- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
sniper elite
senior tag
Persze játékoknál fontos a vga nem vantage pontoknál! Amúgy 5870 sláger kártya lesz minden bizonnyal, ahogy hallom 5870x2 150k alatt nem nagyon lesz, én is inkább arra megyek hogy olyan kártya legyen a gépemben amit ki is tudok használni, arra meg bőven elég 2 vagy maximum 3 5870! Nincs értelme sokat beleölni, mert jönnek ki majd a frissített kártyák úgyis, meg a következő sorozat lehet már a nyáron!
-
Nem van igazad. A Vantage egy elég jól megírt szoftverdarabka, mind CPU, mind GPU fronton képes több maggal hatékonyan elszórakozni. Az OK, hogy ne hasonlítsuk a GTX285-höz (ld. nVidia-bias), de szerintem a 4870X2-vel való összevetés igencsak releváns (és amúgy kb. ugyanannyi a P-score-juk).
-
TTomax
félisten
Én akkor sem osztom azt a véleményt,hogy akkor már le se huttasunk egy tesztprogramot,söt annak eredményére sem érdemes "házon belül" adni.Nem kell fanyalogni,ha 10.1-es tropics teszt eremény lenne befirkálva akkor meg se szólaltál volna.
Az meg hogy a szüröket mennyire birja /vagy nem az majd más tesztekböl derül ki,az biztos jobban ha ráadjuk akkor nem fog jobban menni... -
keIdor
titán
Nekem bőven elég 60 év is, mikor a szovjetek azt ígérték, hogyha nem lépünk be a háborúba és nem üzenünk nekik hadat, akkor visszakapjuk a Trianon előtti Magyar területeket.
Vagy Romániával együtt mi is a németek ellen fordulunk, amikor az oroszok már Debrecennél jártak. Tudnék még, de nem akarok, ez nem az a topic.
Elkúrtuk, de nem ma, hanem már tegnap... úgyhogy birkázok. Tudnám mi olyan nagy szám abban az 1000 évben, ennyi már a magyar büszkeség egy szám? Más itt van 1500 éve, vagy régebb óta..."Ha külföldön szeretnél boldogulni..." In progress...
-
Bluegene
addikt
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Igen ... de ettől még nem fognak gyorsan leamortizálódni. Az AMD-nél azért volt a gyors csökkenés, mert fizették az ATI hitelét. Az NV-nek nem kell fizetni semmit.
Ha folytatódik a jelenlegi gyenge felhozatal, és a rendelések a 2009Q2-höz hasonlóan, gyengék maradnak, akkor a jelenlegi viszonyok között nagyjából még 1 évet bír ki az NV változtatások nélkül. Utána már gondolkodni kell némi átszervezésen, de pánikra még ekkor sincs ok. Persze ezalatt az egy év alatt nem szabad komoly beruházásokat tervezni, mert az gyökerestül felforgatná a helyzetet. -
Dare2Live
félisten
Ha értesz hozzá dobálozzál.
Értesz? Tudod akkor sacckb mekkor az NV készpénzálománya, mennyi volt a 2008as év nyeresége/veszteség? Tudod, hogy alakult uez AMDnél? És tudod, hogy alakult uez az elmúlt 10+évben vagy legalább van vmi konkrét fogalmad pl arrol, hogy AMDnek fennállása óta hány veszteséges és, hány nyereséges negyedéve volt? hm?Mert én igen. És nem rákeresve hanem fejből.
-
nem Neked szólt specifikusan, többek írtak erre utaló dolgokat
Abu: de mit tudnak csinálni? ha képtelenek normális áron midrange chipet csinálni, akkor marad az átnevezősdi - nem mintha a GTS250 rossz kártya lenne, de osztják őket érte rendesen, ez biztos nem tesz jót a piaci résznek. és ha a GT300-as chip is ilyen monster lesz, akkor annak is nehezen lesz midrange verziója...
-
zuchy
őstag
Szerintem Nv megmarad a GPGPU-s felépítésnél, tehát monolitikus lesz iszonyatos tranzisztor mennyiség mellett. El kell dönteniük hogy mit akarnak. Vagy elmennek a CUDA irányába, vagy VGA-t gyártanak. Ha egyszerre mindkettő akkor ilyen eset jön létre, ami most van és mivel van konkurens a piacon, nem tudják az saját szájízük szerint árazni a termékeiket.
-
dangerzone
addikt
Jó, hát nem mintha sokat számítana, csak látszódjék hogy az Ati kezdte a csatát.
5 év múlva ilyenekre senki nem fog emlékezni. Kivéve ha jönnek a 'zűrlények a gamma kvadráns, delta csillaghalmazbeli s3 bolygóról, és megfenyegetnek minket, hogy ha nem beszélünk arról, milyen körülmények között jött létre a gtx 275 ,akkor elpusztítják az emberi populációt, és s3 trio vga-kkal fogják újranépesíteni a földet.
Ez mondjuk valószínű hogy előfordul, de biztos hogy nem.
-
Bluegene
addikt
jah én is többet vártam a 4890től, de arra kell gondolni h annyival lesz jobb az rv870(mert a mérnököket/erőforrásokat arra koncentrálták, nem holmi átmeneti gpu-ra)
tehát utóbbiba apait anyait beleadnak, azon törik a fejüket hogyan ehetne még jobb, míg az rv790 csak némi finomítás, nem igazi fejlesztés
és talán emiatt nem is csúszik
persze a gt300-nak is lesz ehhez szava de nem hinném h komoly ellenfél lesz(nagy lesz és drága, emiatt, még ha teljesítményben jó is lesz, bár ki tudja lehet az nvidiások megtanulták a leckét)
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest