Hirdetés
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- iPhone topik
- Apple Watch
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Hirdetés
-
Élethű videót gyárt a Meta AI, célpontban Hollywood?
it Az OpenAI ellen olyan AI-modellt vet be a Meta, amely élethű videókat generál, hanggal.
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Metaphor: ReFantazio teszt
gp A névnek ugyan nem sok értelme van, de ezt megbocsáthatjuk, hiszen a Personákért felelős kreatív csapat most is egy pörgős harcokkal és meghökkentő történettel csábító RPG-t készített el.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bopeti98
őstag
válasz Nordik #123094 üzenetére
Ha csak önmagában az 50 perc+4GB csomagra vállalsz 2 évet, akkor pontosan 220 Ft készülékkedvezményt kapsz, szóval ha hűség lejárata előtt lemondod, akkor 220 Ft kötbért kérhetnek be (plusz ugye a hátralévő részleteket egy összegben). Meg esetleg az online kedvezményt, ha webshopba rendeled, bár az elvileg független a hűségkedvezménytől.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Valaki nálam okosabb! Várható a megújult, Snapdragon processzoros Samsung Galaxy S20FE a Telekom kínálatában?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
antocskin
tag
Üdv!
A minap kikapcsolódott vagy kikapcsolták a hangpostát.
Az ügyfélszolgálat visszakapcsolta, de nem müxik.
Elvileg aktív a Telekom fiók és az 1414 szerint is, mégis mikor felhívom a +36309888444-et azt mondja „postafiók nem található”Tanácsolták, (ügyfélszolgálat) hogy tegyem át másik telefonba a kártyát és úgy próbáljam meg úgy felhívni. Ugyanaz.
Aztán azt javasolták cseréljem ki a SIM kártyát. Megtettem. Ugyanaz.Már vagy tízszer beszéltem velük, úgy tűnik tök vakon vannak. Szerintük kéne működnie, de mégis mikor felhívom a +36309888444-et azt mondja „postafiók nem található”.
Valakinek ötlet? -
kovacsmi_74
senior tag
Emelt díjas hang számok tiltása az app-ban (Domino).
Vagyis ilyen számokat nem lehet vele hívni?
Mert amúgy meg üzenet szolgáltatásnak írja.[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #123112 üzenetére
Az még hagyján, de nem is engedi bekapcsolni az emeltdíjas hívások tiltását: "Hiba történt, kérjük próbálja meg néhány perc múlva". Tizedik kísérletre sem megy.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Taktoj
aktív tag
sziasztok.
1. Magenta 1 hez tartozhatok, ha legalább 2 otthoni szolgáltatásom van + 1 mobil előfizum.
Magenta 1 Domino hoz tartozhatok, ha az előzőekből hiányzik a mobil előfizu, helyette csak Domino som van, ekkor egy csomó mindentől elesek, csak tisztázni szeretném.2. Mobil M 2020 esetén Németországban elfogy a 30 perc egyebem, s én Franciaországban élő csókát akarok felhívni, aki nem magyar hálózaton van. Mit fizetek ilyenkor 37 ft t vagy nemzetközit?
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Taktoj #123115 üzenetére
Ha Dominos Magentában is gondolkodsz...
Domino Mosttal 19 Ft percenként (Eu.o. - -> Eu másik o.), itthonról lenne Fr.o. nemzetközi.
De Domino esetén 1, 3, 30 napos korlátlan opciók is vannak, azok Eu-ban is és itthonról az Eu-ba is korlátlanok.
(Próbálni nem próbáltam, de a leírás szerint így van.)"aki nem magyar hálózaton van"
Vagyis magyar mobilszám? Akkor a hazai percdíjjal hívod, neked az nem nemzetközi hívás.
[ Szerkesztve ]
-
antocskin
tag
válasz kovacsmi_74 #123118 üzenetére
Valami ilyesmi megoldást csináltam mert nem találtam jobbat IOS-en.
*62*+36309876543# hívásindítás és akkor át van irányítva és jön az értesítés.
Csak így nincs hangposta...Plusz ha rejtett szám hív semmi "nem elérhető", "nem kapcsolható" csak három sípolás.
[ Szerkesztve ]
-
-
antocskin
tag
válasz kovacsmi_74 #123120 üzenetére
Az világos hogy nem küld SMS-t mert nincs feladó.
De ilyenkor a hívónak nem azt kéne hallania hogy nem elérhető. Vagy "pillanatnyilag nem kapcsolható"? Nem pedig három sípolást...
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz antocskin #123121 üzenetére
De igen.
"A hívott szám pillanatnyilag nem elérhető..."VoLTE vagy ilyesmi nem kavarhat be?
Dominóra egyszer bekapcsoltam, pont ilyen hibák miatt ki is kapcsoltam még aznap a 4G hangot.
Vodás cégesről csörgettem meg, úgy emlékszem ki sem csörgött (néma volt a hívás alatt), nem is jött a fenti hangüzenet, stb. -
antocskin
tag
válasz kovacsmi_74 #123122 üzenetére
Kikapcsolt 4G-nél csinálja.
-
kisninja
őstag
Kérdeznék, mitől van az, hogy a nekem küldött sms-ek 1-2 napra rá érkeznek meg.
Telon látom, hogy pl tegnap este 9- kor küldték majd ugye ott a másik dátum hogy ma du 15 kor kaptam meg. Nagyvárosban vagyok nincs térerő baj sem, sőt hívás ok is voltak.
Samsung Note 9 dual sim mindkét sim telekom.powered by: ®MAJORMÜVEK®
-
m1lan
őstag
válasz kisninja #123125 üzenetére
"mitől van az, hogy a nekem küldött sms-ek 1-2 napra rá érkeznek meg"
"Samsung Note 9 dual sim mindkét sim telekom."
Nálam ugyanez a felállás (Note9, 2 Telekomos SIM) pontosan ugyanezt a hibajelenséget produkálta. A Samsungok nem igazán működnek megbízhatóan Dual 4G módban, sokszor bejövő hívásaim is vesztek el emiatt az éterben, de a mobilnet is gyakran bedugult. Tapasztalataim alapján az okozza a legnagyobb fennakadást, ha ugyanannak a szolgáltatónak ugyanarra az adótornyára csatlakozik mindkét SIM. Időközben nálam kiesett a második kártya, de az tűnt a leginkább "élhető" megoldásnak, hogy a netezésre kevésbé használt kártyát át kell rakni 3G/2G módba.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
legenda
válasz kisninja #123125 üzenetére
Igaz, már régebben, de sokáig használtam Note9-et két Telekomos SIM kártyával (VoLTE is aktív volt) és nem volt ilyen probléma.
Amiről először meg kellene győződnöd, hogy valóban annyival korábban, illetve akkor kerültek elküldésre adott SMS-.ek és nem pedig időszinkronizációs (szerver) és társai problémáról van szó?
A telefonodon nem adtad át az irányítást más, külsős alkalmazásoknak az SMS kezelése szempontjából? Elég sok rákérdez, illetve alapban bejelölve az opció, ha telepítéskor/beállításkor csak automatikusan nyomja tovább az ember.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
UHHH
senior tag
Tegnap még csak sípolt egyet, ha a /kikapcsolt/ számom hívtam máshonnan.
Ma már jött a szöveg, ha hívom a kikapcsolt számom. S bekapcsolás után már jön is az SMS.
Tegnap bejelentettem hibára, persze az jött ki, hogy én vagyok a hülye. Most olvasom, hogy másnak meg a hangposta SE ment...
Ma megjavult hirtelen a hívásértesítőm! Több telefonszámmal is próbáltuk, más számokkal is rossz volt, de most mindnél jó lett. -
szalai112
senior tag
válasz szemesi69 #123146 üzenetére
Kösszi a képernyő fotót
Mondtam a telekomnak hogy nekem is ez a 2020-as M 15GB
Mondtam a képernyő fotót ,szívesen elküldőm emailben
Hogy nekem miért nem mutatja, anyit mondtak várjak 1-2 napot.
Akkor nem tudom mit csinálnak, ilyenkor jogos lesz a panaszom a T felé ha nekem nem adják meg? -
szemesi69
addikt
válasz szalai112 #123147 üzenetére
Nálam a mobil app jelzi, az előbb is jött értesítés. 5 előfizetésem van, 4-nél jelzi, hogy válthatok, az ötödiket, amit én használok, azt az előző akcióban váltottam. A panasz részre nem tudom mit mondjak, próbáld meg, nekem a legfrissebb mobil app van, ha ez számít
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
veterán
Hát a díjcsomagok nem lett jobbak, nem is értem minek az akció ismétlése... ehónapban sem váltok, és köszönöm, hogy ezt leírhattam
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen