Aktív témák
-
Med1on
aktív tag
válasz
robotjatek #7780 üzenetére
Reméljük nem soknak. Passz ez jó kérdés.
leviske
Én meztelen nénis matrickákkal szó szerint XXX Edition kártyákat hoznék forgalomba.
A Powercolor játékában majd meg is tervezem a kártyát... -
TTomax
félisten
válasz
robotjatek #7123 üzenetére
Ha jól látom akkor 4G RAM-al toltad végig 32bites oprendszeren,azt a játékot aminek natív 64 bites támogatása van?Mert ugye amikor még én toltam akkor 64bites WIN7 nem volt... de Vista igen... hát csak gratulálni tudok,és ha az első mondatom nem mondott semmit akkor akkor ehhez én nem tudok mit hozzáfűzni
... a pontok minden esetre ott voltak,talán már nincsenek...
(#7130) rocket
Igen ezt én is igy hallottam,csak elbizonytalanított amikor az egyik fórumtárs DX10.1-es assasin tesztjének kinagyított képein is megláttam a pontokat...mindegy... rég volt igaz se volt... -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
robotjatek #7123 üzenetére
Erről beszélt az AMD régebben. A driverek összeakadnak az egyes tuning programokkal, vagy a korábban törölt más gyártói driverekkel. Gyakorlatilag csak a Win reinstall segít.
Valszeg nálad azért nincs ilyen probléma, mert nem használtál olyan programot amit nem támogat a Catalyst. Gondolom engem is ezért kerülnek el ezek a gondok. -
TTomax
félisten
válasz
robotjatek #7107 üzenetére
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
robotjatek #6261 üzenetére
Te jó ég hogy felpörgött a topik!
nah, ja, alig bírom sokszor lekérni ezt az oldalt, mert egyszerre 15-en kérik le, nekem be sem jön. Az előbb elszámoltam 10-ig, és 26-an kérték le.
(#6264) emmm Ne igyon, aki nem bírja.
-
válasz
robotjatek #5076 üzenetére
túlzottan aggódni azért nem érdemes - olyan mértékű hatásra gondoljatok, mint amikor valaki egy 2.66-os vagy 3.00-s E2160-nal hajt egy 4850-et.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest