- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
tome.jr
addikt
-
tome.jr
addikt
Az aztán végképp nem oszt nem szoroz. Pl. Crysis alatt édesmindegy mennyi ram van a kártyán, talán Far Cry 2 és GTA4 alatt gyorsul majd tőle, de megtáltosodni nem fog az tuti.
nkmedve: Ha jól tudom a 9.9 már kifejezetten ehhez íródott.
A 4870X2 szintjét miért is kéne hozza? Csak azért mert ez volt az általános feltételezés? Nem fog annyit gyorsulni driver-esen hogy verje a 280 SLI-t. Ezt kicsukhatjuk. Kicsit már reálisabban kellene gondolkodni az 5xxx szériával kapcsolatban. Azt kell mondjam valóban csalódás a teljesítménye. Ha nem lett volna ekkora hype akkor viszont most mindenki örülne.
-
janos666
nagyúr
Szerintem se lesz 3 GPU egy nyákon, akkor már inkább 4db RV840 dualPCB-n, de az is csak vitrinbe valami promó shown.
A multimonitor kártya megint mi lenne? Úgy sem bír érdemben 2560-as összfelbontás felett dolgozni 3D-ben, már 2db FullHD is sok neki egyszerre, minek még több monitor, mint amit ma elbír a két duallink-DVI? Táblázatkezeléshez és karakteres konzolhoz be lehet iktatni PCI kártyát is. -
emmm
őstag
Nekem elég lesz a 40-50 k közötti árfekvés, ahogy kb. két hónapja vehettem 45-ért a jelenlegi kártyámat is.
Ezzel most már kihúzom, mire lemegy a 800-as széria ára
Meg addigra talán valami olyan DX11-es gém is lesz, ami engem is érdekelne.
Bár...ha jobban belegondolok, fent van a 64 bites Windows 7-em, de még nem volt kedvem megnézni a Crysist very high módban(#4837) Sheltem77
Teszel be egy RV840-et meg egy RV870-et.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest