- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Magisk
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
sniper elite #8378 üzenetére
teljesen mindegy, hogy mi a valasz.. te ugy is mindig megveszed a leggyorsabb dolgokat.. eleg, ha 3 ember azt mondja, hogy "de fasza ez a cucc" es te mar rendeled is.. nem unalmas meg ezeket a felesleges koroket futni?
#8382: akkor meg felesleges a kerdes.. azt mindenki tudja, hogy az 5870 gyorsabb lesz a 4870 x2-nel.. nekem ugy rmelik, hogy te mar ezen a heten megkapod a kartyaidat.. ebben az esetben miert kerdezgeted, hogy megeri-e valtani?
-
westlake
félisten
szamomra csak az a furcsa, hogy eddig egyik gyarto sem tudta az elerni, hogy az nda lejarta elott ne keruljon ki bizonyos boltokba a termeke.. most viszont sehol nem lehet latni amerikaban ilyen kartyakat (kiveve a zipzoomfly-t) ahhoz kepest, hogy holnap mar mindenki arusithatja..
-
westlake
félisten
nem ertelek benneteket.. meg vagytok arrol gyozodve, hogy az nda lejarta utan azonnal kint lesz a ph-s teszt, pedig senki nem igert ilyet..
vagy lemaradtam valamirol#8290: amikor olvastam a hsz-t, meg nem volt benne az a mondat
-
westlake
félisten
nem tudom, hogy leader-eknek van-e mar valami elkepzelesuk a topikneveket illetoen, de ha nincs akkor nekem van egy elkepzelesem:
ATI Radeon HD 5850 / 5870
ATI Radeon HD 5870 X2az x2-t (megint) nem vennem egy kalap ala az "egymagos" kartyakkal, mert valoszinuleg eleg keves embernek lesz ilyan kartyaja, akik nem szivesen keresgelnenek a tobb ezer hozzaszolas kozott..
persze a jovoben szukseg lenne mas topikokra is, mert jon az 5600-as szeria is (gondolom) -
westlake
félisten
ATi Radeon HD 5870: First 3DMark Vantage Extreme Result
na?
mod: mondjuk a futuremark eleve nem mervado nalam es amugy is kamu az eredmeny -
westlake
félisten
válasz
old gray #8105 üzenetére
vicces, hogy pont engem talaltal be ezzel a fantazialos, hsz gyujtogetos dologgal.. pont arrol vagyok hires, hogy gyujtogetem a hsz-eket..
egyebkent teljesen igazad van.. eddig csak talalgattunk.. ponz ezert van talalgatos topik es pont ezert nyilik (valoszinuleg) holnap egy szakmai topik, ami mar a tenyekkel foglalkozik..
#8108: senki nem mondta, hogy holnap kint lesz a ph-n is a teszt.. -
westlake
félisten
válasz
Runner_fxr #8099 üzenetére
elmeletileg 22-en (azaz holnap) az osszes hardveroldal publikalhatja a hd5-os kartyakkal kacspolatos tesztjeit..
-
westlake
félisten
AMD: Radeon HD 5870 up to 200% faster than Radeon HD 4870
a kis viccesek ugy allitjak be a dolgot (meg mindig), mintha az 5870 egy single core kartya lenne.. ejnye, bejnye.. a hozzaertok hulyenek nezese -
westlake
félisten
AMD: AA optimization of Radeon HD 5870 is largely better than GTX 285
jajj mar... az 5870-et, mint flagship kartyat nem a 295-tel kellene osszehasonlitani? nem, az 5870 nem egymagos kartya -
westlake
félisten
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
ne a 5870-et vegyuk alapul, hanem az 5870 x2-t.. az nv-nek azzal kell megkuzdenie a leggyorsabb vga cimeert
az 5870 tenyleg csak egy szinten legyen a gtx 295-tel.. ott van az amd-nek a 100$-os elonye.. az nv nem fogja annyiert arulni a gtx 295-ot.. az 5870 utan kijon (1-2 honap) az 5870 x2 es kiporolja az nv nadragjatpersze addig meg sok viz le fog folyni a dunan es az nv is kijohet valami finomsaggal..
-
westlake
félisten
válasz
cowboy_bebop #7451 üzenetére
ahhoz en is keves vagyok, hogy intezzekm magamnak hd5-ot
-
westlake
félisten
bon apetit
no comment(senki nem lepodjon meg, hogy egyelore nem elerheto a link a techpowerup.com main site-jarol)
-
westlake
félisten
realis aron? szerinted, ha kijonnek az 5870-ek 400$-os aron, akkor ki fogja megvenni a mostani flagship kartyakat normalis aron? a gtx 295 ara 500$+, de ahogy kijon az 5870, 380$-ert sem fogja senki megvenni.. nem a hasznaltat, hanem az ujat!.. ebbol pedig az kovetkezik, hogy az osszes vga arat kenytelenek lesznek csokkenteni (ha nem is olyan nagy mertekben)
-
westlake
félisten
vantage
erdemes osszehasonlitani a 4870 x2-t az 5870-el
(komolyan kepesek ugy tesztelni valakik egy uj vga-t, hogy nincs a versenyzok kozott a 295?)
-
westlake
félisten
oke, hogy 2009-et irunk, de szerintem a nagy felbontas meg manapsag sem 1600*1200-nal kezdodik a felhasznaloknal
(meg akkor sem, ha flagship vga-ja van).. meg lehet nezni, hogy egy most atlagosnak mondhato 24"-es kijelzo-nek (ez egyaltalan az atlagos
) mekkora a maximalis felbontasa.. szerintem egyaltalan nem torvenyszeru, hogy akinek gtx 295-os kartyaja (vagy majd hd 5870-ese lesz) van, annak 30"-os kijelzoje is van hozza.. a gyartoknak igenis figyelniuk kell az alacsonyabb felbontasok optimalizaciojara is..
-
westlake
félisten
gondolom azon mar senki nem lepodik meg, hogy ha kiderul, hogy az nvidia mar hetek ota nem gyartja a gtx 295-ot.. nem fogok csodalkozni, ha hamarosan minden webshop-ban a sold out statusz lenne lathato.. mondjuk az inkabb valoszinubb, hogy egy csomo meg fog maradni raktaron a gyartoknak, akik szivhatjak a fogukat, hiszen nem tudnak mit csinalni a megmaradt kartyakkal.. maximum learazzak oket 360$-ra, ami biztos, hogy bukta..
-
westlake
félisten
válasz
tzsolesz #7169 üzenetére
nezopont kerdese, hogy hany gpu-rol beszelunk.. ilyen alapon igazuk van azoknak is, akik azt mondjak, hogy a dual pcb-s vga valojaban ket darab vga.. a gulftown sem agy mag, hanem 1.5 bloomfield
#7181: pont ezt akartam irni en is.. nem sokban kulonbozik a hd5870 a 4870x2-tol.. viszont elmeletileg akar harom darab x2-t is ossze lehet majd kotni, ami ugyebar valojaban 12 gpu..
#7186: lehet nem is veletlen a 2gb-os modell -
westlake
félisten
jo helyen keresgeltek azok, akik azt mondtak, hogy a hd 5870 egy dualcore vga.. betokztak ket darab rv770-et egy magba.. bar szerintem ez nem jo megfogalmazas a dolgoknak.. igy mar ertheto a gtx 295-el szembeni ereje
most mar en is megnyugodtam, hogy tenyleg kepes lehet ilyen teljesitmenyre egy egymagos vgaen mar csak abban remenykedem, hogy az nv is kijon ugyanezzel a technikaval
-
westlake
félisten
csak most tudatosult bennem... mi ez a FEKETE nyak?
nem lehet, hogy az ati az nv-vel gyartatja a kartyakat?
nalam ez a chiphell-es eredmeny mar tul van a hihetetlen kategorian is.. durva, ha igaz -
westlake
félisten
ebben az esetben senki nem fogja megvenni a gtx 295-ot 500$-ert (leszamitva persze az nv fanokat).. a nvidia vagy leall a gyartasaval, vagy megint vesztesegesen arusitja majd.. nem marad mas valasztasuk, mint kihozni valami ellenfelet a hd5-os szerianak.. az is lehet, hogy a nvidia mar nem is gyart 295-os kartyakat
#6782: durva lenne.. legyen igaz es mi (jatekosok) jarunk a legjobban.. ha valosak az eredmenyek, akkor nagyon csunyan el fogja vesziteni az ertekekuket a jelenelgi draga kartyak..
-
-
westlake
félisten
sajnalni fogom, ha el kell adnom a jo kis evga gtx 295-omet az evga classified lapbol.. igazan beszallhatna az evga az ati kartyak forgalmazasaba is
#6768: ha a 5870 tenyleg lealazza a gtx 295-ot, akkor miert lone el az osszes puskaporat az ati? majd kiadjak akkor, ha ra lesznek "kenyszerulve".. raadasul akkor mar lehet, hogy annyira le fog menni az addigi flagship kartya ara, hogy arulhatjak 550-600$-ert..
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
[Rumour] First ATI Radeon HD 5870 performance numbers
HD 5850: Final specificationsnVidia plans GT300 demos for late September
mod: milyet rohognek, ha az nvidia elobb kihozna a hd5-os szeriat legyilkolo csaladjat, mint az ati az 5-os szeriat -
westlake
félisten
válasz
csatahajós #6431 üzenetére
senki nem mondta hivatalosan, hogy az eddig latott kartya az 5870-es.. azt sem mondta senki hivatalosan, hogy a 24 display-t 4 darab 5870 hajtja... honnan tudjatok, hogy eddik melyik kartyakat lathattuk?
egyebkent sem ertem, miert van harom piros es fekete kartya..#6435: az 5870 elerheto? annyira elerheto, mint egy 6870 (akar).. ha ezek annyira biztos infok lennenek, akkor miert nem hangsulyozzak ki?
lehet, hogy ezek tenyleg 5870-es vasak, de akkor az a nagyobb kartya tuti az x2.. ezeknek meg femlap sincs a hatukon.. azt meg nem hiszem, hogy az amd kifejlesztett valami uj hutesi modszert, amivel a 5870-es szornyeket barmilyen megeroltetes nelkul lehutse.. -
westlake
félisten
AMD Demonstrates the PC's Next Act at Experience Events Worldwide
mod: szaggat az intro.. de gaz
en megmondom oszinten, hogy szerintem ezekkel a multi display-es jatekokkal csak egetik magukat.. a munka meg oke, hogy tobb monitor, tobb felulet, de hogy ezen valaki jatszon is? tuti, hogy minimum izlesficamos az illeto.. szerintem kimondottan gusztustalan a sok kava a kepben... en inkabb jatszanek egy 30-as kijelzon, mint 6-on -
westlake
félisten
igen, elorebb lennenk.. meg mindig nem tudom megerteni mire jo ez a nagy titkolozas.. valaki elmagyarazhatna nekem, hogy mi ertelme van ennek az egesznek.. az nda fogalmat (es hasznat) en is ertem, de ez mar tulzas..
#6394: hogy lattuk volna?
#6398: miert ne lenne? ez a nehany foto szerinted egy ugyes user agyszulemenye?
-
westlake
félisten
hat nem tudom..
senki nem kapraztatott el eddig minket semmilyen "illegalis" eredmennyel.. en meg nem lattam olyan fobb hardvert, amirol ne szivarogtattak volna ki akarmilyen eredmenyt.. masreszrol azt sem tudom, hogy mi ertelme is lenne annak, ha tenyleg egyszerre jonne ki az osszes eredmeny (ami felulmul minden eddigit).. a kocsi katsznija is lehet veditoan gyonyoru, aztan meg lehet, hogy motor nincs is benne
oke, hogy meg nincs vege szeptermber 10. napjanak, de en szkeptikus vagyok..mod: ha a magnus-corus-rol vannak ertekelheto kepek, akkor nehogy mar egy "egyszeru" videokartyarol ne szivarogjon ki semmi.. vagy ez nagyobb durranas, mint az amd hatmagos procija?
#6389: te hallucinalsz csak.. vegyel inkabb gtx 295-ot.. az legalabb mar elerheto
-
westlake
félisten
en 5870 x2-es kepeket es eredmenyket szeretnek mar latni (nagyon,de nagyon)
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
mintha nehany ember hianyolta volna az nvidia "valaszat"
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
válasz
Dark KillerX #2440 üzenetére
aprilisi trefa
..check back tomorrow -
westlake
félisten
válasz
Bluegene #2412 üzenetére
neked az az egyetlen vesszoparipad, hogy a sporolasosdiba kapszkodsz, amit en egyszer megemlitettem.. miert nem inkabb a tenyrol beszelsz, hogy a vorosok nem tudnak normalis fogyasztasu kartyat csinalni? ezek is tenyek, mint ahogy az, hogy szerinted nem tetel az x mennyisegu forint evente.. ne beszeljunk a sporolasrol, meg a penzrol.. beszeljunk a tervezesbeli hatranyrol..
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
válasz
VaniliásRönk #2380 üzenetére
meg a 4870 x2 homerseklete sem ment 95 fok fole..
egyre inkabb az a velemenyem, hogy igenis szukseg van egy komoly fogyasztasmeresre is a benchmarkok melle -
westlake
félisten
ATI releases 392-page documentation on R700
jo olvasgatast! -
westlake
félisten
valaki a ph-n elegge beletenyerelt a multkor, amikor megkerdezte, hogy az nv miert nem vasarolja fel a via-t
-
westlake
félisten
lehet, hogy az anand-ot meg tudtak fenyiteni, de en ezt azert nem tettem szova, mert azt vettem alapul, hogy egy site nem fugg egy gyartotol
gondolom te is tudod, hogy egy gyarto mivel tud csak "fenyegetni"..
erdekes amit mondasz, mert nem egyszer kerultek ki a ph-ra is olyan infok, amik hivatalosan meg nem kerulhettek volna ki
(tobbek kozott en is tobbszor kozoltem ilyen infokat)
#2248: ez egy eleg erdekes "hozzaallas" az amd reszerol.. magyarul azert nem tokeletesiti a powerplayt (tok midegy hogy fogalmazom meg az alacsonyabb fogyasztara torekvest), hogy nagyobb haszna legyen.. tehat kit erdekel, hogy a kartya tobbet eszik az elfogadhatonal, csak keressunk tobbet.. na, most johetnenek az nv fanok, hogy kicsit koszoruljek a torkukat az amd-n
-
westlake
félisten
ezt nem gondolhatod komolyan
megis mond mar egyetlen egy olyan dolgot, amivel az amd meg tudna "fenyegetni" az oldalakat (a kikerult infok nem hivatalos site-os infok voltak, hanem forumokban tettek kozze forumozok)
a prohardveren azert nem teszik kozze aprilis 2-aig (vagy 6-aig), mert koti a kezuket az alairt nda (a tesztkartyakat valoszinuleg az amd-tol kaptak).. ha kitennek, akkor megsertnek a szerzodest.. ellenben en (vagy akarki mas forumozo) siman kitehetne egy full bemutato, mivel az o kezet nem koti semmi.. -
westlake
félisten
válasz
Bluegene #2199 üzenetére
rossz a felfogas.. nem tartom magam se takarekosnak, se "ovjuk a foldunket" aktivistanak, de azert azt megertem, hogy ahol tudunk ott sporonunk kellene.. azt sem erdemes firtatni, hogy elhanyagolhato, mivel akik igy gondolkodik, azt a tobbi elhanyagolhato sem erdekli, es mint tudjuk, a sok kicsibol lesz a nagy..
a masik dolog meg az, hogy egy gyarto ne "epitsen" mar erre az elhanyagolhato temara.. ha kiszmolnank az osszes szoban forgo powerplay-es kartya feleslegesen elfutott enrgiajat, akkor igenacsak meglepodnenk.. igenis tartsak szemelott, hogy az energiakkal sporolni kell.. ha meg tudtak tenni masok, hogy tervezzenek egy hatekony sporolo profilt, akkor igenis ok is meg tudjak (tudnak) tenni..
#2201: na varjal.. szerintem te felreerted azt, amirol beszelunk.. tapvasarlasnal azt kell fegyelembe venni, hogy egy eszkoz (vagyis az osszes eszkoz) mennyit fogyaszthat maximum.. a maximum fogyasztas egy videokartyanal ugye 3d performance profilban johet elo.. ezzel a profillal mi most nem foglalkoztunk, mert nem ezzel van a baj.. mi arrol diskuralunk, hogy nyugami allapotban (idle, vagy 2d powersave) nem annyit fogyaszt, amennyi indokolt lenne.. ez a kerdes nem befolyasolja a maximalis fogyasztas -
westlake
félisten
a hardverek megjelenesi datuma alatalaban world wide.. ez azert is fontos, mert ekkor hullik le a termekrol az nda, magyarul azutan a datum utan mar lehet a kartyarol eredmenyeket kozzetnni (hivatalosan!).. eleg hulyen nezne ki, hogy az nda meg tart, de valahol meg mar egy hettel elobb aruljak a boltok polcain.. ettol fuggetlenul persze ilyen is van.. en is 4 nappal a hivatalos megjelenes elott vettem a gtx 295-ot, raadasul magyarorszagon.. (meg amerikaban sem lehetett hozzajutni).. szeritnem teljesen jo ez a vilagszintu megjelenes, es azzal is egyet ertek, hogy a szakmai topik nyitasat ehhez igazitjuk/igazitjak..
#2166: vegre csak tudatosul az emberekben
-
westlake
félisten
3d-s alkalmazas utan nem felejt el atvaltani.. nem is ezzel van a problema, nem is probaltam erre utalni.. azt mondom mar jo ideje, hogy amig nem futtatnak a kartyan 3d-s alkalmazast, addig nem kerul a kartya valodi 2d powersave modba.. egyebkent a hsz-ed elso mondatat nem tudom nem ertem.. vagyis most mar ertem, de szerintem hulyeseg (mar bocs).. igen, lehet hogy olyan, mintha jatszottal volna, de megsem tetted
mod: tudtam ertelmezni, nem pedig egyetertek vele -
westlake
félisten
latom meg mindig nem erted (vagy nem olvastad a 4870 x2-es okfejtesemet).. ezzel a meressel eppen hogy nem a legmagasabb idle fogyasztast kapod meg (persze csak abban az esetben, ha itt is olyan a powerplay, mint az elodoknel).. eppen hogy ugy kellene tesztelni az idle fogyasztast, hogy elotte nem futott semmilyen 3d-s alkalmazas! a 4870 x2 masodik magja ilyenkor 3d performance mhz-et, es feszultseget kapot.. csak az elso mag volt 2d performance modban.. nem veletlenul mondom, hogy ez lenne a realisabb (es valosabb) meres.. en nem egyszer csak azert kapcsolom be a gepet, hogy elolvassam a leveleimet, vagy internetezzek.. esetleg, hogy "otthagyjam" a gepemet letolteni nehany warezt.. az meg nem 2 ora..
#2143: en is korulbelul ugyanezt leirtam mar korabban.. a 4890 a 4870 rev2-es, tuningolt valtozata lehet.. nem egy valoban uj kartya, hanem csak egy javitott kiadas.. de nekem se legyen igazam..ha hozzajutok egy 4890-hez, es egy 4870-hez, akkor en csak pontosan haromfele tesztet fogok elvegezni, ami mindent elarul majd az uj kartyarol.. el nem arulom, mert meg a vegen "lenyuljak"
-
westlake
félisten
magyarazd mar el, hogy miert.. szerinted kozelebb all a valosaghoz az, hogy ha peldaul internetezes celjabol kapcsolod be a gepet, akkor elotte a biztonsag kedveert futtass egy kis 3d-s alkalmazast, mint az, mikor egybol bekapcsolas utan lehet hasznalni a gepet nem 3d-s alkalmazasokra a gepet? ugye most csak viccelsz
elkepzelem a felhasznalok arcat, amikor kiderul, hogy egy hibasan megtervezett powerplay miatt 1 evnyi gepezes utan kb. 30%-al fizettek magasabb villanyszamlat, mint az indokolt lett volna.. -
westlake
félisten
amcsiban gigabyte 4890 299$, es elmeletileg 15 darab van nekik raktaron.. mar veheto
#2127: nem tudom megerteni, hogy miert ugy merik az idle fogyasztast, hogy futtatnak egy 3d-s alkalmazast, aztan kilepve abbol esetleg egy olyan eremenyt kapnak, ami egy esetleges friss inditan utan a duplaja -
westlake
félisten
ugy tudom, hogy amikor aktivalasra kerul az uj sebesseg, akkor egy par masodpercre felkapcsol a kartya 3d performance profilba.. ez a kep megint csak azt bizoynitja, hogy 1050 mhz-en nem fagyott meg azonnal a kartya.. egyebkent ez az eredmeny (ha igazi), akkor nagyon biztato!
mod: az 1200 mhz maximalis ertekbol pedig az szurheto le, hogy ez a kartya vagy gyari tuningolt, vagy mar kezelik a bios editorok a 4890-ek bios-at.. -
westlake
félisten
HD 4890 tested at 1000/1125 MHz
szep eredmeny, de nagy kerdes, hogy ez nem csak annak tudhato-e be, hogy ez valami teszteloi peldany (valoszinuleg nem csak procibol van ilyen)..
ha a boltok polcaira kitett peldanyok nagy resze igy tuningolhato, akkor jo ar/ertek aranyu kartya lehet belole..#2023: a 2.0-as pci-e csatin keresztul nem maximum 150 watt "eresztheto" at? en ugy tudom, hogy de..
-
-
westlake
félisten
ASUS Preparing High-End Non-Reference HD 4890 Accelerator
mod: qimonda memoriakkal szerelve..
mod2: nagy eladasokra szamit az asus, ha masik nyakot terveztek... -
westlake
félisten
most mar azt kell hogy mondjam, jonehany itteni forumozo meg netkapcsolatot sem erdemelne.. sajnalom, hogy egyaltalan irni megtanitottak oket
abu: te meg ahelyett, hogy ilyen jol szorakozol, inkabb rendet tehetnel.. vagy legalabb szolj egy moderatornak, akinek ez lenne a dolga.. -
westlake
félisten
válasz
tzsolesz #1945 üzenetére
bocs, de nalam ez mar reg tullepett a humor kategoriajan.. nalam a vicces, es a nevetseges nem ugyanaz.. ha nektek ez vicces (nekem nevetseges), akkor csinaljatok nyugodtan.. elvegre miert elunk, ha nem azert, hogy jol erezzuk magunkat?
hogy on is legyek:
HD4890 with Launch-Driver -
westlake
félisten
-
westlake
félisten
valasz erre:
a kartya felepiteset, es sebesseget (felhivatalos tesztek alapjan) figyelembe veve a 4890 igenis a 4780 rev2-es, tuningolt valtozata.. lehet, hogy a mhz-eken kivul atallitanak meg mas dolgokat is, de ez attol meg nem egy uj kartya..
mod: ja, meg olyan hutot tesznek ra, ami kicsit at van tervezve az elodjehez kepest.. -
westlake
félisten
válasz
attiLANte #1926 üzenetére
miert ne? vagy te olya nagy kulonbsegeket velsz felfedezni a 4870 es a 4890 kozott? elmitettem, hogy en egy csoppet sem lepodnek meg, ha ket kartya azonos sebessegen azonos eredmenyeket kapna a benchmarkokban..
..de tegyuk fel, hogy mondjuk gyorsabb 10%-al... es akkor mi van? hol eri meg azt a 70$ tobbletet ez a kulonbseg? (egy sapphire 4870 180$-ert megveheto) -
westlake
félisten
nekem az a velemenyem, hogy ez az egesz uj vga dolog (ati, nvidia), egy nagyra fujt lufi.. kivetel lehet ez alol a 4890 x2 (ha lesz)..
-
westlake
félisten
válasz
westlake #1907 üzenetére
nem lepodnek meg, ha ati a 4890 (es az esetleges 4890 x2) hivatalos megjelentetese utan nem sokkal bejelentene, hogy nem gyartja tovabb a 4870-es szeriat.. igazabol nem is kellene bejelntenie, csak egyszeruen levenne az arlistairol, es utana mar csak a 4890-es szeriat vehetnek a gyartok..
-
westlake
félisten
nehany dolgot azert megjegyeznek:
1. 2009 marcius 21-en miert 9.2-es, es valami beta driverrel tesztel?
2. ha ket kartyat hasonlit ossze, akkor miert kel kulonboz driverrel teszi azt?
szamomra ez a teszt nem er sokat..en inkabb arra lennek kivancsi, hogy a 4890-et egy olyan 4870-el hasonlitanak ossze, ami a 4890 szintjere van tuningolva.. ha esetleg nem lenne kulonbseg, akkor mi ertelme volt az egesznek? inkabb adtak volna ki gyarilag tuningolt 4870-eket (ati reszrol)
mod: osszehasonlitva egy 4870-et es egy 4890-et, tervezes szempontjabol alig van nehany apro kulonbseg.. szerintem a 4890 inkabb egy 4870 rev2-es, tuningolt valtozata..
-
westlake
félisten
vegulis, ha azt nezzuk, hogy a ket magos (4870 x2, gtx 295) kartyakon van ketto darab tapcsatlakozo, akkor tenyleg tulzasnak tunik.. szazalekban kifejezve mennyivel lehet kevesebb a fogyasztasa egy 4870-nek, mint egy 4870 x2-nek? szerintem biztos, hogy tobb, mint 40..
ilyenkor fog jol jonni a preparalt pci-e toldo + pci-e tapcsati paros, meg a multimeter.. -
westlake
félisten
hurraa, hurraaa.. most mi lesz velem.. te jo isten
nem is tudom, hogy fogom majd alomra hajtani a fejem ekkora lelki tores utan.. meg szerencse, hogy ezt a 15 eves ertelmi szintet mar sikerult kinonom..
apropo: attol meg, hogy egy femlemez, meg egy cf csatlakozo osszekoti a kartyat, meg nem egy kartya.. hany darab pci-e csatlakozoja van? ketto? akkor nincs mirol beszelnunk.. vagy akkor a gtx 295 csak egy fel kartya?
koltoi kerdesek voltak, kerlek ne valaszolj rajuk..
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest