- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
törölt tag
Bocs, tényleg, ezt jól benéztem. Még a szeszre sem tudom fogni, mert nem ittam annyit.
leviske:
$700 már brutális ár, lehet azt a legelvetemültebbek is sokallnák. Főleg, hogy az egymagos variáns is igencsak gyorsra sikerült. (Vagy csak valakik nagyon szeretnék, hogy ezt higgyük.)
-
akkor nagyon elb***ták a fogalmazást
janos: szerintem lényegesen egyszerűbb 1GHz-es 4890-et csinálni, mint 1800MHz-es GTX285-öt - utóbbihoz szerintem valami nagyon advanced hűtés kell.
a jelenlegi GPGPU programokban pedig valószínűleg tényleg a 285 nyerne, de egy korrektül parallelizálható (ILP) programmal néznéd meg, akkor megint nem. -
nkmedve
őstag
500mm^2 azért meredek lesz 512SP-vel, az 113%-kos növekedés lenne a GT200 egségeihez képest s ehez még jön a DX11. AMD ezzel szemben csak 100%-kal pakolt több dolgot az RV870-be s igy is a magméret növekedett majdnem 30%-ot az RV770-hez képest.
Ha mondjuk NV is ugyan ezt az arányt éri el akkor már vészesen közelit a 650mm^2-höz, ami már nem nevezhető életképesnek. Persze, lehet sikerül nekik valamit optimalizálni s akkor összejöhet az a fránya 500mm^2, de még ez is nagyon távol áll az RV870 méretétől, nagyon drága lesz.
-
leviske
veterán
Basszus, hogy számoljátok ezeket?
Meg nem tudnám mondani, hogy mennyivel kéne nagyobbnak lennie a GT200-nak, hogy DX10.1 és DX11 kompatibilis legyen...
Amúgy, ha a Cypressel fel akarják venni a versenyt, akkor nem árt olyan erős chipet tervezniük, ami tényleg bírja olyan sebességgel emulálni a tesszellációt, mint -legalább- a HD5850. Ezt pedig szvsz egy kicsi chipben nem nagyon lehetne megoldani. Ha meg vannak annyira hülyék, hogy beépítik a tesszellátort fleslegesen, akkor megintcsak valószínű, hogy nem kis GPU-ról lesz szó, de legalább már arra sem lesz tökéletes, amire eredetileg szánják.
(#7440) Gonosz15: Nem kell nagyon félni. Most jön az Intel, elvileg beszökken a Larrabee-vel a HD5700-asok szintjére és máris lesz ellenfele az AMD-nek. A következő generációnál meg már árversenyt is lehet majd várni...
(#7456) 00roli00: Ugyan ezek voltak az érveim, mikor úgy gondoltam, hogy $300-ba fog kerülni a 870-es és $200-ba a 850-es...
Végül is majd meglátjuk, hogy fognak lavírozni az árakkal... Az mondjuk biztos, hogy ha képesek felére rántani az árakat fél év múlva az Intel, vagy az nVIDIA miatt, akkor a későbbiekben nagyon kevesen lesznek olyan hülyék, hogy 100k körül megvegyék tőlük a kártyákat.
-
-
VinoRosso
veterán
Ez már politika, én lginkább kultúrális szempontból gondoltam. 89 előtt mi voltunk nekik a vadkelet, aztán mikor elkezdtünk kacsintgatni az únió fele közép kelet, mióta csatlakoztunk már közép. Abba kell belegondolni, hogy az alattunk lévő szerb, szlovén, horvát, albán, makedón görög már délkelet e.u, a törökök meg már ázsia. De maradjunk annyiban, hogy mi vagyunk a legnyugatibb kelet.
-
keIdor
titán
-
TTomax
félisten
Mert DX9-hez feleslegesen erős... D11-hez pedig túl gyenge lesz mire ott fogunk tartani,hogy only Dx11...Ráadásul bőven túl lesz/van árazva , az etalon most legyen a 4870 1G.Tudom...olvastam a cikket ami elkészült,de ezek a legoptimálisabb mutatókkal készültek.Most fogja az ATI beszedni azt,amit az RV770-nél nem tett...
-
janos666
nagyúr
Arra, hogy pl. 8x AA mellett Crysisban csúnyán veri az 5870 a GTX295-öt, közben mondjuk AA nélkül már csak épp egyenlő lenne, nem hogy máshol mérsékelt AA mellett még annyi se; és hasonlók. Márpedig ha mást nem, hát a CPU limit kikerülése kedvéért is szívesen rádobják majd a 8x AA-t a mai és 1-2 éves játékokra, és örülnek, hogy de jól megy a Radeonnnak (minimálisan szebb képpel, a korábbi kártyákon feleslegesen degradáló setupban)
Aztán meg az ezekből levont következtetések legalább az új geforceo-ok megjelenéséig, de talán egész a HD5 kifutásáig bennmaradnak a köztudatban, hogy megint duplázták a sebességet, sőt, meg is 2,5X-ezték. (Akkor is ha más hangvételű teszt is bukkan még fel később, ami mondjuk 70%-ot hoz ki átlagban 4870-hez képest)
Igen, irreális beállítások mellett, mert ha a dx 11 játékok alatt jobban meg lesz dolgoztatva a kártya, akkor úgy se nagyon marad már majd erő 8x AA-re, és akkor mindegy lesz mennyire gyúrtak rá, megint 2x, 4x megy majd fullHD körüli felbontásban.
Az UltraHD feletti felbontásokról meg kár is szót ejteni, nyilván elenyésző számban lesz hasznosítva otthonra játszani, nem említve a betegségeit, a kávástól egymáshoz tolt monitorok vitatható látványát.A sajtóban a HD5 megint sikerszéria lesz, még akkor is ha nem (mint mikor a főnöknek mindig igaza van). A HD4-ek is überbrutálatyomsikercsodakártyák voltak, pusztán azért, mert az AMD méltóztatott utolérni végre a 1,5-2 éves Geforceokat a piacon lévő játékokban (utolérni, mert a shrink utáni átnevezés és órajelemelés sokat visszajavított, és jött a G200 is), aztán az X2-vel megint csak utolérte így, hogy a GTX-eknek nem annyira jött össze a valós teljesítményduplázás, hiába volt meg rá az esély a számokból, és a méretekből, de így is többször áll nyerésre a végül is befutott GTX295, főleg ha alapos statisztikaelméleti megfontolásokból kihagyjuk a Stormrise-t, mint nem reprezentatív tényezőt, mely kis mintában megrontja az átlagot...
-
csatahajós
senior tag
Az Ati referencia gyártója a SApphire volt korábban, nem tudom hogy ez az AMDs idpkben is így maradt-e, de nagy valószínűséggel igen. Magyarán a TSMC GPUkat és a Samsung GDDR5-öket a Sapphire építi össze a NYÁK-kal amit aztán a többeik megkapnak és matricáznak, csomagolnak stb.
Az más kérdés, hogy a nagyobb gyártók (Sapphire maga+Asus+nha még mások is) építenek saját tervezésű NYÁK-ra ráhúzott kártyát.
Szerk: sorry már Keldor papa megelőzött, de nagyon gyorsan pörög most a topik...
Chalez: ilyet ne jelents ki, mert egyesek kiteszik az aláírásukba aztán ha mégse lesz igazad (amire azért a pillanatnyi állás alapján van esély) akkor emlegetni fogják egy ideig
-
keIdor
titán
Van... Built by AMD.
Szerintem csak simán a Retail termékekre gondolt...Ricco_hun: Szerintem az még arrébb van, elsőnek el kell passzolni a sok HD4700-at és HD4800-at szerintem csak utána fog jönni a ugyanolyan erős DX11 VGA. Ez szerintem 2010-ben lesz, vagy nagyon jó esetben karácsonyra.
-
Oliverda
titán
Persze. Az ilyen 4870 az pl BBA. Nem tűnt fel hogy csontra megegyezik az összes gyártó hasonló modellje és csak a matricák változnak?
Powercolor, Asus, de mint a képen látható a HIS-nek is volt tök ugyanilyen kártyája meg még jópár gyártónak.
-
tzsolesz
nagyúr
Neeeee...
Abu85: Végül is agresszív, így ebben az értelemben gtx285X2=5850 azonos áron mindkettő, ennél én még nem is láttam agresszívabbat.
Csak nekem az a gyanúm, hogy Te még az akkori kijelentésedkor nem is sejtetted hogy ezek lesznek nagyjából a paraméterek.
Jóval óvatosabban fogalmaztál még akkor. Vagy csak ilyen kis sunyi vagy. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Az ojjektumos CF-hez csak egy feladatirányító chip kell az alaplapra. Ezután minden kártyával működhet. Lehet, hogy felhasználják a Lucid chipjét, hiszen az elméletben egy kész termék. Ezután már csak a támogatást kell közösen megoldani. Nyilván ha összedolgoznak ez sem akadály.
Igen csak AMD lappal fog menni a CF, de ez lenne a platformosodás lényege. A konkurensek kizárása. A Intel platform küzd majd az AMD platform ellen. A jövőben mindegy lesz a CPU és a GPU teljesítménye önmagában. Az lesz a lényeg, kinek a platformja erősebb összességében. Persze keverheted a gyártókat, csak anyagilag nagyon rosszul jársz.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Olyan nincs. Nem is lehet kivitelezni, hiszen mindkét gyártó kártyája ugyanazt tudja. Ez a Batman olyan, hogy ellenőrzi a kártyád, ha nincs GeForce-od, akkor pár funkciót letilt.
Az NVIDIA-nak ezt kell csinálnia, ... régebben szebb napokat is meglátott, de az abszolút teljesítményben már nem képes a versenyt tartani. Mostantól vásárolnia kell a támogatást. Ez persze a jövőben még rosszabb lesz, hiszen a gyártók a Radeonok terjedésével még több pénzt kérnek majd, persze nem vagyok meggyőződve, hogy a zöldek hosszútávon számolnak a piaccal. A teljes Intel és AMD platformok ellen már nincs esély a komoly bevételekre. -
Med1on
aktív tag
Nem tartom számon de általában szokott menni az AA az ilyen esetekben az Nvidián de a minősége rosszabb, pl nem mindenhol működik illetve játékból kimentett és kinagyított képeken látható valamilyen szintű eltérés. Ez a helyzet a Far Cry2 alatt is.
Jogosak Abu észrevételei. Csak egy-két játékot vesznek meg nah de milyet?!
Batman: Arkham Asylum - Az év játéka?Csak hát a "nyárcsináláshoz" nem elég 1 fecske..
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az új Batman: AA, de csak szeptember közepétől lesz megvásárolható.
Válasz a S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky-ra.
Bár ott a DX10.1 miatt nem megy az AA az NV-n.
Az NV egyébként nem úgy gondolkodik, mint az AMD. Inkább a szoftverekre fogják költeni a pénzt. Évente vesznek pár játékba PhysX támogatást, aztán eldöntöd, hogy megér-e ez neked egy GeForce-ot, vagy nem. Ennek megfelelően árverseny sem igazán lesz, hiszen a PhysX csak GeForce-al érhető el, így önálló piaca van (megvágják ugye a Win7 társkari üzemmódot is). A fejlesztéseket is a GPGPU szegmensből fogják lehozni a GPU piacra méregdrágán. Oda csak csúcsrendszer készül, így a jelenlegi termékek maradnak egy gyors átnevezéssel. Gondolom a PhysX-et is úgy készítik, hogy cserélgetned kelljen a GeForce-ot, mert nem lesz majd a rendszerben elég szufla. A Darkest Of Days és a Shattered Horizon is nagy felbontásban már kéri a GeForce GTX 295-öt.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az NV még mindig a Novodex API-t használja, így bármilyen kód futtatható CPU-n, vagy esetleg GPU-n. A Havok is ilyen. Ez nem effekt kérdése. NV kari nélkül is bekapcsolhatod a Geforce PhysX-et bárhol. Ahol nem, ott a fejlesztők vágták el ezt a lehetőséget, de buherálással biztos életre kelthető. Persze a sebesség nem a lesz legjobb CPU-val.
-
ez sajnos így van, jelenleg csak AFR van, az SFR küzdött egy darabig, majd meghalt, a SuperTiling meg csak AMD-nél volt, és előfordult vele, hogy számottevően lassabban ment a két kártya együtt, mint az egy egyedül
a lagos eszmecsere azért maradt félbe, mert Abu meg van győződve róla, hogy egyáltalán nem gond, én pedig arról, hogy teljesen használhatatlanná tesz egy gyors tempójú játékot egy ekkora extra lag, és innen elég nehéz közös megegyezésre jutni - kellene egy tesztgép
egyébként mennek mindenféle pletykák a LucidLogix Hydrájának a felhasználásáról, meg objektum alapú feladatmegosztásról a GPU-k között, de azon sem lennék meglepve, ha maradna az AFR. már csak azért sem, mert a 4 GPU-s megoldások jelenleg nem játékra, hanem rekorddöntögetésre valók (ld. EVGA cikk), ott meg nem számít a lag
-
janos666
nagyúr
SFR-el semmi gond, vagy legalább hibrid AFR-es SFR-el sem vészes, és ott van még a fiókban a sakktáblás móka is sok GPU-hoz. De kérdezd meg SniperElite-et, hogy a róla elnevezett játékban multiplayernél mennyivel kell a cél elé lőni ahhoz képest, mint mikor letiltja a CF-et.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A szoftver renderre olyan GPU a jó, amilyen a Larrabee lesz. Mivel a DX11 elég sokáig alap lesz még, így az R600-at kisebb illetve nagyobb (mint amilyen lesz a mostani) módosításokkal gyúrják tovább. A háttérben pedig lehet fejleszteni az új architektúrát. 2014-re jönnek az első szoftver render motorok. Idő van bőven.
-
FireGL
aktív tag
Már bocs de nagyon sok hülyeséget tudsz összekombinálni. Miért érdekel annyira hogy az opencl-t melyik gyártó hogyan és milyen megkötöttségekkel (platform) tudja majd futtani ? Ott lesz a Win7-ben a computeshader ami viszont mindegyik gyártó lapkáján menni fog a rendszer felépítéstől CPU+GPU függetlenül.
Ha jól rémlik ajánlottam már neked régebben gpu alapú render szoftvert (SM2.0 követelménnyel), még a demóját se próbáltad ki. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Az OpenCL-t az AMD heterogén programozásra képzeli el. Az Ati Stream 2 már támogatja azt, hogy egy AMD-s gép esetében az OpenCL programot CPU-n és GPU-n is futtatja párhuzamosan. Nyilván ezt az Intel is fogja tudni, ha lesz megfelelő GPU-juk. Az NV-nek meg nincs CPU-ja, így ők természetes, hogy más utat járnak.
Az AMD cucca is jó GPGPU számításra csak nem szereti az egymástól függő skalár műveleteket, ez esetben nagyon lassú. Folding az egyetlen példa erre, az ilyen műveleteket használ. -
TESCO-Zsömle
titán
Sajna olyan API-t nem igen találsz, amit mindkét oldal hasonló mértékben támogat. nV még kardoskodik a CUDA-val, ezért nem érdekük nyílt szabvány mellé állni, AMD meg nem általános gyorsítót csinál, hanem videókártyát, ezért nem foglalkoznak vele. Egyelőre a legnagyobb gondjuk, hogy nV-t kitessékeljék a piacról. Erre koncentrálnak.
-
Ari18
őstag
Nem is rossz ötlet, csak légpuskát kellene szereznem
hátrafelé kicsit durva lenne
Azért nyugtassatok, meg hogy nem volt hülyeség eladni 35be az 512-es 4870-et.#4994 gyiku nekem meg valami 6200as integrált csoda. Mass Effect menüje is akadt rajta, majdnem sírtam
megérné egy 3850 512 venni ameddig nem jön ki az új széria? 12ért tudnám megszerezni.
-
Petya2900XT
aktív tag
Sztem ha az eddigieket vesszük alapul akkor egy 2000sp 5870 az reális...volt a 3870 320sp majd a 3870X2 640-el a 4870 ugye jött 800-al az X2 1600-al a reális olyan 1800-2000sp körül lehet majd az X2 jön 4000sp vel és mindenki boldog...csak kérdéses ez az MCM,mert Abu "jövőlátásai" nem mindig,de nagyban igaznak bizonyulnak...
-
Sheltem77
aktív tag
De a dupla GPU 1 kártyán lesz nem? Én crossfiret nem fogok a gépbe rakni(1 vga párti vagyok) viszont a dupla gpu 1 kártyán dologgal semmi bajom. Tehát ahhoz hasonlítom a 4890et(és egyébként az volt már a gépemben 2napig)
pala: "Ott egyesek 90-100 fokos hőmérsékletekről is beszámoltak!" Körülbelül 1 nap múlva adtam volna el azt a kártyát...
-
zuchy
őstag
Na de nekik csak egy diájuk van a Fermiről.
Az AMD-től már láthattunk 40nm-s wafert RV830/40 chipekkel, egyszer le is lett fényképezve az új generációs HD5xxx. Valamit muszáj lesz dobniuk, mert az AMD nagy valószínőséggel MCM-s karikkal jön.(#4712) Gonosz15: Fejlesztőik vannak nekik is, csak nem a GPU az irányvonaluk, hanem a GPGPU. Sőt az Nv már a Tegrára koncentrál a legjobban, nem pedig a videokártyákra.
-
Gonosz15
aktív tag
Vannak még fejlesztőik? Én azt hittem mára már csak marketingeseik vannak akik csak átnevezni tudnak
Viccet félre téve jó kérdés. Állítólag a G300 törölve lett, vagy soha nem is létezett.. Biztos, hogy jönni fog valami. Az is lehet, hogy csak a G200 -at ültetik 40nm -re és ruházzák fel DX11-el. De azért titkon mélyen magamban remélem, hogy azért 1-2 fejlesztőjük még maradt és azok talán észbe kapnak. -
Dare2Live
félisten
Az internetes újságírás egyik szégyene Dajkó Pál ....
Nézd már végig az AMD elmult 15évét, meg hányba volt nyereséges, már ATI elött is usztak az adóságban és ATI nem épp 1.2milliárd$ volt....
linkelném AMDról az anual reportokat de nemegy amd.com, ha igen ott gyorsan megtalálod....
szerk: Itt már mindha 5.3milliárd lenne AMD adósága... fenébe, hogy nemmegy amd.com [link]
-
persze, pont ezért kétkedem az SSAO értelmében: főleg statikus fények mellett nincs értelme, dinamikus fények mellett meg ki tudja, mennyire lesz korrekt.
VinoRosso: a Crysis saját maga használ SSAO-t, ezért a 185.85-ös drivertől force-olható HBAO nincs rá hatással. vmikor megnézem, mennyi hatása van, ha a configban kikapcsolom...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az AFR és az objektum alapú renderelés az elméleti lehetőség. Az AFR a tesszellátorral annyi előnyt szerez, hogy a triangle setup teljesítmény két chip esetén duplázva számít, így nagy poligonszámhoz ez az ideális megoldás. Persze jó a dupla setup egység is, de két chippel költséghatékonyabb, és erősebb is. Már írtam nemrég, hogy ha van két chip, amik közül az egyik shaderben dupla olyan erős, de a Triangle Setupban megegyeznek, akkor olyan programban, ahol a Triangle setup szűk keresztmetszet, mindkét chip ugyanazt a gyakorlati teljesítményt fogja adni. Ellenben két kisebb chip, mindkét megoldásnál 2x gyorsabb lesz.
-
janos666
nagyúr
Ha nem ebben a topicban lett volna linkelve negem szerintem átbasztak volna vele ilyen minőségű videó mellett.
Persze mivel innen vezetett a link, sejtettem, hogy lehet az a csattanó, hogy a nő animálva van, így kerestem is a hibákat, és találtam is. A szeme nagyon furán állt, mikor viccelődött, hogy rengeteg munka van még, és szar ez amit ma tudnak csinálni. Illetve ugyan ebben a részben mikor vagdalva van a videó, akkor az erősebb érzelemkifejező gesztusai furák.
Persze, nyugodtan lehetne a nő egy picit kancsal, és még szinésznőknek is becsúszhatnak fura gesztusok, nem hogy egy ilyen "ülj oda, és olvasd fel a bemutatóanyagot" akárkiknek. Tényleg csak azért tűnt fel, mert kerestem a poént a riportban.A 4db RV770 GPU csak a nő arcát renderelte, és a háttér fixen oda volt vágva, vagy az is lemodellezett és élőben kirajzolt cucc? Mert ha így nézzük egymagában csak az arc, még nem akkor "húde" 4 GPU-nak, kéne még vagy 4 másik a háttérnek, és még 4 a teste többi részének.
-
attiLANte
tag
Szárnyra kapott egy híresztelés, miszerint az RV870 állítólag drágább lesz a tokozás és ellenőrzés extra költsége (illetve bonyolultsága) miatt. Ebből arra következtetnek, hogy a GPU kétmagos lehet.
Azt végképp nem tudni, hogy - ha egyáltalán van realitása - monolit vagy MCM kiépítésben készül-e majd (bár én az utóbbira tippelnék). Az is talány, hogy milyen lapkákból állna össze... -
zoltanz
nagyúr
Azthiszem a Larrabee 32 maggal indúl és az 32 GPU lesz, viszont a szoftverek is fejlődnek addig rendesen. Most is GMA 4500MHD csak papiron megy, de a valóságban sok teszten igencsak alul marad. Szerintem ráérünk a találgatásokra 2 év műlva kb, főleg temetni valamelyik gyártót .
Ha az utóbbi négy év Intel fejlesztéseket nézzük hozzá a GPU -k terén szerintem kevés lesz 2014 -ben sokat változtatni...
-
schwartz
addikt
Úgy értettem az előzőt, hogy az intel GPGPU-t csinál, az AMD meg GPU-t. Az nV pedig egy csippel akar versenyezni mindkettő ellen...
Ha eltekintunk a gyartasi koltsegek adta hatranyoktol (konkurenciahoz merten), miert lenne ez lehetetlen? Foleg ha a nagyobb magmeret adta "fejtorest" aranyosan kompenzalja a teljesitmeny.
-
schwartz
addikt
Figyelj, lehet ez az NV utolso dobasa majd felegetnek mindent maguk utan, ki tudja...
Jehet az Intel, bar AMD-nek az nem falat... NV egyetlen eselye ha most ragyur a DirectX-re es tovig nyal a MS-nak, gyomlaljak ki seven-bol valahogy a WARP-ot. (csiraban elfolytani a Larrabee-vel egyutt) -
Abu85
HÁZIGAZDA
A HD4000-ből kivették az extra mintavételező csatornákat, mert eddig a Riddick az egyetlen játék ami komolyan profitál belőle. Ez az oka.
TTomax: Majd mi is mérünk a Riddickkel. Egyébként a Win7-et miért használsz ... beta az oprendszer az OpenGL modulok még nem is voltak tesztelve ... az OpenGL-es CF rutinok például teljesen hiányoznak még a Catalyst-ból. Értem ezt a nagy Win7 lázat, de mit vársz egy beta rendszertől, nem véletlen nem váltottunk még Win7-re tesztelés szempontból. Egyszerűen a meghajtók nem működnek jól, és a Win7 megjelenéséig nem is lehet mást várni.
-
zuchy
őstag
Az mindenképpen jó lenne, ha fognák a GT200-at és 40nm-en kezdenék el szépen gyártani, 256-bites busszal, 1GB GDDR5-el.
Nekem kijön, nem pontosan, de megközelíti: 576/65 x 55 = GT200b, 478mm2.
De így megmondani pontosan nem lehet.a GT212 (40nm-s GT200 változat, 256-bit) olyan 330-340 lenne. Mint annó a G80-->G92 váltásnál.
A 512-bites ROP-okat lehetne 256-bit alatt használni, úgy hogy mindegyik ROP fele annyi sávszélt kapna?
Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- OLED monitor topik
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest