- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Aktív témák
-
TTomax
félisten
Ez volt már? érdekes ha igaz... az 5850 GPU-ban is tiltva lesz néhány TMU...meg shader is...
-
TTomax
félisten
Kicsit drágállom...pedig ebböl kellene egy jó kis CF-et épiteni,sokáig el lehetne vele "vegetálni" egy átlag monitoron.Nagyon nem is zabálna,ergo nem fütene,egy kis hütöcsere,szoftmod... hm hm...
Inkább ezt érzem most best buy-nak... egyébként simán látszik az ATI az 5870-et a high endbe akarja... az X2 erejét inkább már több monitorra haszálnák... -
TTomax
félisten
válasz
DemonDani #7940 üzenetére
Vicces táblázat vicces számokkal....nézzük csak.-..pl...
CoD World at War...
1920X1200, 4XAA 8XAF
5850:122fps
5870:112fpsNa ez hogyan jött össze....
Most nézem Far Cry2-ben is van egy ilyen... 1680X1050...
5850:73
5870:60a 20% nem mondható mérési hibának...
(#7942) janos666
A Riddick-es elöny egy nagy mese,és CSAK az RV670-re vonatkozik,ugyanis a 770-böl kivették az extra mintavételezöt aminek köszönheti elönyét OGL-ben... amugy nekem három darab HD4850 hozta a GTX280-at.. persze szénné huzva mindkét oldalon mindent... -
TTomax
félisten
Én akkor sem osztom azt a véleményt,hogy akkor már le se huttasunk egy tesztprogramot,söt annak eredményére sem érdemes "házon belül" adni.Nem kell fanyalogni,ha 10.1-es tropics teszt eremény lenne befirkálva akkor meg se szólaltál volna.
Az meg hogy a szüröket mennyire birja /vagy nem az majd más tesztekböl derül ki,az biztos jobban ha ráadjuk akkor nem fog jobban menni... -
TTomax
félisten
válasz
robotjatek #7123 üzenetére
Ha jól látom akkor 4G RAM-al toltad végig 32bites oprendszeren,azt a játékot aminek natív 64 bites támogatása van?Mert ugye amikor még én toltam akkor 64bites WIN7 nem volt... de Vista igen... hát csak gratulálni tudok,és ha az első mondatom nem mondott semmit akkor akkor ehhez én nem tudok mit hozzáfűzni
... a pontok minden esetre ott voltak,talán már nincsenek...
(#7130) rocket
Igen ezt én is igy hallottam,csak elbizonytalanított amikor az egyik fórumtárs DX10.1-es assasin tesztjének kinagyított képein is megláttam a pontokat...mindegy... rég volt igaz se volt... -
TTomax
félisten
Na ezek a radeonok a mai napig mennek hiba nélkül...
bizony mindkettőre akkoriban vettem S1-et...és ha jól emlékszem a hiba még mindig megvan 64bites vista alatt hotfixek után néhány textúrán láthatóak ezek a fehér villogó pontok...sőt ezek megvoltak az assasin creed-ben is a dx10.1-es patch után,erröl meg János666 (elnézést ha elírtam a nevét) tudna beszélni,mert ö tesztelte.. viszont nélküle nem volt látható.Csak arra is mindenki úgy emlékszik,hogy a szemét NV kivetette nehogy jobban menjenek a radeonok,közben meg a francokat.
Valaki igazán megnézhetné hogy megvan-e még ez a hiba lenn a játék elején amikor a parton kell rendet rakni... még a zöld zavaróállomáson is láttam nem kevés ilyen villogó pontot,meg a házak belsejében...
Nem tiszta szerintem a Radeonok DX10-es mutatványa sem,csak hát nincs itt nekünk egy olyan emberünk az NV oldaláról mint Abu,mert akkor azért reálisabb képet kaphatnánk. -
TTomax
félisten
válasz
robotjatek #7107 üzenetére
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
Nem kell az Asus Mars-al dobálózni,mert még csak véletlen sem ref. vga.Egy GTX285SLI-t a feléből ki lehet hozni...Különben meg nem tudom hogy otthon lehet-e egyáltalán kapni amikor limitált cucc,és még itt sem biztos hogy kapsz...nemhogy az IPON...
-
TTomax
félisten
Persze,hogyne térjetek már észhez...450W az X2-re...ugyan mivel hűtöd le?Ne röppenjünk már így ennyire el... nem fognak ezek sem többet kajálni mint az RV770,le is kell azt hűteni ,márpedig ott nagyon szeret spórolni az ATI mostanában... bezzeg az én x800-amra full réz hűtőt tudtak tenni,nem úgy mint a ref 4850-re...
-
TTomax
félisten
Mert DX9-hez feleslegesen erős... D11-hez pedig túl gyenge lesz mire ott fogunk tartani,hogy only Dx11...Ráadásul bőven túl lesz/van árazva , az etalon most legyen a 4870 1G.Tudom...olvastam a cikket ami elkészült,de ezek a legoptimálisabb mutatókkal készültek.Most fogja az ATI beszedni azt,amit az RV770-nél nem tett...
-
TTomax
félisten
Az 5870 performance,az hogy most csúcsként kezelitek csak annak köszönhető hogy jelenleg nincs más alternatíva... az,hogy "régebben" mi mennyi volt nem lehet mérvadó.Így is úgy is velünk lesz megfizettetve minden,ha "fejlődés" lesz akkor azért,ha meg nem akkor azért... az ATI most kaparta ki magának azt,amit az NV a G80-al.Akinek egy csepp esze van az kihagyja ezt a szériát!
Ezt egyébként már pár hónappal ezelőtt leírtam,azt hiszem pont ide nem kell ehhez közgázt végezni... -
TTomax
félisten
Több mint ötezer hozzászólás itt van,de kb semmit sem tudunk... ez hihetetlen... holnap megyek AMD részvényt venni,hogy többet tudjak...
Mérgemben mindjárt adok 1.6V VGPU-t a GTX-nek... -
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
Még szerencse hogy ezt nem így tanítják,és a kerekedik se így dolgoznak...mert ha ez így lenne akkor mindenből csak egyféle lenne a boltokban... gondolom ismered azt a szót választék.Nem most ne arra gondolj amit reggelente egyenesre próbálsz erőltetni egy fésűvel a tükör előtt.....
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
Dark KillerX #4848 üzenetére
Ott volt a smile,csak viccelt...
-
TTomax
félisten
Látod,most ez az a pillanat amikor egy szép nagy maszlagot próbálsz velem megrágatni... Cpu limit esetén nem kapcsol be a harmadik GPU ,ez egy marhaság...ha ez igaz lenne akkor itt ebben a játékban nem hogy a harmadik,de még a második GPU sem kapcsolna be...
[link]
Ha van valahol CPU limit akkor itt igazán akad 1024-ben... mégis mindhárom GPU hajlandó működni,és bizony 95kb a játék... -
TTomax
félisten
Na hát ez az ami nem,és ha kell le is mérem... ugye akkor a GTX280at meg a 4850 hozza simán ugye??Mert még 2db sem képes rá...
Ja és mielőtt jönne az,hogy az élsimitás miatt 1680X-ban elfogy a VRAM.... simítás nélkül sem...Mindez WIN7 alatt...és nem kell "lebétázni" ... RC, WHQL stb stb stb... -
TTomax
félisten
Hm,köszi az infót ez így elég rosszul hangzik... a GTX-em vinnék nagyon.Érdekes azért mert "errefelé" valahogy ódzkodnak az ATI-tol itt sok embereb belevésődött az Nv marketing,no meg ugye a G80-G92 hengerlés maradt meg mindenkiben,jellemzően a 8800Ultra-t emlegetik sokan,pedig hol van már az...
-
TTomax
félisten
válasz
Gerixbela #4020 üzenetére
Kérdezd meg a tulajoktol...
-
TTomax
félisten
áhhh..... az RV770 egy nagy lépés volt,de mégsem veri meg a 4870 a 3870X2-t jelentösen....és most nem lesz ekkora elörelépés teljesiményileg...
(#4013) Bluegene
Hagyjuk ezt az OC-val elveri marhaságot mert a HD4850-et majdnem a 4870-ig lehet huzni,föleg pl a ganward féle GS-t ami GDDR5-el van szerelve,csakhogy a HD3870X2 is lehet tuningolni...
Itt egy teszt ami nem tul friss de azóta szerintem nem sokat változott a helyzet... [link] -
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #3590 üzenetére
muhahaha....
-
TTomax
félisten
Szerintem a 4890 topicot ki lehet emeleni... csak egy ötlet volt...
-
TTomax
félisten
Nem,azt kérdeztem hogy milyen az a dual slot PCI-E???Erre reagáltad hogy amibe elfér 4 dual slotos kari,akkor ezek szerint az összes kapható alaplap dual slotoa PCI-E??? Mert így még sosem láttam,szerintem az tökmindegy hogy most 4 ,3 vagy 2 kártya fér el benne...
(#2678) Ricco_hun
Jahh akkor ez valami uj PH! szabvány.... értem már... -
TTomax
félisten
válasz
csatahajós #2667 üzenetére
Milyen az a dual slot PCI-E???Ez valami új szabvány?
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
Igen,és azok a kártyák elég szimpatikusak is.... pont a 4830...abból kellet volna CF-et építenem csak errefelé alig olcsóbb mint a 4850...
(#1610) Abu85
Attól, hogy alacsonyabbra veszik a feszültséget nem lesz jobb a powerplay.
Alapvetően jó munkát végeztek a mérnökök, hiszen amióta az RV770 megjelent negyedévente 3-5%-os piaci részesedést vesznek el az NV-től.A kártya hűvösebb lesz mert az IDLE fogyasztás jóval alacsonyabb,hiszen ezt te is tudod mennyire fontos a fesz. csökkentés a GT200-at nem is lehetne kordában tartani nélküle...
Egy nagy lópikula amit a mérnökök csináltak...engem nem az NV-töl elvett piaci részesedés érdekel...
Na mindegy elbeszélünk egymás mellett mint már oly számtalanszor,de ettöl én még jü szakinak tartalak... -
TTomax
félisten
De nem tudjuk, hogy a kártya milyen feszültségcsökkenést tud elviselni működés közben.
Tegyük hozzá úgy,hogy a kihozatali arány 90% felett maradjon.... igaz????
Elbírná az fagyás nélkül is,csak akkor több chipet kellene eldobni.Ez az igazság,reméljük a ráncfelvarott darabok nem ilyenek lesznek.... -
TTomax
félisten
Aham,szóval ezért nem lehet rendes powerplay-t csinálni az RV770-re,hogy jó legyen a kihozatali arány.... Azt ugye mondanom se kell,hogy a fesz csökkentés a rendes powerplay,nem pedig az órajel visszavétel...és most ne keverjük ide az NV-t...mi jobban örülnénk a hűvösebb chipeknek,és teszünk arra,hogy az ATI,vagy az NV zsebében mennyi marad...
-
TTomax
félisten
válasz
#72042496 #1592 üzenetére
Milyen fejlesztett powerplay???Az RV670-ben ment szépen... csak elfelejtette a kedves ATI...maradt az orajelvisszavétel mert az RV770-nek relatíve alul vannak feszelve,és akkor ugy gondolták már ez nem is kell... sőt gyanítom ez is a"költséghatékony" ATI stratégia része volt....azért is lesz ez a ráncfelvarott változat drágább... csak ennek elég sokan megitták a levét akik nem készültek rá... persze tudom nem kell megtéríteni,hogy jó volt ez így,meg bírja meg stb....
-
TTomax
félisten
válasz
Dark KillerX #1568 üzenetére
Ez az hogy nem voltak,sőt alul voltak feszelve...ez viccen kívül így van,szerintem újabb stepping miatt lehet nyomni...
Ez egyébként a legolcsóbb megoldás amivel az RV770-röl még egy bőrt le lehet húzni,hiszen úgy látom az árakat is emelik... a GTX260 befogására elég lehet,a GTX285-t úgy sem sokan viszik az nem gond ha nem lesz befogva.
Semmi gond nem is lenne ezzel,de ha marad a ref hűtő eddigi kialakitása,akkor kicsit több garis gond lesz szerintem.Gyanítom vissza fogják rakni a powerplayt normálisan mint ahogy a RV670-nél megy,tehát IDLE vissza veszi a Vcore feszt....Csak driver is legyen normális... ne kelljen imádkozni érte.... -
TTomax
félisten
válasz
Dark KillerX #1566 üzenetére
Ez milyen meleg lesz ha marad az egyszlotyos ref. kilincsalu hűtő....
jahm meg van egy olyan sanda gyanúm hogy ha ezek gyárilag 850-900Mhz-en mennek akkor azon nem kell már babrálni nagyon semmit....nem hogy még vmod... tudom átlag usert nem érdekli... -
-
TTomax
félisten
válasz
VinoRosso #1275 üzenetére
Szerintem meg nem lesz itt ennyi SP,én ezt szakmailag nem tudom ilyen kereken alátámasztani.Viszont azt gyakorlatból tudom,hogy olyan hirtelen felizzik a RV770 hogy azt nagyon nehéz hűvösen tartani...én nem hiszem hogy ebből többet bele lehet pakolni.
Egyébként még nem tudni azt sem milyen erős lesz a GT300,söt hovatovább az ATI inkább az ár irányába mozdult el,nem látom én azt,hogy ök most minden áron a leggyorsabbak akarnak lenni... inkább úgy tűnik ez nekem,hogy a legolcsóbbak,és egy gazdasági válság idején ez sokkal jobb stratégia... -
TTomax
félisten
válasz
VinoRosso #1269 üzenetére
Sok mindenben igazad van,de az utolsó mondat szemet szúrt....
Én jóval többre tippelek, az 1200 már sokkal szimpatikusabb szám
Arra gondoltál már,hogy azt mivel lehet lehűteni?És ahhoz ez a nyák már kevés?És hogy ez mennyivel is dobná meg a költségeket?Ez nem fér bele az ATI stratégiájába...
-
TTomax
félisten
Az X2-es stratégiához kellett az a felépítés ami először az R600-ban volt meg,az hogy nem sikerült belöle X2-t késziteni az ugye annak volt betudhato hogy 80nm-en készültek,de ha jól emlékszem nem ide volt várva.
Szóval én úgy értettem,hogy az ATI RV770-es sikereinek alapköveit az R600-al alapozta meg.
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LED világítás a lakásban
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- sziku69: Szólánc.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest