- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
Aktív témák
-
DemonDani
addikt
válasz
cowboy_bebop #8443 üzenetére
Sajnálatos de nem tudjuk meg hogy mi és hol mennyire platform limitált... azért ez nem az a falusi tesztgép. maximum memória ami még lehetne jelentősen gyorsabb a többi nem nagyon... ilyen corei7 4ghz... max 4,2 amit par cucc megy stabilan de az sokat nem segítene...
-
DemonDani
addikt
válasz
cowboy_bebop #8437 üzenetére
-
DemonDani
addikt
válasz
cowboy_bebop #8430 üzenetére
toms hardver
Benchmark giochi, singola Radeon HD 5870 @ 5760x1200 (No AA / No AF), in FPS
H.A.W.X. 44
Far Cry 2 54.12
Left 4 Dead 81.04
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky 28.8
World in Conflict Crash
Resident Evil 5 Non compatibile
Grand Theft Auto IV 29.61Corei7 4Ghz a tesztgép 1600as ramokkal
aszem ezek az FPS-ek brutálisakés persze van CF
-
törölt tag
válasz
cowboy_bebop #8411 üzenetére
Már azt hittem, valami minőségi kifogás is akad velük. Mondjuk én sem fizetnék valamiért többet, ha olcsóbban is megkapom. De a 4-es szériánál (a többit nem néztem) állítólag az ASUS adott némi pluszt, ezért volt magasabb az áruk.
-
Nagynozi
aktív tag
válasz
cowboy_bebop #8399 üzenetére
Nekem volt egy HD4870-em és tökéletesen ment nagyon szép képet adott, bár ha az ember nem állított a ventilátor fordulaton akkor szépen elment 100fokig is és ne mondja nekem senki, hogy a 100fok az normális, a ramok meg 110fokig is mentek, természetesen fordulatállítás nélkül. 50%on viszont nagyon jó hőfokokat adott, viszont aki nem állította a fordulatot annak megsülhetett a ram a kártyáján és az okozhatott pöttyöket vagy nem?
-
theniel
aktív tag
válasz
cowboy_bebop #8396 üzenetére
Nekem volt 4870, 4850, (fűtőtesteknek és hangerőkedvelőknek kivállóak) 4770 és mindegyikkel elégedetlen voltam.
Mindig elhittem a szöveget, hogy a igazi erő , meg hogy most aztán nagyon gyors lesz.
Aztán még élsimítást sem tudtam állítani a Bf2-ben. Tudom régi játék, de azért gáz.
Amellett pedig ott voltak bizony a villódzó pontok a képernyőn, még a boltos is bevallotta, hogy neki is ez a baja az ati-val, amikor visszavittem a karit.
Szóval szeretném elhinni, hogy most nagyon jó lesz, de eddig nagyon sokba került nekem amikor ati-ra váltottam és mindig visszamenekültem az nvidiahoz.
A fogyasztás meg olyan, mint amikor az autópályán előzni szeretnék, nem sikerül, beégek, de azzal vígasztalom magam, hogy legalább keveset fogyaszott a kocsi. -
robyeger
addikt
válasz
cowboy_bebop #8275 üzenetére
egy nagy pontosságú vágó lézer csodákra képes a magméret csökkentésében is
Abu: Ma hamar feküdjél le, hogy holnap már korán fel tudjál kelni! -
Departed
őstag
válasz
cowboy_bebop #8259 üzenetére
Jogos a felvetés
Pont az a lényeg, hogy mindig az előző szériákból lehet építkezni, rengeteg elemet használnak föl abból, hülyeség is lenne mindig 0-ról újrakezdeni...bár néha akad olyan félresikerült termék amelyiknél jobb lett volnaDe igaza van valamennyire westlake kollégának is, hiszen a főbb paraméterek olyanok, mintha két 4870-est raktak volna össze (800+800 ALU, 40+40 TEX, 16+16 ROP). De pluszban ott vannak még a DX11 tesszellátoros és egyebes fejlesztései is.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
cowboy_bebop #8206 üzenetére
Holnap koránkelés lesz!
-
gézu
őstag
válasz
cowboy_bebop #8190 üzenetére
Most nézem, a hónapot meg átírták októberre
-
Picco
addikt
válasz
nebaz....
pedig azthittem h ottvagyunk mar...
-
janos666
nagyúr
válasz
Újabb dátum, újabb visszaszámlálás.
-
keIdor
titán
válasz
cowboy_bebop #8077 üzenetére
Én meg inkább várok 2010-ig, elsősorban teljesítmény kell inkább nem DX11, mert csalódtam a listában...
HD4890->HD5770 meg nem biztos, hogy megéri...
Idle fogyasztás miatt is váltanék, ha igaz az a 27W -
keIdor
titán
válasz
cowboy_bebop #8073 üzenetére
Igen. Ezért érdemes várni úgy Novemberig. Aztán kapkodni, mert Decemberben megint fel fog menni a karácsony miatt.
-
rocket
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #7742 üzenetére
-
Oliverda
titán
válasz
cowboy_bebop #7742 üzenetére
Nyilván ha növelné a költségeket akkor nem ezt tennék. Elvileg nem lenne muszáj két külön nyákot gyártani ennek a két kártyának.
-
sniper elite
senior tag
válasz
cowboy_bebop #7663 üzenetére
Csak azért írtam, mert jönnek be kishazánkba jövő héten már, ne legyél idegbeteg...
-
rocket
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #7581 üzenetére
Semmire, az NV megszuntette az Ageia PPU tamogatasat.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
cowboy_bebop #7574 üzenetére
Hát ezaz ... össze kell rakni egy második gépet, vagy az egyik technikáról le kell mondani.
Ha menne a PhysX Radeon mellett, akkor nem lenne akkora para a piac. -
westlake
félisten
válasz
cowboy_bebop #7451 üzenetére
ahhoz en is keves vagyok, hogy intezzekm magamnak hd5-ot
-
mad1
veterán
válasz
cowboy_bebop #7451 üzenetére
Miert nem az?
-
janos666
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #6992 üzenetére
Ez inkább 1 chip egy kupak alatt (kupak nélkül
), csak olyasmi, mint a Core2Duo, hogy egy lapkában 2 mag van, csak még kevésbé különülnek el a magok, sok a közös rész.
Az jó kérdés, hogy ennek itt mi értelme volt.
(Mert CPU-nál ugye nem ment tovább a Mhz, de itt egyszerűen csak több SP-t kellett behajítani.) -
FRENK1988
veterán
válasz
cowboy_bebop #6941 üzenetére
Mi ebben a gond? A 5870 kész van
Még egy csapás a ződeken nem árthat -
hahajdu
aktív tag
válasz
cowboy_bebop #6941 üzenetére
nekem a 4860 nagyon jól jönne. dx11 nem érdekel, viszont egy olcsó 4870/50 szintű kártya, nagy tuningpotenciállal annál inkább
-
Dare2Live
félisten
válasz
cowboy_bebop #6692 üzenetére
szvsz amint kifut a 4850/4870/4890 jön a helyére teljesítményben 40nmes verzió.
Árcsökkentést az NV kényszeríthet ki de ők a 500nm+os magméretükkel ami meglepne ha hozná egy 5870 teljesítményét nem hinném nagyon, hogy árversenyt akarnak....
-
Bluegene
addikt
válasz
cowboy_bebop #6601 üzenetére
elvileg az 5670 800sp-vel rendelkezik 40nm-en 128bit+Gddr5
nagyon hasonló lesz a 4770-re(igaz annak csak 640spje volt)
sztem ez az 5670 olyan 4850 teljesítményű lesz, az is lehet jobban megéri majd a 5830
szal azért annyira ne várjátok, vagy addigra kukázol bárhonnan egy 4850est
-
rocket
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #6535 üzenetére
Tegnap irtak valamelyik oldalon, hogy az OEM partnerek konyorogtek az AMD-nek a 6 displayportert, igy nagy valoszinuseg szerint aminek piros az oldala az az OEM 5870, a fekete oldalu pedig az ES es valoszinuleg az lesz a Retail is.
Most latom emgeloztek
-
Sonja
nagyúr
válasz
Tessék, egy belsős emberke véleménye a képekről.
"5850-et még nem mutattunk sehol. Amit láttál az is 5870 - csak egy 'különleges' build, amin 6db mini-DP csati van. Azonban ez nem feltétlenül reprezentatív a kártya produkciós buildjéről."
Itt írta a kérdésemre, KATT!
#6545 - Bluegene: Honnan vették vajon ezt a hülyeséget.
-
marcias
őstag
válasz
5890?
cizoe: ha a hibás oldal végén lévő uk-t us-ra írod át, akkor már bejön az új site.
(amúgy én az új kártyákat még nem látom fent, szemben a visionnal és az eyefinityvel, amit már büszkén hirdetnek)
(meg a title is érdekes: graphics and processors, nem pedig processors and graphics... vmit szégyellnek talán?
)
-
Oliverda
titán
válasz
X2
-
marcias
őstag
válasz
cowboy_bebop #6529 üzenetére
De gyanítom ennek odab@szós lesz a teljesítménye mellé.
Egyébként a kép alapján a NYÁK-on elég szellős az elrendezés. Nem tartom kizártnak, hogy ebből hamar lesz rövidített változat. Sőt, akár az 50-es is lehet, hogy már rövidebb lesz. Sőt, ezen sem érzem igazán indokoltnak ezt a hosszúságot.
-
cizoe
őstag
válasz
cowboy_bebop #6524 üzenetére
Van Military and Weapons menüpont
-
Sonja
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #6529 üzenetére
A képen az 5870 van! Írják is egyébként, meg az egész arról szól.
Ezt már előbb linkeltem a másik topikba egyébként.
-
rocket
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #6308 üzenetére
Csak a GPU-kra epulo premier VGA-kat szamoljak, ezert nincs a HD4870X2 se
-
Gonosz15
aktív tag
válasz
cowboy_bebop #5932 üzenetére
Gondolom ő a kézzel fogható alatt azt érti, hogy lemegy a sarki pc boltba és ott van a polcon a kiszemelt vga.
-
tlac
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #5935 üzenetére
de ő alkalmazza, ő felelőssége
-
tlac
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #5930 üzenetére
ebből nem sok minden derül ki, én a hd4xxx-es sorozatról beszéltem önmagában, általánosságban, nem hasonlítottam semmihez
a 4850 és 4830-ból vannak olyan sapphire kártyák, ahol megoldották az üresjárati fogyasztást, a képen a 4830 pont ilyen, de a referenciáknál nem
a 4870 és 4890 pedig még jobban zabál (főleg a gddr5 bénasága miatt)
[link]és ami a vicc az egészben, hogy a hd3xxx-es kártyák alig fogyasztottak idle-ben
az nvidia ezt a problémát az új gtx-eknél viszonylag jól kezelte, az ati meg jól "elrontotta"... -
Cyberpunk
félisten
válasz
cowboy_bebop #5924 üzenetére
Ő szerintem a jelenlegi helyzetről beszélt
Az oké hogy már a nyakunkon van a következő generáció. De amíg nem jelent meg addig a mostani felállás érvényes.
Ja és én Win7-et használok, de ennek ellenére nem vettem észre hogy annyira leterhelné a VGA-mat szépen vissza veszi az órajeleket üresjáratban. Ugyan annyira mint Vistán. Szóval ez hülyeség hogy ez miatt lényegesen többet zabálna a VGA-mDe vissza olvasva azért látom hogy itt is megy nagyban az nV szapulás
Mindenki leírja meg már előre meg is ástátok a sírját. Mert persze itt mindenki jövendő mondó (tényleg meg mondhatnátok a jövő heti lottó számokat
).
Én mindenesetre még kitartok a "zöldek" mellett, még ha több hónapot is várni kell az nV válaszára, addig is nem lesz nagy veszteség a DX11 hiánya. Aztán majd meglátjuk ki lesz a jobb. De gondolom ár/teljesítmény arányban az ATI. -
tlac
nagyúr
válasz
Az Nvidia kártyád hatalmas technikai fejlettsége meg akkor fog előjönni, amikor Windows 7 alatt a DX10.1 hiány miatt még az Aero is jobban dolgoztatja a VGA-dat, az Ati kártya tulajdonosok meg örülnek h. még az áramon is tudnak spórolni.
jóember!
az aero szinte csak egy csicsa, ami amúgy is csak az erőforrást eszi a semmiért
de, minimális gpu teljesítmény kell neki, bármelyik mostani kártyának gyerekjáték
és a bónusz, hogy éppen az ati csodálatos hd4xxx-es kártyái zabálják az áramot üresjáratban -
cszn
őstag
válasz
De még nincs a kezünkben.
Hagyjuk a technikai oldalt is. Ami kézzel fogható az az, hogy azonos teljesítményt jóval drágábban adja az Nvidia.
-
válasz
cowboy_bebop #5896 üzenetére
az árakról Gyusz már írt, esetleg annyit tennék még hozzá, hogy amikor én a 9600GT-t vettem, akkor a 3870 potom 50%-kal drágábban volt hozzáférhető.
az elavultságról meg azért lehet vitatkozni. igaz, hogy a 9600GT szenved az igazán shader-zabáló játékokban (amiből eddig összesen 1-et láttam), meg hogy nincs benne DirectX 10.1 (amilyenből meg már van vagy 5), viszont az RV670 16db TMU-ja állatira kevés, olyan játékokban is, ami sokkal a kártya után jelent meg, a kripli edition ROP-okat meg ne is emlegessük. nem olyan hihetetlenül jó chip az RV670, csak az R600 után annak tűnt.
Abu: tök jó, amiket írsz, csak azt nem hiszem el, hogy a piac gyártóinak 80%-a a TWIMTBP program korlátai miatt nem csinált eddig DX10.1-es renderert...
-
Gyusz
őstag
válasz
cowboy_bebop #5896 üzenetére
Jah, csak a 9600GT megjelenésekor itthon nem volt nagyon különbség árban (persze a legelső darabok drágák voltak) a 3850-hez képest. Teljesítményben az akkori tesztekben sokszor a 3870 környékén volt, pedig az még drágább volt. Én is 3870-et akartam venni, aztán 9600GT lett belőle, ne a mostani helyzetből indulj ki!
Szerk.: Megint sok az Off.
-
cizoe
őstag
válasz
cowboy_bebop #5585 üzenetére
1600 ALU, 80 TMU
fogadok egy sörben.
átlagban 1.8xos sebességnövekedéssel kiegyeznék. a 3dmarkokba meg szarok bele.
»5587: 4770 nagyrésze megy ghz-en.
-
gyiku
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #5553 üzenetére
ez az a topik. ajánlom figyelmedbe az #5533-as kommentet, és a rumour szó magyar jelentését.
-
AMATŐR
őstag
válasz
cowboy_bebop #5553 üzenetére
Dehogy nem! Az ellenséget soha nem szabad szem elől téveszteni!
-
emmm
őstag
válasz
cowboy_bebop #5468 üzenetére
Úgy látom, a GT300-ról még ennyi hír sincs
amúgy köszi
-
Bluegene
addikt
válasz
cowboy_bebop #5462 üzenetére
és honnan veszed h végig veszíteni fog az NV?
bármimkor fordíthat, ha akar, hisz tehetséges emberek vannak ott
az is lehet már most lemossa az RV870-est, akkor megbukik az elméletetek
-
Gonosz15
aktív tag
válasz
cowboy_bebop #5355 üzenetére
Na, az már igen igen jóféle lenne
-
zuchy
őstag
válasz
Jól
Egész hivatalosnak tűnik a foto, egy nagyobból lett kivágva. 1600 már jó lenne.
-
Med1on
aktív tag
válasz
Én is annyit számoltam
-
Departed
őstag
válasz
cowboy_bebop #5322 üzenetére
Pontosan! Az agresszív nem azt jelenti, hogy agresszívan pofáncsap az ára, hanem hogy agresszívan beránt a boltba, hogy vegyél egyet
-
válasz
cowboy_bebop #5301 üzenetére
aha, két hangerőbajnok egy helyen
-
gyiku
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #5301 üzenetére
a 4770et
-
sniper elite
senior tag
válasz
cowboy_bebop #5099 üzenetére
Hát pedig ha én rakok ki eredményt abban nincs csalás, ez tuti!!!! De amit lehet hogy az AMD elrendel tesztekben van egykis ferdítés.... sose tudhatod kik tesztelnek több ezer km-re innen! Ha minden jólmegy, és befér CFben egymás mellé a kari, akkor országba beérkező első 2 darabra lecsapok, és akkor már Magyar eredmény is lesz!
-
gfefe
őstag
válasz
cowboy_bebop #3745 üzenetére
késő volt már tegnap este amkor írtam
-
janos666
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #3418 üzenetére
Ja, annyira jelentéktelen széria volt, hogy már nem is emlékszik szinte senki hogy 2900, 800, XT Pro vagy GT, nemmindegy?
Amúgy hát nem tudom, de akinek már volt akkorra egy 8800GTS320-a, azt szerintem nem hozta lázba a 3870 (magamból kiindulva
). Másrészt meg sokáig vergődött az a széria is mire a catalystok összeszedték magukat. Talán 8.5 óta mennek rendesen az RV6+xx kártyák, de 8.2 előtt verte őket a 8800GTS (de a GT tuti), meg volt még akkor egy best-buy 9600GT is a csatasorban mire lett catalyst.
-
VinoRosso
veterán
válasz
cowboy_bebop #3263 üzenetére
azért mert az IGP-ket is beleszámolják. Ha csak a VGA-kat veszed alapul ott pl az intel sehol se lenne
-
lsc
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #3244 üzenetére
Mondjuk hangosnak sem mondták sehol, akkor gondolom igen .
-
csatahajós
senior tag
válasz
cowboy_bebop #3221 üzenetére
Ami a tuningot illeti én megvárnám a kicsit bikább, aftermarket hűtőkkel felvértezett példánbyokat mielőtt ítéletet hírdetnék....nem mondom hogy mindnél meglesz az 1Ghz, de szerintem a 900Mhz körüli értékek röpködni fognak, ami azért nem rossz overclock.
És ne felejtsük el, hogy itt egy belépőszintű (najó alsó középkat) kártyáról van szó amit Full HD felbontásig bezárólag minden játékot visz, minimális kompromisszumokkal. Szerintem ezért cserébe az a kis idle többletfogyasztás nagyon minimális negatívum.
Én kíváncsi lennék egy Crossfire tesztre is 2 ilyen kis mókuskával, talán hozhatják a 4890 szintjét.
-
fagy53
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #3223 üzenetére
OK. Olyan PP-re gondolsz, mint pl nálam, hogy minden órajelet csökkent a kártya idle-ben. Ez jelent energia spórolást, de keveset, ha a feszt is csökkenti egyidejűleg az már jobb.
A 3650-re azt írják PowerPlay-t támogatja, de csak a GPU órajele csökken, a Giga 96GT meg mindent visszavesz idle-ben. Kíváncsi leszek milyen lesz a 4770?
-
emmm
őstag
válasz
cowboy_bebop #3218 üzenetére
Te meg azt ne felejtsd el, ha megrántod a 4850 órajeleire a 4830-at, akkor a fogyasztása annak is megnő, ha nem tévedek...és akkor megint fordul a kocka!
-
fagy53
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #3221 üzenetére
"GDDR5 visszaskálázhatóságát, " - ez mit jelent?
-
rocket
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #3218 üzenetére
Mivel a CCC-ben 830mhz a max. beallithato GPU orajel igy nem csoda ha a tesztek tobbsegeben "csak" 80mhz-et birtak tuningolni
Xbitlabs tesztjeben a Rivatuner .cfg modositasaval tudtak tovabb tuningolni, ott 860/3900 volt a kartya vege, ami jatekok alatt stabil volt.
Termesztesen mint mindig a tesztekben cherry picked sample kartyak vannak, es a tuning szerencse kerdese, majd kiderul a felhasznaloi tapasztalatok alapjan atlagosan mennyire tuning baratok a kartyak.Egy biztos az AMD, es partnereik kitorolnek az emberek tudatabol a HD4830 kartyakat, ugytunik vannak meg keszletek, es eros hazon beluli konkurenciat jelent a HD4770-nek, amin sokkal nagyobb lenne a hasznuk.
Mar parszor levolt irva, hogy a HD4830 kenyszer megoldaskent szuletett az RV740 keslekedese miatt, igy ha neked ez csalodas, csak magadra vethetsz
-
emmm
őstag
válasz
cowboy_bebop #3216 üzenetére
Már nem azért, de miért akkor érné meg, ha 20 k-ért dobálnák, ami mellett most 24 k egy 4830? A 4770 egyértelműen verte a 4830-at...akkor miért is kéne olcsóbban adni?! Pont fordítva!
-
emmm
őstag
válasz
cowboy_bebop #3213 üzenetére
Haladok sorban lefelé, de terhelve a többi tesztnél meg kevesebbet zabál, mint a 4830. Még nem néztem végig mindet. Amúgy elég jó a kártya, ennyi pénzért tökéletes választás a kategóriájában.
(#3214) tzsolesz
Nem ezt írták már a nagyokosok is itt korábban, hogy azért magas a Radeonok fogyasztása, mert GDDR 5 van rajtuk? Akkor feltételezem, hogy pont a DDR 5 fogyaszt többet...
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #3213 üzenetére
Hát akkor nem értem az ATI-t. Az lehet a baj, hogy magasak az órajelek alapból. Na meg kezd nekem ez a GDDR5-ös memória is gyanús lenni. Szerintem nem hogy kevesebbet, de egyenesen többet eszik mint a GDDR3. Ha nem így van, akkor miért esznek sokat a GDDR5-el szerelt VGA-k?
-
gyiku
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #3180 üzenetére
jah, jo lenne a hosszuhetvegen mar a kicsikevel tolni
foleg, hogy nekem 4 napos lesz
-
gyiku
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #3178 üzenetére
holnap
-
rocket
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #3084 üzenetére
Expreview tesztje szerint 10wattal tobbet fogyaszt idle 250/800 orajelekkel, mint a HD4850 160/250mhz orajelekkel.
-
VinoRosso
veterán
válasz
cowboy_bebop #3080 üzenetére
hát jah főleg ha 800sp-s változatotfogsz ki
, viszont én megfogadtam hogy többet rv770-et nem veszek, úgyhogy majd spórolok, és veszek nyáron egy 4770-et. + 5k-t szerintem az is megér.
-
lsc
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #3080 üzenetére
A hűtése tökéletes, csak a ventije zajos . ATT-vel szabályozva sokat lehet finomítani, a hűtőteljesítménnyel úgy sincs gond .
-
zuchy
őstag
válasz
cowboy_bebop #3058 üzenetére
Szerintem itthon a HD4770 ára 30-35e körül fog elhelyezkedni. 30 alatt nem lesz semmi képp sem.
-
gyiku
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #3050 üzenetére
100 eur.
-
válasz
cowboy_bebop #1736 üzenetére
mer' szerinted az AMD vezetői mennyit tudnak ezekről?
-
rocket
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #470 üzenetére
80$-os kategoriaban akarnak indulni a kartyakkal, akkor uzletileg eszszeru megoldas lenne.
#471: Amit ABU irt tegnap (192bit-12ROP) az is elkepzelheto, viszont ebben az esetben valoszinubbnek tartom GDDR3 memoriakat fognak hasznalni a retail kartyaknal (esetleg olcson vesznek meg a gyartoknal raktaron levo GDDR4 memoriakat), 192bit GDDR5 memoria 3600mhz-en korainak tunik uzleti oldalrol a 100$ alatti kategoriaban.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- iPad topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vicces videók
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest