Aktív témák
-
divrapier
tag
válasz
Ricco_hun #8197 üzenetére
eddig 22ről volt szó.
nehogy 23 legyen...
azt mondták 10-én olyat látok hogy nem hiszek a szememnek. bazz igazuk lett, mert a pofám majd leesett, amikor ezzel az eyefinityvel jöttek és ennyi. azután 22-ig van nda elvileg, és még semmi. Pedig az év legjobb része szokott lenni az iskolakezdés utáni hardveráradat. az nV válaszlépéséről nem is beszélekremélem mielőtt nyugdíjba megyek megjön.
-
leviske
veterán
válasz
Ricco_hun #8133 üzenetére
Értem mire gondolsz, ugyan ezen a véleményen vagyok én is, de azzal, hogy rágjuk a témát, nem érünk el semmit.
Ennyi lesz az áruk, kész. Valószínűleg többet tudnak nálunk... Onnantól, hogy az nVIDIA megint elkezdte nyomni a sódert arról, hogy a "DX11 felesleges", várható, hogy vagy csak nagyon sokára, vagy egyáltalán nem lesz alá megoldásuk. A DX10.1-ről tett hasonló kijelentésük után lassan két év telt el, mire megjelent egy DX10.1-es GPU-juk. És abból is csak egy alsó-középkategóriás vitéz.
Ebből fakadóan valószínűleg a HD5000-esek nagyrészt a Larrabee-vel és a DX10.1-es GeForce 300-asokkal fognak kűzdeni.
Még akkor talán szerencsésnek is mondhatjuk magunkat árazás szempontjából, ha az nVIDIA még utolsó nyögésnek kiad egy GT200 erejű, RV790 méretű, DX10.1-es GPU-t és azzal elkezdi kicsit bökdösni az AMD-t.
Bár megjegyzem, hogy nem feltétlen csak a monopolo helyzet szülhette ezt az árazást. Ha ránézünk a RV770/RV790 körüli káoszra és átgondoljuk, hogy vajon miért adták ki most a HD4860-ast, levonható a következtetés, hogy a válság rátette a bélyegét az eladási mutatókra és ki kell szórni a maradékot, normális haszonkulcs mellett.
(#8143) Balika911: Már persze annak, aki fog aludni...
(#8132) Med1on: Szimplán Bullet-ként jobban ütne.
(#8134) Abu85: Jah? Így márlétom némi értelmét én is...
-
törölt tag
válasz
"Hátradől, várja a zsét (bár nem úgy van, hogy jobban megéri az olcsóbból többet eladni, mint a drágábból kevesebbet?)"
A legjobban az éri meg, ha a drágábból adnak el többet.
Nem tudom, mennyire árérzékeny a piac, de ha jól emlékszem, Abu írta azt írta pár hónapja, hogy a $250 körüli kategória megy a legjobban. Ebből kiindulva nem csinálnak hülyeséget ezzel az árazással.
A 4-es széria sem fog máról holnapra eltűnni, akinek olcsó kártya kell, vehet belőlük, aztán idővel őket is kiváltják majd az 5-ös szériások.
-
Picco
addikt
válasz
azt ertsd meg h a kezdeti hype-nal lehet beszedni a fejlesztes koltseget. ha ugy folytatna ahogy a 48xx szeriaval tette lehet par szeria utan lehuzhatna a rolot...(habar az indulo arak ott sem voltak olyan alacsonyak szerintem)
mellesleg par eve meg(amikor a forint is erosebb volt) 120k volt a csucskategoria indulo ara...vagy erre csak en emlekszem?
vegyel egy 4870-et, tuningold meg kicsit es jo lesz az meg egy ideig, hameg mindig a legujabb es legjobb kell akkor fizess, szerintem ennyi. ez nem jotekonysag.
Balika: A 4-es széria sem fog máról holnapra eltűnni, akinek olcsó kártya kell, vehet belőlük, aztán idővel őket is kiváltják majd az 5-ös szériások.
vagy a 4xxx tulajok vehetnek melle egy masikat, mivel a crossfire skalazodasa nem olyan rossz. en ezt az opciot is elgondolkodtatonak tartanam.
-
zuchy
őstag
válasz
Ahhoz, hogy jelentősebben olcsóbb legyen, jót kell alakítania az Nv-nek.
Amíg nincsen érdemi konkurencia úgy áraz, ahogy akar, lásd i7.
A HD4000-es árazásának miértje is le lett már írva, jelentősen növelni kellett a részesedést.
Mivel az Nv nagy valószínűséggel más irányba tart, így előbb utóbb nőni fog a részesedés, árcsökkentés nélkül is. -
leviske
veterán
válasz
Ricco_hun #8127 üzenetére
Akár meddig rágjuk a témát, a Radeonok kezdőára akkor sem fog lejjebb menni... Érdemes inkább most egy HD4870-esbe, vagy HD4890-esbe invesztálni, miután most úgysem jönnek ebben az évben a DX11 zászló alá eget rengető nevek. Bár a Dirt2 érdekes lehet...
2010 elején pedig szerintem le fog csökkenni a kártyák ára és érdekesek lehetnek már azok számára is, akik a HD4800-asok árazását várták.
(#8126) Med1on: Bullet?
(#8128) Abu85: Nem akar valaki véletlenül egy gyártósemleges Physics megoldást fejleszteni? Csak mert gondolom itt akkor megint megy majd a kavargatás...
Leglább a Bullet még bele is van olvasztva a Steam-be, úgy ahogy a PhsyX a CUDA-ba?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Ricco_hun #8123 üzenetére
Nyilván ez is egy felfogás csak az AMD tisztában van azzal, hogy az NVIDIA nem épít hiú reményeket a PC-s GPU bizniszben. Látható, hogy nem ez a piac lesz a következő években a zöldek fő profilja.
Med1on: Nem mennek külön irányba a Havok és a Bullett is elérhető mindenkinek. Csak a PhysX lesz zárt platformhoz kötve.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Ricco_hun #8123 üzenetére
Te nem bírod ezt megemészteni.
Gondolkozz már józanul, ha nehéz is, a HD4870 is 300$-os áron indított, ehhez kell mérni az új széria indulóárát, értelmetlen a raktársöprés miatt lenyomott árakhoz viszonyítani, jó hogy nem a használt kártyák árából indulsz ki...
Az új GPU pedig nem csak nagyobb, de a TSMC sem jótékonysági intézmény, az hogy az AMD kedvezményt kap, nem azt jelenti, hogy ingyen potyognak nekik a chipek a gyártósorokról. -
válasz
Ricco_hun #8118 üzenetére
Lehet ezen rágódni, de lássuk be egy vállalat sem arról szól, hogy jótékonykodjanak az emberekkel hanem minden az üzletről szól! A HD4000 széria azért volt viszonylag jó árban mert előtte tulajdonképpen az ősrégi 9600/9700/9800 as radeonok óta a geforce-ok voltak a jobb teljesítményű kártyák. Akadtak jóféle radeonok de azért lássuk be mégiscsak a geforce volt a nyerő! Tulajdonképpen a HD4000-el tért vissza az ati, nem lehetett egyből kapzsinak lenni az árakkal. Most meg egyszerűen nincs ellenfele. És bátran árazhat magasabban úgy is szépen fogynak majd az 5000 szériás kártyái. Ugyan ez van az intelnél is, az i7-nek nincs ellenfele. Én személy szerint örülnék annak ha az nvidia kicsit összeszedné magát és az amd orra alá durrantana valami jó kis kártyát, mindjárt mennének az árak lefelé radeon oldalról ,hogy kompenzáljon. Az AMD processzorok kezdenek kicsit felélénkülni a phenom II vel, remélem ezt még további erősödés követi. Szóval lehet ezt ragozni, de amíg csak egy-egy cégnek vannak ütős termékei ellenfél híján ne várjunk felhasználóbarát árakat! Az lenne az ideális állapot ha legalább 3 hasonlóan ütős processzorgyártó és szintén 3 hasonlóan ütős vga gyártó versenyezne remek termékekkel, akkor lennének jó árak addig meg csak néha néha amikor kialakul egy kis verseny.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Ricco_hun #8118 üzenetére
A HD 4000-nél azért kényeztettek el minket, mert az NV az előző két szériában nagyon erős volt, így az AMD-nek kellett az olcsó felhasználóbarát árakat hoznia. Az egész széria arról szolt, hogy kapargatják ki a gesztenyét. Most, hogy az NV nem tud válaszolni és az árakkal sem tud az AMD után menni, meg lehet enni azt a gesztenyét, amit kikapartak. Egyszerűen minden cég ilyen, ha övék a piacvezető technika, akkor annak megkérik az árát. Alapvetően a HD 5850 és 5870 árával nincs igazán probléma az előzetes teljesítménytesztek alapján még hízelgő is a 299 és a 399 dollár. A HD 4800 széria meg nem naogyn lesz már ennél olcsóbb. Egyszerűen leváltja őket a HD 5700 család. Esetleg a HD 4860 marad még meg, amivel eladják az RV790 lapkákat.
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Ricco_hun #7719 üzenetére
Plusz DirectX 11-re hangolták a rendszert. Igazából nem is kellett változtatni sokat az R600 alapjain. Tovább pofozták, ha jól tetszik ... ennél jobb felépítést a jelenlegi grafikai igényekhez nem lehet találni. Eleve erre készítették fel az R600-at, hogy több generációt is kibírjon.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Ricco_hun #7680 üzenetére
"Úgy néz ki, hogy az AMD most feljebb tol minden kategóriát kb 20k-val."
egen, de én sem értem, hogy gondolja. Nem mert részesedés hanem mert, most talán utoljára még itt a 260/275 és egy 5770 ami lassab mint egy 4890 de drágább nála hát k*ra nem lesz versenyképes az NVvel.
DX11es cimekkel meg ne jöjjön senki, majd ha lesz jópár a piacon és persze több mint NV által "megvásárolt" game na akkor.
-
törölt tag
válasz
Ricco_hun #7684 üzenetére
4870 és 4890 memóriasávszélessége már-már feleslegesen nagy (gondolj arra hogy a 4850-esnél 20-30%-al gyorsabb a 4870, pedig a memósávszéle 2x nagyobb). 128bittel és 4-5Ghz-es memókkal az 5770 FullHD felbontásig simán lehet ~ugyanolyan gyors mint a 4890, az ára pedig akármennyi is lesz a megjelnéskor, záros határidőn belül közelíteni fog a $100-hoz.
Ja és én pl., meg még gondolom sokan mások, nem a játékok 99%-ával akarok játszani, mert már rég kijátszodtam őket (illetve azokat közülük amik érdekeltek), hanem az új, most, vagy még egyáltalán meg sem jelent játékokkal...
-
Oliverda
titán
válasz
A levegőbe beszélsz. Ráadásul szerintem hülyeségeket.
A 4890-en ugyebár 975MHz-en üzemelő GDDR5 chipek vannak és 850MHz-en megy a GPU. Az 5770-re simán pakolhatnak 1200MHz-es chipeket is, és szerintem a GPU órajele is ott lehet legalább 850MHz magasságában. Gyakorlatilag a GPU az az 5870-en megtalálható verziónak az "egymagos" kiadás lesz ami egyben azt jelenti hogy a mem sávszélesség igénye is alacsonyabb lehet. Ergo én azt mondom hogy az 5770 simán hozhatja majd az 5870 teljesítményének 65-70%-át. A várható $199-os ár is ilyen teljesítményt sugall.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Már négy címet lepleztek le (jön több is), de nem is ez a lényeg. A HD 5850 ellenfele a GTX 285. Utóbbi lassabb nála és az NV-t elnézve árcsökkentés nem lesz. Bár én jelenleg azon a véleményen vagyok, hogy mind a két gyártó más ligát hozott létre. A PhysX-es játékokhoz GeForce kell, míg a DX10.1-11-esekhez Radeon. Tulajdonképpen csak formálisan versenyeznek egy piacon, gyakorlatilag már nem ellenfelek. A többi játékban persze összemérhetőek, de igazából érdemes úgy választani, hogy PhysX vagy DX10.1-11.
-
zack
nagyúr
válasz
Nagy a hype az Evergreen körül, ami érthető is. De! A DX11 kártyák létjogosultsága 1-1,5 év múlva fog eljönni, addig teljesen feleslegesek. A válság is lassítani fogja az átállást, az nV is, szóval 2-3 nagyobb címen kívül nem hinném hogy sokat várhatunk a DX11-től 2010-ben.
Lehet én is eladom az egyik 4890-et, és veszek egy X360-at meg egy LCD tv-t és így fogom átvészelni ezt a bizonytalan PC-s időszakot...aztán ha úgy látom hogy jó irányba mennek a dolgok, megveszem majd az éppen aktuális csúcs kártyát. Elég sokat fogok spórolni így számításaim szerint.
Persze ez egyelőre csak terv...
-
Oliverda
titán
válasz
"Mert ez a HD5770 drágábban kínál majd kisebb teljesítményt."
Esetleg elmondhatnád hogy pontosan mit fog majd tudni az 5770. Pontosan mennyivel lesz lassabb mint a 4890? Arról nem is beszélve hogy még az árakról sem tudni semmi biztosat. Csak pletyka az egész.
Amúgy ez a 128 bites nyavalygás már évek óta rendszeresen előjön. Jaajaajaajjjj 128bit....rossz csúnya fujjj... mintha kizárólag csak ez számítana.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Ha figyelembe veszed, hogy nincs konkurencia, akkor ez még barátságos árazásnak is felfogható. Emlékezz vissza a GeForce 8800-ra, hogy mennyit kértek érte. Mégis vette a nép. A 8600-at megvárták, aztán látták, hogy az gyengus, és inkább mentek a felsőbb rétegbe. Az AMD kihozza a DX11-es játékokat combos gépigénnyel és hawaii lesz nekik.
Az AMD kikaparta magának a HD 4000-rel a gesztenyét, most szeretnék megenni. Üzleti oldalról még mindig cégnek tekinthetők, szóval ez van. Aki tényleg NV fan, az várja a "GT300"-at (ki tudja meddig), vagy vesz GTX 285-öt, ami a DX11-es játékokban harmad olyan gyors lesz, mint a HD 5850.
-
Med1on
aktív tag
válasz
Ricco_hun #7644 üzenetére
A Juniper méretét ~180mm2-re saccolták ez megtoldva egy 128bites memóriabusszal garantálja az egészen alacsony előálíltási költségeket (a chip kihozatalát jó lenne tudni de tételezzük fel, hogy a TSMC nyár eleje óta ténylegesen javított ezen a téren).
Esélyes egy DX11-es játék megjelenése már októberben (Battleforge) illetve novemberben a Stalker új része szal gondolom "első körben" megpróbálják meglovagolni a Windows 7 és a DX11 által keltett "hisztériát". A lehetőség az árcsökkentésre ott lesz a kezükben tehát bármikor beavatkozhatnak ha nem megfelelőek az eladások.Ha a vásárlók a HD 4870, 4890 5770 között vacilálnak addig nem lesz nagy gondja az AMD-nek. Nekik az elsődleges az, hogy a Geforce mint alternatíva fel se merüljön.
-
janos666
nagyúr
válasz
Ricco_hun #7647 üzenetére
Kis felbontásban, Medium textúrarészletességgel, visszafogott szűréssel elég lehet, márpedig ezeket nem UHD+ felbontásokra, és UltraVeryHigh-ra szánják.
Persze az lehet, hogy a CPU limit kikerülésére FullHD-ben és AA-val fogják tesztelni, aztán csak azt látjuk, hogy hejj'de elhasal a részletességtől, biza'aszázhuszonnyóc-bit, csak épp soha nem is erre szánták, és ott, ahova készült, oda viszont lehet optimális.
És el sem hiszem, hogy én ezt mondtam.(#7650) nkmedve - Erre jó példa, hogy a 2Gb-oson 6+8, az 1Gb-oson 6+6 pines tápcsati van.
-
Med1on
aktív tag
válasz
Ricco_hun #7635 üzenetére
A kiszivárgott infok alapján erre lehet következtetni:
Nagyjából a cucc egy 40nm-re ültetett DX11-el felszerelt "olcsósított HD 4890 lesz".
Tehát 800Sp, 40Tex, 16Rop 128bit Gddr5. A teljesítménye is a fönt említett modell körül lesz, szerintem majd a HD 4870-4890 közé ékelődik be.
1 tápcsatit láttam rajta tehát a fogyasztára nem igen lesz panasz.
-
Bluegene
addikt
válasz
Ricco_hun #7427 üzenetére
tudtam, hogy nekem is a fajintos dzsíforszot kellett volna vennem, mert ez az ATi egy fos" hát szerintem ez a tévhit folyamatosan gyengül, egyre jobb az Ati imidzse is,még aki nem ért hozzá azoknál is
persze éviekig Geforce 6000, 7000, 8000, 9000 széria, sőt végülis a GTX 280/260 is gyorsabb volt az Atinál vagy jobb tehát van alapja+ a TWIMTPB program
ráadásul tényleg voltak régebben driverbugok, legalábbis az se alaptalan
szal ez egy berögződés, ami lassan hal ki
-
Bluegene
addikt
válasz
Ricco_hun #7390 üzenetére
Aha és a videókártya küldi el az adatokat a szervernek?
Lényegtelen a technikai háttere, lényegtelen, hogy az emberi szem mire képes, lényegtelen, hogy a monitor milyen korlátokat szab, az egyszerűen tény, hogy sok (általában online) játékban előnyre tesz szert az, akinek több fps-e van. Ennyi, pont. ezt mondom én is, de nemazért játszik jobban mert több képkockát látannyira kiváncsi lennék ha leültetnék pár nagyhangú gémert pár gép elé, egyikbe fix 300-at másikba fix 80 fpst állítunk be, legyen 120 hertzes monitor(tehát 120 vs 80 fps)
mondják már meg melyiken látnak/"éreznek" több képkockát, sztem nem találnák el(persze többször elismételnénk a tesztet), tuti nem tudnák, mert az emberi látszervek korlátozva vannak, ahogy 3 km-ről se szúrja ki senki a pockot, de egy vándorsólyom pl képes rá, az emberi szervezetnek korlátjai vannak, mythbusters
de hagyjuk mert nagyon OFF
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Ricco_hun #7076 üzenetére
Azt áruld már el, hol tett arról ígéretet az AMD, hogy 100$-ért fogja árulni az előző generáció csúcskártyájának teljesítményét az új középben?
A HD4670 sem volt gyorsabb a HD3870-nél, sok esetben a HD3850-től is kikapott.
Nem értem ezt a hisztit amit minden topikban előadsz, mint valami óvodás.#7080: Majd ha tényleg 200$ lesz a HD5670, akkor lehet sírni, de azzal még ráérsz.
-
-
jozsi
tag
válasz
Ricco_hun #7071 üzenetére
Nem mondtam én egy szóval sem, h Nvs vagy, az meg, hogy kinek mi a szájíze... Hát sajnos azt a kutya se nézi, én is szeretnék 30-ér 5850-et venni, de sajnos 60 alatt tuti nem lehet majd hozzájutni (sőt), viszont cserébe jó kis karit kapunk. Bár egyenlőre a tesztek alapján nem látom azt, hogy az 5850 verné a 295 GTX-et (mintha Abu említette volna egy régebbi komentjében)...
-
Med1on
aktív tag
válasz
Ricco_hun #7066 üzenetére
Várjuk már meg amíg ez a szerencsétlen HD 5870 megérkezik a boltokba...
Aláírom, hogy elsőre nem tűnik kevésnek ez az ár de most már nagyon úgytűnik, hogy "mutat is vmit talajon" a cucc.Mire gondolsz extrém szituációk alatt? 1920 esetleg 2560-as felbontást illetve 8x AA-t? Ezek a kártyák ide valók ezekre az extrém szituációkra. Logikus, aki kiad ennyi pénzt ezekre elvárja, hogy nagyon magas felbontásban képjavítással is megfelelő sebességet kapjon.
Szerintem -
-
Bluegene
addikt
válasz
Ricco_hun #6724 üzenetére
miért is? a mostani gépem mindent visz az 19-es 1280as monitoromon, mindent ultra high-on
akkó minek/hova fejlesszek? majd akkor fejlesztek ha szükséges, addig míg jó, addig várok
sőt akkor már megvárom az AMD bulldozert és átugrom a mostani kártya szériát, hisz az előző is tök jóo még
Keldor: én is minőségben játszok: most a fear2 és a CoJ BiB, 100 körüli FPS-sel, akkó hova fejlesszek, elhiszem hogy egy 5870 kétszer olyan gyors egy 4850től, és? 2560-as felbontásban ki is jön a különbség, de ha egy 1650-es monitorral nyomod a különbség csökken 40%-ra, megér ez 90K-t? sőt 1440-es/1280-on lehet annyi sincs hisz nincs kihajtva
-
-
csatahajós
senior tag
válasz
Ricco_hun #6126 üzenetére
190W-tal mi a baj? Ez egy csúcsérték amit kb Furmark alatt ér el a kártya, gondolom nem azt nézegeted o-24ben
Inkább örüljünk az idle 20-30W-nak, na az gyönyörű.
Ezek pedig kezdő árak, nyílván mivel nincs igazán konkurencia ezért megkérhetik az árát. Melelsleg a 4890 199$ és az az idáigi infók alapján az 5870 hozza a 4890CF-t, tehát reális az ára. Persze én is örülnék, ha olcsóbb lenne de szerintem az Ati szemszögéből teljesen érthető az ár és ugye feltételezem nem a mi pénztárcánkra méreteznek, hanem az amcsi-nyugat eu. piacra...
-
Oliverda
titán
válasz
Ricco_hun #6132 üzenetére
Még mindig olcsóbb lesz a HD5850 mint a GTX 285. A DX9 teljesítményről pedig egyelőre még semmilyen biztos info nincs úgyhogy addig szerintem kár találgatni.
$299 pedig csak itt hungaryban tünik soknak. Mondjuk USA-ból meg lehet rendelni átszámítva 60K-ért ami azért annyira nem horror szvsz.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Ricco_hun #5384 üzenetére
Sztem nem az AMD szalad előre,hanem az Nv nem halad a korral,mert már megvan az új API(Dx11),van hozzá oprendszer(WIN7),csak hát van aki ennek elterjedését minden áron hátráltatni akarja,mert tudja,hogy a teljesítménye az új rendszeren szinte 0.Képzeljük el,hogyan teljesítene,mondjuk egy GTX285-ös Geforce egy natív Dx11-es játék alatt,mert már Dx10.1-ben is siralmasan mentek ugye(pl Stormrise vagy Hawk) ahol kb. egy 4830-as teljesítményét hozták Dx10-ben.
-
sniper elite
senior tag
válasz
Ricco_hun #5253 üzenetére
Na akkor mondj már nekem 3 játékot ami kihasznál 100%-osan mondjuk 3 darab 4870x2 vga kártyát, ne idegesítsetek már! 2-t se nagyon tudok kihajtani a mostani 975-tel, nem hogy 3mat, most minek jó az? Hogy kapja az áramot és a gépben van? Áhh mindegy, nem húzom fel magamat inkább!
-
DemonDani
addikt
válasz
Ricco_hun #5204 üzenetére
Most minek szórakozzak vele? Ugyan már ide elég ez is... még a photoshopot se inditottam el hozzá sima Paint-job. nem direkt szart akarnék be is vennék...
Szánalom ez a képnézegetés... Meg szánalom ha az ati ténlyeg 32centis 1gpus kártyát akar gyártani. VICC ami itt megyA 4870X2 27cm... Elgondolkodtató, de itt sok mindenkit egyáltalán nem gondolkodtat el.
-
-
Bluegene
addikt
válasz
Ricco_hun #2280 üzenetére
Mikor lesz kompromisszumos a játék egy HD4850-nel? Főleg 1280-ban. Én a kis HD4670-em mellett most fogok 1680-ra váltani eljön az ideje annak is, bár nekem tökéletesen elég ez a felbontás, némi AA-val nincs rece(pláne crt-n, legalábbis engem cseppet sem zavar), szerintem ha az 58xx október körül jelenik meg akkor a 68xx mondjuk 2010-2011 telén(bár ha nem lesz nvidia lehet csak átnevezgetnek majd, vagy csak csíkszélességet csökkentenek
), szal 1280-ba időtálló lesz a 4850
mondjuk a stormrise pl nem hasít annyira a 4850nel 1280ba sem(crysis és gta4el egyetemben, igaz elfut), szal sztem egyre többször lesz kevés, azért vagyok szkeptikus h meg tudom-e tartani hosszú ideig, bár talán lemondok 1-2 játékról akkor meg lehet tartani
(úgyis annyi játék van, néhány ami gagyin fut kihagyom úgysincs időm mindent végigtolni)
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest