- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
csatahajós
senior tag
Hát jó, de az akkor is jóval nagyobb mint az Rv770 a sokkal kisebb csíkszélesség ellenére, magyarán a gazdaságossága (előállítás költsége) romlott az előző generációhoz viszonyítva. Na nem mintha az AMD-t sajnálnám ezért, csak hát nyílván ők is a saját zsebüket igyekeznek tömni ezért minél vastagabb a haszon annál jobb neki...és itt jön a képbe, hogy talán, esetleg valamiért ez a native dual-cluster megoldás gazdaságosabb megoldás.
De ez csak az én agymenésem, szóval majd meglátssuk
-
keIdor
titán
Én pakolok mindenhova, ha elbírja miért ne végülis? Akkor nem teszek, ha az AA benyomásánál egy másik effekt tűnik el, és végeredményben rondább lesz az egész. (pl. Crysis EdgeDetect)
HAWX-ot nem tudom milyen, 1 percet láttam belőle, én nem próbáltam ki. Fallout 3 az viszont valóban erősen követeli.
Én eddig 8xAA-t használtam max. életemben, a többi túl sok teljesítményt kér (és nincs különbség).
nV-nél csak 4x-est (GTX-280).Med1on: Hát arra a 128bit-re nagyon durva GDDR5 kell majd, hogy ne fogja vissza.
-
-
csatahajós
senior tag
Szerintem is korai az okt., de azért a G300/Fermi vagy mi a csuda még nagyon homályos, hogy mit tud, így nemárt ha készen van egy igazi übercsúcskártya, feltévve, hogy tényleg lesz szept. végén Nv bemutató (bár nem tudom mire számítanak, hogy majd néhány ppt slidedal meggyőzik a fanokat, hogy várjanak még fél évet mire megvehetik a kártyát mert milyenhűdejóleszmajd...)
Én arra vagyok most nagyon kíváncsi, hogy az 5850 -160 SP-je és az alacsonyabb órajel mennyire veti vissza. Ha jól emlékszem volt róla szó, hogy csak 1 hattűs tpcsatija lesz, hogy ne lehessen könnyen felhúzni a 70-es szintjére. De ha önmagában az is hozza kb. a 4807X2 szintjét azért 300 USDért az elég szép lesz és ott még fogyasztási gondok sem lesznek.
Octa-GPU támogatásról beszélnek már; 5870X2 CF valaki??
-
csatahajós
senior tag
Hát a "rumorált" Juniper és Cypress számok alapján utóbbi az előbbi duplája kivéve memó sávszél. Persze én is kevéssé tartom valószínűnek de azért még nem temetném el teljesen az MCM-et.
Aztán egyébként majd nagyot nézünk ha tényleg 2000 SP lesz, mint anno amikor az Rv770-nél 480-at (+50%) meg 640-eket (+100%) mondtak istenbizonyra (az előző generációhoz viszonyítva) aztán lett 800SP (+150%) - a számok most is ide stimmelnek a 800 vs 1200-1600-2000-rel. Ha egyszer meg tudták csinálni egy ennél ksiebb arányú die shrinkkel akkor msot is meg fogják szerintem (még a Dx11 miatti plusz cuccokat is beleszámítva).
Persze ez csak nagyon laikus vélemény, de a tendencia ilyennek néz ki.
-
janos666
nagyúr
Adhat, ha akar, egy Geforceot nem lehet csak úgy kinyírni, mint egy Radeont. Ha túlfeszeli, szépen lekapcsolja a túlfesz, túláram, vagy a hővédelem, netán a driver, mert hibázik a GPU (pusztán a fesztől, vagy a túlmelegedéstől...).
A HD4 az, ami beszarik, ha hozzányúlsz a nyákhoz antisztatikus kesztyű nélkül.Az én összefoglalóm (szokásos módon "már csak azért is a másik oldalról nézve, akkor is ha magamnak se hinnék" megfontolásokkal):
- Szeptemberben kapunk két marketinges bejelentést.
Egyiket egy olyan VGA-ról, amitől mindenki azt várja, hogy hirtelen a víz is vörösborrá válik a poharában, ha csak elindít egy DX11 techdemót.
Másikat egy olyan chipről, amiről tényleg semmit sem tudunk (így nem is várunk tőle csodatételt, sőt, bukást sejtünk), de állítólag lesz valami, és mondanak is róla valamit nemsoká, de még demózzák is előbb-utóbb.- Mivel előbbi hamarabb kerül boltokba, így hamarabb kiderül, ha netán egy kissebb kudarcnak tűnik (mely nem valós, csak épp nem hozza le nekünk a csillagokat is az égről, főleg nem a DX9 játékok tesztjeit nézve, mert nem 6000SP-s, és nem DX9 játékokhoz való...)
- A másikról beígérnek nekünk fűt-fát, és jól be is esszük, még akkor is, ha a végén szar lesz, ami késve a boltokba kerü. (Mert 6000SP-ről álmodtunk, és csalódtunk, most szeretnénk megint valami szépről álmoni, és álomgyárosként feltalálja magát az nv).- Kintlesz mindkét kártya, összevetjük DX11 demókkal, és első 11-es játékokkal, aztán meglepődünk, hogy mennyire gyengr a jóstehetségünk Nostredamushoz képest.
- Eltelik még 1 év, és rájövünk, hogy még hülyébbek vagyunk, mikor előre betáblázzuk magunknak a jövőt, mikor visszanézve látjuk, mi mire is lett elég.
Csak épp már senkit sem fog érdekelni, csak a következő. -
cizoe
őstag
Bazze most nézem csak, hogy ennek tényleg zöld a szemüvege.
TTomax: Összefoglalnám. Azt tudjuk, hogy lesz valamink, amiről nem tudjuk hogy mi, de lesz. A másiknak nem lesz, csak később, és lehet hogy akkor se. Ő mutat majd képeket arról a senkisetudjahogy van-e dologról, míg a másik szereplő a létező, de nem ismert dologról mutat dolgokat, amitől majd megismerjük. Mindez laza két hét múlva. Szóval kb. egy mondatban: Azt se tudjuk mit nem tudunk, de azt nagyon.
-5549: Adjmá neki 2V-ot csak az én kedvemért!
-
TTomax
félisten
-
Ezt nem tudom, de nV karival hibátlan.
Ugyanez volt a 3dsMAX esetében is, és azt az újabb Ati driverek win7 alatt orvosolták. Érdekes, hogy csak win7 alatt hibátlan, és csak az új driverekkel.
Ezért remélem, hogy tovább folytatódik a tendencia.mod: Bocsesz, XP alatt is jó.
-
-
sniper elite
senior tag
Aha... hát én egyik barátomnak akarok venni szülinapjára, és egy külföldi hardver beszerző sráctól azt hallottam hogy asus 380dolcsi körül várható nála, de persze ezek nagyon megnem erősített infok!!!! 300 jobban hangzana azért
bár asus-t annyiért nem lehet majd kapni sajna!
-
Departed
őstag
Hát én eggyel régebbi család kártyájáról, az X1800-asról váltottam tavaly októberben HD4850-re, és messze a legjobb kártyám teljesítmény/időpont arányban.
Persze azért a HD2600xt jobb az én régimnél, de nem bírnék ilyen sokat várni, főleg, hogy viszonylag normális kibírható áruk van a "4-eseknek" Bár a 35k jobban festett októberben, de hát ez van
De azért kitartás a DX11-ig
Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest