- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
Hirdetés
Aktív témák
-
iollari
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok valami olyan programot, amivel a tárcsázó és a beszélgetés hangszínén lehet módosítani valamit? Hátha ezzel meg tudnám szüntetni a recsegést, ami kihangosított zenehallgatás során nem jelentkezik, de ha felhívok valakit, akkor már a kicsengés hangja is baromira torz, hát még a beszélgetés maga...Lehet hogy a tárcsázó hangjából kellene levenni a mélyet / magasat...stb.
Van valakinek ötlete?
thx,
iollari -
iollari
csendes tag
Szia!
Pont ezt a kettőt próbáltam ki én is, a tanácsod nyomán, és mindkettő tökéletesen működik! Köszi!
(Előtte a RunTastic-kal próbálkoztam, de az "eldobálta" a jelet, emiatt hittem azt, hogy ha nincs mobilnetem, akkor a sima GPS csak akkor megy, ha konkrétan szabad ég alatt tartom a telót. Azóta kiokosodtam. A RunTastic-ról írták többen, hogy a legutóbbi frissítés óta folyton eldobálja a jelet, a rálátásról meg annyit, hogy amíg először megtalálja a műholdakat, addig tényleg kell, de aztán nyugodtan zsebre tehetem. És persze mindehhez nem kell adatforgalmazás, nálam az eleve SIM-kártya szinten tiltva van.)Még egyszer kösz a tippet, a Sports Tracker teljesen jó!
-
iollari
csendes tag
válasz
Tesztelo.hu #19981 üzenetére
Igen, közben kipróbáltam pár dolgot, és rájöttem. THX
-
iollari
csendes tag
Sziasztok!
Ha nem ez a megfelelő topik, akkor előre is bocsánat!
A kérdésem a következő:
Lehetséges-e Android-os mobillal (ZTE Blade) úgy használni a GPS-t, hogy nincs rálátás az égre, és mobilnetem sincs?
Hogy érthetőbb legyen: A sima GPS-t tudom használni mobilnet nélkül, mondjuk a kocsiban, ha kiteszem a szélvédő alá, hogy legyen rálátása a műholdakra.Viszont vannak tök jó futós-nyomkövetős, edzéstámogató appok, amelyek ugyancsak GPS-t használnak, ezek közül kipróbáltam a runtastic-ot. Ha kezemben van a telefon, tök jól működik, de nyilván kényelmetlen lenne így futni. Viszont ha zsebreteszem, a hagyományos GPS nyilván nem fog működni, az AGPS-nek pedig - ha jól tudom - kellene az adatforgalom.
Jól gondolom? Van esetleg ilyesfajta tapasztalatotok?
Tényleg csak akkor tudnám használni ezeket a progikat, ha előfizetnék mobilnetre, vagy ha futásközben magam előtt tartom a telót?Köszi!
Aktív témák
- Windows 10
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest