- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Aktív témák
-
Jabby
őstag
Megoldódott!
-
Jabby
őstag
Ismertek olyan alkalmazást, amely a Bluetooth file transferhez hasonlóan tud alkalmazást küldeni (apk-t), de nem bluetooth-on keresztül, hanem WiFin pl. DopBoxra?
De az is jó lenne ha az apk-t SD kártyára mentené. -
Jabby
őstag
Sziasztok!
Telómon volt egy app, amely kisebb-nagyobb sikerrel magyarítást végzett az alkalmazásokban. Ma volt egy ROM helyreállításom, s minden telepített app elveszett, ennek a proginak pedig nem jut eszembe a neve.
Tudna valaki segíteni? -
Jabby
őstag
Sziasztok!
A Link2SD alkalmazással az SD kártyára mozgattam pár alkalmazást, amelyek meg is jelentek a kártyán, egy fájl, asec kiterjesztéssel.
Régebben azt olvastam, hogy az Android rendszer a telóban tárolja az installáláskor használt apk fájlokat is.
Kérdésem az lenne, mivel, hogyan tudnám kinyerni az installáláskor használt apk-t az asec-ből? -
Jabby
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy jó és gyors filekezelőt rootolt telóra? -
Jabby
őstag
Sziasztok!
Készüléket váltok, tudtok tuti módszert amivel a Spicaból a telefonszámokat a SIM-re tudnám menteni? -
Jabby
őstag
Spicam akkuja 12-14 órát bír csak.
Egy Panteon nevű app a fogyasztás 95 százalékáért felelős.
Mi ez a Panteon? -
Jabby
őstag
Sziasztok!
Nagyon zavar, hogy Spicam nem jelzi az akku merülését.
Ti milyen alkalmazást használtok, hogy hanggal (is) jelezzen? -
Jabby
őstag
Sziasztok!
Nagyon zavar, hogy Spicam nem jelzi az akku merülését.
Ti milyen alkalmazást használtok, hogy hanggal jelezzen? -
Jabby
őstag
Sziasztok!
2.1-es Androidnál megoldható, hogy a telefonkönyvben szereplő kép híváskor teljes, vagy közel teljes képernyőn jelenjen meg a kijelzőn? -
Jabby
őstag
Sziasztok!
2.1-es Androidnál megoldható, hogy a telefonkönyvben szereplő kép híváskor teljes, vagy közel teljes képernyőn jelenjen meg a kijelzőn? -
Jabby
őstag
Olyan alkalmazást keresek ami kimondja magyarul a hívó nevét csengetés közben.
Eddig Spican a Voice Caller ID-t használtam ((TTS Service-el megtámogatva), de mióta frissítettem a készüléket Android 2.1-re azóta nem hajlandó magyarul megszólalni hiába állítom a TTS Service-ben magyarra a nyelvet -
Jabby
őstag
2.1 Androidhoz tudtok ajánlani battery státusz app-t ami pontosan jelzi az akku merültségét? Gyári csak nagyon tájékoztató jellegű.
-
Jabby
őstag
Hogy lehetne megoldani, hogy a hívásnaplóba ne csak az utolsó 500 hívás adata jelenjen meg?
-
Jabby
őstag
WireGoggles app hol érhető el?
-
Jabby
őstag
-
Jabby
őstag
válasz
vadászcsiga #678 üzenetére
Nekem még nem jelzett, pedig Szegeden lakok.
Hogy jelez? Hanggal? -
Jabby
őstag
válasz
Tesztelo.hu #675 üzenetére
Gyakorlati tapasztalatom alapján azt állapítottam meg, hogy számít a távolság.
Ferihegyen kikapcsoltam a PDA-t, másnap At Tanfba be (Szíria Irak határ), s 20-25 perc kellett minden alkalommal, hogy a pozíciómat meghatározza.
És ugyanezt tette hazaérkezéskor is.vadászcsiga
Nem tudtok olyan widgetet ami a főképernyőn mutatja az elérhető wifi hálózatokat? Vagy valamit ami azonnal odavisz a beállítások megfelelő oldalára?Ilyet én is keresnék, mert hiába van bepipálva a hálózati értesítés, hogy értesítsen ha elérhető nyitott hálózat, nekem még egyszer sem jelzett.
-
-
Jabby
őstag
Quick Settings-be kapcsold ki a BT-t, Wi-Fi-t, Mobil adatot és a GPS vevőt mikor nincs ezekre szükséged, sok energit tudsz vele megsporolni, + a mobile adattal még zseton is marad a zsebedbe ha nem mászik fel a netre mikor nem akarod.
Tedd még fel a TasKillert, ezzel le tudod állítani a már nem használt, de a memóriában még ott csücsülő alkalmazásokat (gondolom ezzel is energiát spórolsz.Varázscerkát is ott vetted ahol a tokot? Ez a cerka Spicahoz is jó
-
Jabby
őstag
válasz
vadászcsiga #576 üzenetére
Ezt tettem
-
Jabby
őstag
Olyan zenelejátszót keresek amik a mappák tartalma szerint is listába tudja rendezni a lejátszandó számokat.
-
Jabby
őstag
Hanghívásra van alternatíva?
Azt látom, hogy az Android 2.1-be már van Voice search. -
Jabby
őstag
TrekBuddy-t használja valaki? Érdemes energiát fektetni a térkép konvertálásba?
Használható alkalmazás? -
Jabby
őstag
Egy hozzáértő írna egy app-t, hogy nem fogadott hívásoknál, nem olvasott SMS-kor X percenként csippantson a telefon egyet, hasonlóan a Motokhoz?
Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest