Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
DonMedve
addikt
válasz Luissimo #7951 üzenetére
Sajnos ez már a legtöbb topikba ez megy.Jó aláírom ha egy témáról,100-200hsz-en belül volt szó,ne legyen lusta végigolvasni,vagy esetleg egy próbálkozást megér a kereső is,de amikor van 20-30-40K hsz,hadd ne nyálazzam át az összeset.
Én is az utolsó 200-at szoktam átnézni,meg kereső,ha nem lelek választ megkérdem.De volt,hogy így is leugattak. Pedig valaha nem ilyen volt ez a fórum."...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
DonMedve
addikt
válasz Jeanne99 #8128 üzenetére
Elolvastad amit linkelt a kolléga?
Szerintem nem alapvetően rosszak,de előfordulhat,hogy többet árt mint használ!Legalábbis auto kill módban.Manuálisan van létjogosultsága,esetlegesen leállni nem akaró,befagyó programoknál![ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
DonMedve
addikt
válasz SsPL711 #8149 üzenetére
Hívd fel az NDrive gyártóját,gondolom van ügyfélszolgálata,és mond meg,hogy Te megvetted de telót cseréltél.Valszeg kelleni fog mind a kettő imei száma,mármint a régié,meg az új telóé is.Régiről leveszik a licenszet,átteszik az újra.R66-nál így volt,szerintem itt sincs másképp.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
DonMedve
addikt
Megoldódott!
[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
Sziasztok!
Tudtok valamit róla,hogy az Android 2.3.3-ba lehet már csinálni screenshotot,tehát elvileg alapból tudja a rendszer.Nem is oly rég olvastam valahol,ahol a bill. kombináció is le volt írva,de most nem találom.Már egész este azt keresem,már youtube-on is néztem,de nincs meg.Valaki tudja?Előre is köszi."...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
-
DonMedve
addikt
Melyik középső?
Bocs fiúk lehet hülyének tűnök,de tényleg nem jövök rá.Gondolom kellene hangot adnia,vagy valami visszajelzést,hogy megcsinálta a shotot,és ha igen akkor hova menti?!
Vagy lehet csak root-al megy ez?De elvileg alapból tudja a rendszer! Azért tényleg nagyon köszönöm a segítséget."...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
DonMedve
addikt
válasz CoolBoy323 #8774 üzenetére
De szerintem tisztában vagyunk!De ha arra kiváncsiak,és pazarolják az időt,meg a pénzt,hogy egy öt családos ember,hazafele menet megkérdi a feleségét mi kell a boltból,akkor csak hajrá.A nagykutyák meg közben kilopják a szemünket.
ON: Kameraprogit ki mit használ?Nézegettem itt a fórumot,olvastam a Camera Pro-ról,meg valami 360 Ultimate-ről,érdemes lecserélni a gyárit?Nexus S-em van,tehát full alap androiddal.
body007: Komoly az aláírásod,megengeded,hogy Én is berakjam?Ez valami brutális!
[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
Srácok valakinek megvan a Vplayer nevű app eredeti apk-ja?A free,nekem csak a keretprogram kell.Megvettem a licenszet,de nincs meg a progi sehol!
-
DonMedve
addikt
Ööö egy kis segítséget szeretnék kérni még!
Nem tudjátok,hogy aGo lancher-el ki lehet lőni a screenlockot?Tehát azt a húzogatós rossebet.Mert a rendszerből alapba nem tudom kilőni.Elixirrel ki tudom,de restart után újra aktív.
Csak azért kérdem,mert nálam az angol Elixir van,és elég gyér az angolom! Előre is köszi a segítséget."...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
DonMedve
addikt
válasz molnarpeter #8901 üzenetére
Hali!
Köszi,tudom,hogy van magyar,meg golauncherbe is van,,elixirbe meg is találtam,ki is kapcsoltam,de restart után újra aktív.Sőt a rendszerbe is megtaláltam,hol lehet kilőni de nem engedi."...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
DonMedve
addikt
Igen arra gondolok.Annál restart után sem lesz aktív?Mert mondom ezt az Elixir is tudja,csak minden újraindíttás után meg kell csinálni. Jó nem mintha nagy munka lenne,csakhát mégis.Néztem Marketen is vannak,de nem tudom melyik lehet jó nekem.Mind1 nem marad más minthogy kipróbálgatom! Köszönöm a segítséget.
-
DonMedve
addikt
Mégegy kérdés Urak!
Van ez a F1 Timing app.Van ennek egy elég fullos változata ami engem érdekelne.De elég drága 33$,megvenném ,de jövőre újra meg kell vennem,vagy megkapom hozzá a frissítést.Mert ha jövőre újra meg kell vásárolni,akkor Én ugyan ki nem adok érte 6k-t!"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
DonMedve
addikt
válasz RootRulez #8932 üzenetére
Hátakkormegszoptyanaklovat!!! A pénzéhes mindenit neki! Nézegettem őket,de egyik sem olyan jó mint ez,vagyis nem tud annyit.De mindenképp köszönöm a fáradozást!
cotag:Köszi ment válasz!
-
DonMedve
addikt
A Go launcher Ex amúgy nekem is bejött,vettem is hozzá egy kis frappáns témát ami nekem nagyon megtetszett.De a menüben kicsit érzetre nekem is szaggatott,vagy nem is tudom,hogy mondjam,tehát a gyárihoz képest kicsit olyan nehézkesnek tűnt!Úgyhogy most visszatértem az alap launcherre,majd meglátjuk,lehet később megpróbálkozok vele megint!
Amúgyígy nézett ki:[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
SDK-val nem kell root.Enyém sem rootolt,nem is akarom rootolni,a rendszer miatt!
Ezt csak a homescreenen lehet megcsinálni,vagy a menüben is?Betűtípus ugye nem csak az van ami a képen?[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
Indítsd el az Android SDK-ból, a tools könyvtárban található DDMS (Dalvik Debug Monitor) programot. Miután elindult, a listában látnod kell a csatlakoztatott telefont. Ha kiválasztottad utána Device menü->Screen capture menüpont vagy csak simán CTRL+S és azonnal tudod is menteni az aktuláis képernyőt a telefonodról.
[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
Hát amin meglepődtem,hogy mennyire egyszerű kis progi.Ma Én is kipróbáltam,szerintem nagyon jó.De kinek mi jön be,de egy próbát mindeképp megér!
-
DonMedve
addikt
válasz petipetya #9369 üzenetére
Nekem is van ilyen gondom.Csak Én a labdarúgást akartam betenni,webes naptárba meg is jelenik amit beállítottam, de a telón nem!
-
DonMedve
addikt
Vagy a háttértárra csinálsz egy Media mappát,abban egy Notifications mappát,abba beleúzod a kívánt mp3-at/kat,és akkor megjelenik a listában,és választható lesz.
-
DonMedve
addikt
Abban tudtok segítteni,hogyha már így a billentyűzetek szóba kerültek,az miért van,teszem fel ide a fórumba akarok írni,és amikor rányomok,bejön ugye az ablak ahova írhatok,de ha feljön a billentyűzet eltolja.Tehát nem látom amit írok.Ha nyomok egy visszagombot,akkor tudom elolvasni,hogy jól írtam e.
-
DonMedve
addikt
Egy kérdés az Urakhoz!
Aki használja a DroidStats nevű progit ,megbízhatóan működik?Tehát jól mér?Főleg az adatforgalom érdekel mobilinterneten.Csak azért kérdem,mert ahogy néztem,talán az egyik legegyszerűbb belőni.Néztem a Call Meter 3G-t stb,de kicsit nekem bonyolult főleg angolul!
[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
Köszönöm a válaszokat,kipróbálom őket!
-
DonMedve
addikt
Nekem meg nem működik! Letöltöttem marketről,fel is települt,de ha hívásom van nem tudom felvenni.Beállítottam,hogy egy gombnyomásra akarom felvenni,de a hiába.Ha hosszan nyomom akkor se!Sajnos nekem nem jött be.
-
DonMedve
addikt
-
DonMedve
addikt
válasz omega88 #9872 üzenetére
Ha jól emlékszem,ebben a topikban az utolsó 50 hsz-ben mindre találsz alternatívát linkkel együtt.De azért tessék:
Net állítgatás,Widgetsoid!Task Manager,válogass!
Call Meter 3G,ez elég népszerű,de van a droidstats,Call Meter NG.
Megelőztek!
[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
Lenne egy nagy kérésem.
Leszedtem a Market Enabler nevű programot.A használatba vétellel nincs probléma,az elég egyszerűnek hat,de ha rányomok mondjuk a T-Mobile USA-ra,lerendezem a vásárlást,utána nem kell valamit visszaállítani,hogy megint T-Mobile H legyen?Nem ám nyomja itt nekem a roamingot. Előre is köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
Köszi a választ!
Ilyet nem találtam amit mondtál,de van olyan a felugró ablakban,hogy "fake this provider now",meg "Set for fakeOnBoot".Gondolom az elsőt kell kiválasztani.A második amire utaltál!Ugye?[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
Köszönöm a válaszokat.
Valóban,ha a "fake this provider now"-t választom,átállítja,működik is tökéletesen,megjelennek a fizetős appok is.Restart után pedig visszaáll minden.
Mégegy kérdés,láttam telókon,hogy ha a kikapcs gombot nyomják,van restart menüpont is.Azt mivel lehet belepakolni?Néztem ezt a Root Explorer progit,nem olcsó.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest