- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
iollari
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok valami olyan programot, amivel a tárcsázó és a beszélgetés hangszínén lehet módosítani valamit? Hátha ezzel meg tudnám szüntetni a recsegést, ami kihangosított zenehallgatás során nem jelentkezik, de ha felhívok valakit, akkor már a kicsengés hangja is baromira torz, hát még a beszélgetés maga...Lehet hogy a tárcsázó hangjából kellene levenni a mélyet / magasat...stb.
Van valakinek ötlete?
thx,
iollari -
iollari
csendes tag
Szia!
Pont ezt a kettőt próbáltam ki én is, a tanácsod nyomán, és mindkettő tökéletesen működik! Köszi!
(Előtte a RunTastic-kal próbálkoztam, de az "eldobálta" a jelet, emiatt hittem azt, hogy ha nincs mobilnetem, akkor a sima GPS csak akkor megy, ha konkrétan szabad ég alatt tartom a telót. Azóta kiokosodtam. A RunTastic-ról írták többen, hogy a legutóbbi frissítés óta folyton eldobálja a jelet, a rálátásról meg annyit, hogy amíg először megtalálja a műholdakat, addig tényleg kell, de aztán nyugodtan zsebre tehetem. És persze mindehhez nem kell adatforgalmazás, nálam az eleve SIM-kártya szinten tiltva van.)Még egyszer kösz a tippet, a Sports Tracker teljesen jó!
-
iollari
csendes tag
válasz
Tesztelo.hu #19981 üzenetére
Igen, közben kipróbáltam pár dolgot, és rájöttem. THX
-
iollari
csendes tag
Sziasztok!
Ha nem ez a megfelelő topik, akkor előre is bocsánat!
A kérdésem a következő:
Lehetséges-e Android-os mobillal (ZTE Blade) úgy használni a GPS-t, hogy nincs rálátás az égre, és mobilnetem sincs?
Hogy érthetőbb legyen: A sima GPS-t tudom használni mobilnet nélkül, mondjuk a kocsiban, ha kiteszem a szélvédő alá, hogy legyen rálátása a műholdakra.Viszont vannak tök jó futós-nyomkövetős, edzéstámogató appok, amelyek ugyancsak GPS-t használnak, ezek közül kipróbáltam a runtastic-ot. Ha kezemben van a telefon, tök jól működik, de nyilván kényelmetlen lenne így futni. Viszont ha zsebreteszem, a hagyományos GPS nyilván nem fog működni, az AGPS-nek pedig - ha jól tudom - kellene az adatforgalom.
Jól gondolom? Van esetleg ilyesfajta tapasztalatotok?
Tényleg csak akkor tudnám használni ezeket a progikat, ha előfizetnék mobilnetre, vagy ha futásközben magam előtt tartom a telót?Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged