megkaptam és ha jól rémlik a webes felületen is látszanak, ahol pl ki/be kapcsolhatók a kártyák.
-
MadMancs
veterán
válasz Oliverda #130583 üzenetére
Oké, de nem MAC alapján tudja hogy router hanem IMEI.
MolTol , technikai számot hívva csak multisim csörög (tapasztalat). Ettől függetlenül fórumtárs problémáját nem oldja meg, neki az kellene hogy multi ne csörögjön fő simet hívva.
Egyébként egyetértek, ezt arra találták ki hogy ugyanazon előfizető tabletjében, órájában is használhassa ugyanazt a szolgáltatást, vagyis nem zavarja ha őt hívják, nem arra hogy spórolás gyanánt egy harmadik fél használja (ez nekik sem érdekük, valószínűleg ezért nincs is erre megoldás).Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Nordik
őstag
Mi ez a “Sosem hagyunk net nélkül” opció? Előfizetéses vagyok és az alkalmazásba találtam. Havi 500MB ingyenesen aktiválható?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ez a Gigaerősbe épített HBOMax hogyan működik, ha már van élő előfizetés náluk? Szimplán lecserélhető rá?
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Joachim21
őstag
Sziasztok! Van hír róla, hogy az Apple Watch Ultra mikor érkezik a Telekomba?
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
ballazol
senior tag
Hali!
Tudja valaki, mennyi lenne lemondani egy mobil-s + korlátlan net csomagot hűség lejárta (jövő februárban esedékes) előtt?
Én úgy tippelem, minimum annyi, mintha addig fizetném a havi 9800 Ft-ot..."A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ingyenes parkolást!!!!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kupon kunyeráló
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs