- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
WesTM
őstag
Jön a félnivaló.
Srácok nyugi, tessék menni aludni, reggel már többet fogunk tudni a kártyákról!!!
Engem igazából a 5850 érdekel, valahogy szerintem az lesz az igazi. De majd kiderül. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a tuningal hogy fognak állni a kártyák, illetve milyen gyári magfeszültséget fognak alkalmazni, mert ha alacsony fesszel jönnek, amin meglepődnék, akkor kis feszemeléssel, még elég szépen meg lehetne majd húzni őket.
Számomra a legnagyobb kérdés, hogy oc-val meg lehet e majd fogni a 5870et a kistesóval.
Remélem jobb túlhajtási képességekkel rendelkeznek majd mint a 38-és 48 széria első tagjai.
-
leviske
veterán
A Cypress felépítésén rugózik és a régi R700 pletykákon. Alapjáraton nem hülyeség, csak miután a Cypress egy die-ból áll, így máris felesleges párhuzamot vonni közte és az annoi R700 pletykák közt. Arról nem is beszélve, hogy a DX11-et nem feltétlen lehet csak egy egyszerű ráncfelvarrásnak nevezni...
-
TTomax
félisten
Kicsit drágállom...pedig ebböl kellene egy jó kis CF-et épiteni,sokáig el lehetne vele "vegetálni" egy átlag monitoron.Nagyon nem is zabálna,ergo nem fütene,egy kis hütöcsere,szoftmod... hm hm...
Inkább ezt érzem most best buy-nak... egyébként simán látszik az ATI az 5870-et a high endbe akarja... az X2 erejét inkább már több monitorra haszálnák... -
Med1on
aktív tag
Gyiku a 3 kívánság című műsor keretében most álljon itt egy 3D mark Vantage pontszám.
Radeon HD 5870 3DMark Vantage score appeared
15822P
"Tibi bácsi"
-
WesTM
őstag
Elég jónak hangzik. Na ne magyarázza be ebben az esetben senki nekem, hogy itt tisztán csak a gyártósorokkal van gáz, ha ez a hír igaz, valószínűleg, piszkosul nagy bajban van az nvidia, mert 1.7%-os kihozatali arány, még a nevetségesnél is durvább.
Szerintem kezdik túllépni a határt, amit a méretnőveléssel, és a tranzisztorszám növelésével még normálisan meg lehet csinálni jelenleg...
Előbb utóbb muszáj lesz valami újat kitalálniuk,mert a dinoszauruszok is kihaltak idővel...
Nem lehet állandóan csak a köbcentit növelni... -
Ricco_hun
senior tag
-
janos666
nagyúr
Most hova kell sírni látatlanban?
Tavaly azt mondták a 4870-re, hogy $299, én elsők közt vettem, így még borravaló is lehetett akkor rajta, és valami 56-57k-t fizettem érte, az akkori dollár árfolyamon váltva 55k köré jött ki az ajánlott fogyasztói ár (szinte majdnem annyit számoltam, a megadott $-ból, mint amit fizettem). "Ajánlott fogyasztói ár", nem 1000 darabos törzsvásárlói kedvezményes nagyker nettó ár, hanem ennyit illik rácímkézni a boltban, áfástól, mindenestől. (na persze itthogy gyakorlatilg és értelem szerint több lesz rácímkézve már csak a nemzetközi szállítások miatt, mint ott, ahol gyártják)
Szerintem ha napi árfolyamon váltod a dollárban megadott ajánlott fogyasztói árat, arra rádobsz max 5 ezret, és megvan a kártyád, kár itt bűvészkedni, hogy felkerekítesz, euroárfolyamon váltod a dollárt, aztán megint felkerekítesz, és még szörnyülködsz is.
Esetleg meg kell nézni kitől veszed, nem lerendelni a legelső webshopból.
Ha többe kerül, mint az afá, akkor annak más okai lehetnek, mint rocket is részletezte. De szerintem 40k körül megkapod, max 41990, vagy 45, ha hiánycikk lesz. -
rocket
nagyúr
Felesleges a $ arakbol elore talalgatni, jo ideje nem 1:1-ben vannak mar a $/euro arak, csak sokan elfejtik ezt az apro dolgot
Ezen kivul ugye ha a keresletet nem tudja kielegiteni a kinalat annak is lehet arnovelo hatasa, de ez is majd a megjelenes utan derul csak ki, osszefoglalva majd ha a Magyar boltok polcan lesznek a kartyak kiderulnek az arak
-
tlac
nagyúr
-
Bluegene
addikt
és? 3%-kal kevésbé csillog a szörny nyála; ahhoz már DX11 kell
nekem 10K-t megér, úgyis meg lehet hekkelni
ez a DX11 dolgot se dimenzionáljátok túl; a konzol portok DX9-esek lesznek, rátákolnak valami DX11-es csillogást, amit okos hekkerek megoldanak úgyis akár régi DX9-es kártyákkal is
mérlegelni kell: olcsón használtan veszel(mondjuk 10K) egy 4870/4850est, vagy veszel egy vadonatúj 5670-est, de az lehet 20K lesz
-
elfelejtette
veterán
Tényleg jól értem a gyér német tudásommal a linkelt oldal(ak)on az adatokat? Mert én azt bogoztam ki belőle, hogy a Junier memóriája 128bites lesz GDDR3-as és GDDR5-ös rammal? Csak mert akkor elég harmatos lesz a memória sávszélesség...
"Juniper ist dabei ein klassischer Mainstream-Chip, der auf 181 Quadratmilimetern insgesamt 800 Streamprozessoren unterbringt. Das Speicherinterface soll nach letzten Gerüchten 128 Bit breit sein und GDDR3- und GDDR5-Speicher ansteuern können."
-
gyiku
nagyúr
-
kriszbon
őstag
Van azért (Olcsóbban) is, de még ez is sok a tudásához mérten!
-
törölt tag
Sajnos nem ismerek ilyet. Szerintem amúgy is érdemes itthon megvenni. Nem olyan drága cuccok ezek - úgy értve, hogy nem lehet rajtuk annyit fogni, amennyiért megérné beáldozni a garanciát. Főleg, hogy egy erős, nagy teljesítményű VGA nem tartozik a legmegbízhatóbb termékek közé.
Én legalábbis így gondolkodom, még ha sokan nem is értenek egyet. -
-
csatahajós
senior tag
A harware-infos-s cikk alapján ha jól értem az eredeti nlémet forrást, a pontszámok megerősítik, hogy az Rv870 nem más mint két Rv840. Kérdés, hogy akkor az R800 egyenlő-e két 870-nel?
Kezd összeállni ez a dual-MCM történet zuchy
...
TESCO: ezt hogy mérted ki a kép alapján hogy 32 cm? Az Rv870-es kari képére azt írták a chiphellen hogy kicsit hosszabb mint a 2900XT. Erre (R800) meg azt hogy kicsit hosszabb mint az Rv870, de hogy mitől 32 cm? AZ már 13 col (12.6") körül van...
Szerk - ja gondolom a PCI-E sín hosszából kalkuláltad
-
Ja, már csak a GPGPU nevű szöget, és a 'tervező progik támogatása' nevű szöget kellene beléjük verni.
Bár, amíg az Apple-nV szerelem ilyen mély, addig az utóbbi szög nem fog beléjük verődni. Nem fog senki win platformon AMD-t támogatni, MAC-en és linuxon meg nV-t...
Ráadásul ez a terület csak az én vesszőparipám, belátom, hogy nem éri meg az AMD-nek ebbe fektetni. -
csatahajós
senior tag
Ha már nem ref. AMD kártya akkor simán rátehetnék az AC Accelero xTreme-t , majd az meghűti a kicsikét
aki meg ilyen teljesítményt akar ne sírjon a fogyasztás miatt...
Mindenesetre ha elég teret akarnak hagyni ennek a kártáynak akkor gyorsan kell lépniük azoknak a bizonyos "board partnereknek", mert ha a nyár vége felé jön az 5870 akkor ez a kártya pikk-pakk létjogosultságát veszíti.
Egyszóval ez inkább egy technikai kuriózum lesz mintsem népkártya (az árától függetlenül is).
-
janos666
nagyúr
Úr isten!
És most nem is annyira a GT-300ra gondolok (bár az se rossz), hanem hogy 2 éve, mikor még a 6800GT-m Vmod guide keresésekor találtam rá, aztán egész addig, míg RV770/GT-200 híreket sasoltam náluk (közben 8800GTS Vmod is tőlük jött), a kedvenc külföldi oldalam volt a VR-Zone. Idén nyár óta nem néztem feléjük, most a linkedről átpislantottam a főoldalukra és JAJJ, szanaszét van szedve az oldal, televan smartphone, PDA, notebook és LCD-TV hírekkel (meg kazalnyi reklámmal, de az mindenhol van több-kevesebb). VGA/CPU/alaplap sehol?
Nameg ez is egy tök semmit mondó hír. GT-300 delayed, aztán mellébeszél, azt hozzá se fűzi milyen forrásból jött ez az infó, mi az oka a késésnek...?
-
Bluegene
addikt
az ilyen embereknek már nem a pénz jár a fejében, hanem az alkalmazottai iránt érzett felelősség és a cég iránt érzett felelősség, meg a saját karrier és szakmai elismertség
a fecót a megyót és a Gordon Bleu-t sokkal kevesebbre tartom Jen-Hsunnál, ő már egyszer visszahozta a szakadék széléről az nvidiát, nem is akárhogyan
-
Bluegene
addikt
lehet ugyanúgy járnak mint az ati a 8800GTXszel
5 hónapot késett kábé hozzá képest, az nvidia lekaszálta a piacot vele alig vettek 2900XT-t, ráadásul nemcsak késett, de gyorsabb se volt
hát lekésik az iskolakezdést és a karácsonyt szivacs, komoly problémák elé néznek ha az idei évet ki kelll húzniuk a g200-zal és a g92-vel, ráadásul a g300-zal se fognak kaszálni
ejjj, nem lennék most Jen-Hsun
-
"On paper specifications suggest that the HD 5870 could deliver up to 2.1 teraFLOPs, more than twice that of the existing HD 4870."
A 4870 1.2TFlops-os, nem? Ennyire profi arrafelé a matek oktatás?
Többieknek is:
Az 5780 végül nem master-slve chip felépítésű lesz?
Asszem, már kérdeztem korábban is, de nem emlékszem, hogy kaptam volna rá választ. -
Bluegene
addikt
most hallottam a képzésen h a vasaló 2000W-os, mutter néha órákat vasal
egyébként többet lehet nyerni ha valaki lecseréli a CRT-t TFT-re, a batár CRT-m 100W-os volt most a TFT-m 35W-os, ez min 65W, egy szénszálas égő
mod: de lassan jön be ez a 4770 radeon teszt biztos sokan nézegetik
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest