- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Polyák
tag
válasz
Tesztelo.hu #6003 üzenetére
Köszi! A Latitude megvan, tetszik. Mindent megtaláltam elsőre. De csak én tudom nézni a helyzetem bejelentkezve, vagy esetleg "publikálni" is lehet? Szóval hogy más is láthassa a pozíciót. Ez nem olyan fontos de nem lenne rossz.
-
Polyák
tag
válasz
Tesztelo.hu #5978 üzenetére
Konkrétan a kocsiban van a telefon szinte mindig. Így mint egy nyomkövetőként működne. Szóval itthon meg tudom nézni hogy hol van a telefon.
Találtam egy Androidos program készítő szoftvert ("appinvertor"). Ismeri valaki? esetleg ezzel el lehetne késziteni ezt a programot?
-
Polyák
tag
Sziasztok!
Keresek egy programot ami hasonló mint "Androids Around 2". Aki nem tudná hogy mi e annak mondom hogy egy olyan program hogy a gps kordinátákat küldi szerverre és látod a programban egy google térképen hogy hol található körülötted Androidos telefon. Naggyából ez a a lényege.
Nos nekem olyan program kéne ami a gps kordinátákat olyan helyre küldni amit PC-n, otthon meg tudok nézni. Mondjuk Google maps-en. Ismer valaki hasonló programot?
Netet már végigbujtam de csak az Androids Around-re bukkanta de az nem pont megfelelő.
Előre is köszönnöm!
Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hálózati / IP kamera
- ARMA Reforger
- Gumi és felni topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest