- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Aktív témák
-
sbazsi
veterán
létezik progi, ami eltünteni a "slide to unlock" részt, de a pattern unlockot nem?
előbbire több progit találam, de ezek mind olyanok, hogy a biztonságot is kiiktatják, rögtön bekapcsol a készenléti képernyőre.
szóval olyan kellene, aminél bekapcs gomb után nem kell "slide2unlock", hanem rögtön jön a pattern/pinkód... -
sbazsi
veterán
válasz
hodostamas #9671 üzenetére
nekem desire 2.1 alatt is csinálta.
-
sbazsi
veterán
válasz
CoolBoy323 #9668 üzenetére
desire pl.
én pl imádom.
főleg akkor jön jól, ha nem veszik fel. ilyenkor csak tartom a kezemben a telefont, és akkor teszem a fülemhez, ha felvették. -
sbazsi
veterán
válasz
Sir Sparrow #9617 üzenetére
vannak ezek a progik, amelyekkel lehet pl lottózni vagy parkolni, vagy autopályamatricát vásárolni.
a kérdésem, hogy ezeknél hogy működik a fizetés.
főleg vodafone előfizetés (esetleg vitamax), és t-mobile dominó érdekel.
Ilyenkor előfizetésnél hozzácsapják a számlához, vagy kell egy külön "alszámla" / "egyenleg"? És prepaidnál pedig levonják az egyenlegből, vagy itt is külön alszámla/egyenleg? -
sbazsi
veterán
válasz
Mercutio_ #9315 üzenetére
Igen, arra gondolok.
Valami ilyesmi gond rémlik, hogy nem lehetett használni a hangerő gombokat halkitashoz, hangositashoz. Be kellett lepni a progiba, amit rendszerint elfelejtettem, és csak azt láttam mindig, hogy x nem fogadott hívás. Hiába "hangositottam" vissza reggel.Profilokat és hangerőt jobb szeretem, ha csak 1 helyen lehet állítani, különben Tuti, hogy osszeakadnak.
-
sbazsi
veterán
válasz
Mercutio_ #9228 üzenetére
Őszintén szólva fogalmam sincs.
Mar rég nem használom a progit. Mégpedig azért, mert vagy a progiban állítok hangprofilt, vagy sehol. Sokszor megszivtam, hogy hangerő gombbal adtam volna rá hangerőt, de a progi futott a háttérben, és amikor hívás volt, akkor aktiválta magát.
Es nem jelzett. -
sbazsi
veterán
válasz
TazLeacher #7541 üzenetére
ha van WiFi, Akkor swiftp-vel hozzafersz a kártyához.
-
sbazsi
veterán
valaki tud olyan progit, amivel egy hálózati tárolón található fájlokat játszik le?
legyen az film, vagy zene?
ha még a képeket is elérné (akár más progival) az csúcs lenne.
az, hogy a hálózati tároló egy nas/windows pc, az még nem dőlt el, egyelőre csak érdeklődök. mindezt akár úgy is, hogy hálózaton kívülről is. -
sbazsi
veterán
válasz
IkszIpszilon #2970 üzenetére
elvileg működnie kell gyalog is, gps pontokat szedi le. az meg már sztm tökmindegy neki, hogy egy adott távolságot 1 vagy 10 perc alatt teszel meg. sok ilyen program létezik.
-
sbazsi
veterán
szerintem félreértetted.
Már olvastam a lehetőségekről, csak nincs kedvem berhelni, hogy pénzt költhessek ezt tegye meg a szolgálató, szolgáltasson!
nem akar berhelni, költené a pénzt, csak nincs meg a lehetőség.szerk: a szolgáltató jelen esetben a google az itthon nem működő fizetős marketjével.
-
sbazsi
veterán
kb 15 évig nokiás voltam (fél év winmo megszakítással)
Ha a nokia nem csinálja azt amit csinált (11 hónapból 4et szervízben volt a telefon, az email-es ügyfélszolgálat meg kifejezetten botrányosan, lekezelő, hülyének néző stílusban levelezett), még talán ma is nokiám lenne... -
sbazsi
veterán
azért erre nem fogadnék, mert van ám ms office mac-re...
-
sbazsi
veterán
válasz
Tesztelo.hu #2054 üzenetére
nekem az út felét vette. az ablak mellett ültem, és a térdemen/földön volt. aztán elvesztette a jelet. majd leszállás előtt, amikor elkezdtünk ereszkedni, fogtam, és kitettem az ablakba, és rádőltem. egyszercsak megtalálta.
így kb az út felét lekövette, kb 600 km-t. -
sbazsi
veterán
válasz
Balinov #2036 üzenetére
én már próbáltam. az út majdnem feléig vette a jelet. aztán nem találta, és inkább hagytam, mert amúgy is merülőben volt. aztán leszállás előtt kitettem megint ablakba, megtalálta. végül leszállás után lemerült...
ablak mellett ültem.sztm nem lehet gond, látnia kell fent is, legalábbis a repülőkön lévő kijelző is gondolom onnan veszi a jelet.
-
sbazsi
veterán
válasz
V.Stryker #1889 üzenetére
Most akkor rágondolok, hogy masszírozza meg a combom a nadrágon keresztül...lehet ezt is megcsinálja?
Lehet, hogy van rá app.
de mégjobb, ha veszel egy külön célhardvert!Mennyi többlet aksizabálással jár ha így bekapcsolva hagyom a wifit?
Jó kérdés, nem tudom. ha wifis helyen vagyok, nem kapcsolom ki, ha meg nem, akkor eleve lekapcsolom, hogy ne keressen. -
sbazsi
veterán
válasz
V.Stryker #1890 üzenetére
menu settings accounts&sync, auto-sync.
van rá widget, +widget, power control.
ez kitesz egy widgetet, amin wifit, bluetooth-t gps-t, sync all-t és kijelző fényerőt tudsz kapcsolgatni.ha mobilneten használod, jó ha tudod, hogy emailek mellett időjárást, facebook, twitter, meg minden egyéb finomságot is bekapcsolsz ezzel. tehát szaladhanak a bitek...
-
sbazsi
veterán
válasz
Ferenc1989 #1879 üzenetére
names nevu prg marketen, annak van ilyen. by Elek Marton.
-
sbazsi
veterán
válasz
OUtlawtorn #1874 üzenetére
én nem nyúltam hozzá. működik.
-
sbazsi
veterán
válasz
OUtlawtorn #1870 üzenetére
juicedefender
-
sbazsi
veterán
válasz
james008bond #1810 üzenetére
katt
nem próbáltam. -
sbazsi
veterán
válasz
CoolBoy323 #1811 üzenetére
astro is jó erre.
katt -
sbazsi
veterán
-
sbazsi
veterán
engem előbb egy olyan megoldás érdekelne, amivel a hívó képe rendes minősgében jelenik meg. jelenel a névjegyzékben lévő picit nagyítja fel.
továbbá még mindig keresek valami olyasmi progit, amivel lehet szűrni, hogy csak adott telefonszámok csörögjenek ki, másnak foglaltat jelezzen, vagy egyszerűen ne csörögjön ki.
mindezt megspékelve egy rendes hívócsoportokhoz rendelhető csengőhang progival, mert soxor elfelejti, hogy kinek hogy kellene csörögni. -
sbazsi
veterán
halas lennek ha valaki tudna mondani egy olyan progit, amivel csak adott szamokrol tudnak felhivni (hogy kicsong, vagy foglaltat jelez, az mindegy) es az sms sem ad hangot.
ejjel is elerheto kell legyek kb 3 telszamrol, es ma egy sms ebresztett... -
-
sbazsi
veterán
érdeklődnék, hogy kinek hogy bírja az akksi? olvasta, hogy 1 napot többnyire kibír, főleg 1 hét után, de az enyém már 2 hetes, és még most is előfordul, hogy estére lemerül.
nem beszélek rajta olyan sokat, (hol találom a hívások időtartamát??? )hívászszűrésre ki mit használ? találtam egy progit, de az olyat nem tudott, hogy adjam meg azok listáját, akik hívhatnak, csak azokét, akik nem hívhatnak.
nagyfelbontású csoportképre van vmi megoldás? ocsmány a kép, amikor hívnak.
galériában lévő képeket lehet valahogy csoportonként rendezni?
továbbá ki lehet kapcsolni azt, hogy a hangerő gomb minden esetben reagáljon? Sokszor előfordult már, hogy véletlen lehalkítottam.
ha a power control widgeten letiltom a szinkronizálást, akkor van-e olyan program, ami használja/használná a netet, ha igen, akkor mi?
mégvalami: a gyári csoportokat hogy lehet megszüntetni? valamiért most kettő van minden csoportból, és hát az így nem éppen jó.
-
sbazsi
veterán
válasz
tariattila #1426 üzenetére
miert nem tudsz belepni? az egermozgasra elojon a qrzor, azzal lehet picit kattintani.
en spec jobb szseretem ezt a tordelest, mert nem ketkezes, es kevesebb adatot generql(ez nem q tordeles eredmenye) -
sbazsi
veterán
válasz
CoolBoy323 #1412 üzenetére
es ha az megvan es a helyen van akkor mit kell meg allitani?
-
sbazsi
veterán
válasz
CoolBoy323 #1412 üzenetére
az megvan, de mintha nem jelennenek mek a dolgok. buildings mappaban van.
-
sbazsi
veterán
válasz
CoolBoy323 #1408 üzenetére
dupla
-
sbazsi
veterán
válasz
CoolBoy323 #1408 üzenetére
az épületekhez mit kell csinálni
-
sbazsi
veterán
egy kérdés: a motonav által használt térkép file ugyanaz, mint az igo, vagy valamit módosítottak rajta? vagyis csereszabatosak-e
továbbá motonav-hoz létezik-e "building" opció? vagyis megjeleníti-e az épületeket? -
sbazsi
veterán
sztm mehetne 1. hsz-be
-
sbazsi
veterán
ezeket már kérdeztem, de még nem sikerült megoldást találnom:
továbbra is keresek valami rendes hívócsoport - üzemmód progit. csoportcsengőhangok megvannak, csak olyan üzemmód progi kellene, amivel éjjel beállíthatom, hogy csak 1-2 csoport csörögjön, a többinél és az ismeretleneknél néma legyen (mint a nokia)továbbá ki lehet kapcsolni azt, hogy a hangerő gomb minden esetben reagáljon? Sokszor előfordult már, hogy véletlen lehalkítottam.
és egy wifis kérdésem lenne: ha felmegyek a wifire, akkor mindent leszinkronizál pl gmail, facebook és társai. hogy tudom ezt kiiktatni, hogy csak az kapjon netet, amit én akarok.
hogy érthető legyen, ha mondjuk külföldön híreket akarok olvasni általam nem ismert wifin (utcán bóklászva), akkor nem akarom a jelszavaimat meg minden egyebet használni. szóval ez hogy oldható meg? mondjuk megnézem néhány hírújság kezdőlapját...a csoportképekre van valami megoldás, hogy nagyobba mentse el? amikor a névjegyzéket böngészem, akkor szép éles a kép, de hívásnál totál gáz.
képek: betettem a képek könyvtárba egy halom képet, 4-5 külön könyvtárban. a photos csak ömlesztve jeleníti meg. megoldható, hogy könyvtáranként?
-
sbazsi
veterán
na asszem sikeresen belefutottam én is a dátum-ébresztő hibába.
reggel 6:45-re volt állítva az ébresztő. (meg egy 6:46-ra, és 6:49-re.)
7:25-kor keltem, aztán rohanhattam.
még lefekvés előtt 1 percel későbbre beállítottam az ébresztőt, akkor csipogott is rendesen, majd feltettem a töltőre. ez lehet a gond?Van a names widget, ami arra hivatott, hogy kiírja az aktuális névnapot. Ma még mindig Zitát ír ki, nem tudom miért nem frissült
-
sbazsi
veterán
-
-
sbazsi
veterán
juteszembe mégvalami.
opera mini-vel van egy gondom. leszinkronizáltam a gépem könyvjelzőit az opera szerverére, és onnan át akartam tenni a telóra.
de valamiért nem megy. én vok a béna, és működik a dolog, vagy a rendszerben van a hiba?
Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged