- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
robotjatek
tag
Igen, a Crysis-nak épp van 64bit-es támogatása. Nincs minden programmal így. Még nem éreztem szükségét váltani 64bit-re, ezért kérlek bocsáss már meg nekem. Elhiszem hogy ott voltak a pontok, nekem nincsenek, de a te kedvedért gyorsan átszaladtam a játék elején, de villogást nem láttam, ahogy az előző három napban amíg játszottam vele, egyszer sem. Közepes és magas beállításokon is megnéztem, 1280x1024-ben.
Abu: Tényleg nem használtam semmi "külsős" programot.
-
robotjatek
tag
Vistát körülbelül a megjelenése óta használom, a Crysis-t tegnap toltam végig, és egyszer sem tapasztaltam ilyen villogó izéket. 4850-em van. Ezeket a játékban pontosan hol és melyik driverrel produkáltad?
Szerk.: Jól látom hogy 64bites Vista alatt voltak ezek a dolgok? Én 32-eset használok
-
robotjatek
tag
Te jó ég hogy felpörgött a topik!
Nagyon jónak ígérkeznek ezeka kártyák így előzetesben, most attól félek, hogy nem lesz elég a proim 3.8GHz-n egy ilyen döghöz mint a HD5850/5870... -
robotjatek
tag
Egyetértek.
Lenne egy kérdésem is: A mostani GPU-k ugye a grafikai számításhoz vannak optimalizálva, ez megy nekik, általános számításban nem olyan jók. Most ha visszatérünk a processzor által számított grafikára nem járunk rosszabbul? Illetve megszűnik a modularitás is lassan, nem tudjuk a leggyengébb elemet cserélni a gépünkben lesz egy dolog, azt kell cserélgetni. Ez csak nekem nem tetszik?
Aktív témák
Hirdetés
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest