Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Nem volt ilyen opció, csak Clear cache és Uninstall updates. A Clear Data a Froyo-nál jelenik meg, de mindig inaktív (legalábbis MOD-okban biztos).
De azóta megjelent egy frissítés egyik Gingerbread MOD-ból, így feltettem azt, egyelőre stabilnak látszik, így marad fent. Ott nincs ilyen gondom. -
Rickazoid
addikt
A Cache-re gondolsz? Töröltem, de semmi változás, összesen 21 programot lát utána a 63-ból. Ismét töröltem, TB-vel megint lefuttattam a Market Doktort, megint kiírta, hogy 63 programot a Markethez csatolt, de még mindig ugyan az a 21 program látszódik csak és új backup készítésekor még mindig nincs Market link a 21 program esetében sem.
-
JasonD
aktív tag
Kösz!
Ezzel a Call Controllal csak az a gond, hogy ha mondjuk 45 mp van beállítva, akkor 45 mp-ként csipog azaz 0:45; 1:30; 2:15 stb.Egyik kommentben:
"Андрей
Aug 21, 2010
I'm very missing the feature to set the intervals like these 0:45, 1:45, 2:45, etc. This is useful with per minute billing." -
Inarus
addikt
Tisztára World of Goo! (csak androidos.
)
Nagy vagy! Köszi! -
Skynet258
veterán
Köszi a linket.
Egy kicsit a játékos vizekre evezve: Gran Turismo életérzés a Gameloft legújabb játékában. Baromi jó!
-
z0d1AK
nagyúr
Egy netbook-ban.
Kicsit szokatlan a felhasználása az Androidnak erre a platformra, viszont a teszt várhatóan már a jövő hét közepén publikálásra kerül! -
KeFe
tag
Úgy látom nem annyira olvastad el mit tud az app.
Ha van egy wii kontrollered, akkor azzal tudod irányítani a telefonon lévő játékokat. Kérdés hogy mi értelme van... max tv-re kötve tudom elképzelni. Mondjuk ha repülővel mész nyaralni de már nem fér a csomagba a wii csak a kontroller és a gyerek ne unatkozzon...
Sűrűn előfordul -
Balinov
titán
koszi.
Rohadjak meg,igy sem talalom. Mutatja a ki/bejovot egy nezetben, de nem tudom kivalasztani az egy adott szamra kuldott smseket sehogysem. A telszam ugyanaz, csak a szoveg vege valtozik, attol fuggoen, hany perc parkolasert kell fizetnem. Marad az egyesevel, ugy latom. Beepitett uzenetkezeloben sem latok csak kimeno uzenet nezetet...
-
Aktív témák
Hirdetés
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- DELL T40 EMC Szerver
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest