- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
a CUDA-s kinyúlás a DX10.1 hiányát oldja meg, nem a sebességen javít.
rocket: valamit elvileg reszeltek a 8xAA környékén az RV870-ben, azt nem tudjuk, mit (kivéve egyesek
), még mindig arra tippelek, hogy a 8xAA melletti pixel-fillrate-et megduplázták, és így ugyanúgy 1 / clk / ROP lett, mint 4xAA esetén. amúgy vagy én vagyok nagyon maradi, vagy rettentően mellényúltak a 8xAA-val, mint marketing címerállattal. elválik...
-
Med1on
aktív tag
Igen tisztelem ezért a srácokat. Emiatt én engedném, hogy freeware játékokat "fejlesszenek" mert amíg nem kérnek érte pénzt mehet a dolog. Nem 3fps-el kell tolni az Nvidia tulajoknak hanem a hihetetlen 33fps-t is eléri egy GTX 280 1680 alatt persze képjavítás nélkül.
Igazából nem tudom ki az akit ez a játék érdekel egy szenny DX 10.1 ide Cuda oda.
(a játék tesztjeit olvasva erősen megkérdőjelezhető az, hogy ezek a fejlesztők gondolkoztak is valamin) -
Med1on
aktív tag
Oh my god !!!
"Respekt a Stormrise-os fejlesztőknek."
zuchy gratulálok ez volt a nap poénja.
Respect Stormrise, Viva la Stormrise. Néhány idézet ezekről az aranykezű srácokról:
Egy fillért nem ér a játék
Rettenetes vezérlési megoldás
A Stormrise ugyan direkt konzolokra készült, mégis igen gyenge alkotás lett. A PC-s verzióra sem érdemes sok szót fecsérelni.Ezek a srácok tényleg letettek valamit az asztalra mert a Cudán keresztül oldaják meg az Nvidián az élsimítást. Más kérdés, hogy a játék a vírus és a rosszpcjatekok budget játékai között mozog.
Respect fejlesztők mert sikerült megoldani az élsimítást egy játéknak nevezett techdemo alatt.
A Creative Assembly próbálja elfelejteni ezt a borzalmat próbáljunk mi is csendben emlékezni eme szörnyűségre... -
rocket
nagyúr
Kar temetni a TWIMTBP-t, azert mert nem annyira dominans mint regebben az AMD-nek is koszonheto, de csak igy hirtelen nezzuk ezt a honapot, Batman, Resident Evil 5 vs Battlefroge DX11 patch, nem nehez kitalalni melyik fog tobb vizet zavarni
Szoval egyelore nem tul hatekony meg az AMD GITWOIMTBG programja
-
theniel
aktív tag
Azt nem értem, hogy itt mindenki készpénznek veszi, hogy a dx 11 működni fog normálisan.
Mindig kell idő és nem is kevés, ahhoz, hogy normálisan működjön egy új rendszer.
Ráadásul mostanában nagyon divatba jött a halasztgatás. A Bad company 2 2010 március, ahogy nézem.
Nekem egy 4870 es egy 4770 es és egy 4850 es ati kártyám volt.
A képernyőn mindegyik kártyával apró kis villódzó pontok voltak.
Ez az nv-vel nincs. Engem ez nagyon zavart, hát ezekre a problémákra gondoltam, hogy megoldották-e az majd elválik, ha játék közben látom. Aztán, ha továbbra is villódzó pontok vannak a képen, akkor mindegy milyen gyors meg stb. irány a kuka. -
NEISSE
tag
Ezt csak arra fel mondtam hogy akármennyi lehet benne egyszerű stream ha még így se érte el azt teljesítményt mint amit még a legelején mondtak.Most már észre vették hogy 4870 is csak egy GTX260 216SP környékén jár többször teszteltem ezeket a kártyákat de vhogy nem adtak olyan hűdenagy fps-t amiért azt mondhattam volna hogy ez egy remek kártya.Ráadásként frankón beérte egy hőerőművel ami szerintem hosszútávon halál egy kártyának.
-
Dark KillerX
addikt
Ez ami nem rajtam múlik
,a hardver gyártok folyamatosan fejlesztenek,a teszteredmények meg szárnyra kapnak,úgyhogy vmi bztos kifogja előbb-utóbb használni,amúgy kérdem én,mikor megjelent a 8800GTX mindenki kérdezte mi használja ki ezt(mire nem elég),és rá pár hónapra jött a fricska a Call of Juarez bencmark-val ahol bizony eléggé szenvedett
-
rocket
nagyúr
-
alien_
őstag
Közben megtaláltam.. Minden esetre elég jól néz ki, a kivitelezés is igencsak igényesre sikeredett.
-
csatahajós
senior tag
Elvben azt mondja, hogy mint egy K8 rev. E die pont olyan lesz, magyarán a közepénél van összeforgatva a két 800SP-s cluster, valahogy így:
Éppenséggel csak azt nem értem, hogy ez a gyártáson hogy segít....
Minden esetre fura nekem, hogy a ~320mm2-es die nem annyira illik bele az AMD small die stratégiájába.
Szerk: levágja a képek jobb szélét, itt az origi link
-
csatahajós
senior tag
"Jah kinyomja a légnyomás... "
és ha bedugsz egy jacket hátul akkor vigyázni kell hogy el ne törje a karod a gázturbina sugara
Zuchy csak neked, még van aki a zxtremen is hisz az MCM-ben (a kiemeltet én jelöltem be):
Dual core / MCM: This generation supports a new "hard" method of dual gpu rendering that differs from previous Crossfire implementation that we see R800 and in rv870 crossfire situations. The chinese translation is "dual core" or split frame hardware- Has something to do with the way the shaders/alus etc operates inside an individual gpu (a method of simultaneous operations in the hardware, similar to dual core, yet not actually two dies in one package ala MCM). Perhaps there is no more real-time compiler in the driver and its all handled on the hardware level by the scheduler. Because the core of the chip is so modular & scalable with certain areas sharing parts of the die (ROPS + Memory controller logic), you are able to divide the specs in half (1600/256/80/32 to 800/128/40/16) and have two parts (rv870/rv830) and rv870 appears as two rv830's, yet it is still only one die. Hence term "dual-core" - more like "modular". Some people think, yes, but all GPUs are multi-core because each of the shaders is like a core by itself. Well, here we are dealing with two large arrays of 800 shaders, along with other standalone logic that communicates with either one of the two identical arrays. More specifically, one Rv870 die is composed of two Rv830-like 160x5 clusters/shader arrays (like two current-gen revamped rv770's in one die) sharing certain features, but connected via "internal crossfire" working in unison and the entire design is a continuation of R600 architecture. It is load balanced, efficient, and requires no crossfire software optimization (because it is hardware level communication); it works via SFR 8*8-32*32, and is bandwidth intensive. The board is using next-gen 5ghz Gddr5 to provide the required bandwidth. So, apparently they've slapped together two 40nm rv770's... so it's easy to see where "dual-core" confusion comes from. Cypress is like a 40nm 4890x2 in one die! -So, it is like a "native dual core" CPU. Now that specs are known for Cypress & Juniper (rv870 & rv830) you can expect that the remaining parts Cedar & Redwood (rv840 & rv810) are 3/4 Cypress & 1/4 Cypress respectively, and that Hemlock (r800) is 2 x Cypress in the same fashion as the HD4870x2 on a single PCB. So, Cypress is like a larabee, except that it uses 2 rv770 cores, whereas larabee is using several P54C cores. (Even though this isn't an actual rv870 die shot, rather an artist's rendition posted earlier - when you do see an actual one, it will look more like the first two images ie. a symmetrical reflection of two identical core areas over a center axis, rather than the third picture - which is an actual die shot of rv770. Notice in the 3rd pic that the rv770 is asymmetrical by design, not resembling a dual core architecture.
-
janos666
nagyúr
Én is lefogom, kapja a vizesblokkot, amint lesz rávaló, aztán ha ez is kinyíródik, hacsak szét mered szedni antisztatikus védőruha nélkül, akkor tényleg nem veszek többé radeont.
(#6093) r1E3S3E7T - Ja, vagy bemutatnak valami harciszimulátort, amiben AMD chipek dolgoznak. Közben az nv meg rohan összekaparni valami ES chipet, csak hogy menjen, aztán "konkurencia híjján" bontják is neki a pezsgőt, az AMD meg másnap rohanhat utána, mint a veszett kutya, mert tajvanon meg elkezdik árulni az 5850-eseket. -
rocket
nagyúr
Miert kene az legyen? nem a Miss Universe 2009 valasztasra keszult
Ez valoszinuleg egy Engineering Sample es nem biztos retail kartyak hutoje is ilyen lesz, de ha ilyen is lesz az se gond, egyebkent a kepeken nagyon latszodnak az ujjlenyomatok a huton, szinte biztos vagyok benne, hogy az nem muanyag, hanem fembol van.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem teljesen. Mint látható a stratégia változik az NV a PhysX felé fordul teljesen, mert teljesítményben nem képes tartani a lépést egy GPGPU chippel. Jelentős tranzisztorbeli hátrány lesz, hogy a Ferminek, már 1/2 DP teljesítmény kell, míg az AMD dolgozhat 1/5-tel, ami több száz millió tranyó megtakarításával jár. Nyilván az NV-nek a Larrabee miatt kell a maximális DP hatékonyság, mert az Intel chipje is ilyen lesz.
A DX10-re fejlesztők pedig mindent DX11-re fognak írni, mert a DX10 és a DX10.1-es rendszer mindenféle hókuszpókusz nélkül tudja a DX11 kódot futtatni, a nem kompatibilis részek levágásával. Sőt a compute chader több lehetőséget biztosít a screen space effekteknek, így nincs értelme ezeket pixel shaderben írni. Egyszerűbb kóddal gyorsabb feldolgozást kapsz minden hardveren. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Az architektúrát eleve a DX11-re tervezték. Az volt a cél, hogy a leggyorsabb DX11-es gyorsítót hozzák össze. Az NV-nek teljesen más a stratégiája, ők a PhysX-re dolgoznak, és mindent GPGPU alapokra helyeznek.
A jövőben a DX11-es játékokhoz DX11-es Radeon kell, míg a GeForce-ot a PhysX fogja igényelni. A DX9-ben kb. versenyképes lesz, mint a kettő, míg DX10 játék nem nagyon lesz, mert a Win7-től DX11-es kódra írnak mindent, hiszen az a kód átalakítás nélkül jó a DX10-es és DX10.1-es kártyákhoz is.zuchy: ez nem badarság, hanem fanatizmus.
-
janos666
nagyúr
Bocs, hogy "kukacoskodok", de a modellezés, mint olyan, (a tudományos és/vagy tapasztalati megfontolásokkal tett elhanyagolásokkal való másolat/utánzás) mindíg fejben történik. Csak a modellel végzett kísérletek kiértékelése történik gépekkel (a számítógép számol helyetted, de te is számolhatsz fejben, papíron...). És ez még tovább fokozható, ha azt mondjuk, már maguk mérések is modellezettek, mérési modell alapján végzik el őket, és ebből alakítható ki a modelltér viselkedése, amin aztán a kísérleti modell szerinti kísérletek végezhetőek el, melyek a szintén egy adott számítási modellel értékelhetőek ki.
-
Bluegene
addikt
másfél hét
a +160% valószínűbb, mint a +60%(kevésnek tűnik)
ha csak +60% lenne, akkor a GTX 285-től kábé +40% hmmm, kevés, gondolom a GT300 sokkal erősebb lesz a GT200-tól(a GT200 az nvidia elbizakodottsága csupán, többre lettek volna sztem képesek ha átdolgozzák)
sztem GT300, 3x olyan gyors mint a G92
a 9800GTX+ pedig 4850 szint, szal a plusz 60% zsenge lenne
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Hát az AMD mikor tervezte a chipet, akkor nem tudta, hogy a TSMC-nél problémák lesznek, így azt sem tudhatta, hogy az érintetteket majd kárpótolja a bérgyártó. Tehát a relatíve chip biztos nem azért nagyobb a szokásosnál, mert a TSMC nagylelkű.
rocket: Pedig a TSMC olcsóbban kínál gyártósort azoknak akik a 40 nm-ert érintő problémák miatt szívtak. Például az AMD az RV740-nel. Asszem az Altera is kedvezményeket kap.
-
rocket
nagyúr
Ez egy urban legenda, ilyen nem letezik a kapitalizmusban.
HKPEC szerint a HD5850 299$, HD5870 399$ lehet, de meg nem dondott az AMD az vegleges arakrol.
#5604: Mar megint elore probalod magyarazni a bizonyitvanyt, tenyek a kovetkezok lesznek mikor megjelennek az elso RV870 tesztek: nem lesz DIRT2, DX9 es "DX10"-es jatekokkal fognak tesztelni, nehany helyen 1-2 DX10.1-es jatek talan befer majd, es talan PH-n lesz Stormrise teszt, egyik tesztelt jatekban se lesz tesszallacio
Aztan milesz majd az mar nem sokakat fog erdekelni, aki tanult az R600 esetebol nem fog ugyanabba a csapdaba esni, es a magyarazkodasodbol csak azt fogja latni hogy blablabla.Az meg majd milesz a DIRT2-vel kiderul, mire megjelenik talan mar az NV-nek is lesz piacon valami DX11 kutyuje, aztan ha valami csoda folytan megis letaroljak az AMD-t DX11-ben a jatekban, akkor ne az legyen majd hogy megvette az NV oket
-
cizoe
őstag
Hát ja. Most kb annyi történt, hogy egyik kis kinai aki pakolta a chipeket odaszólt a másik kis kínainak, hogy "figyejjémá sárga tesvélem ez 1.9x gyorcabb mint az rv770" az meg otthon elmondta az asszonynak és felirta a bevásárlolistára, aztán az asszony már aki mellesleg ennek az önmagát újságírónak hívó Fuadnak a szeretője már 1.6xosat mondott, mert szenilis mint a dög. És ez kimegy hírben, itt meg megy az aggodalom.
H meg kiderül, hogy tényleg kb ennyi a teljesítménytöbblet, hát szarok bele, úgysem kell nekem ennél gyorsabb kártya, anyagiak nem engednék, meg nincs is rá szükségem.
-
cowboy_bebop
őstag
-
tzsolesz
nagyúr
Az nem lenne elég, hiszen mindenki a kisebb kártyát venné. Annyit még tudnak csinálni, hogy a 5870 384bit-es memória vezérlőt kap, az 5850 pedig a 256-osat, ez mellé jön a 2x6 helyetti 1x6 pines tápcsati, és a feszültséghatárok. Így meglenne a kívánt 30%-os teljesítménykülönbség. 30%-os teljesítménykülönbséget már nagyon nehéz behozni tuningal. 15-20% még szerencsével elérhető/behozható lehet, így azt még meggondolja a kedves vevő. De 30% az már a pszichológiai határ VGA fronton.
-
tzsolesz
nagyúr
Na meg hegesztő trafóról kellene üzemeltetni, nem beszélve arról, hogy külön játékot kellene íratni neki, ami használ is ennyi gpu-t, na meg arról, hogy az Intel-el is fel kellene vennie Sniper Elite-nak a kapcsolatot, hogy hozzon már össze egy 8 magos i7-et egy teszt erejéig.
Tehát végül is kivitelezhető, csak sok az utánajárás.
-
-
csatahajós
senior tag
Rémlik hát és számítottam rá hjogy ilyen lesz az új stock cooler....egy álom válna valóra. GPU-t tudnak elég jót gyártani de a stock coolerek csapnivalók az Nvhez képest is (nekik a CM gyártja ha jól tudom). Reméltem az AMD ráhatása idővel ezen a téren is meg fog mutatkozni.
-
Bluegene
addikt
Ebbe a 300-320mm2-be oylan 1600-1800 SP fér bele. Tuti e-körül lesz. Több, mint a 4870X2 teljesítménye, de ez CF nélkül megy! Sokkal több fér bele : [link]
3000sp-re voksolok
, az X2-es esetén 6000sp-re
durva
azt is elképzelhetőnek tartom h a G80-G92(R600-RV670) stratégiára váltottak, vagyis most kihoznak egy brutális erősebb chipet, oszt majd csak finomítanak rajta és olcsósítják(68xx széria)
-
TESCO-Zsömle
titán
Kihangsúlyoznám újra, hogy a feltüntetett pontok közül csak az RV840-é bejövő infó, az is pletyka. A többit a jelenlegi erőviszonyok alapján kalkulálták. Feltételezva, hogy a HD5xxx-es kártyák közt is úgy alakulnak az erőviszonyok, mint az előző szériánál, kiszámítható, hogy az R800 cirka P30.000(+/- 2000) pontot kasszírozna. Két R800 CFX-ben pedig 37.500(+/-3000) pontot.
Ezek ppersze csak kalkulációk, az R700 eredményei alapján, ha az RV770 teljesítményéhez arányítom az RV870-nek becsült
17.000-es pontszámot...Elég nagy a valószínűsége annak is, hogy Futuremark ki fog dobni egy új bench-et DX11 alapokon.
-
janos666
nagyúr
Az Rv870 titokban egy fonógép processzora, ezen készül majd az új nanotechnológiás szintetikus ruhaanyag, ami jobb, mint az aszbeszt, és szellősebb, mint a pamut, miközben öltönyöktől és szoknyáktól kezdve, akár extrémsportok könnyű öltözékeihez is felhasználható. Könnyen mostható, és örök életre szól.
Szerk: (#5053) kriszbon - Igen, de aki ebből kihámozza, az az angol szövegből is.
-
janos666
nagyúr
Arra legalább jó indikátor a pletykák felbukkanása, hogy kezdik már gerjeszteni az érdeklődést, tehát közeleg a bejelnetés is.
De persze lehet, hogy csak unatkozott valaki, összedobott egy kamuhírt, a többiek pedig szintén épp cikkhiányban voltak, és írtak egyet ők is / lehozták ugyanazt. -
-
Petya2900XT
aktív tag
-
emmm
őstag
Én is így gondolom, mert eddig ilyen 200-250 mm2-erről volt szó, erre most meg ez. De érdekességnek felvetettem.
Amúgy meg legyen igazad
Trükkös kölök ez az AMD, folyton ködösít valamit, aztán gyün' a meglepi
(#4833) Ari18
Igen, engem is az a kártya fog érdekelni, ha már egy 50-80 % javulás lesz, akkor bőven megéri, persze ha megfelelő árért számítják.
-
DemonDani
addikt
még ropogós olyan friss
-
törölt tag
Ugyan már, ha valaki nem szgépbuzi akkor már mindenképpen át kell cseszni ha gépet merészel venni, "mer' megérdemli a köcsög". Bizonyára Te is azt szeretnéd ha majd teszem azt szecskavágógépet akarsz venni (mer' hirtelen szecskálni támadt kedved
) akkor nem kell 2 hétig fórumokat böngészned, teszteket olvasnod, amik csak jól összekavarnak, mert a két nagy gyártó fanjai csakis az általuk körberajongott márkát ajánlják, abból is csak a legnagyobb szecskálót ("mer' az köll neked, én tudom!"), a másik márka meg szart se ér szerintük. És ezt írják mind2 fórumon. Na akkor most melyiket vedd?
Ugye hogy mennyivel szebb lenne ha csak bemész a boltba, elmondod mire kell és az eladó megmutaja a két márka adott kategóriás típusát és megmondja melyik a jobb azt kész.Ja és egy konzollal rengeteg sok dolgot nem tudsz megoldani, millió dolog van amihez PC kell (pl egy jó kis üdítő Windóz kékhalálhoz
)
-
törölt tag
Ezekből is lenne olcsótól egészen a drágáig mondjuk 4 kategória.
Jah, így még a hülye is tudna választani közülük és senkit nem vernének át (annyira) a boltosok a nagyobb bevételért vagy csak szimplán hozzá nem értésből.
minden gép tökéletesen mükszik.
Hát tényleg, ez így együtt már kész rémálom
-
-
Szerintem, az sem lenne hülyeség, ha 40nm-en kiadnák a g92-t, és a gt200-at.
Úgy akár az alsó-közép kategóriában még életképes is lehet egy ideig. Vagy tévedek?Hogy kell számolni egy GPU méretét a gyártási technológiából?
Ha az első gt200 65nm-en 576mm2 volt, és a gt200b 55nm-en 470, akkor nem találok olyan számítási módot, amivel ez kijön. Elvileg úgy kéne, hogy az 55nm-es változat területe = 576 / 65^2 * 55^2 = 576/65/65*55*55 nem? Pedig így nem 470 jön ki, hanem 412... -
rocket
nagyúr
Kizart, eloszor is a GlobalFoundries-nak semmi tapasztalat nincs a GPU-kkal, a masik dolog pedig, hogy nincs is 40nm-es gyartosoruk, a mernokok a 32/28nm elokeszitesen dolgoznak, onnan elvenni emberi erot meg felesleges lenne, raadasul mire elkeszulnenek mar a TSMC regen tul lehet a problemakon es akkor felesleges ido/penz pocsekolas volt az egesz.
-
Bluegene
addikt
nem azt mondom, jól csinálta az Ati, okosan
ha igaz amit állítanak, hogy az új Ati gpu még nagyobb sokkoló hatású lesz mint az rv770 800sp-je, és az h nagyobb méretű chipet készítenek, akkor én nem tartok elképzelhetetlennek 3000-5000 sp-t sem, ha már egyszer azt mondják még sokkolóbb
mondjuk készítenek a középkategóriába egy 2 teraflops körüli chipet, és készítenek egy szörnyeteget a high-endbe(nem X2-t hanem egy nagyméretű pl 4000sp-s szörnyet)
bármi lehet az az igazság, de hogy csalódni nem fogunk abban biztos vagyok, szerintem az nvidiával felmosatják a padlót, ráadásul az nv az AMD-nél fogja gyártani a chipjeit(globalfoundies), sztem lassan az nv-nek az átnevezgetések és a márkaneve marad
-
Bluegene
addikt
azt mondták hamarabb jön mint gondolnánk
ez attól hamarabb van mint amire gondultunk(2009 ősz), tehát igaz lehet
basszus ha kijön, akkor nagyon meg lesz szivatva az nv, ők novemberre talán elkészülnek vagy 2010-re
MOD: most látom junius végén csak döntenek mikor jelenjen meg, szal akkor hozzák meg a döntést nem akkor dobják piacra, igen erre nincs esély
sztem augusztus közepén jön, h iskolakezdésre elterjedjen, persze ez főleg a TSMC-től függ
-
rocket
nagyúr
Lattunk mar nehanyszor nem vart dolgot, persze nehez elkepzeli 20-30% teljesitmeny kulonbsegen belul csinalnak 2 GPU-t.
Majd meglatjuk, egyelore a szokasos Computex szindroma van, kell varni nehany hetet amig ez elmulik, aztan mar fognak csipogni az azsiai "madarak"Egy biztos mindenki roluk beszel, az NV VGA-k kapcsan az elmult napokban nem sok embernek jutott eszebe
-
Mert az a lámpa egyből a 230V-ról megy. A LED meghajtásához pedig 1,5-2V egyenfeszültségre van szükség, tehát kell egy picike tápegység is, ráadásul csak a LED is többe kerül a lámpánál. Így sokkal drágább lenne nekik.
Most meg neked drága, mert minőségtől függően 7-8W-ot is bezabálhat az a kis fika pislákoló lámpa. Persze, vannak jóféle típusok is, ahol 1W körüli a fogyasztás.
Én mindegyik elosztónkban kikötöttem. Jobb, ha nem eszik semmit.mod: akkor van szívás ha nem szétszedhető.
-
robyeger
addikt
mennyire van bejáratva a gyártósor? Hát biztos lehetsz benne, hogy most készül a rengeteg 256 és 448bites memo vezérlős selejt lapka, (az árnyalók számába most nem mennék bele)
Engem a gyári referenciás hűtési megoldások sose érdekeltek, persze nem látom a lottó számokat, de nem várok nagy elmozdulást se +, se - írányba ha a GTX280 termikus keretét vesszük alapul.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Revolut
- Házimozi haladó szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest