Aktív témák
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
iollari #19878 üzenetére
Kicsit kevered a dolgokat. Az AGPS annyival tud többet, mint a GPS, hogy bekapcsoláskor a neten lekéri a nagyjábóli műhold adatokat, így gyorsabban talál műholdat. A későbbi működés során már nem használ netet. Azaz ahol a GPS nem működik, ott az AGPS sem fog, mert magát a helymeghatározást a GPS-vevő végzi.
-
club1
veterán
válasz
iollari #19878 üzenetére
Szerintem nem a GPS-től kapott adatokat használó alkalmazásoktól függ, hogy a készülék milyen gyakran veszíti el a műholdas kapcsolatot (A-GPS funkcionalitás nélkül). Nálad valami gond lesz azzal a GPS-el vagy az antennájával, vagy olyan helyen mozogsz, ahol nem lehet kezdetnek 5, később folyamatosan 3 műholdat látni...
-
zzz03
őstag
válasz
iollari #19878 üzenetére
adidas micoach nálam nem generált semmi adatforgalmat (nem is nagyon tudott volna, mert külföldön használtam és letiltattam a mobilnetemet). GPS be, telefon be zsebbe és futás (tökéletesen működött).
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest