Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a OnePlus 13T
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsmi_74
senior tag
-
McLaca
őstag
Üdv,
annak mi lehet az oka, hogy tegnap "számhordozott" (blue-ból dominóba) számok ma még mindig nem adhatók hozzá az apphoz? "A megadott telefonszám nem tartozik a Magyar Telekomhoz" az üzenet. Weboldalon próbálva az SMS-t elküldi, de a kód beírása után a beszédes "általános hiba" olvasható. Ráadásul stílustalanul piros háttérrel (magenta helyett).
Valami adatbázis-frissítést kell hozzá megvárni, vagy csak általánosan sz@r valami? 2 szám, ugyanakkor, ugyanannál az ügyintézőnél volt a hordozás, egyben csinálta a kettőt (és leszámlázni nem tudta). -
válasz
Marcsello31 #115390 üzenetére
nem kel külön utólag más képp kifizetnem
Nem kell, a prepaid-ban az a jó, hogy csak előre fizetünk.
(#115389) kovacsmi_74
Ezt a megfogalmazást a Telekom poenjának fogjuk fel, mert totál értelmezhetetlen egyébként. Ha 28-án kapcsolom be, akkor max 3 napig tudom használni? Mert ugye a havidíj az adott naptári hónapra vonatkozik, a 30 nap meg 30 darab egymást követő naptári napra.
-
zzola
titán
válasz
Marcsello31 #115395 üzenetére
Mitől lenne meglepi számla? Te mindent előre fizetsz, szóval ha nincs keret, nincs szolgáltatás...
-
Marcsello31
őstag
válasz
kovacsmi_74 #115394 üzenetére
Akkor nem lesz meglepi számla utána sem. Erre voltam kíváncsi.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Marcsello31 #115391 üzenetére
Nekem nincs bekapcsolva.
Megújul, ha van elegendő összeg hozzá. Ha nincs, akkor legközelebb csak akkor, ha töltesz fel rá elegendő összeget. Kikapcsolni pedig bármikor lehet, nem csak 0 Ft esetén. Még él, kikapcsolod, használhatod a 30 napos időszak végéig.Amúgy ez akciós dolog, pár hónapja van. Ha nem kapcsolod ki, akkor elvileg a promóció lezárása után is tudod sokáig használni (a kivezetéséig), de egy kikapcsolás utáni lezárást követően már nem tudod újra visszakapcsolni. (Remélem érthető volt.)
-
-
MadMancs
veterán
válasz
Marcsello31 #115391 üzenetére
Ha nincs a kártyán fedezet nem újul meg a következő 30 napra. Nem fog túlszámlázni (nem is tud). Mindig az adott egyenlegből ami van lehet gazdálkodni.
-
Marcsello31
őstag
válasz
kovacsmi_74 #115389 üzenetére
Értjük, csak kérdés hogy mi van ha a kártyán 0 a forint utána, ki lehet e kapcsolni stb.
-
Marcsello31
őstag
válasz
ubyegon2 #115388 üzenetére
Értem, tehát ha nekem csak két hónapra, talán 3 ra kellene, akkor arra teljesen korlátlan lenne, és ha lenullázódik a sim kártyám 0ftra utána, akkor nem újul meg és nem kel külön utólag más képp kifizetnem, erre gondoltam amúgy igen,
ahova megyek majd ott nem lesz vezetékes net csak mobil de az fullos. Aztán a telekomnál maradtam, mert ott volt annak a legjobb a térereje. csak az árat nem értem
.
-
válasz
Marcsello31 #115386 üzenetére
gondolom ha nincs rajta pénz akkor nem kapcsolódik be.
Nulla forintos egyenleggel minden opció bekapcsolható, ami nulla forintba kerül, például a Domino Day 1GB 1 napra vagy a 300MB és 30 perc 1 napra, szerdánként.
korlátlan net 9900ftért de az nem egyszeri 30napos hanem havidíjas.
Ez is 30 napos, de úgy nézem Megújuló kategóriában van, de nem havi díjas. Most esett le, mire gondolsz!
Ahogy mondod, ha van annyi összeg a Domino-n, megújul automatikusan 30 nap elteltével, ha nincs, akkor nem. De nem havidíj, mivel azt utólag kellene fizetned.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Marcsello31 #115386 üzenetére
Nálam mobil, és ott van középen hogy kiegészítő szolgáltatás
-
Marcsello31
őstag
válasz
enginev3.0 #115383 üzenetére
Szia! Ezeket melyik menü pont alatt találom? Nekem teljesen más, de nekem dominóm van, korlátlan net 9900ftért de az nem egyszeri 30napos hanem havidíjas. bár nem tudom mi a külömbség gondolom ha nincs rajta pénz akkor nem kapcsolódik be.
-
n42
tag
Sziasztok, a napokban nem volt anomália a Telekom mobilhívásoknál? Tegnap egész nap hiába hívtak, nem csörgött ki, ha én hívtam valakit, rendben volt minden. A mai nap az egyik kollégámat hívta valaki, de folyamatosan az én kontaktomat dobta ki neki. S volt, h én hívtam a srácot, de neki egy harmadik munkatársunk nevével futott a hívás...
-
Marcsello31
őstag
válasz
enginev3.0 #115383 üzenetére
Szia!Ment üzi!
-
enginev3.0
félisten
válasz
Marcsello31 #115382 üzenetére
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Ezeket a szolgáltatásokat hol tudom aktiválni?!
A csomagban foglalt netet a sikeres megrendeléstől számítva, az alábbiak szerint használhatod fel: Korlátlan net 1 napra opciót 1 napig (24 órán át), a Korlátlan net 3 napra opciót 3 napig (72 órán át), a Korlátlan net 3 napra opciót 30 napig használhatod fel. A korlátlan net 30 napra opció elegendő egyenleg esetén automatikusan megújul.
Milyen programmal vagy sms vagy számon keresztül?! A választ előre is köszönöm!
-
norbertoth
senior tag
38.500Ft kötbér ha ma váltok
majd holnap, hamarabb csak akkor lehet ha készüléket is vennék egyébként vagy feljebb.
-
enginev3.0
félisten
válasz
norbertoth #115379 üzenetére
Már előtte is lehetett volna sokkal ha jól tudom, nem?
Egyébként próbáld meg, ha nem lehet, úgy is kiírja hogy ennyi meg ennyi kötbért kell fizetned
-
norbertoth
senior tag
Hűségidő
2020.06.04-ig
még 0 nap van hátra
Ma már lehetne módosítani? -
tylerddd
veterán
Helló! 64GB-nál nagyobb háttértárral miért nincs i11 a Telekomnál? Nem is volt soha? Köszi!
-
4Grider
nagyúr
válasz
Marcsello31 #115375 üzenetére
A feltöltőkártyások is előfizetők, csak épp előre feltöltik az egyenlegüket, míg az utólag fizetők a hívásdíjat utólag, a benyújtott számla alapján rendezik.
Minden egyes feltöltéssel egy határozott idejű előfizetői szerződést kötsz a szolgáltatóval.
Azért kell a nevedre venned a kártyát, hogy ha valami bűncselekményt követnél el a sim segítségével (vagy csak társaságában), a hatóságok könnyebben megtaláljanak. És épp ezért kell majd minden évben az adataidat egyeztetned a szolgáltatóval, mivel őt (és így téged is) a jogszabályok erre kötelezik. -
zzola
titán
válasz
Marcsello31 #115372 üzenetére
"domino-aktivalas" Nem lesz előfizetéses....
-
zzola
titán
válasz
Marcsello31 #115369 üzenetére
Igen. Meg kell adnod a személyes (valós) adataidat, ellenben nem lesz aktiválva a szám.
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Ilyen kártyám még nem volt. a neve Domino fix quick sim, nincs aktiválva, aktiválni szeretném a neten ezen a linken: https://www.telekom.hu/shop/domino-aktivalas
nem előfizetői kártyát szeretnék hanem feltöltő kártyásat, itt kérik az általános adataim, nem vágom, de akkor elvben a kártyás simet aktiválhatom itt is az adataim megadása után ugye? -
Rage47
veterán
A netcsomagoknál a Messengeren belül mi nem számít adatforgalomnak? A médiatartalom is vagy csak a betűk? Hívások?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
zzola #115364 üzenetére
Ha már van egy Magenta1 csoportod, akkor nagy valószínűséggel ha a te nevedre kerül a a Dominoról havidíjasra váltó SIM is, akkor arra a folyóra kerül, ami a Magenta1-es folyó.
Ha most csinálsz Magenta1 csoportot, akkor mindenképp kell személyes beavatkozás az összerendelés miatt szerintem.Ha meg tudod rendelni online a magenta1-es csomagot, akkor rendeld meg, s utána telefonon érdeklődj, ha nem tudod megrendelni, akkor egyből telefonon érdeklődj
-
zzola
titán
Magenta1-be webshopban nem lehet bevinni meglévő Dominós számot?
-
muszi0521
aktív tag
válasz
Tompika777 #115362 üzenetére
Köszönöm !!
-
muszi0521
aktív tag
Hali ! Számhordozás ez mit jelent a gyakorlatban ? Hogy fognak felhívni ? +20 vagy + 30 ?
-
zzola
titán
válasz
blackmajesty #115357 üzenetére
Én nem mondtam, hogy hülyeséget mondtál. Én voltam a tájékozatlan... -
blackmajesty
aktív tag
válasz
zzola #115352 üzenetére
Mert az nem is hang csomag, a neve mobilinternet... A legkisebb hang csomag az a Mobil S! Az, hogy lehet beszélni 35 Ft-ért a Mobilinternet csomaggal, az egy dolog, de ez nem számít hang csomagnak, mivel 0 perc lebeszélhetőséget tartalmaz. (ÁSZF nem is említi a hang csomagok között, de nem linkelem).
És ha megnézed, üzleti oldalon nincs is olyan lebeszélhetőség nélküli internet csomag, amivel lehetne beszélni. Szóval nem mondtam hülyeséget! -
atosan
veterán
válasz
blackmajesty #115349 üzenetére
Ezt értem, azt is megértem, hogy visszaélések végett szigorították. Hivatalosan itt élek 13 éve, személyin kívül minden okmányom magyar. 10 éve meglévő, rendszeresen fizető stb ügyfelekkel lehetne kivétel. Ami januárig néhány kattintás volt, most akár hetekbe telik. Beutazok egy boltba, megveszem bolti áron, persze olyat nem ami online elérhető és sokkal drágábban. Csinálják, nincs ezzel gond, szívesen igazolom magam, beutazok ha kell. Egy ilyen volumenű cégnek nem hiszem, hogy gondot jelentene ha online elindítom a megrendelést, boltban igazolom magam és utána érvényesítik. Ennyivel is beérném.
Na jó, nem piszkolom tovább a topikot. -
zzola
titán
válasz
blackmajesty #115349 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a OnePlus 13T
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Packeta
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest