- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
luw2win
őstag
5850-ről is kellene hogy legyen teszt, nem? vagy most mindenki a 70-esen pörög
-
luw2win
őstag
Én rendeltem már ruhát is meg hangkarit is, és mind2 drága volt, és a dobozra rá volt irva hogy mennyibe kerül, és negyedannyit irt rá a feladó azért h ne tegyenek rá vámot.
TTomax: meglehet azt velük beszélni hogy kicserélik, többségbe jó emberek
, csak tudni kell angolul, meg persze egy nyomós indok a cseréről
-
luw2win
őstag
válasz
sniper elite #7932 üzenetére
árakat figyelembe véve szerintem a 5850 lesz a slágerkártya
-
luw2win
őstag
válasz
sniper elite #7587 üzenetére
Valszeg azért kérd meg rá h stfu, mert még senki se tud semmit, érted?
Csak képek vannak meg pár találgatás, és pár graf
Semmi CF teszt, ezek a kártyák már nem egy monitorra készültek, főleg nem a 5870X2
Helyedben vennénk először egy 5870-et és ennyi, ha kell akkor ott a másik mellé.
És ha ez sem elég, eladod, max buksz rajta egy pötit de nem sokat, és veszel 2db x2-t és ennyi
Csak szerintem felesleges mert nem mind1 hogy crysis 100000fps-el megy v a 2x-esével?
Várj még 3 napot és mindent megtudszwestlake: amit nem tudunk kivitelezni az nem fontos
-
luw2win
őstag
-
luw2win
őstag
válasz
Bluegene #6726 üzenetére
Engem is anno 5 évig kiszolgált a 6800GT, és anno 120k-ért vettem, és mire fejleszteni kellett vna addigra el tudtam volna adni 5-6k-ért, olyat meg nem teszek...
És megfogadtam h minden évben veszek egy középkategóriát, mire mérséklődik az ára, azt eladom rádobok egy 10-15k-t és van egy 2x jobb kártyám.
Természetesen lehet így is bukni.Amúgy egyetértek teljesen, mert engem is teljesen kiszolgál egy 4850, felesleges újítani, csak pl már 1 év mulva nem tudom olyan jó pénzért eladni mint most.
Ez az én véleményem
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest