- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Tonchi
aktív tag
válasz
Tesztelo.hu #32136 üzenetére
Na ez nem sok, mindegy én is azt használom, elkezdtem hegesztgetni, hamarosan többet tapasztalhattok:
Eredeti:
Új:
(megnéztem a Maxthon-t, sajnos iszonyat trehány fordítás, és (szerintem) túl csicsa dizájn párosul, így tökmindegy hogy milyen gyors, szerintem nem jó)
-
Tonchi
aktív tag
Van aki közületek Miren Browser-t használ?
-
Tonchi
aktív tag
válasz
szentkuti11 #31541 üzenetére
Simán lehet, hogy rossz verzió van fönt dropboxon, holnap megnézem. Igazából, lehet elérhetősége szűnt meg azóta, mármint ahonnan letöltené. Beszerzek egy új, híresebb számot és rákukkantok, majd írok...
-
Tonchi
aktív tag
válasz
szentkuti11 #31539 üzenetére
Nem, az úgynevezett EQ az csak valami design, és a szám alapján a borító alatt ugrál...
Bár most bevallom, hogy én nem vagyok az EQ-s lejátszók híve, szerintem egy EQ-t jól összerakni csak készülékspecifikusan lehet, tehát magába a romba, vagy az alapértelmezett lejátszóba. Minden telefon minden lejátszó EQ-jára máshogy reagál, így van akinek jó és van akinek nem és ebből születnek a viták...Nálam tökéletesen működik a dalszövegfelismerés. Nem csak az Adele-Someone Like You ismeri föl, kevésbé ismert együttesek számaihoz is talál megfelelőt, bár Lagzi Lajcsit nem próbáltam, de ha több ember jelzi a problémát, akkor megnézem (akár holnap is)
-
Tonchi
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom kit mennyire érdekel, de kedvenc zenelejátszómnak neki ugrottam, ami nem más mint a MIUI-s srácoktól a z univerzális mindenromrajó music player. Régebben RootRulez és Tomi kolléga szépen megmagyarította, csak éppenséggel utána nem működött vagy hibás volt. Na én a napokban elővettem, és már a régebben fordítóktól elkér magyarított .xml birtokában elkezdtem kicsit mókolni. A magyarosítás közel sem volt rendbe, sok helyen elírva, 4-5 sor kihagyva és egy .xml ki is lett hagyva. Szóval foldoztam toldoztam, hogy technikailag (minden kiférjen egy HDPI kijelzőre) a magyar fájlok jók legyenek. Ezzel elkészülve a draw9patch-es bugokat (elhalványodtak) is kijavítottam. Most van egy teljesen jól működő magyar zenelejátszó, amit gondoltam megosztok veletek:http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=115&t=418
A letöltéshez nem kell regisztálni!
Ja, meg ne ijedjetek, szakállas vagyok a szakmában, zsolti kolléga tudja(#31519) szentkuti11
Szóval, ezt is próbáld ki, hátha megtetszik -
Tonchi
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest