- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- LTE frekvenciák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Rickazoid #39227 üzenetére
Hát nem a saját widgetjeit kell használni. Semmi gond a goval 512 mega ramon. Többet tud, mint az ADW ex és ingyenes is, bár 256 mega ramon nem tudom mit művel.
Zeammel az a probléma, hogy nem tud még scrollable widgeteket sem.
(#39236) Fehércápa: Belépsz a gmail appba és a beállításokban kikapcsolod az értesítésnél a hangot. Vagy lenémítod a telefont, ha nem akarod, hogy csipogjon. Ha egyáltalán nem akarod, hogy értesítsen, akkor meg ki lehet kapcsolni az egész értesítést. Nem kell a szinkront kikapcsolni, mert akkor le se tölti a leveleket.
-
xSide
őstag
válasz
Rickazoid #39227 üzenetére
Nem tudom mikori tapasztalatodat írtad, de kicsit azért más a helyzet Go esetében az én szemszögemből widgetek nélkül:
Widgetekkell sem ugrott 30 fölé, ha összeadom külön-külön.
Úgy gondolom nálad más dézsmálta az éléskamráttui.: pl. Faccbuk eszik 33 megát, a play 26-ot, Friendcaster 7-et, Fancy widget 4.6-ot, Gmail 6-ot, Köpönyeg 4.2-őt, a beragadó térképről nem is beszélve összehasonlításképpen...
-
darvinya
titán
válasz
Rickazoid #39092 üzenetére
Áholy virtua gép-telo azon vírusírtó(k) internet>…… ezt nem idézem - keresés telo típus/hely/…… és máris megvagy 3s mégkönnyebben ha van Google fiók és rád bökök virtua barát.
Ja és még valami ezek IMEI-t összekőtik a SIM-el és ezt is felküldik.
De evvel csak kiszúrni lehet a másikkal semmi több és emiatt semmi értelme.
A zsebes élből kivágja a SIM-et és irányrá a friss ROM, meg free key IMEI. -
mandras81
senior tag
-
TRob1
veterán
válasz
Rickazoid #39036 üzenetére
Aha, örülök ha Te így gondolod... de elég ha elolvasod hogy mi a különbség. Egyet kiemelnék: "Anti-Virus Protection – The latest technologies prevent viruses and spam from infecting your phone while you’re surfing the Internet. Plus, automatic, cloud-based scanning of downloaded apps" ellenben a Lite verzióval (ANTI-VIRUS LITE: Alerts you to potentially malicious apps before they can harm your phone)
Tuti sokat érhet... főleg hogy még a fizetősben sem hiszek.Amit linkeltél az meg pont nem ér semmit... Te telepíted, és egy idióta program által... ilyenkor hiába van védelem ha te teszed fel... Winen is sokszor ez van: "Vírus vagyok", felmehetek? Klikk az okéra... erre a júzer mit nyom? Persze hogy az Okét.
-
rgyorgy
tag
válasz
Rickazoid #38962 üzenetére
Szia az előző napokban nekem is elő jött a kis sárga csillag kék kockában az egyik asztalon. Hiába kattintottam rá nem csinált semmit bár tegyük hozzá P6210 Sam. tab van ami csak wifi képes.Vírus irtó nincs a Tabon. A másik érdekes dolog, hogy pár nappal ez előtt a dolog előtt telepítettem én is az Akasztófát és frissítettem a Go t.
Remélem, hogy én is hozzá tettem ehhez az X aktás ügyhöz.
Lehet gondolkodni!!!!!!! -
darvinya
titán
válasz
Azon nem gondolkodtál el, hogy a vírusírtót is egy telefonszámmal kell aktíválni.
Szerintem ezt maga a vírusírtó okozta.
Ameddig fenn volt a vírusírtó(de nem aktív) addig én nekem is jöttek ilyenek.
De azt ilyenkor egyszerűen bezártam.
Mivel te superusert adtál a vírusírtónak ezért azt csinál amit akar.vírusírtó=vírus(trójan, stb.)
-
mandras81
senior tag
válasz
Nekem kb. ugyanez volt a problémám tegnap. Nekem egy akksi kalibráló app (Battery Calibration talán?) okozta, pedig már 3 hete fent van, és csak 3-4 napja kezdte el küldözgetni a reklámokat a status bar-ra. Volt egy Ipad-es reklámja is.
Remélem, hogy a számítógépeden elővigyázatosabb vagy, és nem nyomkodsz egyből rá ilyen dolgokra, mert ott sokkal inkább megszívhatod.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Ezért jó az adfree host fájl és a droidwall... ugyanis az ingyenességnek a reklámok az ára.
Amúgy az nem szoftverfrissítés, hanem valószínű csak egy feltelepített program kínálta fel letöltésre, az emberek meg jó szokás szerint mindenre rákattintanak, és nem olvasnak... ugyanis mikor feltelepítetted, elfogadtad a jogosultságot ahhoz, hogy emelt díjas sms-t küldjön...
-
TRob1
veterán
válasz
Rickazoid #34572 üzenetére
És mitől lett ilyen? Mert nekem a legtöbb esetben angol, nagyritkán látok 1-1 appnál gagyi fordítást. (A telefon nyelve meg magyar) Már ha az appok leírásaira célzol... a keresőben meg az eredeti nevek mennek.
Asszem lehet hogy nem jól értelmezem a problémád.(Vagy magára a Market appra gondolsz hogy magyar?)
-
chab7
addikt
válasz
Rickazoid #21621 üzenetére
FB közlés:
"Due to an unforseen repository conflict, the Handcent SMS download was delisted from the Android Market. We have been assured this is a TEMPORARY error and are working with google on the issue. In the meantime, we would like to remind you that Handcent SMS is always alternatively available for download directly from our website through the link featured here. Thanks for your patience!"
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Rickazoid #17773 üzenetére
Call Meter 3G tudja ezeket, kivéve azt, h külön állítsd be a programokat, amik adatforgalmat generálnak... de ha írsz a készítőknek ezzel kapcsolatban, biztos h jó 5letnek fogják venni, és elkezdik fejlesztgetni
-
válasz
Rickazoid #14516 üzenetére
SE X8 2.1 (Eclair) alatt nincs ez az opció, vagy is én nem találom sehol.
DonMedve
2.1 (Eclair) használom, "felhasználói programok" gondolom DND Call Blocker is felhasználói program.
Elgondolkodtam az állításodon, ezért készítettem egy ellenőrzést, hogy megbizonyosodjak róla. Amikor először telepítettem, akkor működött, de azóta már volt frissítve.
Na az első próba alkalmával valóban nem utasította el a tiltott számot, amin mélységesen megdöbbentem.
Milyen jó, hogy az alkalmazásaimról szoktam mentést készíteni, ezért alkalmazás törlés és egy 2010 decemberben letöltött 1.3.4 verziót telepítettem.
Ez tökéletesen működött Eclair alatt is.
Ezek szerint nem érdemes frissíteni! -
Rickazoid
addikt
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Rickazoid #7624 üzenetére
Kis túlzással, de komolyan gondolom. Ne mondd, hogy nincs családi, rokonsági, baráti körben senkinek egy bt-je vagy legalább egy vállalkozói igazolványa? (Feltételezve, hogy 3-nál többől áll az ismerősi köröd, és elmúltál 20-25 éves. Középiskolás baráti körben valóban kicsi a cégtulajdonosok száma...
Az országban 1 millió vállalkozás van, azaz 10 emberből átlagosan van 1-nek!)
Nekem viszonylag szűk az ismerősi köröm, de legalább 10 ismerősöm tudna venni céges mobilcsomagot. Van olyan is, akinek több cége is van, pedig nem egy multimilliomos.
De még munkahelyen is meg lehet általában állapodni a főnökkel, hogy vegyen egy ilyet, aztán az alkalmazott fizeti a számlákat. -
lumpen_stex
aktív tag
válasz
Rickazoid #4803 üzenetére
elvileg igazad van, de gyakorlatilag a gugli adatárrá silányitotta a cc-t. egyszerűen nem tudnának elég számitási és hálózati kapacitást biztositani a kalasszikus megoldáshoz.
meg azért 8 éve elég volt egy 600mhz-es p3, 128m rammal, hogy xp-t futtasson és menjen a word. akkor most egy 1ghz-es, 1giga memóriával futó zsebkütyünek meg nem elég?
-
Kakumix
senior tag
válasz
Rickazoid #4803 üzenetére
Az Adobe Photoshop Express pl. úgy tűnik ilyen Cloud Computing megoldáson alapul vagy legalábbis van olyan része is. De lehet, hogy teljesen más, mert nem telepítem a telefonra és nem is fogok rá regisztrálni, a PC-s böngészőben meg flash fut, amibe simán leprogramozhattak mindent és nem kell mögé a felhő, de mindenesetre úgy indít, hogy töltsd fel a szerkesztendő képet
Egyébként szerintem is az általad felsorolt dolgok terhelik jelentősen a mobilszolgáltatók sávszélességét és nem a Cloud Computing
-
Kakumix
senior tag
válasz
Rickazoid #4795 üzenetére
Vannak felhős programok androidra is ill. úgy vettem észre, hogy sokaknak azok közül, akik hallották már a cloud computing kifejezést már az egy darab központi szerver is cloud computing-nak számít. Talán igazuk is van, ha azon a klienst tehermentesítő számítások is futnak. Kérdés hogy pl. egy adatbázisszerver már cloud computing-e, ha egy nem, akkor kettő már igen?
. Továbbá nem is feltétlenül kell a felhős programnak a telefonon léteznie, hiszen pl. a Google Docs is az, és ahhoz elég egy böngésző.
-
gubacsino
aktív tag
válasz
Rickazoid #3684 üzenetére
Igen felháborító!!! Követelem ,hogy a balatonfüredi piros 2A vonal, és másik 1 számú helyi járat óránkénti és félóránkénti menetrendje elérhető legyen ANDROID ra!!! EZ kérem kirekesztés! 100% lefedettséget kérek! Tehát az összes hely járat igen is kell!!! Nem elégszem meg csak a 2A val!!! Még hogy kiszúrják a szemünket. fppp Ha záros határidőn belül nem lépnek, buktak egy ANDROIDOS felhasználót. És bár a szívem szakad meg, de az SGSem a Gyümőlcsmixer TEFAL3501ben végzi majd...
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Rickazoid #2785 üzenetére
Nekem az ADW használatával nagyon belassult a telefon, a LauncherProval pedig FC-k tömkelege áradt rám (az volt a furcsa, hogy egész addig, amíg le nem szedtem teljesen a telefonról)
Most ezt próbálgatom: Zeam Launcher, és eddig nagyon bejön.
-
-
Ghostface
senior tag
válasz
Rickazoid #2752 üzenetére
Azért jelez vissza 2-3 alkalommal mert annyi sms-t küldtél. A handcent sms számolja hogy sms-en belül hány karaktert írtál és ha használsz speciális karaktert (Í,Ő,Ó,Ú,Ű,) akkor néha 1 sms-t szétbont. Ezt látod a karakterszámláló mellett (x/160)1, ha 1 van ott akkor értelemszerűen 1 sms-ben küldi el. Úgy vettem észre hogyha kapsz egy sms-t és egyből írod rá a választ és reply-el küldöd el, akkor a speciális karaktereket több betűnek számolja, míg ha elolvasod bezárod az sms-t majd újranyitod és úgy válaszolsz rá akkor nyugodtan írhatod ezeket a karaktereket is.
-
Rickazoid
addikt
válasz
Rickazoid #1606 üzenetére
Senki nem tud semmit? Sajnos még mindig csak a Fring és a Nimbuzz tűnik alkalmasnak, de előbbi 5-ből egyszer működik, gyakran be se jelentkezik Skype-ra, nem tudom miért, de nem lép be és egyébként is megszakad 20-25 perc után, utóbbi meg még mindig olyan kontaktokat mutat, amik már nincsenek ott és pont olyat nem, akit hívnék, és ő se tud engem hívni. Újratelepítés után is.
Nincs más megoldás hanghívásra Android és PC között? -
killipoly
aktív tag
válasz
Rickazoid #1371 üzenetére
Nekem is fentvan a google translate a desire-on es nem tapasztaltam semmi ilyesmit..szoval szvsz valami mas szivja az akksidat.
Nimbuzzt probaltam es azzal az a baj hogy ott nem lehet hivni rendest telefont,mert hiaba van elmentve azt offlinenak latja en skyprol pedig vonalas telefont szoktam hivni ami ugy tunik hogy a fringgel nem mukodik galami tokeletesen es egyenlore ezt az egy programot talatam ami tud ilyen jellegu hivast. -
törölt tag
válasz
Rickazoid #1210 üzenetére
nekem is merítette az Alarm Klock a Milestone-t, mint az őrült. egy éjjel alatt csontra leszívta az akksit. 99%, hogy az volt, mert leszedtem, és minden megjavult.
többiek: biztosan nem a task killer miatt van. frissen flashelt, task killer mentes telefon esetében is előfordul. próbáltam európai, dél-ázsiai, thai és szingapúri rom-mal is... ráadásul az alarm klock-ot kivéve minden ébresztővel ezt csinálta (openalarm, alarmania, stb)
-
-
petipetya
nagyúr
válasz
Rickazoid #1204 üzenetére
Én most az alarm klock-ot használom (ezen a néven megtalálod a market-ben, fehér vekker az ikonja), itt is hozzá lehet adni több ébresztési időpontot, illetve mindegyik időpontot külön-külön szerkeszteni, hogy a hét melyik napján ébresszen.
Habár eddig még nem próbáltam úgy, hogy például hétfőn és szerdán 11-kor, kedden és pénteken pedig 6-kor ébresszen, de szerintem gond nélkül működik.
-
törölt tag
válasz
Rickazoid #1071 üzenetére
szerintem idővel talán beteszik ezt is, de jelenleg még elég korlátozott a lokalizációk száma androidon. péládul a 2.1-es frissíŧéssel is bekerült pár nyelv a Milestone-ba, gondolom majd később is lesznek újak.
szerintem az ékezet nélküli írás bár szigorúan véve helytelen, de nem mondanám igénytelennek, és nem sorolnám egy kategóriába mondjuk az ilyen "cuki" meg "menő" rövidítésekkel, illetve a figyelmetlenségből elkövetett hibákkal. akinek mondjuk nincs valamiért magyar billentyűzete (most ilyen ugye a milestone is, de ha mondjuk egy angol könyvtárban leülsz egy gép elé, akkor sem lesz magyar leosztás gyaníthatóan), akkor az már nem is írhat szöveget? nyilván nem írnék így disszertációt, de hétköznapi használatra még elfogadhaó szerintem. -
törölt tag
válasz
Rickazoid #1068 üzenetére
mondjuk én telefonról egyszerűen nem írok ékezettel. marha kényelmetlen ez a hisszan nyomva tartom dolog, nagyon lelassítja a gépelést. akkor már sokkal jobb lenne egy olyan megoldás, hogy beírod ékezet nélkül, és egy prediktív szoftver felajánlja az ékezetes szavakat egy sorban a képernyő alján.
mondjuk ékezet nélkül is érthető a szöveg, csak nem olyan esztétikus esetleg. -
animoo
senior tag
-
törölt tag
válasz
Rickazoid #1063 üzenetére
a 2.1-es romban sincs alapból őű, csak a kalapos, vagy hullámos (igaz nekem thai rom van fent, de nem hiszem, hogy ez számít). ezeknél a 3rd party billentyűzet programoknál nincs saját beállítása a programnak, hogy mit csináljon a virtuális billentyűzetnél és mit a fizikainál? amit én használok, annak vannak külön beállításai.
-
törölt tag
válasz
Rickazoid #1047 üzenetére
tulajdonképpen mi nem elégséges az alap sms progiban? ott is van képzebsítési értesítő, üzenetszálak, stb.
Tcm: ha megvan még a régi telefonod, akkor az lenne a legegyszerűbb, ha arról egyból szinkronizálnád gmail fiókkal, és nem exportálnál semmit. úgy nicns vele baj, én is ezt csináltam.
Aktív témák
Hirdetés
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 32GB RAM/1TB SSD Space gray
- HP EliteBook x360 830 G8 Core i5 1145G7 2.6GHz/16GB RAM/512GB
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged