- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
mumk
tag
-
mumk
tag
Aki szereti a Forma1-t annak csak ajánlani tudom ezt a progit. Jobb mint a tv-n.
Kár hogy megkérik az árát... -
mumk
tag
válasz
Tesztelo.hu #3051 üzenetére
Próbáld ki ezt. Lement minden hívás infót a naptárba automatikusan. A fizetős változata az SMS-t is. Ha szinkronizálva van a google calendar, akkor bármikor vissza lehet keresni a hivásinfót, akkor is ha esetleg romot, vagy telefont váltasz.
-
mumk
tag
válasz
ForRedGlory #2298 üzenetére
-
mumk
tag
Ja, az első idő lassító app.
Nem pont így értettem.
Mondjuk inkább úgy, hogy ugyan olyan használat mellett reggel 6-tól este 6-ig kb azonos használat után eddig 20-30% maradt az aksiból, most 50-60%. Sok mindent tud, de a legtöbbet azon nyeri, hogy nincs folyamatos mobilnet és wifi, csak időközönként és szükség esetén használja ezeket. (szépen naplózza is)
-
mumk
tag
Akinek aksi üzemidő problémája van, tudom ajánlani a JuiceDefender appot. Wifi és mobilnet használatnál nagyon látványos a javulás, nekem napi szinten megduplázta az üzemidőt úgy, hogy az ügyködéséből nem vettem észre semmit.
-
mumk
tag
-
mumk
tag
válasz
HardRic #1150 üzenetére
Nem tudom hogy próbáltad ezért leírom. Billentyűzet telepítés után a settings/language & keyboard menüben tudod engedélyezni a telepített billentyűzeteket, itt lehet őket beállíta, vibra, hang, skin (ha van) stb. Utánna bárhol ahol szöveget tudsz beírni, a szövegmezőt hosszan nyomva az input method menüben tudsz választani az aktív billentyűzetek közül.
Ha ennek ellenére nem megy, akkor valszeg nem fut valamiért az adott android verzión.
Aktív témák
- Tesla topik
- Hobby elektronika
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hálózatokról alaposan
- Battlefield 6
- Nintendo Switch 2
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- 24 GB-os RTX A5000 HP - garanciával
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest