- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Tonchi
aktív tag
válasz
Tesztelo.hu #32136 üzenetére
Na ez nem sok, mindegy én is azt használom, elkezdtem hegesztgetni, hamarosan többet tapasztalhattok:
Eredeti:
Új:
(megnéztem a Maxthon-t, sajnos iszonyat trehány fordítás, és (szerintem) túl csicsa dizájn párosul, így tökmindegy hogy milyen gyors, szerintem nem jó)
-
Tonchi
aktív tag
Van aki közületek Miren Browser-t használ?
-
Tonchi
aktív tag
válasz
szentkuti11 #31541 üzenetére
Simán lehet, hogy rossz verzió van fönt dropboxon, holnap megnézem. Igazából, lehet elérhetősége szűnt meg azóta, mármint ahonnan letöltené. Beszerzek egy új, híresebb számot és rákukkantok, majd írok...
-
Tonchi
aktív tag
válasz
szentkuti11 #31539 üzenetére
Nem, az úgynevezett EQ az csak valami design, és a szám alapján a borító alatt ugrál...
Bár most bevallom, hogy én nem vagyok az EQ-s lejátszók híve, szerintem egy EQ-t jól összerakni csak készülékspecifikusan lehet, tehát magába a romba, vagy az alapértelmezett lejátszóba. Minden telefon minden lejátszó EQ-jára máshogy reagál, így van akinek jó és van akinek nem és ebből születnek a viták...Nálam tökéletesen működik a dalszövegfelismerés. Nem csak az Adele-Someone Like You ismeri föl, kevésbé ismert együttesek számaihoz is talál megfelelőt, bár Lagzi Lajcsit nem próbáltam, de ha több ember jelzi a problémát, akkor megnézem (akár holnap is)
-
Tonchi
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom kit mennyire érdekel, de kedvenc zenelejátszómnak neki ugrottam, ami nem más mint a MIUI-s srácoktól a z univerzális mindenromrajó music player. Régebben RootRulez és Tomi kolléga szépen megmagyarította, csak éppenséggel utána nem működött vagy hibás volt. Na én a napokban elővettem, és már a régebben fordítóktól elkér magyarított .xml birtokában elkezdtem kicsit mókolni. A magyarosítás közel sem volt rendbe, sok helyen elírva, 4-5 sor kihagyva és egy .xml ki is lett hagyva. Szóval foldoztam toldoztam, hogy technikailag (minden kiférjen egy HDPI kijelzőre) a magyar fájlok jók legyenek. Ezzel elkészülve a draw9patch-es bugokat (elhalványodtak) is kijavítottam. Most van egy teljesen jól működő magyar zenelejátszó, amit gondoltam megosztok veletek:http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=115&t=418
A letöltéshez nem kell regisztálni!
Ja, meg ne ijedjetek, szakállas vagyok a szakmában, zsolti kolléga tudja(#31519) szentkuti11
Szóval, ezt is próbáld ki, hátha megtetszik -
Tonchi
aktív tag
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- iPad Pro 11 hüvelykes( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Samsung PM9F1 1TB (980 PRO) Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- SK Hynix PC811 2TB NVMe Gen4 SSD! 7000-6500MB/s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest