- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Balinov
titán
Handcent jo valasztas, en is azt hasznalom Legenden , meg asszonyka Optimuson a gyari helyett.
Hamar viszont szobakerult a Handcent van egyket aprobb trollemam vele, kivancsi vagyok, masnak is gondot okoz-e ill. van-e ra megoldas:
1. Uj uzenet irasa. Legend (2.1) meglehetosen lassan indul el az uj uzenet iras. Minden mas program indul pikk-pakk, ahogy kell, de ez a fontos feature-je a Handcentnek elegge lassucska.
2. Kontakt kivalasztasa: csak nekem tunik kisse logikatlannak, hogy ha raboksz a kivant kontaktra akkor +ba meg kell a Vissza gombot nyomni, hogy magat az uzenetet megird? Gyariban ha kivalasztom, ugrik 1-bol az uzenet szovegere.
udv.
Balinov -
Balinov
titán
ugy van, eleg ramasolni, bar ha sok olyan programot telepitettel, ami adott adatallomanyt az sd-re ment (pl. SlovoEd, navik tobbsege, ahol a keretprogram a belso, adat a kulso adathordozora telepul) elkepzelheto,hogy varialni, esetleg ujratenni kell 1-2-t, bar logika azt mondja,hogy nem kell igy molyolni.
En is 2gb-8gb valto vagyok,csak en mindjart mikor megvettem,akkor upgradeltem. Egyebkent a gyari sd-n semmi extra nincs, activesync telepito,egyket gyari image, esetleg demo video, meg a kezikonyv pdf formatumban.
-
Lasy
veterán
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- alza vélemények - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Trollok komolyan
- Háztartási gépek
- Orvosi kérdések
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
- HP Z420 E5-2670 (8 mag) i7-7700 erősség 16 Gb ddr3 600W táp áfás számla
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest