- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
rwbag
csendes tag
Hogyan lehet más üzenetkezelőt (mondjuk a Pure Messenger-t) alapértelmezetté tenni a az X10 mini pro-n a gyári helyett? Valakinek sikerült már?
(2675-öt olvastam, de hiába vettem ki minden pipát az üzenetküldési beállításoknál, a következő üzenetnél nem kérdezett olyat tőlem, hogy mi legyen az alapértelmezett
)
-
rwbag
csendes tag
válasz
Tesztelo.hu #2499 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
-
rwbag
csendes tag
A napokban cserélem ki 2 Gb-os microSD-met egy 8 Gb-osra. Elég lementem valahova a mem. kártya tartalmát, majd egyszerűen rámásolni az új kártyára? Vagy esetleg van más teendő is ilyenkor, hogy megmaradjanak az alkalmazásaim, beállításaim?
-
rwbag
csendes tag
Megjelent a marketen egy paypal-frissítés. Hogy van az, hogy az appbrain látja, viszont a marketen mégsem találom a paypal-t, illetve nem is hagyja magát feltelepíteni az appbrain segítségével sem. Valaki tudna segíteni, hogy fel tudjam tenni a paypal alkalmazást? Esetleg egy .apk letöltőhely is jól jönne.
-
rwbag
csendes tag
És még egy kérdés: "hozzám került" egy Grand Prix Live nevű mappa. Hogyan tudnám ezt a játékot beizzítani? Hova kell másolnom, mit kell tennem vele? Ha valaki képben van esetleg a mobilos játékokkal...
-
rwbag
csendes tag
Beautiful Widgets 2.999-es verzióját feltelepítettem Astro-val, indításkor viszont "Activity not found" van. Hogyan segíthetnék ezen?
-
rwbag
csendes tag
Hogyan lehet olyan alapból, vásárláskor telefonon (xperia x10 mini pro) lévő programokat törölni, mint pl. Peggle, Creatouch, CA Gold Rush, Roller Coaster? Az uninstall programok (pl. appUninstall) ezeket, úgy tűnik, nem tudják leszedni.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- Facebook és Messenger
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- RAM topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm Bluetooth / 1 hónap garancia / zöld / szép állapot
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest