- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
Balinov
titán
Handcent jo valasztas, en is azt hasznalom Legenden , meg asszonyka Optimuson a gyari helyett.
Hamar viszont szobakerult a Handcent van egyket aprobb trollemam vele, kivancsi vagyok, masnak is gondot okoz-e ill. van-e ra megoldas:
1. Uj uzenet irasa. Legend (2.1) meglehetosen lassan indul el az uj uzenet iras. Minden mas program indul pikk-pakk, ahogy kell, de ez a fontos feature-je a Handcentnek elegge lassucska.
2. Kontakt kivalasztasa: csak nekem tunik kisse logikatlannak, hogy ha raboksz a kivant kontaktra akkor +ba meg kell a Vissza gombot nyomni, hogy magat az uzenetet megird? Gyariban ha kivalasztom, ugrik 1-bol az uzenet szovegere.
udv.
Balinov -
Balinov
titán
ugy van, eleg ramasolni, bar ha sok olyan programot telepitettel, ami adott adatallomanyt az sd-re ment (pl. SlovoEd, navik tobbsege, ahol a keretprogram a belso, adat a kulso adathordozora telepul) elkepzelheto,hogy varialni, esetleg ujratenni kell 1-2-t, bar logika azt mondja,hogy nem kell igy molyolni.
En is 2gb-8gb valto vagyok,csak en mindjart mikor megvettem,akkor upgradeltem. Egyebkent a gyari sd-n semmi extra nincs, activesync telepito,egyket gyari image, esetleg demo video, meg a kezikonyv pdf formatumban.
-
Lasy
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- VPN topic
- Gamepad
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Android szakmai topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Nintendo Switch 2
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest