- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Aktív témák
-
Gonosz15
aktív tag
tokyoban még 3 óra és lejár az NDA
-
Gonosz15
aktív tag
válasz
sniper elite #7730 üzenetére
Az A$uS Marsban is 4GB VRAM van
-
Gonosz15
aktív tag
"Late-October, early-November - ATI Dual-Cypress "Hemlock" (rumored to be ATI Radeon HD 5870 X2), $499-599."
Jól emlékszem, hogy $600 volt a 8800GTX is 2006 -ban
"mi nagyon okos marketing huzas lenne az AMD-tol"
Na ilyet is ritkán olvasok tőled egy mondatban, hogy "okos huzas.. az AMD -tol" -
Gonosz15
aktív tag
"Én nem tudom de szerintem nem nagy durranás én nagyobb lépésre számítottam."
Miért, mire számítottál? Magas labdára? Valószínűleg épp "csak" dupláznak az előző generációhoz képest, mégis mi a fenét vársz még tőlük? Gyártsanak ők is ilyen 500nm+ -os GPU -t, 3200 SP -vel meg 128ROP -al vagy mi a fene?! -
-
Gonosz15
aktív tag
A felháborodott júzereket kérdem, ki a rák mondott itt olyat h mától lehet kapni a HD5 szériát?
Kb senki.. Ma derültek ki a valóban végleges speckók és ennyi. 22-től lehet majd hivatalosan kapni a HD5 szériát és ennyi.
-
Gonosz15
aktív tag
Nem tudom, volt már? [link]
-
Gonosz15
aktív tag
Tokyoban lassan este 10 óra lesz. Ott 2 óra múlva Szeptember 10. lesz
-
Gonosz15
aktív tag
Hát azért mondjuk a végleges speckókat vagy legalább egy részüket elszólhatnák nagyon nagyon véletlenül..
-
Gonosz15
aktív tag
Az Intel sem isten, csak egy cég. Ha kap pár komolyabb büntit az még jobban visszaveti majd, szerintem.
-
Gonosz15
aktív tag
válasz
cowboy_bebop #5932 üzenetére
Gondolom ő a kézzel fogható alatt azt érti, hogy lemegy a sarki pc boltba és ott van a polcon a kiszemelt vga.
-
Gonosz15
aktív tag
válasz
jozsikamhami #5835 üzenetére
De tök mindegy.
Ha lapot keresel akkor húzzál el ebből a topickból, mert ez nem ide tartozik.
Nem kérdeztük, mit szeretnél csinálni a két vga -val. Felőlem 20k -ért fel is dughatod oda ahova csak szeretnéd, vagy ahova a kedves fórumtársak gondolják
Csak, hogy a te stílusodban válaszoljak... -
Gonosz15
aktív tag
7 nap 11 óra és minden eldől
-
Gonosz15
aktív tag
-
Gonosz15
aktív tag
válasz
cowboy_bebop #5355 üzenetére
Na, az már igen igen jóféle lenne
-
Gonosz15
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #5272 üzenetére
Na igen, csak megjelenítő sem ártana hozzá, ugye?
-
Gonosz15
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #5239 üzenetére
Tudom, de belefér 7db 5870 X2 és sniper elite legalább olyan tesztet csinálhatna amit megemleget a nagyközönség.
-
Gonosz15
aktív tag
válasz
sniper elite #5237 üzenetére
De csak ilyen alaplapba tesztelhetsz
-
Gonosz15
aktív tag
válasz
sniper elite #5231 üzenetére
Mer egyből majd az 5870 X2 -t tesztelik, kapásból CF-ben, csak neked
-
Gonosz15
aktív tag
Dübörög az élet, látszik, hogy csak 3 hét van vissza. Annyira szeretem ezeket a heteket
-
Gonosz15
aktív tag
Azért az kemény, hogy az nV aktuális csúcskártyája és az AMD Evergreen csúcskártyája között egy teljes DX verziónyi különbség lesz
Már ha az nV nem ad ki addig is DX 11 -es vagy min. 10.1 -es karit..
-
Gonosz15
aktív tag
Nagyon nagy a csend és nagyon nagyon szét offoltuk a topickot..
Abu adj nekünk valami értelmes kis új hiteles hírmorzsát, hogy tudjunk miről beszélni ne csak offolni -
Gonosz15
aktív tag
Annyira betekintenék most az evergreen fejlesztésébe, így 1 hónappal előtte.. Már tudnám a speckókat meg minden, csinálnék magamról pár mosolygós fotót egy két waferal meg a fejlesztő srácokkal és senkinek nem mondanék el semmit
-
Gonosz15
aktív tag
Még pár hét aztán kiderül mi lesz. De lassan tényleg jöhetnének a nagyjából végleges speckók
-
Gonosz15
aktív tag
válasz
Bluegene #4913 üzenetére
Oké írtad, hogy esetleg. Mivel ez nem valami kis vacak ősrégi crossbar amit az nv használ
Sokkal fejlettebb memória vezérlő, ezen kívül éppen a költségek lefaragása miatt használják ezt. A költségek lefaragása és az 512bit -es memória busz pedig nem összeegyeztethető.
-
Gonosz15
aktív tag
válasz
Dark KillerX #4874 üzenetére
Hát nehéz döntés.. De azért ember legyen a talpán aki a 2. -at választaná
Én gyenge férfi vagyok így az elsőt választom -
Gonosz15
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #4839 üzenetére
RV810?
-
Gonosz15
aktív tag
Vannak még fejlesztőik? Én azt hittem mára már csak marketingeseik vannak akik csak átnevezni tudnak
Viccet félre téve jó kérdés. Állítólag a G300 törölve lett, vagy soha nem is létezett.. Biztos, hogy jönni fog valami. Az is lehet, hogy csak a G200 -at ültetik 40nm -re és ruházzák fel DX11-el. De azért titkon mélyen magamban remélem, hogy azért 1-2 fejlesztőjük még maradt és azok talán észbe kapnak. -
Gonosz15
aktív tag
Ne haragudj, én nem akarlak megbántani, talán nem is kéne beleszólnom a nagyok vitájába, de ha te jobban vágod a dolgokat, jobb forrásokat tudsz előszedni, stabilabb lábakon álló tényeket vagy pletykákat, akkor miért is nem írsz a pH -ra? Esetleg egy másik konkurens oldalt szerkesztesz? Meg akarjuk ismerni a rocket -et!
-
Gonosz15
aktív tag
válasz
Dark KillerX #4575 üzenetére
Össze fogják szedni magukat. Van benne tapasztalatuk, hogyan kell megoldani a problémákat, nem 1-2 éve kezdték az ipart.
-
Gonosz15
aktív tag
Kíváncsi vagyok ha egy autóban ülnél, vezetsz épp az úton mész 70-80 -al, körforgó jön az úton. Látod h 1 kocsi várakozik a körforgó előtt, mert egy kamion balról. Az előtted lévő kocsi még pont úgy látod, hogy befér ezért nem lassítasz, mert a kocsi bemegy, mire meg odaérsz a kamion elmegy és a kamion mögött nem jön senki, ergo nyugodtan mehetnél, de az előtted lévő kocsi csak nem akar elindulni te pedig túl későn kezdesz el fékezni, már a kézi féket is behúztad de csak nem akar lassulni az autó.
Ezzel arra akarok kilyukadni, hogy vajon ott is ekkora lenne a reakció időd h félre rántsd a kormányt nehogy belemenj az előtted lévő autóba?
Csak a tisztánlátás kedvéért, én a kocsi hátsó ülésén ültem és a sofőrnek bizony nagyon, nagyon, nagyon kicsi volt a reakció ideje. -
Gonosz15
aktív tag
válasz
tzsolesz #4497 üzenetére
Pedig nekem tetszettek ezek a nevek. A HD 5XXX mint vízválasztó 5-ös szám pedig jelezhetné, hogy ez már vmi új (DX 11).
Egyébként szerintem azért sem lesz névváltás mert még csak a HD 3000 -nél hozták be a csak számos neveket, úgy értem mindenféle pro, gt, xt, xtx nélkül.Ez a számos nevezéktan pedig tökéletesen átlátható.
(kivéve akkor ha összekuszálják úgy mint a mostani 4730-4770-4790-4830-4850-es karikkal, mert ezek nagyon közel vannak teljesítményben egymáshoz.) -
Gonosz15
aktív tag
-
Gonosz15
aktív tag
Na én lelépek 1 hétre nyaralni a Balcsira. Néha felnézek azért pH -ra ha lesz wifi a közelemben. Addig is ki ne találjátok, hogy dual MCM lesz meg x ezer SP -s RV870
Jövő hét szerdán jövökAhoj
-
Gonosz15
aktív tag
Abu is elszólhatna egy két morzsát az rv870 -ről, hátha a hétvégén esetleg kapott némi friss infót
-
Gonosz15
aktív tag
Érdeklődjön a kedves eladótól
Egyébként meg tényleg nincs nagy teljesítmény különbség a 4730-4770-4790 közt.
4770 -ből hiány van mert gyengélkedik a TSMC. 4730 -ból úgy tudom eddig csak a Sapphire és a PowerColor gyártott, szóval azért annyira nincs elárasztva vele a piac. Az 4790 mondjuk már szerintem is felesleges volt ide, de azért ott csücsül rajta egy rv790 amiben tudjuk, hogy nem kis tuningpotenciál van.Addig jó míg ilyen a kínálat teljesítményben és nem tér vissza 8600GT féle "középkategória".
-
Gonosz15
aktív tag
A 4830 -nak már nem is kéne léteznie. Őt hivatott váltani az ugyan olyan tulajdonságokkal rendelkező, csak már 40nm -en gyártott 4770.
Keldor papa: Lehet, de valamivel ki kell söpörni a raktárakat és persze tudjuk nagyon jól, hogy AMD sem jótékonysági non-profit szervezet, hogy még jobban csökkentse a már amúgy is alacsony árakat, még ha meg is tehetné. Szerintem a partnerek sem nagyon hőbörögnének, mert bőven volt már haszonkulcs az eddig eladott kártyákon.
Na mindegy, az AMD ezt az utat választotta, így szeptemberig marad ez a kissé kaotikus állapot az középkategóriában. -
Gonosz15
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #4225 üzenetére
Ez egem is érdekelne.
-
Gonosz15
aktív tag
válasz
Bluegene #4064 üzenetére
Rendben van, hogy kopogtat az Intel larabee, de valljuk meg őszintén azért mégiscsak egy feltételezések szerint ~600 mm² -es GPU szörnyetegről beszélünk. Ami teljesítményben jó ha megközelíti a mostani csúcskártyák teljesítményét. Mire az kijön már egy GT300 -al meg egy RV870-el kell versenyeznie.
Senki nem tudja mikor fog ebben a szegmensben is piacvezetővé válni az Intel, szóval egyelőre maradjon csak az nV. Nem kedvelem a zöldeket, az átnevezgetéseik miatt, de ha ők eltűnnének és az Intel még gyerek cipőben járna a diszkrét GPU vonalon és csak az AMD -nek lenne ütőképes csúcs gammer videokártyája, akkor csúnya világ lenne az árak tekintetében. (Lásd: Core i7. Tény, hogy alig fogy, de szép haszna van rajta az Intelnek és eszük ágában sincs árat csökkenteni.)
Ez persze mind feltételes mód és reméljük, hogy örökre az is marad.
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Filmvilág
- Amazon Kindle
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest